Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kaç gündür uzak kaldım buralardan kilolarıda aldım tabiki tekrardanİnşallah bugünden sonra daha çok ugramaya çalışıcam...Ya ben çalışsam ne yapacam bilmiyorum arkadaşlar...Şimdi evde olduğum halde vakit bulamıyorum buraya yazmak için...Çalışsam herhalde hiç bir şeye vakit yetiştiremeyeceğim....

Hemen menümü yazayım yoksa bebişim huysuzluk yapıyor çıkmak zorunda kalıyorum menümü yazamadan
Sabah(Öğle)
1 haşlanmış yumurta
1salatalık
1 domates
roka
5-6 yaprak marul
3 zeytin
2dilim tam buğday ekmeği
3 bardak şekersiz açık çay

Ara
1 elma
1 kase yoğurt

Akşam
balık(tavada kızarmış
1 küçük kase tarhana çorbası
bol salata

ara
yarım trabzon hurması
5-6 badem

2 litre su

Sabah ,öğle gayet güzel akşam da kızartma sağlıksız ve kalorili gibi gözükse de çok az yemişsin ve ekmek te yemeyerek dengelemişsin bence canım...Ah keşke abartmadan böyle az az yesek her şeyden verecez de kilo işte kırılma noktalarımız oluyor malesef

Cnm ortalamayı düşürmekten ziyade yediklerini düşünmelisin ve zayıflamalısın tatlım.

Afiyet olsun cnm bemde öğünleri düzenli yemediğimde atıştırıyorum sürekli. Dikkat etmek lazom. Ki sağlıklı bir şekilde gitsin istiyorum kilolar.

Tatlım afiyet olsun. Elinden geldiği kadar girmeye gayret et cmm. Yani içtiğin bi bardak suyu bile yazsan hem bize fikir, hem sana sorumluluk. Yoksa kaçıyor ipin uucu hayatım.

Canım hoşgeldin, bende yeni katıldım insaallah birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruz

Kızlar lütfen yorumlayın ilk günüm ve ilk menümü paylasacagim birazdan.bu arada k. Validemle yemek yiyoruz diyeti gizli yapıyorum bilseler beni kesip kazanda kaynatırlar sütüm azalır diye. Bugün sanki nefsimi zorlarcasina tereyagli fırın kurusu, sütlaç, hamur işi getirdiler önüme.hep tadina baktım mecbur hamur işini hiç yemedim.her ogunden önce kesinlikle su içtim 10 bardak olmuştur.neyse uzatmayayım menumu yazayım

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım kbrt kut. büy. peynir
3 zeytin
1 cay b.Şekersiz limonlu cay
Yarım dilim ekmek
3 yk tereyağlı firin kurusu
3yk mor lahana-havuç salatası
Öğle:
Bir kase çorba
5 yk haşlama türlü
Bir kase yoğurt
Havuc-mor lahana-karnibahar salatası
Ara:
Şekersiz kahve
Zorlama yoluyla 3 tk. Sütlaç(
Akşam:
Bi kaç balık (kızartma seklinde(
Yeşil salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
Yarım trabzon hurmasi
Gece: bir bardak şekersiz cay

Hoşgeldin tatlım, daim ol inşallah hemencecik ver kiloları

kızlar aranızda pirinç lapası deneyen varmı. hafta sonu 2 gün bunu denemek istiyorum. işe yarıyormu acaba. malum hafta içi çalıştığım için yapamıyorum. yarında eşim de evde değil .
O nasıl birşeymiş ki ben yeni duydum.
Nasıl yapılıyor?
Merhaba hanimlar..ben yeni kabul edildim araniza. Bir merhaba diyip hemen kurallari okuyayim tekrar dedim.

Sende hoşgeldin tatlım
Sezencim menünü ben pek sevdim :)
Herşeyden ye ama ölçülü mantığı, tebrikler arkadaşım

Benimki aslında aklımda kalmasın diye yemekti bacım. Ne zamandır kızarrma.yememistim. o yuzden sofraya oturmadan 3 tane attım agzıma. Ya ben o an canım bir sey istwdiginde yemezsen sonradan sapıtıyorum o yuzden hemen bi çatal ya da bir parça da olsa hemen yiyorum

Canım liste çokta önemli değil bi hafta bozulur bi hafta düzelir
Sen kendin için ver kilonu.
Hatta kilo aldığın için olmayan bişey yada ne biliyim bi hedef koy o olana kadar devam et
Ben öyle yaptım ve şuan istediğim şeyi elde ettim:)
Sende dene

Firin kurusunu anlamadim o yüzden bir sey diyemiycem bacım. Saatalarda havuç kullanmamaya çalış bence. Diyetlerde pek.havuç önerilmez onun dışında menün gayet güzel. He birde balık kızartması var ama o da az zaten..kızarmış balıga insanların saglikli diye zorlamasına anlam veremiyorum. Bas bas bagırıyorlar hic bir besleyiciligi kalmıyor diye ama bizim millet balık ya yağda bile olsa dunyanın en saglıklı şeyi gibi davranıyor. Yemeklerin yanında ya da 15 dakika falan önce dere otu da yersen hem.sütün artar hem daha çabuk doyarsın.

Aslında cnm yediklerin oldukça güzel sadece havuç diyete uygun bi sebze değil. Kızartma balıkta azmiş zaten. Gayet ölçülü.

O kayınvalideden benim.de başımda var. Ama ben fazla bilmişlik yaptıgımdan kadıncağız ne dese hemen cevap verdigimden çok karışamıyor. Bide benim savunma yöntemim şöyle bana ısrar ettigi zaman hemen "anne yiyim.o zaman ama ben boyle yemege devam edersem dolaptaki kıyafetleri atıp alış berişe çıkmam lazım. Yazık günah degil mi boşuna o kadar para harcıycam. " diyorum ve tabii o da "yok tabii biraz dikkat et sen de çok abartma " diyor

Kedinlikle katılıyorum cnnm. Liste araç. Amsç zayıflamak.. ams birincide olssk fena olmaz hani.

Ha ha ha iiyi taktik.

Menün güzel bacım . ama buradan uzaklaştı mı insan kopuyor bir sure sonra. En.azından yediklerini.falan aksatmadan yazmaya çalis ki hepten diyetten de kopma.

Ha ha ha iiyi taktik.
Valla işe yariyor. Ilk zamanlar sen emziriyorsun, bak yemen lazım falan yapardı artık kabullendi. Hic sesini çıkarmıyor. Gerçi bende çok dinlemiyorum biliyor artık benim.nasıl inatçı oldugumu ee 12 senedir beni tanıdı artık. Kio.konusunda da takıntıli odugumu biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…