- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.861
Kızlar bu hafta gerçekten çok üzgündüm kaç haftadır yeeimde sayıyorum. Ve aynı zamanda çook yoğundum. Okulumuz boyanıyordu ve iki günde okula gittim. Aslında bu durum işime yaradı ve nerdeyse hiç kaçamak yapmadım 2 dilim kek dışında. Aksine işten güçten yemek yemeyi unuttum diyebilirim
Vee kesinlikle bu haftam kaçamaksız geçecek. Çünkü çoook mutsuzum kendime çoook kızgınım.
Canim sen ne guzel baslamistin ilk zamanlar cok iyi gidiyordunyani bu kaçamaklar kötü oluyormus bu kadar farkedeceğini düşünmezdim ama bozuldu nasılsa diye ne bulduysam yedim yaaa. aferin bana
EVet bende 52li sayıları görmeliyim hatta 52.5 olsa ne iyi olur?Canim iki gun de okula gitmene uzuldum,ama kacamaklar icin iyi olmus dedigin gibi
Kizma kendine, hatta gaz ver bak aferim bu hafta cuma gunu bombayi patlatacagiz. Ben kendi adima hedef koydum. 59.9 dahi olsa 59lu kilolara inmeye calisacagim cumaya kadar.Bu asil hedefim, gercekci hedefim ise minimum 60.3 olmak
Yeni arkadaslar da ekleniyor bu hafta listeye.Bu hafta birinci olur muyuz acaba
İSİM - 5 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU -8 ARALIK Pazartesi
yakar76-- 65,2 - -
meksilina-- 53,1- - 53.0
prelestniy-- 60,9 - - 61.200
nepnep6-- 76.9 --
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,7 --
mosmorum --87-- 88.4
bettybooop -- 57.6 --
Se_zen
Canım aslında kaçamak yapınca bozuldu diye düşünmememiz gerekiyor. Hepimiz illaki yapıyoruz ama önemli olan küçükken kaçamağı durdurabilmek.yani bu kaçamaklar kötü oluyormus bu kadar farkedeceğini düşünmezdim ama bozuldu nasılsa diye ne bulduysam yedim yaaa. aferin bana
Koptu mu herkes kopuyor sankiBu arada arkadaşlar takım hep böyle sessiz mi.
Sanki gelip herkes kilo bildirip gidiyor gibi geldi bana.
Menün güzel tatlım ama 2 yumurta çok değil mi?Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Lor
3 tane zeytin
Ogle
1 kupa ezogelin corba
3 yk yogurt
Ara
5 minik mandalina
Aksam
1 kase tarhana
3 yk haslanmis makarna
Yesil fasulye
1 turk kahvesi
2 kare bitter baya kucuktu
Birazdan teo bo Yapacagim
Bence menün iyi gece ki elmayı bir dilimden bir taneye çıkarabilirsinMerhaba arkadaşlar
Sabah
2 dilim ekmekle tost
Oglen
2 parça tavuk
1 kase yogurt
Bir kaç turşu
Ara
2 3 kuru erik
Biraz yabanmersini
Akasam
1 parca ravuk
Cilbır
3 tane lahana dolma
Gece
Belki 1 dilim elms
Sezencim bu yazdıklarının bir kısmı ilk sayfamızda yer alıyor zatenKaptan merhaba,
Sonradan gelip ortalığı karıştırmak gibi olmazsa bir kaç önerim var. Bizleri belki daha çok motive eder. (6. takımdan kopya tabii biraz. onlarınkinin tam ayrıntısı nedir çok okuyamadım ama )
Haftalık kilo hedefimiz olsun. Her cuma yeni hedefleri bildirelim. Mesela bu hafta 500 gram vericem diye. Kaç kişiyiz bilmiyorum ama takımı bir kaç gruba bölelim. her grup gruptakilerde de sorumlu olsun. Mesela grup olarak hedefe ulaşamadık ki cezalarımız olsun. Diyelim 4 kişilik grupta toplam hedef 2 kilo olsun. Bu iki kiloya grup ulamadı mı yada ne bileyim belli bir yüzdesine 1 saat spor yapsınlar hepsi. tabii bunun kanıtlanması da gerek. Ne bileyim resim falan eklenebilir.
Sonra haftalık örneğin 20 mesaj zorunlu olsun. Mesajları her hafta bir kişi saysın. Cuma günleri yayınlasın. Bu hedefler içinde bir alt sınır olsun tabii her hafta 100 gram olmaz.
Sonra işte bunun gibi şeyler nedeni ile sarı kart uygulaması yapılabilir (6. takım yapıyormuş ) mesela ayda 4 sarı kartı olan 1 ay izinli olabilir ya da takımdan çıkarılabilir ne bileyim. Ya da listeleri o hazırlayabilir, mesajları o sayabilir falan.
Biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama sonuçta hepimizin amacı kilo vermek devamlı yiyip gelip buraya günah çıkarır gibi yazmak değil. Arada olanlara sözüm yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın. Hepimiz bozuyoruz diyetii ben dahil bir çok kişi ısrarlara dayanamayıp yiyoruz ama bu devamlı bir hal almasın diye de çaba sarf etmeliyiz. Aman iki çataldan bir şey olmaz diye yediğimiz onca şeyden burdayız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?