Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm çok haklısın aslında böyle bir uygulamaya biz de geçebiliriz. eğer herkes kabul ederse, tam olarak anlayabilirsek neden olmasın..
yani ne bileyim bişeyler yapmamız gerek. daha sık katılmalıyız buraya daha aktif olabiliriz. aslında kolay olmadığını biliyorum ben en rahat bu saatler girebiliyorum mesela. gündüz işte olduğumdan. ama sanırım biraz daha fedakarlık yapmalı çok çabalamalıyız.

bu tavsiyelerini ve seni çook sevdim sezencim.

Başkan aslında benimde aklımda çok bir şey yok. ama ben şuna inanıyorum hep birlikte olursak bir dilim pasta yedim ahanda size söyledim rahatladıma döner olay. Ben istiyorum ki öyle bir menü yazayım ki görenler aha o yapıyor ben niye yapamayım benim neyim eksik desin .Ya da cuma günü tartıda senden daha fazla kilo vericem diye uğraşayım sinsi sinsi sonra tartımın resmini çekip seni kıskandırayım. Diğer hafta sen gaza gel, ben ağzıma o pastayı götürürken senin nasılda güzel spor yaptığını düşünüp tabağı çöpe atayım. Ya ben sırf yakar bacım 1000 mekik çekti diye 2 hafta boyunca sabahları 6 da kalıp eşiden gizli gizli leslie yapardım deli mi bu kadın demesin diye. Gruptan bir arkadaşımla iddaya girdi diye hayalimdeki 49 kiloları görmüştüm. Sonra tabii hep beraber amanınnn ay venüse girmiş bu ay zayıflayamayız diye toplu kilo da almışlığımız çoktu. Neden çünkü birisi yedi mi hepimiz birden salardık.

Ayrıca takımda hiç muhabbet dönmüyor arkadaşlar . En basitinden konu olsun diye herkes ne iş yapıyor dedim cevap veren bile olmadı. Tamam herkes yoğun, herkesin işi var e benimde var. Ben iki dakika inanın tuvaletteyken elimde telefon bakıyorum mesajlara ya da mesaj yazıyorum. Neden sonuçta hiç birinizi tanımıyorum ama ben buraya en başta kendim için yazıyorum. İki çocuklu çıtır bi anne olmak istiyorum. Burda senelerce kalmak istemiyorum bir an önce zayıflayıp gelip size "aaa hala zayıflayamadınız mı" "ben öyle özel bir şey yapmadım ki yediklerimi azıcık azalltım" demek isiyorum.

cnm çok haklısın bak hemen ben kendimi tanıtayım sana.

Ya mesela Pazar günü arkadaşlarla dışarda kahvaltıya gittik. Şöyle enfes bir kahvaltı geldi. Reçeller , ballar, pekmezler masaya sığmadı. Ben gayet dikkatli davranark peynir, kepek ekmeği, bol domates salatalık yedim. Arada da muhabbet ediyorum ki sürekli yemek yemeyeyim diye. Sonra benim kız öğlen pasta istedi ona pasta bana çay söyledim. Kendimi zor tutuyorum ama yememek için işte tam o anda elimi telefona atıp buraya girdim belki biri spor yapmştır, birisi dikkat ediyordur hala diye baktım hala benden sonra kimse bir şey yazmamış doğruca garsona dönüp bende alabilirmiyim dedim.
Vicdan azabı duysamda nefes almadan yedim o tatlıyı. Yerken bir elimle de göbeğimi kapattım ki kimse göbeğimi görüpte" şuna bak hala tatlı yiyor " demesin diye.

ben 4,5 yıllık evliyim. 28 yasındayım. matematik öğretmeniyim. 4 yıl van-ercişte görev yaptım ve erciş depremini yaşayan depremde evsiz kalan konteynerde kalan yakın arkadaşlarını enkazda bırakan bir insanım. çok zoor zamanlar geçrirdik o süreçte. tuvalete petrole dgiderdik. arabada yattık neler neler.... neyse 8-9 ay sonra bizim tayinimiz çıktı adanaya. ailem burda. eşim denizlili. eşimin ailesi de orda.
adanaya geldikten sonra bebek istedik. ilk bbebek istediğimde 51-52 kio civarındaydım. tam iki yıldır olmuyor. testler tahliller bişi çıkmadı. sadece dediler ki perde var. gebeliğin zor geçer ameliyat ol. oldum. geçen mayısta. ben bu süreçte. ilaç falan derken çıktım 59'a. aslında kilo değilde her ay adet olmak hamile kalamamaktı bana koyan. kiii hala da öyle inan. her adet dönemim çok zor oluyor. gene oldu...öbür ay. gene oldu. eşim gözümün içine bakıyor ağlamayayım diye üzülmeyeyim diye. ama gel adet oldum gene. gene. gene.... heeep böyle. aslında benim amacım kilo vermemin de dışında kendimi ii hissetmek. bi de bu süreçte aldım ya kiloyu işte o çoook koyuyor. diyorum millet hamile iken alıyor ben de olsam da kilo alsam. ama boş yere sadece stresten yaaa.

sonra kendi imkanlarımla 3 kilo kadar verdim. buraya 56 ile baladım. şimdi 53. amaş kendimi düzeltmekti aslında kilomu değil. kiii biraz da olsa iii geldi. insanlar incelmişsin diyor hoşuma gidiyor aslında ama içimden diyorum ki keşke incelmesem de bi bebek olsa.

yanii çoook mutsuzum aslında. eşime belli etmemek için canım çıkıyor. o aslında bebek olmamasına değil bana üzülüyor biliyorum. onu üzmekde beni üzüyor. ne bileyim öyle işte.

spor konusuna gelince yapmak istiyorum geçmişte yapmışlığım da var ama ya hamileysem ya zarar verirse diye hiiç başlayamıyorum. yaparsam vicdanım rahat olmuyor. belki sadece psikolojik ama zarar verirse diye düşünüp başlayamıyorum.

Canım benim kendini bu kadar üzme. İnşallah Allahım tez zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip eder. Söylememe gerek bile yoktur ama en önemli şey senin moralini bozmaman. Ben olumlu düşünmeye çok inanan biriyim. Etrafımda da kendimde de çok örneğini gördüm. Bir şey istiyorsan öncelikle lütfen olumlu düşün. Bizi Yaradan herşeyin iyisini bizden daha iyi bilir. O yüzden en doğru zamanda nasip edecektir sana böyle düşün. Hem daha acele etmenize gerek yok ki. Daha 4,5 yıl olmuş. Daha yaşın 28 . Ben evlendikten 7 sene sonra kızım oldu. Hemde biz korunuyorduk 6 sene boyunca. Her kes senin çocuğun olmaz daha ilk çocuk olmadan sen korunuyorsun dedi. Bende herşeyin doğrusunu Allah bilir, Allahım nasip edecekse böyle de nasip eder dedim ve Çok Şükür kızım oldu. Bak benim abimin 9 sene olmadı. Abim ameliyat oldu, yengem dünyanın ilacını kullandı, tedavi oldu olmadı. En sonunda vaz geçtiler. Napalım bizim kaderimiz bu dediler. sonra 6 sene içinde 3 tane çocukları oldu. O yüzden sen gönlünü ferah tut bacım.

Benimde görümcem Denizlide oturuyor bu sene yazın oradaykık 2 hafta kaldık ama varya sıcaktan nefes alamadım ya. İstanbulu inan nemini bile özledim. Tamam güzel memleket ama alışmış benim bünye nem olacak, boğuk bir hava olacak, bol ekzos dumanı falan anca nefes alabiliyorum. Orada yandım kavruldum resmen. Tabii görümcemin de orda olmasından mıdır nedir boğuldum resmen

Depremde en korkuğum şeydir. Geceleri aklıma geldi mi gece yarısına kadar uyuyamam bir türlü. Eskiden korkmazdım hiç ama çocuklardan sonra fena halde korkar oldum. onları nasıl alıcam kimi alıcam nereye gidicem, evde mi kalsam diye aklıma geldi mi gece yarısına kadar plan yaparım. Bizim ev 6 katlı ben en üst kattayım bir de tabii bina eski o yüzdende sanırım iyice korkuyorum.

Hamile kalırsan mutlaka 4 aydan sonra yüzmeye başla. Ben kızıma hamileyken 9 ay yüzdüm sonra da 10 dakikada kızım kendi kendine doğdu. Ben sadece arada bir yardımcı oldum o kadar. Müşhiş keyifli , eğlenceli bir doğumdu. Ama ikincide hiç spor yapmadım ve doğumda canımdan can gitti resmen. Doğumun ortasında doktora şimdi doğurmasam olmaz mı diye bile sordum.

Menü güzel kalorisi daha da güzel valla. Bende aslında kalorisi düşük bir program istiyorum ama ben protein yemeyince karnım doymuyor onlarda hep çok kalorili. anca tavuk göğsü var onu da yutamıyorum bile.

cnm tşk ederim tavsiye için.

inşallah aslında olumlu düşünmeye çalışıyorum dediğin gibi her şeyin hayırlısı diyorum ama o adet dönemi var ya işte o bitiriyor beni. olacak mı olmayacak mı diye 2 gün önceden başlıyorum sterse. sonra başlıyor adet. yeni umutlarda başlıyor tabi. şu aralar biraz daha iyiyim geçen yıl ki hastane süreci çok zordu.

deprem gerçekten çok zor bişey. insanın hiç ummadığı anda dünyası değişiyor. en zoru kaybettiklerin. arkadaşlarının aileleri onlara taziyelere gitmek. en son siz gördünüz diyip sarılıp ağlamaları. tabi sizin de onlara sarılıp ağlamanız.

fakat cnm denizli konusunda sana katılıyorum. gerçekten çok farklı bi sıcağı var. adana da çok sıcaktır aslında fakat çok da nemli. denizli yakıyor bööyle insanı. sanırım alışkanlık ta etkili.

şimdi doğurmasam olmaz mı.. iyiymiş.

Canım hep stress olumsuz etkiliyor, seni çok iyi anlıyorum çünkü bunları yaşamış biriyim. İlaçta kullandım, iğnede kullandım, (açık) ameliyatta oldum. 3 yıldan sonra kızım oldu.

Hemde dr artık tüp bebek tedavisine başlaman lazım vakit kaybediyoruz olmayabilir dediği halde! Nasıl olsa olmazmış diye kabullenip bıraktığım anda öğrendim hamile olduğumu.

Kötü bir durum, çünkü;
Ne kadar zayıfsan o kadar iyi bu durumlarda ama ilaçlarıda kilo aldırıyor.
İnşallah tez zamanda seninde kucağın dolar yawrunla.

Ayrıca leslie yapabilirsin spor olarak, çok sert hareketleri yok, ama zumba vs yapma derim ben

Ha birde hamile olsan bile spor yaparken
Duracaksa o bebek yaşayacaksa, herşekilde yaşıyor.
Ben neler neler yapmıştım bi bilsen

Leslie güzel bi çok kişi bayılarak yapıyor, ama bana göre sıkıcı.!
Yaparken bitsin artık diyerek yapıyorum.

Tanory nin zumbayı daha çok sevdim ve bir seferde daha çok kalori yakıyorsun.

Ben niye sıkılarak yapıyorum leslie yi belim ağrıyo 2 gündür.. Korkudan yani

Annen bi denesin leslie yi,
1 mil ile başlasın hoşlanırsa yada kolay gelirse artırır.
Ayrıca her iki video da normal hızla başlayıp, arada hız artırıp, sonunda yavaşlayarak ve esneme hareketleri ile bitiriyor o yüzden sardırarakta yapabilir zorlandığı yerde

mekselina cevremde ailemde okadar çok var ki nerdeyse tedavisiz kimse hamile kalamıyor. kız kardeşim herşeyi kabullenip pes etmişken hamile kaldı. doktoru hep psikolojik dedi onlara .oda sinirlenir şeyimle psikolojinin ne alakası var derdi. ne zamanki ne olursa olsun yeter artık dediği zaman hamile kaldı.yani kendini rahat bırak .rabbim bana vakti zamanı gelince verecek de kendine .allah ol demedikçe olmaz.
yaşın genç zamanın var. allah başka dermansız dert vermesin.

tşk ederim hanımlar güzel dilekleriniz için.

haydı bakalım hep birlikte güzel bir güne başlayalım. kaçamaksız az kalorili. çok hareketli.

brn öyle yaptım bugün. dünkü gibi kahve ile başlamadım neyseki. 1 yumurta. 1 kaşık lor. 1 domates. 1 küçük dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı nutella. yeşil çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…