Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlım diren ki harika fıstık gibi bi kadın olasın. En güzel sensin ve daha güzeli yok, beni saymazsak bak havucu sezencim açıklamış, o kadar ayrıntıyı yeni öğrendim bende. Ki duymuştum yemiyordum.
Saolasin canım benim fazlalıklardan kurtulalım hepimiz harikayiz sende dahil tabiki;-) ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır biraz kendimize bakarsak bizden iyisi yokB-)

Saolasin canım benim fazlalıklardan kurtulalım hepimiz harikayiz sende dahil tabiki;-) ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır biraz kendimize bakarsak bizden iyisi yokB-)

Canım hoşgeldin.
Hepimizin sıkıntısı ortak koca totolar koca göbekler.
Ama küçülüp gidecekler

tebrik ediyorum azmini ve daha bir gaza geldim şu mekik lafını duyunca bendede mekik aleti var ama hiç düzenli kullanmadım.sen memnunmusun sonuç aldınmı? eğer sonuc aldıysan bende başlıyorum hemen.

birde kızlar dün ender saraçın gülben ergenın programında gosterdıgı 10 haretın oldugu bır vıdeo ızledım.
3 Haftada 1 Beden İncelten 10 Hareket yazınca cıkıyor.onu yapsam nasıl olur olur sızce?

Yoksa sen de o hatunlardan biri misin kocaelide yasiyorum ben
Yok canim degilmisim. Ben istanbul dayım ama senin gibi aynı apartmanda yaşıyorum. Kayinvalidem kardesi ve gelinleri. Hepsi benden zayıf degiller ama tek dertleri benim kilom. Ne giydigim, ne yaptıgım. Hepsi benim kilomu bemden daha iyi biliyor. Sorsan y ay önceki kilomu, 1 yıl önceki kilomu hatta 12 yıllık kilo cizelgemi biliyorlar. Umutursam ilerde onlara sormaya düşünüyorum

Aynen kız, benim elti de dahil hepimiz bebekliyiz binada bi kaç ay arayla 6 kişi doğum yaptık 7 kız 1 erkek (benimki) en son ben doğum yaptım onlara göre doğum kilomu çok cabuk verdim diye hem benim hem de oglusumun kilosunu çok takip ediyorlar. Onların kv si su an bana sarmis iki gündür biseyler getirip yedirtmeye çalışıyo bi de üstüne aaa sen bu aralar zayıfladn çok demez mi:-D

Bu sabah kahvaltıyı ben hazırlayamadıgm için biraz ucu kaçtı gibi:-(
Kahvalti:
3 Küçük dilim 2 mm incelgnde tava boregi
2 yk domatesli yumurta(cok az z.yagli)
7-8 zeytin ev yapimi tuzsuz
1 kib.kut.kadar peynir
2 bardak şekersiz cay
Ara:
Mandalina ve muz 1 er adet küçük
şekersiz kahve (yarım saat sonra)
İkindi:
3 yk haşlama türlü (dünden kalan)
Yarım kase yoğurt

Kızlar akşam da sadece 4-5 yk kuru fasulye ve bir miktar dereotu yiyeceğim sabahki durumu telafi için.

ben de zayıflayınca herkese aynı şeyi söyliycem ne diyeti ayol ha bire yiyorum çocukların peşinde koşmaktan zayıflıyorum diycem.
bu sözü ben değil de benim için söylüyorlar. kızım inanılmaz hareketli de.. ama bilmiyorlar ki ben ne taklalar atıyorum bu kilolar gitsin diye

bende SÖZ veriyorum sevgili takımım..

Canım hoşgeldin.
Hepimizin sıkıntısı ortak koca totolar koca göbekler.
Ama küçülüp gidecekler

ay bende bir de koca memeler var

o gitsin kendi gelinlerine yedirtsin. bol bol oku tatlım nazar değer Allah korusun

ayy kızlaaarrr

bir yorgunum bir yorgunum anlatamam bugün misafirim vardı. kaç günlerdir koşturuyorum

5' totom yer görmedi inanın şu saate kadar.

dünkü menüm hiç iç açıcı değildi
sabah müsli
ikindi gofret
akşam 3 köfte
sebzeli pilav ve salata
su: 2lt
spor: halı, koltuk silme, genel ev temizliği
tek tesellim kalori miktarını aşmamış olmam.
ben sevdim bu kalori sayma işini

bugüne gelince;

sabah
tarçınlı süt

ara
yeşil çay

öğle
3 mercimek köftesi
salata

ara
kabak tatlısı biraz

akşam
bol salata
4 mercimek köftesi
yeşil çay

su:2 lt
spor bugün yapamayacağım..

Canım menün güzel aslinda kabak tatlısını saymazsak mercimek koftesi de masum gibi görünse de içinde yağ var gerçi sen az yemissin. Ha bir de kilo alamayanlara kabak tatlisi yediriyorlar en hizli kilo aldiran besin oldugu icin haberin olsun;-)

kendim yapınca nasıl olmuş diye baktım ama sağol tatlım, kilo aldırdığını bilmiyordum doğrusu..

mercimek köftesinde yağ var ama ben yaptım ya birde çoğu kişi diyette olunca az yağlı yaptım.
ama sonuçta oda yağ

yarın tatlıda köftelerde gidiyor zaten evde durmayacak
sardım sarmaladım dolabın derinliklerine sakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…