- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.021
aynen bende çok sevmem misafirin gelmesini. Ayrıca kızlar yeni taktik geliştirdim misafirler gelmeden önce pek temizlik yapmıyorum. gidince yapıyorumBilmiyorum seni ama.ben.diyet yapmadıgım zamanlar da da misafirin kisa duranini severim. He onu da oue cok sevmem ama enazindann. Aslında bana da gelen misafir cok zahmetli oliyor ondan herhalde. Annemler falan istanbulda karsida oyuruyorlar bir kac ayfa bir geliyorlar geldiler mi de 10 kisi falan geliyor. Sozde beni gormeye geliyorlar. Yemek, cay falan derken yanlarinda popom koltuga deymeden gidiyorlar. Onlar gidince de dagılan evi toplamam 1 gunumu alıyor. Kucuk cocuk çok oldugu icin. Yani gelicez dediler mi benim stresim başlıyor. Ondan herhalde misafieden sogudum.
Olan oldu canım bundan sonrasına bakmak lazımNe güzel okudum zaten yazılanları bu hafta pek bir azimli ve motive olmuş gördüm sizleri...Siz verip ben veremezsem bu hafta çok üzülürüm hem de takımımızın benim yüzümden sıralamasını düşürmek istemiyorum...Yarın tekrardan başlıyorum inşallah...
Eşimle benim en büyük sorunumuz evimize biri gelince yeme düzenimiz bozuluyor...Zaten yemeyi çok seviyoruz....Bundan sonra sağlıklı beslenip az yiyelim diye karar alıyoruz başlıyoruz...Çokta güzel düzene giriyoruz ama eşimin ailesi bize yakın bir şehirde oturdukları için çok gelip gidiyorlar ...Gelenler en az 1 hafta kalıyor...Ya da biz gidiyoruz o yüzden alt üst oluyor her şey...Ama bu böyle olmamalı işte bizde sorun var kararlı olup yememeliyiz onlar yese bile ama olmuyor işte her seferinde başa dönüyoruz...
Ama iyiki sizleri tanıyıp burayı keşfetmişim...Yoksa tekrar toparlanmaya çalışmam kimbilir kaç ay sonra olurdu...4-5 günlük bir kaybım var onuda telafi edicem inşallah
Bu arada budlgun degisik bir sey geldi aklima.
Normal diyetimi yaparken arada vucudu sasirtmak icin 1 gun degisik bir seyler yapayim diyorum. Mesela 1 gun sirf protein , bir gun sırf sebze falan yiyim diyorum nasil olur acaba
dün uyuyakalmışım çok katılımda bulunamadım bu yüzden
bugünkü menüm
kahvaltı:1/2 simit
öğle:tavuk 1 porsiyon+1 kaşık pilav+ayran
ara:sütlü kahve+1 mini kurabiye
akşam:1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği+az tavuk+salata
ara: filtre kahve+2 parça çikolata
1,5lt su+30 dk yürüyüş
54 olarak gördüğüm karbonhidratmis.25 gr 128 kalori imiş.
Geçmiş ola bana
Gunaydin hanimlar
Dun sabah o kadar spora ragmen 100 gram almis gorunuyorum demistim ya
Bu sabah dune gore tam 1 kilo 400 gram vermis olarak uyandim
suan 60.00. Ki bu sabah regl oldum, siskinligim de var
meksilina cim hani bi gercekci bi de zor hedef koymustum ya kendime cuma ya kadar, gercekci hedef 60.3 du onu gun itibari ile tutturmus bulunuyorum, 100 gram sonra ise zor hedefi de tutturmus olacagim
PembePuantiyeli canim su tutmus sanirim vucut.
Gune kilo vermis olarak uyanmak ne guzel birsey, umarim herkes gune kilo vermis olarak uyanir bugun de
Geçen hafta hepimiz için zordu deryacım, hem kilo veremedik hem nota aldıkgünaydın kızlar . sizi bu hafta çok hırslı gördüm ...maşallah size beni çok kıskandırıyordunuz.benim maalesef tatil dönüşü aldığım kilolardan dolayı moralim sıfır...akşama kadar dikkat edip akşam herşeyi yemeye başlıyorum( dün sabah doktora gideceğim diye bir şey yemeden işe geldim sonra iş çok yoğun olunca doktora da gidemedim. 9 gibi 3 tane tahta gibi olan bisküvilerden yedim. 11:30 gibi 2 tane daha yedim. öğleyin 1 kepçe kurufasulye 2 dilim kadar kepekli ekmek ve turşu yedim. 3 gibi 2 tane tahta bisküvilerden yedim ama biraz sonra halsizlikten elimin ayağımın titremesinden bayılacaktım.eve zor gittim. gidincede önüme geleni yedim. bugün doktora randevu aldım kesin gideceğim. onun için şu an açım ve açlıktan ölmek üzereyim (
prelestniy sana hayranım ya ne güzel spor yapıyorsun.ben 45 dk yürüyüş 10 dk tvistten sonra sanki çok spor yapmışım gibi koltuklarım kabararak oturuyorum. helal sana.
Vayy akıllıca.bunu yazdım kenaraaynen bende çok sevmem misafirin gelmesini. Ayrıca kızlar yeni taktik geliştirdim misafirler gelmeden önce pek temizlik yapmıyorum. gidince yapıyorumortalık dağılıyo kirleniye hem önce temizlik hem sonra temizlik hem de hazırlık derken çan çıkıyor iyicee.
cnm olur öyle arada. üstelik regl olmuşsun. meyveli yoğurt iyi kesmiş seni. bugüne toparlarsın dilerim.gunaydin
Dun uyuyup kalmisim ugrayamadim buralara.
Dunku menum:
Sabah - bisey yemedim
Ogle -
yine toplanti vardi oyle hizli yedim ki ne bulduysam midem agridi sonra
120 gram haslanmis karnabahar
100 gram haslanmis tavsan (kemigi ile birlikte 100gr)
2yk yulaf kepegi + 1 yumurta ve biraz peynirden olusan tuzlu kekimsi bisey
yarim litre ayran
100gram meyveli yogurt (%0.5 yag orani)
Ara yapamadim yogunluktan
Aksam
regl oldum demistim hic tatli krizine girmeden hemde ama aksam cok fena kriz geldi.
4 adet (4 x 100gr) meyveli yogurt yedim (yag orani %0.5 olanlardan)
120 gram haslanmis brokoli + 120 gram haslanmis karnabahar biraz balsamik sirke esliginde
Spor:
Hic canim istemedi dun halsizlik var biraz
sabah+aksam (ev-is-ev) 20+20dk = 40dk karda yuryus - epey kar yagiyor burda :)
40 dakika orta tempoda rampa cikma aletinde calistim - 300cal
30 mekik
5 kat da merdiven ciktim
Dun cok yedim malesef tatli krizini bastirmak icinbi de karnimin agrimasi da strese sokuyor beni
Sporu da az yaptim malesef karin agrisi, siskinlik, halsizlik.
evet hanımlar sabah kahvaltım: 1 yumurta, 1 kaşık lor peyniri. 1 domates. 1 dilim ekmek.
öğlen ton balığı ve salata yiyeceğim(kolay oluyo hazırlaması)
veeeee az önce pankekten yaş pasta yaptım. kremşanti ile. Ancak hiç yemedim yemeyeceğim. zaten 12de evden çıkacağım işe gitmek için. sadece pankekten bir ısırık aldım tat kontrolü içineşime de söyleyecem ben gelene kadar bitirsin diye . zaten 4 kişilik pasta boyutunda küçük bişey. Ayyy. akşama yemem inşallah. yok yok yemeyeceğim.
gunaydin
Dunku menum:
Sabah - bisey yemedim
Ogle -
yarim litre ayran
Aksam
regl oldum demistim hic tatli krizine girmeden hemde ama aksam cok fena kriz geldi.
120 gram haslanmis brokoli + 120 gram haslanmis karnabahar biraz balsamik sirke esliginde
Spor:
30 mekik
5 kat da merdiven ciktim
Dun cok yedim malesef tatli krizini bastirmak icinbi de karnimin agrimasi da strese sokuyor beni
yok yok yemicemcanım sakın yemee walla dün avm herşeye içim gitti ama yimedim bişicik. hem yarın cumaaa
gunaydin
Dunku menum:
Sabah - bisey yemedim
Ogle -
yarim litre ayran
Aksam
Spor:
30 mekik
5 kat da merdiven ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?