- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.921
gunaydin
Ne tatlisin sen oyle yaa
Cnm zaten o baklavalara hiç ihtiyacın yok ki senin. Sen varken baklavaya gerek yok.Eniba PembePuantiyeli meksilina
sizler varken tatliya ne ihtiyacim var
Dun kacamaksiz gecti, yasasin bugun de oyle gececek gibi - dunden hazirladim ogle yemegimi, o kadar cok sey doldurdum ki gozum doydu hic bisey istemiyor canim
bugun Turkiyeden tatilden donen bi arkadas yine baklavalar borekler ile donmus - bakmadim bile yuzune
Canim da istemedi bile
Sabah sutum kalmamis- 12 kat inip markete gitmeye de usendim bugun sabah ac kaldim
Ogle yemegimi simdi yedim menum
100 gr haslanmis tavsan (kemigi ile birlikte)
2yk yulaf kepegi +1 yumurta ve sutten olusan kiymali kekimsi bisey.
yarim litre yagsiz ayran
birazdan sut almaya inerim asagiya arada da tarcinli sut yaparim
Okuldayım dur şu koridorlarda biraz koşturayım öğrenciler şok yaşasınlarBugün bir ilki yaşıyorum.!!
Kızım öğle uykusuna yattı
Tabii bunda gece nöbetimizin payı büyük
Fırsat bu fırsat diyip spor yapmaya gidiyorum
Haydi sizde gelin
Bugün bir ilki yaşıyorum.!!
Haydi sizde gelin
ben 4,5 yıllık evliyim. 28 yasındayım. matematik öğretmeniyim. 4 yıl van-ercişte görev yaptım ve erciş depremini yaşayan depremde evsiz kalan konteynerde kalan yakın arkadaşlarını enkazda bırakan bir insanım. çok zoor zamanlar geçrirdik o süreçte. tuvalete petrole dgiderdik. arabada yattık neler neler.... neyse 8-9 ay sonra bizim tayinimiz çıktı adanaya. ailem burda. eşim denizlili. eşimin ailesi de orda.
adanaya geldikten sonra bebek istedik. ilk bbebek istediğimde 51-52 kio civarındaydım. tam iki yıldır olmuyor. testler tahliller bişi çıkmadı. sadece dediler ki perde var. gebeliğin zor geçer ameliyat ol. oldum. geçen mayısta. ben bu süreçte. ilaç falan derken çıktım 59'a. aslında kilo değilde her ay adet olmak hamile kalamamaktı bana koyan. kiii hala da öyle inan. her adet dönemim çok zor oluyor. gene oldu...öbür ay. gene oldu. eşim gözümün içine bakıyor ağlamayayım diye üzülmeyeyim diye. ama gel adet oldum gene. gene. gene.... heeep böyle. aslında benim amacım kilo vermemin de dışında kendimi ii hissetmek. bi de bu süreçte aldım ya kiloyu işte o çoook koyuyor. diyorum millet hamile iken alıyor ben de olsam da kilo alsam. ama boş yere sadece stresten yaaa.
sonra kendi imkanlarımla 3 kilo kadar verdim. buraya 56 ile baladım. şimdi 53. amaş kendimi düzeltmekti aslında kilomu değil. kiii biraz da olsa iii geldi. insanlar incelmişsin diyor hoşuma gidiyor aslında ama içimden diyorum ki keşke incelmesem de bi bebek olsa.
yanii çoook mutsuzum aslında. eşime belli etmemek için canım çıkıyor. o aslında bebek olmamasına değil bana üzülüyor biliyorum. onu üzmekde beni üzüyor. ne bileyim öyle işte.
Canım benimde düşük cal çok nadir oluyor.Menü güzel kalorisi daha da güzel valla. Bende aslında kalorisi düşük bir program istiyorum ama ben protein yemeyince karnım doymuyor onlarda hep çok kalorili. anca tavuk göğsü var onu da yutamıyorum bile.
İllaki su tutuyodur, vücudumuz arada bizi panikletmese olmuyor.!!bu arada dun o kadar tepindim, hic kacamak yapmadim felan sabah 100 fram da fazla olarak uyandim
Umarim vucudun su tutmasindandir- yoksa durum vahim
Bugün bir ilki yaşıyorum.!!
Haydi sizde gelin
İllaki su tutuyodur, vücudumuz arada bizi panikletmese olmuyor.!!
Haydeeer. Su içmeye. Tenefüsteyim. 3 bardak su içtim. Sıra sizde
Ben sana bu konuda katılmıyorum canımay forumda birincilerin ne yaptıklarını okudum çok pis gaza geldim. artık acıkmaya baslamıstım ama yok dedim yemicemmmm
ister kabul edelim ister etmeyelim aç kalmadan zayıflanmıyoooo
gecen hafta 2. takımdan akrep33 rus diyeti yaparak bir haftada 4.4. kilo vermiş. insanlar azim yapınca veriyorlar takır takır. bu hafta gec kaldım biraz ama bende vereceğimmmmmmmm
Tesekkur ederim .Her kadin tatlidir.huysuz kadin yoktur.sadece sadece kahvesini icmeyen kadin vardir.
İmza icine filozof kacmis yakar
Canım benimde düşük cal çok nadir oluyor.
Dün oruçtum o yüzden bu kadar az oldu.
Benim mimli günüm pazar!
Normalde ekmeği filan severim ama pazar günü abartacağımı bildiğim için hafta içi tutabildiğim kadar tutuyorum.
Birde sen emziriyorsun, boşver düşük kaloriyi
ay forumda birincilerin ne yaptıklarını okudum çok pis gaza geldim. artık acıkmaya baslamıstım ama yok dedim yemicemmmm
ister kabul edelim ister etmeyelim aç kalmadan zayıflanmıyoooo
gecen hafta 2. takımdan akrep33 rus diyeti yaparak bir haftada 4.4. kilo vermiş. insanlar azim yapınca veriyorlar takır takır. bu hafta gec kaldım biraz ama bende vereceğimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?