Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne güzel okudum zaten yazılanları bu hafta pek bir azimli ve motive olmuş gördüm sizleri...Siz verip ben veremezsem bu hafta çok üzülürüm hem de takımımızın benim yüzümden sıralamasını düşürmek istemiyorum...Yarın tekrardan başlıyorum inşallah...
Eşimle benim en büyük sorunumuz evimize biri gelince yeme düzenimiz bozuluyor...Zaten yemeyi çok seviyoruz....Bundan sonra sağlıklı beslenip az yiyelim diye karar alıyoruz başlıyoruz...Çokta güzel düzene giriyoruz ama eşimin ailesi bize yakın bir şehirde oturdukları için çok gelip gidiyorlar ...Gelenler en az 1 hafta kalıyor...Ya da biz gidiyoruz o yüzden alt üst oluyor her şey...Ama bu böyle olmamalı işte bizde sorun var kararlı olup yememeliyiz onlar yese bile ama olmuyor işte her seferinde başa dönüyoruz...
Ama iyiki sizleri tanıyıp burayı keşfetmişim...Yoksa tekrar toparlanmaya çalışmam kimbilir kaç ay sonra olurdu...4-5 günlük bir kaybım var onuda telafi edicem inşallah

Kesinlikle cnm. Herşey senin elinde. Hadi yarın müthiş bir gün seni bekliyor. Az öz ve sağlıklı. Bence yapabilirsin. Boşver misafirleri onlar yiyerek yanlış yapıyor. Biz doğrusunu.

İnş en yakın zamanda başlarsın yakarım. Bu arada bişi sorcam senin bi iş arkadaşın vardı seninle diyete başlayan yanlış hatırlamıyorsam. Ne yaptı o diye merak ettim de? Eğer kilo verdiyse kendime çok pis gıcık olacam da.

Doğru hatirliyorsun canım. Kadın gittikçe inceliyor. Işın karaca gibi iri kadın baya düzüldü.özellikle çok iri göğüsleri vardı ilginçtir küçüldü.kiminin yüzü çöker bu arkadaşın göğüsleri çöktü.
İnan çok pis hasetleniyorum
Şaka bir yana onun için seviniyorum çok hızlı veriyor.ne yapıyorsun dediğim de özel birşey yapmadığını sabah normal öğle gene normal ama aksam yemek yetmediğini söyledi.dayana bilene helal olsun
En önemli konu sanirsam bugüne kadar hic diyet yapmamış yani vücudu diyete alışamamış. Ondan çok hızlı veyor diye düşünüp avunuyorum iste

Ahhhh keşke olay o kadar basit olsa. Benim sıpalar benim uykumu gerirmede yatmiyolar ki. 12 de yatiyolar. Azicik erken yatsar hemen acicam o teli de, kuzularım ben zayiflarim falan diye uyumuyo
Biliyorum canım durumunu benimki de laf işte .helal olsun sana o kadar yoğun olup birde üstüne gayet başarılı bir şekilde kilo vermek.senin koşuşturman başlı başına bir spor zaten

Gunaydin hanimlar

Dun sabah o kadar spora ragmen 100 gram almis gorunuyorum demistim ya

Bu sabah dune gore tam 1 kilo 400 gram vermis olarak uyandim

suan 60.00. Ki bu sabah regl oldum, siskinligim de var

meksilina cim hani bi gercekci bi de zor hedef koymustum ya kendime cuma ya kadar, gercekci hedef 60.3 du onu gun itibari ile tutturmus bulunuyorum, 100 gram sonra ise zor hedefi de tutturmus olacagim

@nepnep6 canim su tutmus sanirim vucut.

Gune kilo vermis olarak uyanmak ne guzel birsey, umarim herkes gune kilo vermis olarak uyanir bugun de

R rebeka33 nerelerdesin canim sen, o misafirlerini kovaliycam ben artik ozlettin kendini

Tatlim anladigim kadari ile misafir senin hayatinin bir parcasi su siralar ozellikle. bunlarla yasamayi ogrenmelisin o halde.

Yani misafir de gelse, onune bin tane pasta corek de gelse sen kendine hakim olmayi basarman gerekiyor.Bir isirik herseyi mahvedebiliyor cunku.

Ben inaniyorum sana, azimli ve kilo verme konusunda kararlisin sen. Ilk zamanlarda da cok guzel gidiyordun hatirlasana.

Artik azmedersen kilo verebildigini biliyorsun en onemlisi, bu yuzden birakma diyetini de bizi de.

Kendine ceza olarak bu hafta sifir kacamak yaparak ve bol bol hareket ederek basla

Hadi biraz zumba yap mesela bugun, burda da yazarsin yaptigin sporlari

Gozum uzerinde bak

meksilina bak 5 rakami ile baslayan kilolalara da geciyorum artik yetiscem sana az kaldi

Bana da gicik ol hirs yap, ikimiz de verelim hemencecik

günaydın kızlar . sizi bu hafta çok hırslı gördüm ...maşallah size beni çok kıskandırıyordunuz.benim maalesef tatil dönüşü aldığım kilolardan dolayı moralim sıfır...akşama kadar dikkat edip akşam herşeyi yemeye başlıyorum( dün sabah doktora gideceğim diye bir şey yemeden işe geldim sonra iş çok yoğun olunca doktora da gidemedim. 9 gibi 3 tane tahta gibi olan bisküvilerden yedim. 11:30 gibi 2 tane daha yedim. öğleyin 1 kepçe kurufasulye 2 dilim kadar kepekli ekmek ve turşu yedim. 3 gibi 2 tane tahta bisküvilerden yedim ama biraz sonra halsizlikten elimin ayağımın titremesinden bayılacaktım.eve zor gittim. gidincede önüme geleni yedim. bugün doktora randevu aldım kesin gideceğim. onun için şu an açım ve açlıktan ölmek üzereyim(
prelestniy sana hayranım ya ne güzel spor yapıyorsun.ben 45 dk yürüyüş 10 dk tvistten sonra sanki çok spor yapmışım gibi koltuklarım kabararak oturuyorum. helal sana.

Bu arada budlgun degisik bir sey geldi aklima.
Normal diyetimi yaparken arada vucudu sasirtmak icin 1 gun degisik bir seyler yapayim diyorum. Mesela 1 gun sirf protein , bir gun sırf sebze falan yiyim diyorum nasil olur acaba
Dukan a bir bak istersen canim, zira soyledigin Dukan diyetinin ta kendisi oluyor , guzel kilo verdiriyor, tavsiye ederim.

tabiki bünyenin de etkisi vardır. ancak helal olsun onun azmine. darısı da hepimize.
deryakcım aslında sabah ve öğlen düzenli beslenseydin cnm akşam saldırmazdın yemeklere

ama üzülme bugün taparlamaya çalış.
Gunaydin hatunlar. 2 yagdix omletimi ve peynirimi yedim. Kahvemi ictim. Guzel bir gun bizi bekliyor.
evet kesinlikle. hiç kaçamaksız bir gün olacak. olmalı. olmalı.
Bu arada budlgun degisik bir sey geldi aklima.
Normal diyetimi yaparken arada vucudu sasirtmak icin 1 gun degisik bir seyler yapayim diyorum. Mesela 1 gun sirf protein , bir gun sırf sebze falan yiyim diyorum nasil olur acaba
cnm bence mantıklı ki zaten dukan diyetinde var bu söylediğin.

haydi hanımlar. kaldırın tottoları. kendinize güzel bir menü hazırlayalım dışına çıkmayalım. istesek olur. veee spor... bol su. ben şimdi içtim bir koca bardak su. siz de içtiniz mi?

Dukan a bir bak istersen canim, zira soyledigin Dukan diyetinin ta kendisi oluyor , guzel kilo verdiriyor, tavsiye ederim.
Dukanı daha once epey bir sure yaptım canım ilk basta iyi gidiyorda sonra pek gitmiyor. Hele bırakınca cook fazla slınıyor ayrıca benim bunyeyi de cok bozdu. Ben dukan degilde diyorum ki bi gun proetin yiyim sonra diyete devam sonra 2 gun sonra sirf sebze yiyim, sonra saglikli karbonhidratlardan yiyim. Arada bir gun sorf meyve yiyim. Ama düzenli degil belki bunyeyi sasırtırım

Bence gayet mantikli. Ozellikle sirf protein yaptigin gunleri sik tutarsan bence hem ac kalmadan hem kacamak yapmadan, sikilmadan ayni seyleri yemekten, cabucak verirsin kilolari.

canim ben 10 kasimda basladim dukan a. 64.5kilo olarak. 4 gun atak ardindan seyire gectim.

Malesef dogum gunudur is yogunlugudure cok kacamak yaptim.
Gun itibar ile tam 1 ay oldu baslayali ve 4,5 kilo gitmis bulunuyor.

En onemlisi ac kalmiyorum canim tatli vs istemiyor, gayet kolaylikla surduruyorum diyettimi.

Bakalim ins boyle devam eder.

Benim canim dukandayken fena tatli istiyordu. Feci halde meyve isterdi hele. Surekli ozel yemek hazirlama isi de zor geliyor. Hep tatlandirici da olmuyor

Benim canim dukandayken fena tatli istiyordu. Feci halde meyve isterdi hele. Surekli ozel yemek hazirlama isi de zor geliyor. Hep tatlandirici da olmuyor

Tatlandirici hic kullanmadim ben. Ben cok tatli seven biri de degilim zaten.
Diyete basladigimdan beri 1 kere baklava yedim TR den geldi diye.

Onun haricinde tatli ihtiyacimi tarcinli sut icerek ve sinirli izinli gidalar arasinda olan yagsiz meyveli yogurtlar ile gecistiriyorum. Yagsiz derken yag orani %2 nin altinda olmasi gerekiyor.
burda bi marka var probiyotik % 0.5 gibi cok dusuk bi yag oranina sahip - 100gr paketlerde satiliyor. Cok tatli istersem ondan yuvarliyorum 1 tane ustune de sekersiz ekspresso icince geciyor tatli istegim cok sukur :)

Avm de bos bos 3 saatir geziyorum girmediğim mağaza kalmadı bu da yürüyüşten sayılır mıı ))) bişi yememmek için zor tutuyorummmm kendimiiiii. ;((((
Alisveris en cok kalori harcatan seylerden biriymis.

Aman sakin birsey yeme tatlim yani sagliksiz seyler yeme.

Illa yemek istiyorsan saglikli menulerden secmeye calis, optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…