Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim harikasin,pes etmedigin surece o kilolar gider hic merak etme

Cok ozletme kendini

Kendimizinkileri unutmuşuz, Yeni üyelerin hedeflerini de eklemeyi unutmayalım

Kizlar bu hafta cok kotu sonuclarimiz

Kendimde dahil olmak uzere, silkinip kendimize gelmemiz gerek

Haftasonu herkes cok dikkat etsin, hirs yapalim biraz, dayko nun fotolarina bakip feyz alalim gaza gelelim

Haftasonu herkes elinden geleni yapsin, sifir kacamak bekliyorum hepimizden

Cnm ben telden giriyorum paylaşım alanınataşıyabilir misin sonucu yüzdeyi hesapladım ben. Diğer takımlarla birleştirerek tabi.

Harikasın sezencim
Gunaydinnnn
Kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur
Buyuk ihtimal yilbasina kadar listeye girmiycem ama buralardayim surekli
Kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler uzulmesin haftaya daha iyi olur insallah
Bizi bırakma motivasyona her daim ihtiyacımız var tatlım
Birbirimize güç verdikçe pes etmek yok
Misafirlere rağmen Kilo vermene sevindim

dün yazamamıştım
Menüm sabah
1dlm peynir
1 dlm tam b ekmeği
3 zeytin
Maydonoz

Öğle
3 köfte
Bol salata

Akşam
1kşk sebzeli kıyma
2kaşık kuru fasülye
2kaşık pilav
Peynirli Börekdavetteydim çok ayıp olacaktı almasam
2turşu
Salata bol
Çatalın ucuyla tatlı gerisini eşime verdim

Yatmadan yeşil çay

Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş

Bugün orucum, gece uyandım ama sahur yapamadan uyuyakalmışım

Şu an gözlerime inanamıyorummm çok üzüldüm...

arkadaşlar bir yerde bir yanlışlık mı yapıyoruz acaba.. insanlar ayda 5 kilo falan zayıflarken bizim yerimizde saymamızın bi açıklaması olmalı... sadece diyet yaparak zayıflamak çok zor biliyorum. Spor yapamayan biri olarak yerimde saydığım yada sadece 100 gram verdiğim çok hafta oldu.. ama birçoğunuz spor yaptığı halde bu durumdaysa bir yanlışlık var kesin... ya buraya yazdıklarınızdan çok daha fazlasını yiyorsunuz ama yazmıyorsunuz, yada yaptığınız spor etkili değil metodu değiştirmek gerekiyor. yediklerinizi yazma konusunda kimse yanlış anlamasın.. şöyle açıklayayım. sabah bir menü hazırlıyorum kendime mesela. sabah öğle akşam ara falan bunları yiyeceğim diyorum.. sonra gün içinde değişiyor. ıspanak yazıyorum mesela ama akşama ıspanak olmuyoda makarna köfte oluyor gibi.. bende yediklerimi bilgisayarda excel'de yazmaya başladım. bir bakıyorum, 900 kalori olarak hesapladığım günlük menüm o günün sonunda 1300 falan olmuş.. yada şöyle bişeyde olabiliyor bana.. sabah menü belirlemiyorum, akşama kadar hafif takılır akşam yazarım diyorum. gün içinde yediğim bir çok şeyi unutuyorum. sabah kahvaltıdan sonra mandalina yemişim unutmuşum, arada 2 çatal tatlı yemişim unutmuşum falan. sonra akşam menümü yazıyorum. tabi arada minik minik yediğim şeyleri unuttuğum için ooohh bugün çok güzel diyet yaptım diyorum.. tabi tartı öyle demiyor

ha birde çookk uzattım biliyorum ama geçtiğimiz haftalarda bir söz verdik kendimize..
kaçamak yaptık mesela.. o yaptığımız kaçamağı yazalım. ama o kaloriyi eritmek için mutlaka spor yapıp onuda altına ilave edelim dedik.. böylece belki o gün başka kaçamak yapan arkadaşımız varsa o da spor yapar. motive olur diye..

son olarak (hay Allah çenem düştü ) eskiden akşam birisi leslie yapacağı zaman yazardı. haydi leslie yapıyorum varmı benle yapmak isteyen diye.. spor yapacağınız zaman lütfen yazın buraya.. tv'de dizi izleyip köşe yastığı gibi oturacağımıza azıcık hareket ederiz hepimize motivasyon olur..

şimdi ders çalışmaya gidiyorum..öptüm hepinizi

Absolut123 kaptancim cok onemli bir noktaya parmak basmissin. Cok haklisin.

Kacamaklar resmen darbe vuruyor yaptigimiz diyete.
Telafisi de spordan baska birsey degil

Yani yaptigimiz kacamagi buraya yazinca aldigimiz kilolari veremiyoruz, sporla telafi etmemiz lazim ve hemen o gun telafi etmemiz lazim ertesi gun felan degil.

Acip bakalim kac kalorilik kacamak yaptigimiza ve o gun icinde o kacamagin kalorisi kadar ilave spor yapalim ve yatmadan halledelim bu isi

Aksi halde kendimize eziyet etmis oluyoruz O kadar cabaliyoruz kilo vermeye, hayatimizdan caliyoruz bi ise yarasin bari

Evet gerçekten rezil durumdayız. Sonuncuyuz kesin. Bu işe kesin bi nokta koymalı ve kuralları sertleştirmeliyiz. Ben mesela kaaaaç haftadır yerimde sayıyorum. Neden sebebini biliyorum aslında. Bi gün kaçamak yapıyorum sonra 4 gün onu telafiye çalışıyorum. Heep böyle. Yazık ama hepimizin emeklrine yazık gerçekten.
Absolutcum çözüm önerilerin nelerdir? Ben kendi adıma kalori sayacam bundan sonra? Bir yerlerde hata var ama nerde?

Kesinlikle size katılıyorum.
Kendi adıma sorun haftasonum
Pts günü çıkan fazla 300 gr cts'ye aitti.
Pazar gününü saymıyorum bile çünkü o kendini sonrada gösterdi tartıda. Dışarda kahvaltı ve eşimin doğumgünü. pastalar,kurabiyeler, börek çörek derken daha fazlası çıktı tartıda.
Ee hal böyle olunca haftaiçi yapılan diyet ve spor anca onları telafi etti

Pazartesi gunu tartiya cikacagiz yine, kacamak kesinlikle yapmayalim bu sefer ve sonuclari gorelim tartida insallah
Haftasonu buralarda kimse olmuyor o yuzden simdiden soyluyorum, bu sefer bahane kabul etmeyelim
kacamak yok bu haftasonu

Neseli bir haftasonu dilerim herkese simdiden

Kaptan merhaba,
Sonradan gelip ortalığı karıştırmak gibi olmazsa bir kaç önerim var. Bizleri belki daha çok motive eder. (6. takımdan kopya tabii biraz. onlarınkinin tam ayrıntısı nedir çok okuyamadım ama )
Haftalık kilo hedefimiz olsun. Her cuma yeni hedefleri bildirelim. Mesela bu hafta 500 gram vericem diye. Kaç kişiyiz bilmiyorum ama takımı bir kaç gruba bölelim. her grup gruptakilerde de sorumlu olsun. Mesela grup olarak hedefe ulaşamadık ki cezalarımız olsun. Diyelim 4 kişilik grupta toplam hedef 2 kilo olsun. Bu iki kiloya grup ulamadı mı yada ne bileyim belli bir yüzdesine 1 saat spor yapsınlar hepsi. tabii bunun kanıtlanması da gerek. Ne bileyim resim falan eklenebilir.
Sonra haftalık örneğin 20 mesaj zorunlu olsun. Mesajları her hafta bir kişi saysın. Cuma günleri yayınlasın. Bu hedefler içinde bir alt sınır olsun tabii her hafta 100 gram olmaz.
Sonra işte bunun gibi şeyler nedeni ile sarı kart uygulaması yapılabilir (6. takım yapıyormuş ) mesela ayda 4 sarı kartı olan 1 ay izinli olabilir ya da takımdan çıkarılabilir ne bileyim. Ya da listeleri o hazırlayabilir, mesajları o sayabilir falan.

Biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama sonuçta hepimizin amacı kilo vermek devamlı yiyip gelip buraya günah çıkarır gibi yazmak değil. Arada olanlara sözüm yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın. Hepimiz bozuyoruz diyetii ben dahil bir çok kişi ısrarlara dayanamayıp yiyoruz ama bu devamlı bir hal almasın diye de çaba sarf etmeliyiz. Aman iki çataldan bir şey olmaz diye yediğimiz onca şeyden burdayız zaten.

Bugünkü menüm

Kalkınca
1 elma
taçınlı süt

Sabah
2 yumurta
biraz sucuk, 3 dilim salam
domates, salatalık , dereotu

Öğlen
2 kase mercimek çorbası
dereotlu yoğurt

ara
minik bir tabak kapuska (tadına bakmak için bulgurlu etsiz9
1 dilim elma

Akşam
fırında kırmızı et (biraz yağlıydı)
küçük tabak kapuska
2 yk yoğurt

gece
1 dilim elma

canım ben ancak girebildim nete iki hafta pazartesi oluyor,bir dahaki cumaya listeye girerim diye düşünüp detayları eklemedim

bugünkü menüm:
kahvaltıortakal suyu 1 bardak,menemen 1 porsiyon,1 kibrit beyaz peynir,4 zeytin,domates,salatalık1 dilim kepek ekmeği,1/4 simit,1 mini sigara böreği
öğle:1 ince dilim pasta
akşam:2 haşlanmış yumurta,2 dilim kepek ekmeği,1 kase kahvaltılık gevrek,az çekirdek
2 lt su,50 dk yürüyüş
kalori sınırımı aştım:-78'deyim

Cnm haklısın bencede bişeyler yapmak gerek. Herkes fikrini belirtirse orta nokta bulunabilir.

Simdiye kadarki menum
Kalkinca
1 bardak tarçinli sut
1 dilim.elma
2 kayisi birkaç yabanmersini

Sabah
1 dilim peynirli pide. Ev tipi kayınvalidem.yapmıştı
2 yumurta az yaglı
Peynnir
Domates, dereotu, salam ve sucuk (hafta ici yemoyorum )

Aciktim oglen erken yedim
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak kapuska (az bulgurlu etsiz )
3 yk yogurt

Sabahları benim.oglam 8 de klkiyor esimle kocam 11 gibi kalkiyor ben sabahlari acliga dayanamıyorum.cok sinirli oliyorum aç karnina o yuzden bir kac gündür sut falan iciyorum. Aslında içmesen iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…