Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü
Sabah
2 dilim ekmek arasına hindi füme 2 çatal peynir durdum onu yedim
Öğle
1 tabak b.pilavı 2 yk sulu patates daydım 7 minik parca patates vardı
Ara
Yarim çay bardağı kuru üzüm ceviz
Akşam
Haşlama et
Kahve 1 tane 50 calorilik çikolata

Merhaba kızlar
Malum sene sonu is yerinde acayip yogunum . fırsat buldukça okudum sayfayı ama yazamadim.
Kızlar birşey soracağım şimdi 1 hafta oldu demir ve kan hapı ve iğnesi kullanıyorum.regl olmam lazımdı haftssonu hala olmadım .acayip bir şişlik odemde var bende.bu ilaçlar geciktirir mi
İnternet araştırdım bilimsel bir veri yok ama kafam karıştı
Bu arada hamile değilim son kararım eminim

cnm inan ben bilmiyorum kullandığın ilaçların etkisini. Ancak bütün ilaç adet döngüsünü etkileyebilir zannımca.

o en sondaki canım bitanem çikolata da olmasa harika ötesi bir menüüüü

dün uyuyakalmışım çok katılımda bulunamadım bu yüzden
bugünkü menüm
kahvaltı:1/2 simit
öğle:tavuk 1 porsiyon+1 kaşık pilav+ayran
ara:sütlü kahve+1 mini kurabiye
akşam:1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği+az tavuk+salata
ara: filtre kahve+2 parça çikolata
1,5lt su+30 dk yürüyüş

Bende once menumu yazayim
Sabiki yumurta
1 kibrit kutusu peynir

Ogle
1 but, biraz gogüs (çevirme )

Ara
Yarim elma
4 kuru erik

Akşam
1 tabak ıspanak kavurma
3 kaşık yogurt
3 yemek kasıgı makarna

Cikolata oglen falan olsaydı daha iyidi
Gerci oglende kurabiye var. Spor iyi olmus ama

Sabah guzelde bacim bence oglen olmamiş. Bulgur karbonhidrat, patates zaten karbondhidrat bombası. Kuru üzum yerin kuru erik falan daha iyi olmazmıydı diycem ama sanır.kan için. Bati çekirdekli kuru üzüm olaydı umarim oyledir. Digeri şeker bombası resmen. Cikolataya bir sey diyemiyorum 50 kalori olmasını begendim. Adı ne.bu arada. Bende regli oldumda her an saldırabilirim.

Bilmiyorum seni ama.ben.diyet yapmadıgım zamanlar da da misafirin kisa duranini severim. He onu da oue cok sevmem ama enazindann. Aslında bana da gelen misafir cok zahmetli oliyor ondan herhalde. Annemler falan istanbulda karsida oyuruyorlar bir kac ayfa bir geliyorlar geldiler mi de 10 kisi falan geliyor. Sozde beni gormeye geliyorlar. Yemek, cay falan derken yanlarinda popom koltuga deymeden gidiyorlar. Onlar gidince de dagılan evi toplamam 1 gunumu alıyor. Kucuk cocuk çok oldugu icin. Yani gelicez dediler mi benim stresim başlıyor. Ondan herhalde misafieden sogudum.

Haklisin menü konusunda mecbur kaldım.iş yerinde yemek büyük sıkıntı. Yan.pilavı yada dürüm. Bende pilav dedim.
Çikolataya gelince BİM denir aldım. İçi hindistan cevizli mavi kaplı 5 li pakette adını unuttum.binin anıtın kuntin isimlerinden bi şeydi .koko star tarzı birşey

Biliyorum o çikolatayı ama elli kalorimiymiş o. Çok tatlı bir çikolata bacım. Ayrıca hindistan cevizi de müthış kalorili bir şey, karbonhidratını merak ettim şimdi. Çok.yüksek değilse yenebilit aslında

İçime kurt düştü şimdi acaba ben yanlismi gördüm bakıp geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…