- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.821
Kızlar misafirim olduğu icin çok yazamiyorum bu aralar ama en azindan yazilanlari okumak için bakiyorum ara ara...Kesin kilo aldim diyordum ama gecen haftaya göre azda olsa vermiş olduğumu görmek mutlu etti...
Meksilinacim telden girdiğim için listedeki renkler gitti kusura bakma canım olur mu
Kilo veremeyenler hiç üzülmesin ve sakin pes etmesin
*14.TAKIM 390. ETAP ***
Yakar76 (64,300 / 65.200/- 0.9/%)-1.40
meksilina (53,100/53,100 /0 /%0) **Kilosu sabit ( hedef 50 daha önce eklenmemişti)
Prelestniy (60,900 / 60.900/0 /0 %) ** Kilosu sabit (hedef 51 daha once eklenmemisti)
nepnep6 ( 77/76.9 / 0.1/%0,13) (hedef 68 daha once eklenmemisti)
rebeka33 (80,8/ / /%)
14. TAKIM ORTALAMASI %
Mesaji renklendirdim
Kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaslar
*14.TAKIM 390. ETAP ***
meksilina (53,100/53,100 /0 /%0) **Kilosu sabit ( hedef 50 daha önce eklenmemişti)
Prelestniy (60,900 / 60.900/0 /0 %) ** Kilosu sabit (hedef 51 daha once eklenmemisti)
rebeka33 (80,8/ 80.5/0.3 /0.37%)
14. TAKIM ORTALAMASI %
Cnm ben telden giriyorum paylaşım alanınataşıyabilir misin sonucu yüzdeyi hesapladım ben. Diğer takımlarla birleştirerek tabi.Kizlar bu hafta cok kotu sonuclarimiz
Kendimde dahil olmak uzere, silkinip kendimize gelmemiz gerek
Haftasonu herkes cok dikkat etsin, hirs yapalim biraz,dayko nun fotolarina bakip feyz alalim gaza gelelim
Haftasonu herkes elinden geleni yapsin, sifir kacamak bekliyorum hepimizden
Harikasın sezencimKizlar birde bende bir liste var yapabilirsem bi o listeyi deniycen size de yazarım listeyi . gunluk bir liste. 2 gunluk 2 gunluk yazarım listeyi sizede. Diyetisyenden almıştım, yapanlar ayda 8 kilo falan vermişler bana agır gelmişti ama sanırım artık yapabilirim
Bizi bırakma motivasyona her daim ihtiyacımız var tatlımGunaydinnnn
Kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur
Buyuk ihtimal yilbasina kadar listeye girmiycem ama buralardayim surekli
Kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler uzulmesin haftaya daha iyi olur insallah
Birbirimize güç verdikçe pes etmek yokKızlar misafirim olduğu icin çok yazamiyorum bu aralar ama en azindan yazilanlari okumak için bakiyorum ara ara...Kesin kilo aldim diyordum ama gecen haftaya göre azda olsa vermiş olduğumu görmek mutlu etti...
Meksilinacim telden girdiğim için listedeki renkler gitti kusura bakma canım olur mu
Kilo veremeyenler hiç üzülmesin ve sakin pes etmesin
Tamamdir kaptanim paylastimCnm ben telden giriyorum paylaşım alanınataşıyabilir misin sonucu yüzdeyi hesapladım ben. Diğer takımlarla birleştirerek tabi.
Canıım ellerine sağlık. Öptüüüm kocaman seniTamamdir kaptanim paylastim
*14.TAKIM 390. ETAP ***
rebeka33 (80,8/ 80.5/ 0.30/%0.37)
14. TAKIM ORTALAMASI %-0.18
Evet gerçekten rezil durumdayız. Sonuncuyuz kesin. Bu işe kesin bi nokta koymalı ve kuralları sertleştirmeliyiz. Ben mesela kaaaaç haftadır yerimde sayıyorum. Neden sebebini biliyorum aslında. Bi gün kaçamak yapıyorum sonra 4 gün onu telafiye çalışıyorum. Heep böyle. Yazık ama hepimizin emeklrine yazık gerçekten.Şu an gözlerime inanamıyorummmçok üzüldüm...
arkadaşlar bir yerde bir yanlışlık mı yapıyoruz acaba.. insanlar ayda 5 kilo falan zayıflarken bizim yerimizde saymamızın bi açıklaması olmalı... sadece diyet yaparak zayıflamak çok zor biliyorum. Spor yapamayan biri olarak yerimde saydığım yada sadece 100 gram verdiğim çok hafta oldu.. ama birçoğunuz spor yaptığı halde bu durumdaysa bir yanlışlık var kesin... ya buraya yazdıklarınızdan çok daha fazlasını yiyorsunuz ama yazmıyorsunuz, yada yaptığınız spor etkili değil metodu değiştirmek gerekiyor. yediklerinizi yazma konusunda kimse yanlış anlamasın.. şöyle açıklayayım. sabah bir menü hazırlıyorum kendime mesela. sabah öğle akşam ara falan bunları yiyeceğim diyorum.. sonra gün içinde değişiyor. ıspanak yazıyorum mesela ama akşama ıspanak olmuyoda makarna köfte oluyor gibi.. bende yediklerimi bilgisayarda excel'de yazmaya başladım. bir bakıyorum, 900 kalori olarak hesapladığım günlük menüm o günün sonunda 1300 falan olmuş..yada şöyle bişeyde olabiliyor bana.. sabah menü belirlemiyorum, akşama kadar hafif takılır akşam yazarım diyorum. gün içinde yediğim bir çok şeyi unutuyorum. sabah kahvaltıdan sonra mandalina yemişim unutmuşum, arada 2 çatal tatlı yemişim unutmuşum falan. sonra akşam menümü yazıyorum. tabi arada minik minik yediğim şeyleri unuttuğum için ooohh bugün çok güzel diyet yaptım diyorum.. tabi tartı öyle demiyor
ha birde çookk uzattım biliyorum ama geçtiğimiz haftalarda bir söz verdik kendimize..
kaçamak yaptık mesela.. o yaptığımız kaçamağı yazalım. ama o kaloriyi eritmek için mutlaka spor yapıp onuda altına ilave edelim dedik.. böylece belki o gün başka kaçamak yapan arkadaşımız varsa o da spor yapar. motive olur diye..
son olarak (hay Allah çenem düştü ) eskiden akşam birisi leslie yapacağı zaman yazardı. haydi leslie yapıyorum varmı benle yapmak isteyen diye.. spor yapacağınız zaman lütfen yazın buraya.. tv'de dizi izleyip köşe yastığı gibi oturacağımıza azıcık hareket ederiz hepimize motivasyon olur..
şimdi ders çalışmaya gidiyorum..öptüm hepinizi
canım ben ancak girebildim netekızlar çok özür dileryerek şunu bildirmek istiyorum sizlere: paylaşım alanında 2 haftayı tam doldurmayan üyeleri listeye eklemeyin diye bir uyarı var. bende sordum sizin durumunuzu ordan gelecek cevaba göre belli olacak. çook özür ben bugün sabah gördüm o uyarıyı. eğer ekleyemezsek sizi bu hafta haftaya hiç üzülmeyin lütfen, bu verdiğiniz kilolar zaten ilk listeye eklenirken de hesaplanacak boşa gitmeyecek lütfen bu durum hiiiç moralinizi bozmasın amacımız birlikte eğlenerek kilo vermek.
ayrıca mosmorum mükemmelsin.
sizleri seviyorum.
Cnm haklısın bencede bişeyler yapmak gerek. Herkes fikrini belirtirse orta nokta bulunabilir.Kaptan merhaba,
Sonradan gelip ortalığı karıştırmak gibi olmazsa bir kaç önerim var. Bizleri belki daha çok motive eder. (6. takımdan kopya tabii biraz. onlarınkinin tam ayrıntısı nedir çok okuyamadım ama )
Haftalık kilo hedefimiz olsun. Her cuma yeni hedefleri bildirelim. Mesela bu hafta 500 gram vericem diye. Kaç kişiyiz bilmiyorum ama takımı bir kaç gruba bölelim. her grup gruptakilerde de sorumlu olsun. Mesela grup olarak hedefe ulaşamadık ki cezalarımız olsun. Diyelim 4 kişilik grupta toplam hedef 2 kilo olsun. Bu iki kiloya grup ulamadı mı yada ne bileyim belli bir yüzdesine 1 saat spor yapsınlar hepsi. tabii bunun kanıtlanması da gerek. Ne bileyim resim falan eklenebilir.
Sonra haftalık örneğin 20 mesaj zorunlu olsun. Mesajları her hafta bir kişi saysın. Cuma günleri yayınlasın. Bu hedefler içinde bir alt sınır olsun tabii her hafta 100 gram olmaz.
Sonra işte bunun gibi şeyler nedeni ile sarı kart uygulaması yapılabilir (6. takım yapıyormuş ) mesela ayda 4 sarı kartı olan 1 ay izinli olabilir ya da takımdan çıkarılabilir ne bileyim. Ya da listeleri o hazırlayabilir, mesajları o sayabilir falan.
Biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama sonuçta hepimizin amacı kilo vermek devamlı yiyip gelip buraya günah çıkarır gibi yazmak değil. Arada olanlara sözüm yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın. Hepimiz bozuyoruz diyetii ben dahil bir çok kişi ısrarlara dayanamayıp yiyoruz ama bu devamlı bir hal almasın diye de çaba sarf etmeliyiz. Aman iki çataldan bir şey olmaz diye yediğimiz onca şeyden burdayız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?