Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İSİM - 5 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU -8 ARALIK Pazartesi
yakar76-- 65,2 - -
meksilina-- 53,1- - 53.0
prelestniy-- 60,9 - - 61.200
nepnep6-- 76.9 --
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,3 --67,7
mosmorum --87-- 88.4
bettybooop -- 57.6 --

Kızlar bu hafta gerçekten çok üzgündüm kaç haftadır yeeimde sayıyorum. Ve aynı zamanda çook yoğundum. Okulumuz boyanıyordu ve iki günde okula gittim. Aslında bu durum işime yaradı ve nerdeyse hiç kaçamak yapmadım 2 dilim kek dışında. Aksine işten güçten yemek yemeyi unuttum diyebilirim

Vee kesinlikle bu haftam kaçamaksız geçecek. Çünkü çoook mutsuzum kendime çoook kızgınım.

Canim iki gun de okula gitmene uzuldum, ama kacamaklar icin iyi olmus dedigin gibi

Kizma kendine, hatta gaz ver bak aferim bu hafta cuma gunu bombayi patlatacagiz. Ben kendi adima hedef koydum. 59.9 dahi olsa 59lu kilolara inmeye calisacagim cumaya kadar. Bu asil hedefim, gercekci hedefim ise minimum 60.3 olmak

Yeni arkadaslar da ekleniyor bu hafta listeye. Bu hafta birinci olur muyuz acaba

yakar76-- 65,2 - -
meksilina-- 53,1- - 53.0
nepnep6-- 76.9 --
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,7 --
mosmorum --87-- 88.4
bettybooop -- 57.6 --
Se_zen

yani bu kaçamaklar kötü oluyormus bu kadar farkedeceğini düşünmezdim ama bozuldu nasılsa diye ne bulduysam yedim yaaa. aferin bana
Canim sen ne guzel baslamistin ilk zamanlar cok iyi gidiyordun

Birakma sakin, moralini de bozma. Arada olur oyle, ama sakin birakip asiriya kacma, ne kadar kurtarirsan o kadar kar

Bu hafta aldiklarini geri gondermeni bekliyorum senden bol bol sporla gider ancak
cumaya az kaldi bak

EVet bende 52li sayıları görmeliyim hatta 52.5 olsa ne iyi olur?

yakar76-- 65,2 - -
meksilina-- 53,1- - 53.0
nepnep6-- 76.9 -- 76.9
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,7 --
mosmorum --87-- 88.4
bettybooop -- 57.6 --
Se_zen

yani bu kaçamaklar kötü oluyormus bu kadar farkedeceğini düşünmezdim ama bozuldu nasılsa diye ne bulduysam yedim yaaa. aferin bana
Canım aslında kaçamak yapınca bozuldu diye düşünmememiz gerekiyor. Hepimiz illaki yapıyoruz ama önemli olan küçükken kaçamağı durdurabilmek.
Cuma ya telafi edersin

Son düzenleme:
Kızlar bakın ne buldum

Kilo Aldırmayan 10 Sağlıklı Abur Cubur:

Peki nedir bu kilo aldırmayan abur cuburlar?

1- Kuru üzüm + leblebi karışımı: 1’ er çay bardağı karıştırıp çantamıza koyabileceğimiz bu karışım bir şeyler atıştırmak istediğimizde keyifli ve besin değeri yüksek tatminkâr bir abur cubur olacaktır.

2- Fındık + kuru üzüm karışımı: Fındığın kilo vermeye katkısı tartışılmaz, kuru üzüm ile beraber yersek, demir ve flavonoidlerden zengin bir karışım elde ederek metabolizmamızın hızına katkıda bulunmuş oluruz.

3- Ceviz: omega- 3 zengini ceviz, tok tutmasının yanında metabolizmamızı hızlandırıp yağ yakmayı kolaylaştırır. Ve ayrıca zinde, enerjik olmamızı sağlar, algı düzeyimizi arttırır. Aralarda 1 avuç cevizi 1 adet elma veya taze her hangi bir meyve ile beraber tüketmek daha hızlı kilo vermemizi sağlar.

4- Peynir+ ekmek + maydanoz ile sandviç: Peynir+ ekmek ikilisi birde yeşillik ve çiğ sebzeyle karıştırılırsa metabolizmamızı hızlandırmak da ve kilo vermemizi kolaylaştırmakta rakip tanımaz.

5- Yoğurt + maydanoz karışımı: Yoğurttaki kalsiyum yağ yakmayı tetiklediği gibi aynı zamanda ödemi azaltıp, dolaşımımızı açarak kilo vermemizi kolaylaştırır. Gece yatmadan yoğurda maydanoz karıştırarak yersek, yavaşlayan metabolizmamızı açar kilo vermeye ivme kazandırmış oluruz.

6- Yoğurt + yulaf ezmesi + ceviz: Yulaf ezmesinin içerdiği lifin yapısı farklı olup sindirim sistemini farklı düzeyde çalıştırır. Böylece sindirim sisteminde olan problemleri aşmamızı kolaylaştırır. Ceviz ve yoğurt ile yulaf ezmesi metabolizmamızın maksimum düzeyde çalışması için en iyi anahtardır.

7- Meyveli probiyotik yoğurt: Pratik ve eğlenceli bir abur cubur olan meyveli yoğurtların probiyotik lif içerenlerini tercih etmeliyiz. Böylece bağışıklık sistemimizi de güçlendirmiş oluruz.

8- Ayran: En sağlıklı içecek. Serinletecek soğuk bir içecek içmek istediğimizde gazlı ve şekerli içeceklerle kıyaslanamayacak değerde bir içecek. Soda + ayran olarak tüketmek çok yoğun terlediğiniz çok su kaybettiğiniz dönemlerin tamamlayıcısı.

9- Süt: Sade su gibi içmek yerine imkan olduğunda sıcak içmek daha kalıcı bir tokluk sağlar. Neskafe, Türk kahvesi veya kakaoyla karıştırmak da lezzetini çeşitlendirdiği gibi yapısında bulunan kafeinden dolayı metabolizmamızı bir miktar hızlandırır.

10- Süt + bitter çikolata: Çikolata mutlu eden ve metabolizmamızı hızlandırabilen keyifli bir abur cubur. Sütle birlikte ölçülü miktarda çikolata tüketmek kilo verme hızını oldukça yükseltiyor.

Bu sağlıklı abur cuburları kilo almadan yemek için; sabah öğlen akşam ana öğünlerimizi sağlam tüketmeliyiz.

Öğünlerimiz; karbonhidrat, protein, yağ açısından dengeli, vitamin ve mineraller yönünden yeterli düzeyde olmalı.

Bunu sağlamak için de ana öğünler; 1. Grup et grubu, 2. Grup ekmek grubu, 3. Grup süt yoğurt grubu, 4. Grup sebze- meyve grubu yiyeceklerin hepsini içermeli.

Kaynak:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/spor-motivasyon-soru-cevap.713793/

Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Lor
3 tane zeytin
Ogle
1 kupa ezogelin corba
3 yk yogurt
Ara
5 minik mandalina
Aksam
1 kase tarhana
3 yk haslanmis makarna
Yesil fasulye
1 turk kahvesi
2 kare bitter baya kucuktu
Birazdan teo bo Yapacagim

Mrb arkadaşlar ben geldimmm. Ama geldiğime sevinemiyorum çünkü annemin yanına gitmek bana 1,5 kg olarak geri döndü:)) 1 haftada 500 gr mı zor verdim 1 haftada 1,5 kiloyu çok kolay aldım. Ama bu adaletmiAma bundan sonra kaçamak yok ve yarın insülin direnci için doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu arada sabahtan beri mesajları okumaya çalışıyorum ve grubun durumu hiç iç açıcı değilSilkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor tabii kendim 2 kez silkelenmem lazım....

Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Lor
3 tane zeytin
Ogle
1 kupa ezogelin corba
3 yk yogurt
Ara
5 minik mandalina
Aksam
1 kase tarhana
3 yk haslanmis makarna
Yesil fasulye
1 turk kahvesi
2 kare bitter baya kucuktu
Birazdan teo bo Yapacagim
Menün güzel tatlım ama 2 yumurta çok değil mi? Bilemedim

Sezencim bu yazdıklarının bir kısmı ilk sayfamızda yer alıyor zaten
Aslında uygulamakta fayda var. Ne kadar denetim o kadar az kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…