- 30 Ocak 2014
- 427
- 489
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.181
Yoksa sen de o hatunlardan biri misinBi dakka ya sen hangi şehirdesin.
Karadeniz lafını duymasan aynı apartmanda mı yaşıyoruz diycem
Saolasin canım benim fazlalıklardan kurtulalım hepimiz harikayiz sende dahil tabiki;-) ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır biraz kendimize bakarsak bizden iyisi yokB-)Tatlım diren ki harika fıstık gibi bi kadın olasın. En güzel sensin ve daha güzeli yok, beni saymazsakbak havucu sezencim açıklamış, o kadar ayrıntıyı yeni öğrendim bende. Ki duymuştum yemiyordum.
Va
Vayyy rambo yakar geri dönmüş. 1000 mekik he. Kekik işrah açar diye biliyorum bacım.
Saolasin canım benim fazlalıklardan kurtulalım hepimiz harikayiz sende dahil tabiki;-) ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır biraz kendimize bakarsak bizden iyisi yokB-)
Günaydın arkadaşlar
Dun Dr a gittim.ilaçların yan etkisi olmuş.hepsi değişti .WC için ilaç aldım biraz rahatladim.tartıda hemen fark etti,
Ne olursa olsun diyetimi bırakmadı inşallah böyle devam ederim.
Mekik aletini gözünün önüne koydum.günlük 1000 tane çekilecek.
Yüzüm berbat durumda bir hafta rapor aldım evdeyim bunu fırsata cevirecegim.
Omny. Diyeti diye birşey okudum protein ve sebzeye dayalı bir simdi onu deneyecegim.
Gidip bir fincan kekik içip 250 mekik çekmeye
Birazdan gene gelecegim
Yok canim degilmisim. Ben istanbul dayım ama senin gibi aynı apartmanda yaşıyorum. Kayinvalidem kardesi ve gelinleri. Hepsi benden zayıf degiller ama tek dertleri benim kilom. Ne giydigim, ne yaptıgım. Hepsi benim kilomu bemden daha iyi biliyor. Sorsan y ay önceki kilomu, 1 yıl önceki kilomu hatta 12 yıllık kilo cizelgemi biliyorlar. Umutursam ilerde onlara sormaya düşünüyorumYoksa sen de o hatunlardan biri misinkocaelide yasiyorum ben
Hosbulduk canım sana da geçmiş olsun .inşaallah ya hani yolda hiç hoşlanmadığın birini görür de başını çevirirsin ya aynanın önünden öyle geçiyorum bendeCanım hoşgeldin.
Hepimizin sıkıntısı ortak koca totolar koca göbekler.
Ama küçülüp gidecekler
Aynen kız, benim elti de dahil hepimiz bebekliyiz binada bi kaç ay arayla 6 kişi doğum yaptık 7 kız 1 erkek (benimki) en son ben doğum yaptım onlara göre doğum kilomu çok cabuk verdim diye hem benim hem de oglusumun kilosunu çok takip ediyorlar. Onların kv si su an bana sarmis iki gündür biseyler getirip yedirtmeye çalışıyo bi de üstüne aaa sen bu aralar zayıfladn çok demez mi:-DYok canim degilmisim. Ben istanbul dayım ama senin gibi aynı apartmanda yaşıyorum. Kayinvalidem kardesi ve gelinleri. Hepsi benden zayıf degiller ama tek dertleri benim kilom. Ne giydigim, ne yaptıgım. Hepsi benim kilomu bemden daha iyi biliyor. Sorsan y ay önceki kilomu, 1 yıl önceki kilomu hatta 12 yıllık kilo cizelgemi biliyorlar. Umutursam ilerde onlara sormaya düşünüyorum
bu sözü ben değil de benim için söylüyorlar. kızım inanılmaz hareketli de.. ama bilmiyorlar ki ben ne taklalar atıyorum bu kilolar gitsin diyeben de zayıflayınca herkese aynı şeyi söyliycem ne diyeti ayol ha bire yiyorum çocukların peşinde koşmaktan zayıflıyorum diycem.
Tamamdır ben kendi adıma.söz verdim.gitti. digerlerinden de soz alalım bence. Kimseye kaçamak yok. Bakın peşin.peşin söyluyorum.kaçamak görursem listese aman bi sey olmas, yok canım sen yakarsın falan yapmıycam. Sizde bana yapmayın. Acı yok kızlar acı yok.
Canım hoşgeldin.
Hepimizin sıkıntısı ortak koca totolar koca göbekler.
Ama küçülüp gidecekler
Aynen kız, benim elti de dahil hepimiz bebekliyiz binada bi kaç ay arayla 6 kişi doğum yaptık 7 kız 1 erkek (benimki) en son ben doğum yaptım onlara göre doğum kilomu çok cabuk verdim diye hem benim hem de oglusumun kilosunu çok takip ediyorlar. Onların kv si su an bana sarmis iki gündür biseyler getirip yedirtmeye çalışıyo bi de üstüne aaa sen bu aralar zayıfladn çok demez mi:-D
Canım menün güzel aslinda kabak tatlısını saymazsakayy kızlaaarrr
bir yorgunum bir yorgunum anlatamam bugün misafirim vardı. kaç günlerdir koşturuyorum
5' totom yer görmedi inanın şu saate kadar.
dünkü menüm hiç iç açıcı değildi
sabah müsli
ikindi gofret
akşam 3 köfte
sebzeli pilav ve salata
su: 2lt
spor: halı, koltuk silme, genel ev temizliği
tek tesellim kalori miktarını aşmamış olmam.
ben sevdim bu kalori sayma işini
bugüne gelince;
sabah
tarçınlı süt
ara
yeşil çay
öğle
3 mercimek köftesi
salata
ara
kabak tatlısı biraz
akşam
bol salata
4 mercimek köftesi
yeşil çay
su:2 lt
spor bugün yapamayacağım..
kendim yapınca nasıl olmuş diye baktım ama sağol tatlım, kilo aldırdığını bilmiyordum doğrusu..Canım menün güzel aslinda kabak tatlısını saymazsakmercimek koftesi de masum gibi görünse de içinde yağ var gerçi sen az yemissin. Ha bir de kilo alamayanlara kabak tatlisi yediriyorlar en hizli kilo aldiran besin oldugu icin haberin olsun;-)
birde hadi bana fikir verin, lütfen..
detox yapmak istiyorum ama öyle 5 gün filan yapamam ben..
2 gün yeter bana..
tavsiyeleriniz var mıdır?
Pirinç lapası iki kere yaptım gayet güzel sonuç aldim
Bugünü sende telafi et bence yarin ispanak yada pirasa hafif zeytinyagli olabilir bugünü unuttursun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?