- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.961
Evime yakin bir spor salonu var oraya gidip konuştum fiyattada anlastim ama tek sorun pazar günü kapalı olmaları.isten gelip eve girince bir daha çıkmak zor benim için .haftasonu giderim diye düşünürken oda hayal oldu.ilkbaharda havalar geç kararmaya başlayınca kesin başladım.bende boyle spor listeleri yazarım insallahay hakkaten yaaa ne güzel özetlemişssin benimde duygularımııı
Spor olayina asik. Oldum resmen. Bi okadarda hasetlendim.kessske benim olsa dedimmm.
ay hakkaten yaaa ne güzel özetlemişssin benimde duygularımııı
Benim spor salonu isyeri ile ayni pasajda, isten cikip direkt spora idiyorum, hatta bazen ogle aralarinda bile gittigim oluyorEvime yakin bir spor salonu var oraya gidip konuştum fiyattada anlastim ama tek sorun pazar günü kapalı olmaları.isten gelip eve girince bir daha çıkmak zor benim için .haftasonu giderim diye düşünürken oda hayal oldu.ilkbaharda havalar geç kararmaya başlayınca kesin başladım.bende boyle spor listeleri yazarım insallah
Ay ay dün gördüm fotolarini aman Yarabbi zor tanıdım. Afet olmuş o pehlivan gibi kadınKizlar ekliyim dedim ama beceremedim. Girio bi ışın karacaya bakın. Hatun evrum geçirmiş.
Hu huuuuuu kizlar kizlarrr fistiklar canlarr
Napiyosunuzz iyimisinizz.. Ben azicik usutmusum.. Bide buralarda tek basina, ilgilenecek kimsende olmayinca hem hasta hem duygusal sumuklu aglamakli yattim butun hafta sonu.. Hasta oldugum icin de hicc yediklerime bakmadim. Elimin altinda ne bulduysam onu yedim. Sonra ona da ayri uzuldum.. Birazcikk daha iyi olunca insallah daha saglikli seyler yiyip, popomu kaldiracagim sozzzzzz
Sizde durum nasil, neler yapiyosunuzzz
Cnm birincilerin yediklerini anlattıkları bi topic var oraya da bak istersen.Valla ya. Ben bi yarin akrebi takip edeyim.bakiyim ne yemis icmis. Gerci herhalde 10 tanecik bi sey vardi dime
Annelerine kıtamıyo sıpalar.Ahhhh keşke olay o kadar basit olsa. Benim sıpalar benim uykumu gerirmede yatmiyolar ki. 12 de yatiyolar. Azicik erken yatsar hemen acicam o teli de, kuzularım ben zayiflarim falan diye uyumuyo
Kaptanım hoşgeldiiin.Hu huuuuuu kizlar kizlarrr fistiklar canlarr
Napiyosunuzz iyimisinizz.. Ben azicik usutmusum.. Bide buralarda tek basina, ilgilenecek kimsende olmayinca hem hasta hem duygusal sumuklu aglamakli yattim butun hafta sonu.. Hasta oldugum icin de hicc yediklerime bakmadim. Elimin altinda ne bulduysam onu yedim. Sonra ona da ayri uzuldum.. Birazcikk daha iyi olunca insallah daha saglikli seyler yiyip, popomu kaldiracagim sozzzzzz
Sizde durum nasil, neler yapiyosunuzzz
Oooo. Kadın hakkaten evrim geçirmiş. Heyyy evrim teorisinin ispatı diye gösterilebilirKizlar ekliyim dedim ama beceremedim. Girio bi ışın karacaya bakın. Hatun evrum geçirmiş.
Ahahhaahahahha o kadar guldumki, pehlivan gibi kadin ne yaa... Yaaa alemsin yaaa aksam aksam Allah'ta seni guldursunAy ay dün gördüm fotolarini aman Yarabbi zor tanıdım. Afet olmuş o pehlivan gibi kadın
garip garip vitaminleri var bunlarin.. Ne anlarlar bizim dogal ilaclardan :)Çok geçmiş olsun kaptan.
Bizlerde aynı be ya
Hasta olmama üzüldüm ya oralarda nane limondan bilen yoktur simdi.hele zeytinyağı karabiber de.gurbetlik zor be. Gamlı baykuş gibi yazdım ama aileden uzak 7 yıl yaşadım o günlere gittim ya.
Acil şifa diliyorum kaptanım
hadi insallah cumaya supeerr olcakk insallahhKaptanım hoşgeldiiin.çok geçmiş olsun. Az kaldı dayan. Biz bu hafta ii gidiyo gibiyiz ya cuma çıkacak ortaya.
Ameliyat olmus galiba dimi.. Midesini kucultturmus galiba.. Korkarim ben yaaaaaKizlar ekliyim dedim ama beceremedim. Girio bi ışın karacaya bakın. Hatun evrum geçirmiş.
Meksilinacım yazdıklarını gözlerim dolarak okudum...Van-Erciş depreminde halamın oğlunu,gelinimizi ,1 aylık bebeklerini ve de gelinimizin annesini kaybettik...Çok zor günlerdi bizim içinde o bekleyiş ve bekleyişin sonundaki acı haber ...Sanki yeniden yaşadım o acıyı...Sen birebir içindeymişsin seni düşünemiyorum bile canım çok zor ve acı günler yaşamışsındır eminimben 4,5 yıllık evliyim. 28 yasındayım. matematik öğretmeniyim. 4 yıl van-ercişte görev yaptım ve erciş depremini yaşayan depremde evsiz kalan konteynerde kalan yakın arkadaşlarını enkazda bırakan bir insanım. çok zoor zamanlar geçrirdik o süreçte. tuvalete petrole dgiderdik. arabada yattık neler neler.... neyse 8-9 ay sonra bizim tayinimiz çıktı adanaya. ailem burda. eşim denizlili. eşimin ailesi de orda.
adanaya geldikten sonra bebek istedik. ilk bbebek istediğimde 51-52 kio civarındaydım. tam iki yıldır olmuyor. testler tahliller bişi çıkmadı. sadece dediler ki perde var. gebeliğin zor geçer ameliyat ol. oldum. geçen mayısta. ben bu süreçte. ilaç falan derken çıktım 59'a. aslında kilo değilde her ay adet olmak hamile kalamamaktı bana koyan. kiii hala da öyle inan. her adet dönemim çok zor oluyor. gene oldu...öbür ay. gene oldu. eşim gözümün içine bakıyor ağlamayayım diye üzülmeyeyim diye. ama gel adet oldum gene. gene. gene.... heeep böyle. aslında benim amacım kilo vermemin de dışında kendimi ii hissetmek. bi de bu süreçte aldım ya kiloyu işte o çoook koyuyor. diyorum millet hamile iken alıyor ben de olsam da kilo alsam. ama boş yere sadece stresten yaaa.
sonra kendi imkanlarımla 3 kilo kadar verdim. buraya 56 ile baladım. şimdi 53. amaş kendimi düzeltmekti aslında kilomu değil. kiii biraz da olsa iii geldi. insanlar incelmişsin diyor hoşuma gidiyor aslında ama içimden diyorum ki keşke incelmesem de bi bebek olsa.
yanii çoook mutsuzum aslında. eşime belli etmemek için canım çıkıyor. o aslında bebek olmamasına değil bana üzülüyor biliyorum. onu üzmekde beni üzüyor. ne bileyim öyle işte.
Cnm güzel dileklerin için çok tşk ederim. Baş sağlığı diliyorum kayıplarınıza.Meksilinacım yazdıklarını gözlerim dolarak okudum...Van-Erciş depreminde halamın oğlunu,gelinimizi ,1 aylık bebeklerini ve de gelinimizin annesini kaybettik...Çok zor günlerdi bizim içinde o bekleyiş ve bekleyişin sonundaki acı haber ...Sanki yeniden yaşadım o acıyı...Sen birebir içindeymişsin seni düşünemiyorum bile canım çok zor ve acı günler yaşamışsındır eminimAllah o günleri yaşatmasın inşallah bir daha
Bebek olayına gelince canım ne olur bu kadar kafana takma...Abimlerinde 5 yıl sonra oldu bebekleri...Yengemde her ay adet oldugunda aglardı ...Çok istiyordu ve dolayısıyla çok üzülüyordu...Ama şimdi tedavi sonucunda nerdeyse 2 yasında ikiz kızlarımız var ...Onunda strese bağlı prolaktin hormonu yüksek çıkardı hep...Doktor kendini bu kadar sıkıp stres yapmasan olacak hiç bir sorunuz yok diyordu hep...Biliyorum söylemesi kolay ama kendini üzme ve bekleyiş içine girmeden rahat olmaya çalış canım...İnşallah en hayırlı ve en kısa zamanda rabbim nasip eder sana tatlı bir bir bebiş...Dualarım seninle olacak arkadaşım...
Televizyonda gördüm bende nasıl değişmiş nasıl güzel olmuş o iri yarı kadın ya maşallah...Darısı bizim başımıza inşallah...Kizlar ekliyim dedim ama beceremedim. Girio bi ışın karacaya bakın. Hatun evrum geçirmiş.
Bu arada kesinlikle yarın kendini düzene sokmalısın. Az ye demiyorum sağlıklı beslen diyorum cnm. Ama istersen inan yapabilirsin sen. İlk geldiğin haftalar harikaydın yine yapabilirsin. Bu hafta cnm hepimiz çook dikkatli gidiyoruz, biz eksileceğiz de sen kalacak mısın??Selam herkeseBen geldiiiiimmm Kızlar kaç gündür ugrayamadım....Malum misafirim vardı.Pazar günüde eşimin ani bir kararıyla hem anne baba ziyareti hem de misafirimizi(eşimin amcasının kızı ve torunu) bırakmak için şehir dışına çıktık...Köyde netin çekmeyeceğini tahmin edemedim..Çekiyordu aslında ama sanırım telefon değişikliği sebebiyle girmedi bu kez...Şimdi hepinizin yazdıklarını okudum tek tek...
Kızlar yaa ben ipin ucunu öyle kaçırdımki bu kez...Artık utanıyorum buraya böyle yazmaya ama bu kez kaçamak bile değil yani resmen bırakmış durumdayım diyetimiÇok üzgünüm ve vicdanen çok rahatsızım Hemen kendimi toparlamam lazım...Bana gaz verin motive edin ne olur
Kesinlikle binalar öldürüyor canım... Sevgi apartmanını biliyorsundur belkide o apartmandalardı bizimkilerde...Daha çokta olmamıştı taşınalı ...Daha önceki evlerinde de çatlak bile yokmuş...Kaderleri böyleymiş deyip tevekkül etmekten başka çare yok malesef...Cnm güzel dileklerin için çok tşk ederim. Baş sağlığı diliyorum kayıplarınıza.
Çok zor ancak gerçekten deprem değil binalar öldürüyor. İnsanların para hırsları,, aç gözlülükleri öldürüyor. Allah ıslah eylesin öyle insanları ve korusun bizi onlardan.
Biliyorum cnm çok ii biliyorum hemde. Allah rahmet eylesin.Kesinlikle binalar öldürüyor canım... Sevgi apartmanını biliyorsundur belkide o apartmandalardı bizimkilerde...Daha çokta olmamıştı taşınalı ...Daha önceki evlerinde de çatlak bile yokmuş...Kaderleri böyleymiş deyip tevekkül etmekten başka çare yok malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?