Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah bağışlasın yavrularını. Ah bilirim ise başlayınca giyilemeyen kıyafetler yepyeni durur kenarda, üzerine olan bi kaç parçayı tekrar tekrar giyersin, yeni bisey de almak istemezsin nasıl olsa kilo veririm elimde kalmasın dersin. Zor dur zor

14.TAKIM 391. ETAP ***

Yakar76 ( /65.200/67,000 /-1,8 /%-2,76) * üye izne ayrılmak istiyor.
meksilina (53,100 /52,900 /0,200 /%0,38)
Prelestniy ( 60.900/60.0 / 0.90/1.48%)

nepnep6 ( 76.9 /76 /0.9 / %1.17)
rebeka33 (80.5/81,2 / -0.7/%-0,87)
DERYAK45 ( 71/70.1/0,9/%0,42) yeni üye* ilk bildirimi 21 kasım *yüzdesi 3'e bölündü. HEDEF 57

mosmorum (89,400/86,500/2,900/%1,62
) yeni * ilk bildirimi28 kasım* yüzdesi 2'ye bölündü HEDEF 65
Bettybooop (57,4 /57,4 / 0 /% 0) kilosu sabit* yeni üye* ilk bildirimi 28 kasım

14. TAKIM ORTALAMASI %0.18

Son düzenleme:
Sevgili 14. TAKIM sakinleri. Ortalamamız yine rezil. Ceza alıcaz.

bildiri yaptım totomu yayarım, haftasonu yerim içerim gibi düşünceler varsa aklında sil hemen onları

doğdumuzdan beri yiyip deviriyoz zaten totoları yetti gariii devirmek yok.

kaçamak yok, yan gelip yatmak yok... hadeee kalkın gariiii

Valla hafta sonu kimse ugramıyor zaten buralara. Kizlar haberiniz ola ben hafta sonu da buralardayım. Oyle amannn hafta sonu cumaya kadar toparlarım yok. Bak yerseniz o yemekler gece rüyalarınıza giricek. Pazartesine kadar ben bozmayacagım . benim listeleti görünce pişman olmayı bakıyım sonra

Hemde nasıl valla. Ya bi de bankadayı, sürekli aynı şeyler de olmuyor. Mecburen bi iki bi şey aldım ama daha fazla almaya niyetim yok

Son 1 ay içinde yaptığım kacamaklardan dolayı 100 gr bile çok zor gitti hiç yaparmıyım ben kaçamak. Yapmam. İnanın dün yaptığım pastadan bugün sabah tadı nasıl olmuş diye sadece 1 çatal aldım. Yapmam beeen kaçamak. Menülerimi göreceksiniz zaten bende girerim bu haftasonu.

selam kızlar
bildirim listenizde,
Bettybooop (57,4 /57,4 / 0 /% 0) kilosu sabit* yeni üye* ilk bildirimi 28 kasım
hedef kilosunu belirtmemişsiniz

Menümü yazayım hemen

Sabah
2 yumurta
3 dilim salam
bir parça peynir,domates,dereotu
bir dilim ekmek

Ara
bir kaç dilim elma

öğle
fırında çupra,
roka ve dereotu
diet cola

ara
elma

akşam
3 dilim patetes kızarması (başında tırtıkladım
2 dilim kuru patlıcan kızartması
1 dilim çikolatalı muz (kızıma hazırlıyordum)
yarım elma
öğlen yemeği geç yediğim için akşam yemek yerine bunları yedim

Kurallar super ve cokda zorlayici degil.genelde bizim tercihimize birakilmis olmasi ve ceza olayi tam beni tetikleyecek turden.insallah bu hevesim bitmez.
aslinda 6 ay once 65 kg.dan 53 kg a dustum. Suan 60 kiloyum.hedefim 52 kilogram.daha once yaptigim hata hizli kilo vermekti.tabi cevre baskisiyla birazda fazla yedim. Bu arada boyum 168 cm. yasim 32.

Kendimi çoookk suçlu hissediyorum kaptanımTakım ortalamamızı da etkilediğim için utanıyorum kendimdenAma gelecek hafta böyle olmayacak inşallahYa utandım kendimden gelen geçen gün gelen misafirlerimden çok zayıf olan bayanlar bile ben rejimdeyim deyip tabağındakiieri bitirmeden bıraktıBen de aman misaifrim geldi aman şuraya gittik buraya gittik bahane buluyorum kendime ...
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve kilo alarak takım ortalamamızı düşürdüğüm için hepinizden özür diliyorum

Hoşgeldin canım aramıza...Ben de 7 aylık bir bebeği olan aslında öğretmen iken bebeiş nedeniyle görevine bir miktar ara veren geçici ev hanımlarındanım Yalnız değilsin arkadaşım inşallah kısa zamanda kurtulursun kilolarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…