Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Su rus diyetine bende birkac kere sulandim durdum ama yapmak hic nasip olmadi
Ne yapsak ne etsek acep bizde mi yapsak hi ne dersin 4.4 kilo ne demek ys

Ne yapsak takimca mi yapsak bu diyeti
En cok kim vermis diyip kapissak

Hosmerim = 100 ip atlama hemencecik gonderivermissin valla bravo. Iste kacamaklarimiz hep boyle karsiligini bulmali, kacamagi degil ama hatanin telafisini tebrik ettim

Nepnep im bu hafta verices insallah takimca, ne yalan soyleyeyim ben birincilik bekliyorum bizim takimdan bu sefer

Oglenki menun zayif kalmis yani tok tutacak birsey yok ondan sekerin dustu heralde. ben yanimda izgara kofte ya da haslanmis yumurta getiriyorum cok acikirsam atarim agzima diye, acikmazsam da aksam yemegim oluyorlar

Cikolata krizi gelince kahve ic imkanin varsa soyle zifiri sekersiz bi kahve - varsa ekspresso hatta. Ben oyle yaptim bugun cikolata isteginden eser kalmadi hatta tiksindim cikolatadan

O nasil zifiri bi tattir yaa hic de sevmem kahvedir ekspressodur

Evet canim ekmek biraz fazla olmus bugun - sporla telafi etmeye calis ki hic yerlesemeden sutlayiver o kalorileri

Ahaha pekmezler munik kare bitterler ceviz kuru uzum ve fistiklar

Ben de diyorum nedir bu Eniba daki tatliliklar, bu enerji diye

Kan olsun, can olsun Yakar im. Ayarinda tukettigin surece kilo vermene yardimci olacak seyler. Ben ayarinda tuketemem asla. Aman dikkat

Su rus diyetine bende birkac kere sulandim durdum ama yapmak hic nasip olmadi
Ne yapsak ne etsek acep bizde mi yapsak hi ne dersin 4.4 kilo ne demek ys

Ne yapsak takimca mi yapsak bu diyeti
En cok kim vermis diyip kapissak

Rus diyeti de neymis yahu, Rusya da yasiyorum bilmiyorum. Ben de gidip bi bakayim su basliga neymis ne degilmis

Rus diyetinde 2. gun zok zor, insan diyetten degil hayattan bezer :)

Gelelim bugunku menume

Sabah - sutum bitmis almaya usendim ac ac calistim

Oglen
2yk yulaf kepegi +1 yumurta +1 caybardagi sut + kiyma ile hazirlanmis kekimsi bisey.
120 gr kemikli tavsan haslama
yarim litre yagsiz ayran -1 kucuk meyveli yogurt (%0,5 yag orani)

ara 2 adet ekspresso - cikolata istegimi bastirdi gercekten - yoksa hic sevmem

aksam
canim bisey istemiyor belki meyveli yogurt yer yatarim.

Spor

ev-is-ev=20+20=40 dk yuruyus
1 saat rampa cikma aletinde calistim 460 cal
15 comelme hareketi - 30 mekik
30 agirlik kaldirma
30 sag-30 sol bacak geriye itme aleti (kalcalari calistiriyor)
10 diz cekme
5 kat da merdiven ciktim

Simdi de musadenizle yatayim ben

Bu arada sabah kalktigimda 61,4 idi kilom suan 60,8 bakalim sabah ne olacak

Olay cok basit telefonu acip uygun bir yete koyuyorsun sonra leslie bacim ne yaparsa yspiyorsun
Olay cok basit telefonu acip uygun bir yete koyuyorsun sonra leslie bacim ne yaparsa yspiyorsun
Ahhhh keşke olay o kadar basit olsa. Benim sıpalar benim uykumu gerirmede yatmiyolar ki. 12 de yatiyolar. Azicik erken yatsar hemen acicam o teli de, kuzularım ben zayiflarim falan diye uyumuyo

ip atlamak iyi fikir yaa kalkar kalkmaz yapmak lazım. süper walla. tşk ettim

bence başarılı canım. tebrik ederim.

kansızlık için cok güzel şeyler yemişsin canım az ama öz öz. tebrik ederim.

süper walla. hem az yemişsiniz hemde harika bir spor war. tebrikler

Benim bildigim rus diyetinde 10 tane galan bir sey vardi onlari sinirsiz yiyorsu.. Onlarfa hep protein, sebze falandı.
Sen dukanmı yapıyorsun bu arada. Menu dukan gibi geldi bana. Spor kısmını da cok begendim

Spor olayina asik. Oldum resmen. Bi okadarda hasetlendim.kessske benim olsa dedimmm.

Benim bildigim rus diyetinde 10 tane galan bir sey vardi onlari sinirsiz yiyorsu.. Onlarfa hep protein, sebze falandı.
Sen dukanmı yapıyorsun bu arada. Menu dukan gibi geldi bana. Spor kısmını da cok begendim

cok zor bir diyet yaa. ama sonuc muhteşem walla. denenmiş hemde akrep33 tarafından. ne irade yahuuu tühh tühh maşallah hatuna :)
ahh gitsin bu kilolarrr

Valla ben diyet listeleri basligindaki rus diyetine baktim gunlere bolmusler 7 gunluk birseydi yanlis hatirlamiyorsam hatta linki asagida,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rus-diyeti.774748/

Ben dukan yapiyorum evet, ama bi ara cok fazla kacamak yaptim ben malesef dogumgunudur , is stresidir vs.
cok pisman oldum cok guzel gidiyordu halbuki ilk hafta
son 1 haftadir da telafideyim, insallah kaldigim yerden devam edecegim kilo vermeye bugun itibari ile hatta verdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…