- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.041
tünaydınn
nasılsınız hanımlar?
Ben pek memnunum bu hafta kendimden tartı yüzümü güldürüyor
Tabii zumbanın etkisini küçümseyemem
Kızımla yürüdük 1 saat (tabi çocuk adımıyla)
Sizde ne var ne yok?
Benim 1.200ml su oldu şimdiye kadar..
Ya siz?
Sen hangi zumbayı yapıyorsun? Çeşit çeşitmiş ya zoru mu acaba yaptığın?tünaydınnnnnn
bende cok mutluyum sabah güzel güzel rakamlar gördüm basküldeyarın daha güzellerini bekliyorum inşşş
bende yarım lt su içtim. 45 dk yürüyüş yaptım. onu 1 saatte tamamlamayı düşünüyorum.
bende zumba istiyorum ama cok yoruluyom yaa 5 dk dayanamıyorummm
Sana da tunaydın canım...Ne güzel ya bu hafta sizleri çok azimli gördüm arkadaşım...Böyle devam inşallahtünaydınn
nasılsınız hanımlar?
Ben pek memnunum bu hafta kendimden tartı yüzümü güldürüyor
Tabii zumbanın etkisini küçümseyemem
Kızımla yürüdük 1 saat (tabi çocuk adımıyla)
Sizde ne var ne yok?
Benim 1.200ml su oldu şimdiye kadar..
Ya siz?
Ne güzel canım ya inşallah daha güzel sonuçlarda görmeye devam edersin tartındatünaydınnnnnn
bende cok mutluyum sabah güzel güzel rakamlar gördüm basküldeyarın daha güzellerini bekliyorum inşşş
bende yarım lt su içtim. 45 dk yürüyüş yaptım. onu 1 saatte tamamlamayı düşünüyorum.
bende zumba istiyorum ama cok yoruluyom yaa 5 dk dayanamıyorummm
Sen hangi zumbayı yapıyorsun? Çeşit çeşitmiş ya zoru mu acaba yaptığın?
Selam cnm. Afiyet olsun. Yedin mi başka bişey.Dayan haaa yemek yok.Selam kızlar bugunku menum
Sabah
2 yumurta
Biraz sucuk
Yogurtlu kıvırcik
Ara
2 cay kasigi tahin pekmez
1 kare cikolata
Oglen
Balik çorbasi
Izgara cıpura
Sonra 1 tane bisküvi yedim
Insallah aksam bir sey yemem
Merhaba hoşgeldin. Inşallah kısa zamanda istedigin kiloya ulaşırsın. Kendini tanıtacak bir mesaj bekliyoruz o zaman yarın senden öncemerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hedef ocak sonunda 57 kg olmak. Bu sabah 63.5 çıktım yarın sabahtan itibaren aranızdayım insaallah desteklerinizi ve morallerinizi bekliyorum
Cnm hoşgeldin. Hep birlikte kurtulacağız fazlalıklardan. Yarın tartılıp kilonu da bildir bizlere.merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hedef ocak sonunda 57 kg olmak. Bu sabah 63.5 çıktım yarın sabahtan itibaren aranızdayım insaallah desteklerinizi ve morallerinizi bekliyorum
Selam kızlar bugunku menum
Sabah
2 yumurta
Biraz sucuk
Yogurtlu kıvırcik
Ara
2 cay kasigi tahin pekmez
1 kare cikolata
Oglen
Balik çorbasi
Izgara cıpura
Sonra 1 tane bisküvi yedim
Insallah aksam bir sey yemem
Akşam 1 kase yoğurt. 1 kabak ve 1 yemek kaşığından olusan azıcık yağlı mücverimsi bişi yedim. Bi de yarım bardak şalgam suyu.
Heeey.
pastadan hala yemedim.
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hedef ocak sonunda 57 kg olmak. Bu sabah 63.5 çıktım yarın sabahtan itibaren aranızdayım insaallah desteklerinizi ve morallerinizi bekliyorum
Yürüyüş iyi olmuş canım dabende sabah bir yumurta azcuk peynir yarım domates 4 zeytin yedim
akşamda brokoli azcuk salata acuk da yoğurt yidimmm
1 saat yürüyüş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?