- 11 Nisan 2012
- 87
- 38
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.161
Hosbulduk canim.Cnm hoşgeldin. Kendinden bahsedermisin biraz tanıyalım seni.
Çokkk geçmiş olsun canım...Regl olamadığın içinde kilo vermen zorlaşıyordur muhtemelen...Ben de bu ay regl olamadım ve hem fiziken hem de ruhen patlamaya hazir bomba gibiyim...Insallah bir an once sağlığına kavusursun...Şimdilik böyle olsun.
Karnından ödüm kopuyor artik.şiş .nefes anlamıyorum. Randevum var bi gidip gorunecegim.
Aynen bende öyle canım ya. Ah o sütlacı bitirmeden birakirmiydim ben. 3 tatli kasığından sonra kv ye verip anne içimi baydı sen ye der miydim:)Benimki aslında aklımda kalmasın diye yemekti bacım. Ne zamandır kızarrma.yememistim. o yuzden sofraya oturmadan 3 tane attım agzıma. Ya ben o an canım bir sey istwdiginde yemezsen sonradan sapıtıyorum o yuzden hemen bi çatal ya da bir parça da olsa hemen yiyorum
Bizim apartman(herkes akraba) genç hatunlarla dolu çoğumuzun birer ikişer bebekleri var hepsi zayiftirlar sorsan çocuk rahat vermediği için istahlari kaçıyordur ama gizlice diyet yapıyorlar sanki ben cakmiyorum. Onlarin kv si benimkinin kardeşi:-DO kayınvalideden benim.de başımda var. Ama ben fazla bilmişlik yaptıgımdan kadıncağız ne dese hemen cevap verdigimden çok karışamıyor. Bide benim savunma yöntemim şöyle bana ısrar ettigi zaman hemen "anne yiyim.o zaman ama ben boyle yemege devam edersem dolaptaki kıyafetleri atıp alış berişe çıkmam lazım. Yazık günah degil mi boşuna o kadar para harcıycam. " diyorum ve tabii o da "yok tabii biraz dikkat et sen de çok abartma " diyor
Bi dakka ya sen hangi şehirdesin.Bizim apartman(herkes akraba) genç hatunlarla dolu çoğumuzun birer ikişer bebekleri var hepsi zayiftirlar sorsan çocuk rahat vermediği için istahlari kaçıyordur ama gizlice diyet yapıyorlar sanki ben cakmiyorum. Onlarin kv si benimkinin kardeşi:-D
Tstlım senin iş çokmuş. Bak şekerim böylece daha hızlı gider o kilolar.Hosbulduk canim.
ben 30 yasinda 1 cocuk annesiyim.istanbulda oturuyorum.universite mezunu evhanimlarindanim ; kizim okula basladi busene tam zamanli anneligin yaninda birde ilkokula tekrar baslamis oldum ..
Tatlım diren ki harika fıstık gibi bi kadın olasın. En güzel sensin ve daha güzeli yok, beni saymazsakYa havucun diyetlere eklenmedigni bilmiyordumsebebi nedir acaba. Balık için nolur anne fırına atalım diye yalvardım erkekler ac bekletemeyiz dedi
Fırın kurusu, mısır ununun kardesidir diyebilirim. Onu hasliyorsun lapa gibi, üzerine kizdirilmis tereyagi dokuyorsun.Karadeniz yemeğidir çok da sevebilecegim biseydi kv karadenizlidir ben muhacirim ama onların yemeklerine bayılıyorum diye bu sabah yapıp yedirdi bana
Görüyosunuz kızlar ne zorlu sartlar altinda direniyorum =D
Abooow. Canım haydi kal durma spor yap. Diyet. Şekerim senin zayıflaman şart.Bizim apartman(herkes akraba) genç hatunlarla dolu çoğumuzun birer ikişer bebekleri var hepsi zayiftirlar sorsan çocuk rahat vermediği için istahlari kaçıyordur ama gizlice diyet yapıyorlar sanki ben cakmiyorum. Onlarin kv si benimkinin kardeşi:-D
De kızben de zayıflayınca herkese aynı şeyi söyliycem ne diyeti ayol ha bire yiyorum çocukların peşinde koşmaktan zayıflıyorum diycem.
Tamamdır ben kendi adıma.söz verdim.gitti. digerlerinden de soz alalım bence. Kimseye kaçamak yok. Bakın peşin.peşin söyluyorum.kaçamak görursem listese aman bi sey olmas, yok canım sen yakarsın falan yapmıycam. Sizde bana yapmayın. Acı yok kızlar acı yok.Hanımlar bu hafta ilk üçe girmek zorundayız. Nurtopu gibi bi sarı kartımız var. Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-9
Günaydın bu arada hatunlar.
Sabah tartıda 500 gram eksi gördüm kızlar. Uyanınnnnnnnnnnnnn
hadi bakalım kalksın totolar yerinden.
inşallah yerine gelmez o eksi. hafta sonu falan bozmak yok kızlar. Unutmayın hafta sonu diye bir şey yok . Ya da her 5 günün sonunda hafta sonu geliyor o yüzden diyet bozmak yok.
Vayyy rambo yakar geri dönmüş. 1000 mekik he. Kekik işrah açar diye biliyorum bacım.Günaydın arkadaşlar
Dun Dr a gittim.ilaçların yan etkisi olmuş.hepsi değişti .WC için ilaç aldım biraz rahatladim.tartıda hemen fark etti,
Ne olursa olsun diyetimi bırakmadı inşallah böyle devam ederim.
Mekik aletini gözünün önüne koydum.günlük 1000 tane çekilecek.
Yüzüm berbat durumda bir hafta rapor aldım evdeyim bunu fırsata cevirecegim.
Omny. Diyeti diye birşey okudum protein ve sebzeye dayalı bir simdi onu deneyecegim.
Gidip bir fincan kekik içip 250 mekik çekmeye
Birazdan gene gelecegim
inşallah canım inşallah.benim bu hafta vereceğim kilolar listeye katılacakmı canım?Tstlım senin iş çokmuş. Bak şekerim böylece daha hızlı gider o kilolar.
Hanımlar bu hafta ilk üçe girmek zorundayız. Nurtopu gibi bi sarı kartımız var. Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?