Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay hakkaten yaaa ne güzel özetlemişssin benimde duygularımııı
Evime yakin bir spor salonu var oraya gidip konuştum fiyattada anlastim ama tek sorun pazar günü kapalı olmaları.isten gelip eve girince bir daha çıkmak zor benim için .haftasonu giderim diye düşünürken oda hayal oldu.ilkbaharda havalar geç kararmaya başlayınca kesin başladım.bende boyle spor listeleri yazarım insallah

Benim spor salonu isyeri ile ayni pasajda, isten cikip direkt spora idiyorum, hatta bazen ogle aralarinda bile gittigim oluyor - itiraf edeyim uyuyakalir da sabah dus alamazsam sirf dus almak icin gidiyorum bazen

Ama ozellikle kis aylari heryer karla kapli yemek icin disariya cikmayi birak burnumu bile disari uzatasim gelmiyor, hal boyle olunca sporla vakit geciriyorum

Haftasonu ise mumkun degil hic bir kuvvet beni yataktan kaldiramaz kaldi ki spora gitmek

Hu huuuuuu kizlar kizlarrr fistiklar canlarr

Napiyosunuzz iyimisinizz.. Ben azicik usutmusum.. Bide buralarda tek basina, ilgilenecek kimsende olmayinca hem hasta hem duygusal sumuklu aglamakli yattim butun hafta sonu.. Hasta oldugum icin de hicc yediklerime bakmadim. Elimin altinda ne bulduysam onu yedim. Sonra ona da ayri uzuldum.. Birazcikk daha iyi olunca insallah daha saglikli seyler yiyip, popomu kaldiracagim sozzzzzz

Sizde durum nasil, neler yapiyosunuzzz

Çok geçmiş olsun kaptan.
Bizlerde aynı be ya
Hasta olmama üzüldüm ya oralarda nane limondan bilen yoktur simdi.hele zeytinyağı karabiber de.gurbetlik zor be. Gamlı baykuş gibi yazdım ama aileden uzak 7 yıl yaşadım o günlere gittim ya.
Acil şifa diliyorum kaptanım

Valla ya. Ben bi yarin akrebi takip edeyim.bakiyim ne yemis icmis. Gerci herhalde 10 tanecik bi sey vardi dime
Cnm birincilerin yediklerini anlattıkları bi topic var oraya da bak istersen.
Ahhhh keşke olay o kadar basit olsa. Benim sıpalar benim uykumu gerirmede yatmiyolar ki. 12 de yatiyolar. Azicik erken yatsar hemen acicam o teli de, kuzularım ben zayiflarim falan diye uyumuyo
Annelerine kıtamıyo sıpalar.

Kaptanım hoşgeldiiin. çok geçmiş olsun. Az kaldı dayan. Biz bu hafta ii gidiyo gibiyiz ya cuma çıkacak ortaya.

Ay ay dün gördüm fotolarini aman Yarabbi zor tanıdım. Afet olmuş o pehlivan gibi kadın
Ahahhaahahahha o kadar guldumki, pehlivan gibi kadin ne yaa... Yaaa alemsin yaaa aksam aksam Allah'ta seni guldursun
garip garip vitaminleri var bunlarin.. Ne anlarlar bizim dogal ilaclardan :)

Kaptanım hoşgeldiiin. çok geçmiş olsun. Az kaldı dayan. Biz bu hafta ii gidiyo gibiyiz ya cuma çıkacak ortaya.
hadi insallah cumaya supeerr olcakk insallahh

Selam herkeseBen geldiiiiimmmKızlar kaç gündür ugrayamadım....Malum misafirim vardı.Pazar günüde eşimin ani bir kararıyla hem anne baba ziyareti hem de misafirimizi(eşimin amcasının kızı ve torunu) bırakmak için şehir dışına çıktık...Köyde netin çekmeyeceğini tahmin edemedim..Çekiyordu aslında ama sanırım telefon değişikliği sebebiyle girmedi bu kez...Şimdi hepinizin yazdıklarını okudum tek tek...
Kızlar yaa ben ipin ucunu öyle kaçırdımki bu kez...Artık utanıyorum buraya böyle yazmaya ama bu kez kaçamak bile değil yani resmen bırakmış durumdayım diyetimiÇok üzgünüm ve vicdanen çok rahatsızımHemen kendimi toparlamam lazım...Bana gaz verin motive edin ne olur

Meksilinacım yazdıklarını gözlerim dolarak okudum...Van-Erciş depreminde halamın oğlunu,gelinimizi ,1 aylık bebeklerini ve de gelinimizin annesini kaybettik...Çok zor günlerdi bizim içinde o bekleyiş ve bekleyişin sonundaki acı haber ...Sanki yeniden yaşadım o acıyı...Sen birebir içindeymişsin seni düşünemiyorum bile canım çok zor ve acı günler yaşamışsındır eminim Allah o günleri yaşatmasın inşallah bir daha

Bebek olayına gelince canım ne olur bu kadar kafana takma...Abimlerinde 5 yıl sonra oldu bebekleri...Yengemde her ay adet oldugunda aglardı ...Çok istiyordu ve dolayısıyla çok üzülüyordu...Ama şimdi tedavi sonucunda nerdeyse 2 yasında ikiz kızlarımız var ...Onunda strese bağlı prolaktin hormonu yüksek çıkardı hep...Doktor kendini bu kadar sıkıp stres yapmasan olacak hiç bir sorunuz yok diyordu hep...Biliyorum söylemesi kolay ama kendini üzme ve bekleyiş içine girmeden rahat olmaya çalış canım...İnşallah en hayırlı ve en kısa zamanda rabbim nasip eder sana tatlı bir bir bebiş...Dualarım seninle olacak arkadaşım...

Son düzenleme:
Cnm güzel dileklerin için çok tşk ederim. Baş sağlığı diliyorum kayıplarınıza.
Çok zor ancak gerçekten deprem değil binalar öldürüyor. İnsanların para hırsları,, aç gözlülükleri öldürüyor. Allah ıslah eylesin öyle insanları ve korusun bizi onlardan.

Bu arada kesinlikle yarın kendini düzene sokmalısın. Az ye demiyorum sağlıklı beslen diyorum cnm. Ama istersen inan yapabilirsin sen. İlk geldiğin haftalar harikaydın yine yapabilirsin. Bu hafta cnm hepimiz çook dikkatli gidiyoruz, biz eksileceğiz de sen kalacak mısın??

Kesinlikle binalar öldürüyor canım... Sevgi apartmanını biliyorsundur belkide o apartmandalardı bizimkilerde...Daha çokta olmamıştı taşınalı ...Daha önceki evlerinde de çatlak bile yokmuş...Kaderleri böyleymiş deyip tevekkül etmekten başka çare yok malesef...

Biliyorum cnm çok ii biliyorum hemde. Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…