- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.061
tebrikler.yok kiii
Günaydın hatunlar.Unutmuşum hesaplamayı umarım dogru yapmışımdır.
Tatlim listeye ekleyebilirsin kendini, sonradan kaptanlarimiz karar verir listede olup olmayacagina ve yuzdenin kaca bolunecegine.kızlar bu gün listede ben yokmuyum . ben bildirim yapmayacakmıyım
sezencim çok iyi gidiyorsun cnm. bueara 30 kasımda başlamışsın cnm. ve karar defterinde geçen cuma yapılan bildiriye göre 2 cuma geçmesi gerek tatlım umarım kızmaz ve üzülmezsin cnm. bildiriye göre seni haftaya ekleyebileceğiz listeye. ayrıca başlangıç kilosu olarak haksızlıkları önlemek için ilk cuma günü yapılan kilo bildirimi baz alınacakmış. senin ilk cuma 5 aralık kilon 57,6. biz bu kiloyu başlangıç yapacağız tatlım haftaya.*14.TAKIM 391. ETAP ***
Yakar76 ( /65.200/ / /%)
meksilina (53,100 / / /%)
Prelestniy ( 60.900/ / /%)
nepnep6 ( 76.9 / / / %)
rebeka33 (80.5/ / /%)
Se_zen (59,0/57.3/ 1.70/%1.44) yeni üye 2 ye bölündü. Hedef 52 kilo
14. TAKIM ORTALAMASI %-
cnm sen de listeye kendini ekleyebilirsin başlangıç kilon olarak 21 kasım cuma günü 71 çıkmışsın kayıtlarıma göre. ona göre hesapla ve çıkan yüzdeyi 3'e böl tatlım.kızlar bu gün listede ben yokmuyum . ben bildirim yapmayacakmıyım
hheyyey haydi bildir kilonu giriyorsun artık listeye. başlangıç kilon 28 kasım kilon yani 89.4 ona göre hesaplaya. yüzdeyi böl 2'ye cnm.o çikolata olmasaymıs iyiymiş yahuuu
tebriklerrrrr
süpersin çiğerimmmm
cnm hoşgeldin. tartıl hemen kilonu yaz bize. ve tanıt kendini.Hosbulduk kızlar. Bi de benim başlangıç olarak neler yapmam gerekiyo yani yarışma kuralları olarak.listeye haftaya mı katılacağım
cnm sen de kendini listeye ekleyebilirsin. başlangıç olarak 28 kasımda 57,4 gelmişsin onu baz al ve yüzdeyi ikiye böl.bugünkü menüm:
sabah:sütlü kahve
öğle:1 kase makarna
akşam:çay+1 küçük dilim pasta
1,5 lt su,50dk yürüyüş
Tatlim listeye ekleyebilirsin kendini, sonradan kaptanlarimiz karar verir listede olup olmayacagina ve yuzdenin kaca bolunecegine.
Baslangic kilonu simdiki kilonu yaz bir de baslangic tarihini tabi.
Ona gore ben yardimci olmaya calisirim istersen.
Maşallah ya ne güzel sayı bunlar.tebrik ederim.darısı başımıza. Az önce tartıldım 63.7 iki gündür 63 u görüyorum baya umutlandim. Dün gece çocuğu uyuttuktan sonra baya bi uzun şekilde hikayemi yazmıştım tam gönderecekken şarj bitti kapandı tel. hepsi silindi gitti birazdan tekrar yazicam ins.HANIMLAR ŞÜKÜÜÜR. KAÇ HAFTADAN SON RA 52'Yİ GÖRDÜM TARTIDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?