- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.121
Yok cnm sorun olmaz.Meksilinacim biraz geç kaldim kusura bakma olur mu.Umarim seni zor durumda birakmamisimdir.
Allah bağışlasın yavrularını. Ah bilirim ise başlayınca giyilemeyen kıyafetler yepyeni durur kenarda, üzerine olan bi kaç parçayı tekrar tekrar giyersin, yeni bisey de almak istemezsin nasıl olsa kilo veririm elimde kalmasın dersin. Zor dur zorHoş geldin canım. Takımda her halde 3 tane yeni bebekli hatun olduk. Benimde 9 aylık bir oğlum var ama ben öğretmen değilim bankacıyım. 32 yaşındayım. 6 yaşında birde kızım var anaokulunagidiyor. ben dehamile kalmadan önce 54,55 kiloydum. doğuma 75 kilo ile gittim işte öyle böyle 59 a kadar düştüm takıma geçen hafta pazartesi katıldım bende. istanbuldayım bu arada. hedefimde önce 52 sonra 50 olmak. tabii bir an önce 55 olmak istiyorum kıyafetlerim olmuyor işe de başladığım için çok sıkıntı oluyor bana.
Ay ins ins. Senin ne kadar fazlan var canımcanımm hoşgeldinnn
bnmde 6 aylık bebeğim var. bnde doğum iznindeyim.. gecici ev hanımıyım
hep beraber bol kilo vermeler
Ay ins ins. Senin ne kadar fazlan var canım
Valla hafta sonu kimse ugramıyor zaten buralara. Kizlar haberiniz ola ben hafta sonu da buralardayım. Oyle amannn hafta sonu cumaya kadar toparlarım yok. Bak yerseniz o yemekler gece rüyalarınıza giricek. Pazartesine kadar ben bozmayacagım . benim listeleti görünce pişman olmayı bakıyım sonraSevgili 14. TAKIM sakinleri. Ortalamamız yine rezil. Ceza alıcaz.
bildiri yaptım totomu yayarım, haftasonu yerim içerim gibi düşünceler varsa aklında sil hemen onları
doğdumuzdan beri yiyip deviriyoz zaten totoları yetti gariii devirmek yok.
kaçamak yok, yan gelip yatmak yok... hadeee kalkın gariiii
Hemde nasıl valla. Ya bi de bankadayı, sürekli aynı şeyler de olmuyor. Mecburen bi iki bi şey aldım ama daha fazla almaya niyetim yokAllah bağışlasın yavrularını. Ah bilirim ise başlayınca giyilemeyen kıyafetler yepyeni durur kenarda, üzerine olan bi kaç parçayı tekrar tekrar giyersin, yeni bisey de almak istemezsin nasıl olsa kilo veririm elimde kalmasın dersin. Zor dur zor
Evet cnm kendisi bildirmedi. Bildirirse belirtiriz daha sonra. Tşk.selam kızlar
bildirim listenizde,
Bettybooop (57,4 /57,4 / 0 /% 0) kilosu sabit* yeni üye* ilk bildirimi 28 kasım
hedef kilosunu belirtmemişsiniz
Merhaba hanimlar..ben yeni kabul edildim araniza. Bir merhaba diyip hemen kurallari okuyayim tekrar dedim.
Kendimi çoookk suçlu hissediyorum kaptanımSevgili 14. TAKIM sakinleri. Ortalamamız yine rezil. Ceza alıcaz.
bildiri yaptım totomu yayarım, haftasonu yerim içerim gibi düşünceler varsa aklında sil hemen onları
doğdumuzdan beri yiyip deviriyoz zaten totoları yetti gariii devirmek yok.
kaçamak yok, yan gelip yatmak yok... hadeee kalkın gariiii
Hoşgeldin canım aramıza ....İnşallah bir an öönce kurtulursun kilolarından...Merhaba hanimlar..ben yeni kabul edildim araniza. Bir merhaba diyip hemen kurallari okuyayim tekrar dedim.
Hoşgeldin canım aramıza...Ben de 7 aylık bir bebeği olan aslında öğretmen iken bebeiş nedeniyle görevine bir miktar ara veren geçici ev hanımlarındanım23 yaşında evli 5 aylık bir bebeği olan aslında öğretmen iken bebiş nedeniyle görevine bir miktar ara veren geçici ev hanımıyım. Eşim iki ay sonra askerken dönuyor ve beni en fazla 57 kiloyken karşılasın istiyorum. Emzirdigim için şimdilik bu kadar olsam bile iyidir bana göre. 6-7 kiloluk bir fazlalığım var. Herkesin ye ye bebeğe süt olsun cümleleri arasında abartmadan ve çok ac kalmadan dengeyi kurmam lazım.
Geçmişe bakarsak, üniversiteye kadar 50-55 arası değişen kilom vardı. Uni.ye başlayınca yurtlarda iken ac kalacağız korkusu mudur nedir korkunç iştah sarmıştı.3.sınıfta 63kilo oldum hemen fitness kursuna koştum.iki ayda biraz toparladım. Okul bittiğinde evlendim 56 kiloya inmiştim.sonraki hafta 53u gördüm.hayat bana güzeldi sanki o haftalar düğün stresi filan iştah sıfırdı. Biraz iştahimiz gelir diye bol yemeğe çıkardık. Derken derken bi kaç ay sonra ogretmenlige başladm kilo yine 63. Öğle tatili ekmek arası sabah pogaca derken benim kilo fırlamış. Hemen diyete başlama hırsıyla yanıp tutuşurken beni durduran tek şey pozitif çıkan bir gebelik testiydi. 78 le doğum yaptım ilk ay doğum kilolarımın büyük bir kısmı gitti.ve tam o sırada eşim askere gitti. Sonraki 4 ayda sadece 3 kilo vermişim. Bu is tek başına olmaz diyerek hemen koştum buraya.inşaallah desteklerinizle eşimin severek aldığı ve kilolarimdan dolayı giyemedgm elbisemle karşılayacağım onu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?