- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.101
Benm bildirimim nereye gitti?14.TAKIM 391. ETAP ***
Yakar76 ( /65.200/ / /%)
meksilina (53,100 /52,900 /0,200 /%0,38)
Prelestniy ( 60.900/60.0 / 0.90/1.48%)
nepnep6 ( 76.9 / / / %)
rebeka33 (80.5/ / /%)
DERYAK45 ( 71/70.1/0,9/%0,42) yeni üye* ilk bildirimi 21 kasım *yüzdesi 3'e bölündü. HEDEF 57
mosmorum (89,400/86,500/2,900/%1,62) yeni * ilk bildirimi28 kasım* yüzdesi 2'ye bölündü HEDEF 65
14. TAKIM ORTALAMASI %-
cnm özür dilerim ağlama seeen::: ekledim onda birler basamağını yuvarlıyoruz. virgülden sonraki ikinci basamak. düzelttim bide sen bak hata var mı diye. öpt.Benm bildirimim nereye gitti?
23 yaşında evli 5 aylık bir bebeği olan aslında öğretmen iken bebiş nedeniyle görevine bir miktar ara veren geçici ev hanımıyım. Eşim iki ay sonra askerken dönuyor ve beni en fazla 57 kiloyken karşılasın istiyorum. Emzirdigim için şimdilik bu kadar olsam bile iyidir bana göre. 6-7 kiloluk bir fazlalığım var. Herkesin ye ye bebeğe süt olsun cümleleri arasında abartmadan ve çok ac kalmadan dengeyi kurmam lazım.
Geçmişe bakarsak, üniversiteye kadar 50-55 arası değişen kilom vardı. Uni.ye başlayınca yurtlarda iken ac kalacağız korkusu mudur nedir korkunç iştah sarmıştı.3.sınıfta 63kilo oldum hemen fitness kursuna koştum.iki ayda biraz toparladım. Okul bittiğinde evlendim 56 kiloya inmiştim.sonraki hafta 53u gördüm.hayat bana güzeldi sanki o haftalar düğün stresi filan iştah sıfırdı. Biraz iştahimiz gelir diye bol yemeğe çıkardık. Derken derken bi kaç ay sonra ogretmenlige başladm kilo yine 63. Öğle tatili ekmek arası sabah pogaca derken benim kilo fırlamış. Hemen diyete başlama hırsıyla yanıp tutuşurken beni durduran tek şey pozitif çıkan bir gebelik testiydi. 78 le doğum yaptım ilk ay doğum kilolarımın büyük bir kısmı gitti.ve tam o sırada eşim askere gitti. Sonraki 4 ayda sadece 3 kilo vermişim. Bu is tek başına olmaz diyerek hemen koştum buraya.inşaallah desteklerinizle eşimin severek aldığı ve kilolarimdan dolayı giyemedgm elbisemle karşılayacağım onu =)
kızlar aranızda pirinç lapası deneyen varmı. hafta sonu 2 gün bunu denemek istiyorum. işe yarıyormu acaba. malum hafta içi çalıştığım için yapamıyorum. yarında eşim de evde değil .
tmm cnm ekliyorum seni de. izne ayrılmak istiyor diye yazayımmı seni. emin misin yakarım?Merhaba arkadaşlar
İki gündür hastane işleri ile ilgileniyorum. Ne regl oldum ne WC te cikabiliyorum.yüzümde siyah lekeler çıktı.öğle sonunda cildiyeye gideceğim. Bütün sistemlerin alt üst oldu.
Ben iki hafta izin istiyorum . önce bir sağlığına kavuşmak istiyorum.
Sabah tartiys çıkınca daha fazlasını bekliyordum göbeğimi görseniz .
Geçen hafta 65.200
Bu hafta 67.000
Telden giriyorum .
Teşekkür ederimcnm özür dilerim ağlama seeen::: ekledim onda birler basamağını yuvarlıyoruz. virgülden sonraki ikinci basamak. düzelttim bide sen bak hata var mı diye. öpt.
cnm ekledim izne ayrılmak istediğini de yazdım. istersen silerim de. değişiklik yapabiliriz.Merhaba arkadaşlar
İki gündür hastane işleri ile ilgileniyorum. Ne regl oldum ne WC te cikabiliyorum.yüzümde siyah lekeler çıktı.öğle sonunda cildiyeye gideceğim. Bütün sistemlerin alt üst oldu.
Geçen hafta 65.200
Bu hafta 67.000
Telden giriyorum .
Cnm hedefin ne idi. Seni listeye ekledim. Haftaya biraz daha dikkat.57.4 idim 57.4 üm hala
Canım benim çok geçmiş olsun, yanıltmak gibi olmasın ama kan ilaçları wc sorunu yapabiliyor diye duymuştum. Bir an once doktora gitmelisin bencede. Belki lekelr falanda ondan olabilir.Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta 65.200
Bu hafta 67.000
Telden giriyorum .
cnm ekledim izne ayrılmak istediğini de yazdım. istersen silerim de. değişiklik yapabiliriz.
Canım benim çok geçmiş olsun, yanıltmak gibi olmasın ama kan ilaçları wc sorunu yapabiliyor diye duymuştum. Bir an once doktora gitmelisin bencede. Belki lekelr falanda ondan olabilir.
Tmm. Çok geçmiş olsun. Haberdar et bizi. Önce sağlık.Şimdilik böyle olsun.
Karnından ödüm kopuyor artik.şiş .nefes anlamıyorum. Randevum var bi gidip gorunecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?