- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.981
Ne güzel okudum zaten yazılanları bu hafta pek bir azimli ve motive olmuş gördüm sizleri...Siz verip ben veremezsem bu hafta çok üzülürüm hem de takımımızın benim yüzümden sıralamasını düşürmek istemiyorum...Yarın tekrardan başlıyorum inşallah...Bu arada kesinlikle yarın kendini düzene sokmalısın. Az ye demiyorum sağlıklı beslen diyorum cnm. Ama istersen inan yapabilirsin sen. İlk geldiğin haftalar harikaydın yine yapabilirsin. Bu hafta cnm hepimiz çook dikkatli gidiyoruz, biz eksileceğiz de sen kalacak mısın??
Amin canım benim amin...Biliyorum cnm çok ii biliyorum hemde. Allah rahmet eylesin.
Kesinlikle cnm. Herşey senin elinde. Hadi yarın müthiş bir gün seni bekliyor. Az öz ve sağlıklı. Bence yapabilirsin. Boşver misafirleri onlar yiyerek yanlış yapıyor. Biz doğrusunu.Ne güzel okudum zaten yazılanları bu hafta pek bir azimli ve motive olmuş gördüm sizleri...Siz verip ben veremezsem bu hafta çok üzülürüm hem de takımımızın benim yüzümden sıralamasını düşürmek istemiyorum...Yarın tekrardan başlıyorum inşallah...
Eşimle benim en büyük sorunumuz evimize biri gelince yeme düzenimiz bozuluyor...Zaten yemeyi çok seviyoruz....Bundan sonra sağlıklı beslenip az yiyelim diye karar alıyoruz başlıyoruz...Çokta güzel düzene giriyoruz ama eşimin ailesi bize yakın bir şehirde oturdukları için çok gelip gidiyorlar ...Gelenler en az 1 hafta kalıyor...Ya da biz gidiyoruz o yüzden alt üst oluyor her şey...Ama bu böyle olmamalı işte bizde sorun var kararlı olup yememeliyiz onlar yese bile ama olmuyor işte her seferinde başa dönüyoruz...
Ama iyiki sizleri tanıyıp burayı keşfetmişim...Yoksa tekrar toparlanmaya çalışmam kimbilir kaç ay sonra olurdu...4-5 günlük bir kaybım var onuda telafi edicem inşallah
İnş en yakın zamanda başlarsın yakarım. Bu arada bişi sorcam senin bi iş arkadaşın vardı seninle diyete başlayan yanlış hatırlamıyorsam. Ne yaptı o diye merak ettim de? Eğer kilo verdiyse kendime çok pis gıcık olacam da.Evime yakin bir spor salonu var oraya gidip konuştum fiyattada anlastim ama tek sorun pazar günü kapalı olmaları.isten gelip eve girince bir daha çıkmak zor benim için .haftasonu giderim diye düşünürken oda hayal oldu.ilkbaharda havalar geç kararmaya başlayınca kesin başladım.bende boyle spor listeleri yazarım insallah
İnş en yakın zamanda başlarsın yakarım. Bu arada bişi sorcam senin bi iş arkadaşın vardı seninle diyete başlayan yanlış hatırlamıyorsam. Ne yaptı o diye merak ettim de? Eğer kilo verdiyse kendime çok pis gıcık olacam da.
Biliyorum canım durumunu benimki de laf işte .helal olsun sana o kadar yoğun olup birde üstüne gayet başarılı bir şekilde kilo vermek.senin koşuşturman başlı başına bir spor zatenAhhhh keşke olay o kadar basit olsa. Benim sıpalar benim uykumu gerirmede yatmiyolar ki. 12 de yatiyolar. Azicik erken yatsar hemen acicam o teli de, kuzularım ben zayiflarim falan diye uyumuyo
Selam herkeseBen geldiiiiimmm Kızlar kaç gündür ugrayamadım....Malum misafirim vardı.Pazar günüde eşimin ani bir kararıyla hem anne baba ziyareti hem de misafirimizi(eşimin amcasının kızı ve torunu) bırakmak için şehir dışına çıktık...Köyde netin çekmeyeceğini tahmin edemedim..Çekiyordu aslında ama sanırım telefon değişikliği sebebiyle girmedi bu kez...Şimdi hepinizin yazdıklarını okudum tek tek...
Kızlar yaa ben ipin ucunu öyle kaçırdımki bu kez...Artık utanıyorum buraya böyle yazmaya ama bu kez kaçamak bile değil yani resmen bırakmış durumdayım diyetimiÇok üzgünüm ve vicdanen çok rahatsızım Hemen kendimi toparlamam lazım...Bana gaz verin motive edin ne olur
İnş en yakın zamanda başlarsın yakarım. Bu arada bişi sorcam senin bi iş arkadaşın vardı seninle diyete başlayan yanlış hatırlamıyorsam. Ne yaptı o diye merak ettim de? Eğer kilo verdiyse kendime çok pis gıcık olacam da.
Dukan a bir bak istersen canim, zira soyledigin Dukan diyetinin ta kendisi oluyorBu arada budlgun degisik bir sey geldi aklima.
Normal diyetimi yaparken arada vucudu sasirtmak icin 1 gun degisik bir seyler yapayim diyorum. Mesela 1 gun sirf protein , bir gun sırf sebze falan yiyim diyorum nasil olur acaba
tabiki bünyenin de etkisi vardır. ancak helal olsun onun azmine. darısı da hepimize.Doğru hatirliyorsun canım. Kadın gittikçe inceliyor. Işın karaca gibi iri kadın baya düzüldü.özellikle çok iri göğüsleri vardı ilginçtir küçüldü.kiminin yüzü çöker bu arkadaşın göğüsleri çöktü.
İnan çok pis hasetleniyorum
Şaka bir yana onun için seviniyorum çok hızlı veriyor.ne yapıyorsun dediğim de özel birşey yapmadığını sabah normal öğle gene normal ama aksam yemek yetmediğini söyledi.dayana bilene helal olsun
En önemli konu sanirsam bugüne kadar hic diyet yapmamış yani vücudu diyete alışamamış. Ondan çok hızlı veyor diye düşünüp avunuyorum iste
deryakcım aslında sabah ve öğlen düzenli beslenseydin cnm akşam saldırmazdın yemekleregünaydın kızlar . sizi bu hafta çok hırslı gördüm ...maşallah size beni çok kıskandırıyordunuz.benim maalesef tatil dönüşü aldığım kilolardan dolayı moralim sıfır...akşama kadar dikkat edip akşam herşeyi yemeye başlıyorum( dün sabah doktora gideceğim diye bir şey yemeden işe geldim sonra iş çok yoğun olunca doktora da gidemedim. 9 gibi 3 tane tahta gibi olan bisküvilerden yedim. 11:30 gibi 2 tane daha yedim. öğleyin 1 kepçe kurufasulye 2 dilim kadar kepekli ekmek ve turşu yedim. 3 gibi 2 tane tahta bisküvilerden yedim ama biraz sonra halsizlikten elimin ayağımın titremesinden bayılacaktım.eve zor gittim. gidincede önüme geleni yedim. bugün doktora randevu aldım kesin gideceğim. onun için şu an açım ve açlıktan ölmek üzereyim (
prelestniy sana hayranım ya ne güzel spor yapıyorsun.ben 45 dk yürüyüş 10 dk tvistten sonra sanki çok spor yapmışım gibi koltuklarım kabararak oturuyorum. helal sana.
evet kesinlikle. hiç kaçamaksız bir gün olacak. olmalı. olmalı.Gunaydin hatunlar. 2 yagdix omletimi ve peynirimi yedim. Kahvemi ictim. Guzel bir gun bizi bekliyor.
cnm bence mantıklı ki zaten dukan diyetinde var bu söylediğin.Bu arada budlgun degisik bir sey geldi aklima.
Normal diyetimi yaparken arada vucudu sasirtmak icin 1 gun degisik bir seyler yapayim diyorum. Mesela 1 gun sirf protein , bir gun sırf sebze falan yiyim diyorum nasil olur acaba
Dukanı daha once epey bir sure yaptım canım ilk basta iyi gidiyorda sonra pek gitmiyor. Hele bırakınca cook fazla slınıyor ayrıca benim bunyeyi de cok bozdu. Ben dukan degilde diyorum ki bi gun proetin yiyim sonra diyete devam sonra 2 gun sonra sirf sebze yiyim, sonra saglikli karbonhidratlardan yiyim. Arada bir gun sorf meyve yiyim. Ama düzenli degil belki bunyeyi sasırtırımDukan a bir bak istersen canim, zira soyledigin Dukan diyetinin ta kendisi oluyor, guzel kilo verdiriyor, tavsiye ederim.
Dukanı daha once epey bir sure yaptım canım ilk basta iyi gidiyorda sonra pek gitmiyor. Hele bırakınca cook fazla slınıyor ayrıca benim bunyeyi de cok bozdu. Ben dukan degilde diyorum ki bi gun proetin yiyim sonra diyete devam sonra 2 gun sonra sirf sebze yiyim, sonra saglikli karbonhidratlardan yiyim. Arada bir gun sorf meyve yiyim. Ama düzenli degil belki bunyeyi sasırtırım
Benim canim dukandayken fena tatli istiyordu. Feci halde meyve isterdi hele. Surekli ozel yemek hazirlama isi de zor geliyor. Hep tatlandirici da olmuyorBence gayet mantikli. Ozellikle sirf protein yaptigin gunleri sik tutarsan bence hem ac kalmadan hem kacamak yapmadan, sikilmadan ayni seyleri yemekten, cabucak verirsin kilolari.
canim ben 10 kasimda basladim dukan a. 64.5kilo olarak. 4 gun atak ardindan seyire gectim.
Malesef dogum gunudur is yogunlugudure cok kacamak yaptim.
Gun itibar ile tam 1 ay oldu baslayali ve 4,5 kilo gitmis bulunuyor.
En onemlisi ac kalmiyorum canim tatli vs istemiyor, gayet kolaylikla surduruyorum diyettimi.
Bakalim ins boyle devam eder.
Benim canim dukandayken fena tatli istiyordu. Feci halde meyve isterdi hele. Surekli ozel yemek hazirlama isi de zor geliyor. Hep tatlandirici da olmuyor
Alisveris en cok kalori harcatan seylerden biriymis.Avm de bos bos 3 saatir geziyorum girmediğim mağaza kalmadı bu da yürüyüşten sayılır mıı))) bişi yememmek için zor tutuyorummmm kendimiiiii. ;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?