- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.001
Avm de bos bos 3 saatir geziyorum girmediğim mağaza kalmadı bu da yürüyüşten sayılır mıı))) bişi yememmek için zor tutuyorummmm kendimiiiii. ;((((
Merhaba kızlar
Malum sene sonu is yerinde acayip yogunum . fırsat buldukça okudum sayfayı ama yazamadim.
Kızlar birşey soracağım şimdi 1 hafta oldu demir ve kan hapı ve iğnesi kullanıyorum.regl olmam lazımdı haftssonu hala olmadım .acayip bir şişlik odemde var bende.bu ilaçlar geciktirir mi
İnternet araştırdım bilimsel bir veri yok ama kafam karıştı
Bu arada hamile değilim son kararım eminim
Mantıklı etkileyebilir bende öyle düşündüm.cnm inan ben bilmiyorum kullandığın ilaçların etkisini. Ancak bütün ilaç adet döngüsünü etkileyebilir zannımca.
Alisveris en cok kalori harcatan seylerden biriymis.
Aman sakin birsey yeme tatlim yani sagliksiz seyler yeme.
Illa yemek istiyorsan saglikli menulerden secmeye calis, optum
Çabuk uzaklaş yemek bölümünden işin sonunu düşün
Menü
Sabah
2 dilim ekmek arasına hindi füme 2 çatal peynir durdum onu yedim
Öğle
1 tabak b.pilavı 2 yk sulu patates daydım 7 minik parca patates vardı
Ara
Yarim çay bardağı kuru üzüm ceviz
Akşam
Haşlama et
Kahve 1 tane 50 calorilik çikolata
dün uyuyakalmışım çok katılımda bulunamadım bu yüzden
bugünkü menüm
kahvaltı:1/2 simit
öğle:tavuk 1 porsiyon+1 kaşık pilav+ayran
ara:sütlü kahve+1 mini kurabiye
akşam:1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği+az tavuk+salata
ara: filtre kahve+2 parça çikolata
1,5lt su+30 dk yürüyüş
Ohh hem alışveriş hem spor bir arada.yimedimmmm
1 den 5 e kadar da dolaştımm. bu da yanıma kar kaldııı
yuppiiii
Sabah guzelde bacim bence oglen olmamiş. Bulgur karbonhidrat, patates zaten karbondhidrat bombası. Kuru üzum yerin kuru erik falan daha iyi olmazmıydı diycem ama sanır.kan için. Bati çekirdekli kuru üzüm olaydı umarim oyledir. Digeri şeker bombası resmen. Cikolataya bir sey diyemiyorum 50 kalori olmasını begendim. Adı ne.bu arada. Bende regli oldumda her an saldırabilirim.Menü
Sabah
2 dilim ekmek arasına hindi füme 2 çatal peynir durdum onu yedim
Öğle
1 tabak b.pilavı 2 yk sulu patates daydım 7 minik parca patates vardı
Ara
Yarim çay bardağı kuru üzüm ceviz
Akşam
Haşlama et
Kahve 1 tane 50 calorilik çikolata
Bilmiyorum seni ama.ben.diyet yapmadıgım zamanlar da da misafirin kisa duranini severim. He onu da oue cok sevmem ama enazindann. Aslında bana da gelen misafir cok zahmetli oliyor ondan herhalde. Annemler falan istanbulda karsida oyuruyorlar bir kac ayfa bir geliyorlar geldiler mi de 10 kisi falan geliyor. Sozde beni gormeye geliyorlar. Yemek, cay falan derken yanlarinda popom koltuga deymeden gidiyorlar. Onlar gidince de dagılan evi toplamam 1 gunumu alıyor. Kucuk cocuk çok oldugu icin. Yani gelicez dediler mi benim stresim başlıyor. Ondan herhalde misafieden sogudum.Ne güzel okudum zaten yazılanları bu hafta pek bir azimli ve motive olmuş gördüm sizleri...Siz verip ben veremezsem bu hafta çok üzülürüm hem de takımımızın benim yüzümden sıralamasını düşürmek istemiyorum...Yarın tekrardan başlıyorum inşallah...
Eşimle benim en büyük sorunumuz evimize biri gelince yeme düzenimiz bozuluyor...Zaten yemeyi çok seviyoruz....Bundan sonra sağlıklı beslenip az yiyelim diye karar alıyoruz başlıyoruz...Çokta güzel düzene giriyoruz ama eşimin ailesi bize yakın bir şehirde oturdukları için çok gelip gidiyorlar ...Gelenler en az 1 hafta kalıyor...Ya da biz gidiyoruz o yüzden alt üst oluyor her şey...Ama bu böyle olmamalı işte bizde sorun var kararlı olup yememeliyiz onlar yese bile ama olmuyor işte her seferinde başa dönüyoruz...
Ama iyiki sizleri tanıyıp burayı keşfetmişim...Yoksa tekrar toparlanmaya çalışmam kimbilir kaç ay sonra olurdu...4-5 günlük bir kaybım var onuda telafi edicem inşallah
Sabah guzelde bacim bence oglen olmamiş. Bulgur karbonhidrat, patates zaten karbondhidrat bombası. Kuru üzum yerin kuru erik falan daha iyi olmazmıydı diycem ama sanır.kan için. Bati çekirdekli kuru üzüm olaydı umarim oyledir. Digeri şeker bombası resmen. Cikolataya bir sey diyemiyorum 50 kalori olmasını begendim. Adı ne.bu arada. Bende regli oldumda her an saldırabilirim.
Biliyorum o çikolatayı ama elli kalorimiymiş o. Çok tatlı bir çikolata bacım. Ayrıca hindistan cevizi de müthış kalorili bir şey, karbonhidratını merak ettim şimdi. Çok.yüksek değilse yenebilit aslındaHaklisin menü konusunda mecbur kaldım.iş yerinde yemek büyük sıkıntı. Yan.pilavı yada dürüm. Bende pilav dedim.
Çikolataya gelince BİM denir aldım. İçi hindistan cevizli mavi kaplı 5 li pakette adını unuttum.binin anıtın kuntin isimlerinden bi şeydi .koko star tarzı birşey
İçime kurt düştü şimdi acaba ben yanlismi gördüm bakıp geliyorum hemenBiliyorum o çikolatayı ama elli kalorimiymiş o. Çok tatlı bir çikolata bacım. Ayrıca hindistan cevizi de müthış kalorili bir şey, karbonhidratını merak ettim şimdi. Çok.yüksek değilse yenebilit aslında
Gece gece moralini bozdum bacım. Olsun leslie ile gitmiştir deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz. 54 karbonhidratta zayıflamak icin kabul edilen sınır. Kalorisi degil ama karbonhidrat çokmuş.54 olarak gördüğüm karbonhidratmis.25 gr 128 kalori imiş.
Geçmiş ola bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?