Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizcelerr
Kacamak yapilmiyordur insallah
Diyene sorun bakim yapmismi kacamak ayyyy sadece kahvaltida 5-6 tane patates kizartmasi yedim kizima yapmistim sonra bi agirlik coktu uzerime tembel tembel oturuyordum tv de muzik kanallarina bakarken bi hareketli parcaya denk geldim oturdugum yerden kalktim bi iki kivirirken yetmedi turkce pop remix actim netten yarim saattir kendi kendime dans ediyorum kizimda guluyor karsidan o hizla koltuk arkasinda duran stepperi cikardim bi 15 dk onda calistim daha da atamadim enerjimi su icme bahaneyisle birakinca dedim bizim kizceleri de bi gaza getireyim haydi hoppp benimle spora haftaya arti cikana ceza var
Annemm su deyzenizden utanin bari kadin 37 yasinda tepinip duruyo kilo verecem diyee siz genceciksiniz daha haydinn haftaya birinci olalim
Ben spora devam
Optum sizleri sapur supur(igrenc dayko)

Yine ben geldimm
Cezami cektim 60 dk sporumu yaptim belkide fazladir buraya yazdiktan sonra da DEBBIE SIEBERS start it up yaptim tavsiye ederim kizceler ama ben hamlamisim azcik sadece yuruyus ve leslie yapmak yetmiyormus demekki ,kaslari agridigi zaman sevinen bi daykocan oldum .Sporu seviyorum ama az daha zayiflasam daha kolay yapicam koca bedeni hareket ettirmek zor oluyor beyaaaa

artık canım tarçınlı süt istiyor

Bu arada dünki menüm;
Fırında karnıbahara limon eşliğinde
3 kaşık süt ile haşlanmış sebzeli patates " yalancı kumpir"
Yoğurt
Akşam gezmedeydim: küçük bir truf
1 çatal börek
Küçük bi kek
Su: 2 lt
Spor:

Bugün sahur
2 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış buğday ile karıştırdım
1 bardak tarçınlı süt
İftar
Çorba 1 kepçe
Tonbalıklı salata
Elmalı kek yapmıştım (ilk defa denedim)sadece tadına baktım
Su 2 lt oldu şuan
Sporda birazdan inşallah

haftasonu tipik kahvaltım:1 mini krep,sucuklu yumurta,çay,az bal
öğle:az sütlü kahve,2 parça çikolata
akşam:light kola,1 elma,1lokum
2 lt su,20 dk yürüyüş,toplam almam gereken kalorinin %61'ine ulaştım

Akşamki menumde oglenin aynısı ama biraz biraz fazla kaçırdım kızlar. Midem agridi valla. Uzerine.de bir isiril cikolata yedim

Süper menü valla, tebrik ederim seni

Bu arada spor yapmayı özledim kizlar. Cok severek spor yapardım eskiden. 4 5 yil yuzdum. Evde de surekli tuba ozayla aerobik yapardım haftada 4 5 gun. Hergün mutlaka yuruyus yapardim simdi sadece cocuk pesinde kosabiliyorim. Cocuklar uyusa da leslie yapsam diyorum.onlarda 12 den onve uyumiyor. Gunduzde uyursa ufaklik buyuk kız dakika ayrılmiyor başımdan. Bir ara sabah kalkip yapardim artik sabahlari da uykusuzluktan zor kalkıyorum. Off off. Bekliyorum.cocuklar buyusunde spora başlıyım

Merhaba kızlar
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum

Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum

dayko harikasin canim

Masallah sana gercekten, ben inaniyorum sen hepimizden once mezun olacaksin buralardan insallah

artık canım tarçınlı süt istiyor

benim de aliskanlik yapiyor bu benim yanimd aacik toz tarcin var, durup durup kokluyorum sanki bagimlilar gibi

kızlar günaydın 2 gündür giremedim. malum şehir dışındaydım. ve bi sürü sıkıntı telaş vardı kusura bakmayın. diyette yalan olduuu şimdi evimdeyim. kaldığım yerden devam etcem

Gelelim bana

Haftasonu Cumartesi gunu saat gece 10 a kadar isyerindeydim malesef yine toplantilardan vs yemek yemeye firsat bulamadim, bir de o kadar insan ac diye borek soylemisler yagli yagli baska yiyecek biseyim yoktu malesef basarisiz birgun gecirdim. Zaten is stresi var bir de ustune diyetimi bozdular diye sinirlendim
Biraz sikintili bir surec benim icin.

Pazar gunu kalkmak istemedim, aksam saat 6 ya kadar yattim

6 dan sonra ancak kendime geldim, sura bura deren saat 10 da (sabah kahvaltisi + ogle yemegi + aksam yemegi+gece yemegi ) yemek yemeye basladim. saat 12 ye kadar ara ara atistirdim.

Dunku menum

2 yumurta dan olusan 1 tatli kasigi zeytin yagi ile yapilmis omlet
50 gram kemiksiz haslanmis tavsan (kemigi ile birlikte 120 gram geliyordu.)
%0.5 yagli meyveli diyet yogurt
2yk yulaf kepegi ve biraz kiyma ile yapilmis tuzlu kekimsi bisey.

Spor yok malesef

yine de bu sabah uyandigimda sadece 300 gram almis olarak cikti. bu iyi haber cunku bugun bi aksilik olmazsa spora gidecegim. Bugun den itibaren de ibre asagilara dusecektir

Cok takildim kaldim bu 61 kilolarda

Valla bu sefer hirs yaptim, kacamaksiz gidecegim Cumaya kadar 59 lu kilolari gormem lazim. gorene kadar kacamakmis, neymis unutmaliyim.

Kizlar geleneksel Pazartesi tarti listemiz asagida. Cuma bildirim listesinden baktim, ekmeedigim var ise eklesin asagidaki listeye

Bakalim kimler kacamak yapmis haftasonu benim gibi

İSİM - 5 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU -8 ARALIK Pazartesi
yakar76-- 65,2 - -
meksilina-- 53,1- -
prelestniy-- 60,9 - - 61.200
nepnep6-- 76.9 --
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,3 --67,7
mosmorum --80.5--
bettybooop -- 57.6 --

cuma 87 ydim :)) keske 80 olsaaa ((
kaçamak değil direk tatlı börek çörek olayına girdiğim için 88.4 ü gördümmm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…