Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tünaydınn
nasılsınız hanımlar?

Ben pek memnunum bu hafta kendimden tartı yüzümü güldürüyor
Tabii zumbanın etkisini küçümseyemem

Kızımla yürüdük 1 saat (tabi çocuk adımıyla)

Sizde ne var ne yok?
Benim 1.200ml su oldu şimdiye kadar..
Ya siz?

tünaydınnnnnn
bende cok mutluyum sabah güzel güzel rakamlar gördüm baskülde yarın daha güzellerini bekliyorum inşşş
bende yarım lt su içtim. 45 dk yürüyüş yaptım. onu 1 saatte tamamlamayı düşünüyorum.
bende zumba istiyorum ama cok yoruluyom yaa 5 dk dayanamıyorummm

Sen hangi zumbayı yapıyorsun? Çeşit çeşitmiş ya zoru mu acaba yaptığın?

Sana da tunaydın canım...Ne güzel ya bu hafta sizleri çok azimli gördüm arkadaşım...Böyle devam inşallahBu hafta ben kendimden pek memnun değilim ama pes etmek yok sizleri görünce böyle kilo vermiş olarak gaza geliyorum valla

Ne güzel canım ya inşallah daha güzel sonuçlarda görmeye devam edersin tartındaZumba yoruyor insanı hem çok eğlenceli hem de çoookkk kalori yaktıırıyor insanaHer gün biraz biraz arttırarak yapsan vücudun daha kolay alışır canım

Kızlar dün çocuklarla birlikte yaklaşık 25-26 kişilik bir misafir gurubum vardı.2 haftadır öyle yoğun geçiyorki hayatım çok yorulduuumm...5-6 aydır oğluşuma Kuran okutayım diyordum..Hep bişeyler çıktı nasip olmadı.2 hafta önceden ayarlamıştım araya misafir girdi,eşimin memelketine gittik geldik ,temizlik hazırlık falan derken neyseki atlattım çok şükür...Amaaaa dün misafire ikramlarımdan sadece 2 çatal irmik helvası aldım...Başkaaaa hiiççççç bir şey yemedimKalan her şeyi de koydum saklama kaplarına verdim isteyen arkadaşlara Evde hiç bir şey bırakmadım ki şeytan kanıma girmesin
Tartıya çıkmaya korktuğum için kaç gündür tartılmadım ama bu haftadan hiiiççç umutlu değilim ben kızlar İnşallah kilo almamışımdır

Selam kızlar bugunku menum
Sabah
2 yumurta
Biraz sucuk
Yogurtlu kıvırcik

Ara
2 cay kasigi tahin pekmez
1 kare cikolata

Oglen
Balik çorbasi
Izgara cıpura

Sonra 1 tane bisküvi yedim
Insallah aksam bir sey yemem

Sabah
2 yumurta
Biraz sucuk
Yogurtlu kıvırcik

Ara
1 kare cikolata

Oglen
Balik çorbasi
Izgara cıpura

Selam cnm. Afiyet olsun. Yedin mi başka bişey.Dayan haaa yemek yok.

Akşam 1 kase yoğurt. 1 kabak ve 1 yemek kaşığından olusan azıcık yağlı mücverimsi bişi yedim. Bi de yarım bardak şalgam suyu.

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hedef ocak sonunda 57 kg olmak. Bu sabah 63.5 çıktım yarın sabahtan itibaren aranızdayım insaallah desteklerinizi ve morallerinizi bekliyorum
Merhaba hoşgeldin. Inşallah kısa zamanda istedigin kiloya ulaşırsın. Kendini tanıtacak bir mesaj bekliyoruz o zaman yarın senden önce

Sabah
2 yumurta
Biraz sucuk
Yogurtlu kıvırcik

Ara
1 kare cikolata

Oglen
Balik çorbasi
Izgara cıpura

o çikolata olmasaymıs iyiymiş yahuuu

Akşam 1 kase yoğurt. 1 kabak ve 1 yemek kaşığından olusan azıcık yağlı mücverimsi bişi yedim. Bi de yarım bardak şalgam suyu.

tebriklerrrrr

Heeey.
pastadan hala yemedim.

süpersin çiğerimmmm

İyi akşamlar
Sabah
Yeşil çay
1 haşlanmış patates baharatlı

1 tk yağla sotelenmiş havuç+ sarımsak yoğurtla karışıyor

Ara
Yeşil çay

Öğle
Pizza ama tavada yaptığım için sunta bisküvi kalınlığındaydı hamuru ve normal dilim pizzanın yarısı kadardı. Ayrıca peynirliydi.

Ara
Türk kahvesi( sade)

Akşam telafi ettim salata yedim sadece
Yeşil çay

Ara
1/2 yeşil elma tarçına bulanmış

Su: 3 lt
Spor: sıpam uyuyunca inşallah

Cal: 800/1800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…