Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi hesapladımda yediklerim 1000 kalori bile yapmamış bugün

Her halukarda sonuç lehime

bu arada nasıl oldun dahi iyi misin?

nasıl yapılıyor, yakarcım?

Daha iyiyim .ilaçlar değiştirildi.biraz rahatladim.yüzüm için 3 tane krem verdi onlari kullanıyorum. Bir hafta izin aldim.evdeyim.çok şükür ki aksam ustu reglde oldum. Daha iyi olucam inşallah.
Lapaya gelince 1 cay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile pişir uç öğün iki gün bundan yiyeceksin iki günün sonunda en az iki kilo yağ tuz yok.
Hadi kolay gelsin

1 çay bardagını mı bütün gün yiyeceksin

Bende hemen yediklerimi anlatayim

Sabah
2 yumurta dereotlu
biraz sucuk
Domates
Kırmızı biber

Ogle
Fırın tavuk
Yogur 1 kase

Ara oglumun kalan yarım kase sehriye corbasi

Aksam
Firinda balik
Salata
Az brokoli
Uzerin 1 kibrit kutusu kadar kadayif
Bir isirik yuvarlak tatlıdan

Menu
1 yk pekmez
Mandalina
Bir minik lavaş kadar koy yufkası 3 yk kavurma
Çok az peynir
Öğle
Bir tabak karnabahar yemeği
Bir baget 4 yk yoğurt

Aksam
Bir çatal su böreği bir ısırık halka tatlı
Öldüm öldum dirildim. Börek için ama yemedik.yemek de canım istemedi.çok acikirsam tarcinli sut ve bir portakal yerim
Su aklıma geldikçe içtim
Spor 1000 mekik
Birazdan da leslie ile yürürüm

Son düzenleme:
tebrik ediyorum azmini ve daha bir gaza geldim şu mekik lafını duyunca bendede mekik aleti var ama hiç düzenli kullanmadım.sen memnunmusun sonuç aldınmı? eğer sonuc aldıysan bende başlıyorum hemen.

Kesinlikle başla.eskiden günlük 1000 mekik çekerdim.ilk diyete 77 kilo ile başladım.buraya 68 ile üye oldum .61 e kadar düştüm .ameliyat oldum.geri aldık kiloyu ama mekik çandır başla bence
Ben başladım.

Cnm çok geçmiş olsun. Bu hafta senin haftan olcak desene yskarım. 1000 mekik. Bravo valla.

Slm kızlar hemen menümü yazayım benım minik sıpam huysuzluk yapmadan;
Sabah(Öğle)
2 bardak şekersiz çay
3-4 çatal peynırli yumurta
1 çatal kuşburnu marmelatı
1 çatal çilek reçeli (bugün adetimin ilk günü olduğu için canım çookkk tatlı istedi ama abartmadım yinede)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
1 elma

Akşam
fırında 2 tane tavuk but
1 kase tarhana çorbası(eşimle birlikte içtik)
bol salata

Ara
yoğurtlu brokoli salatası
yarım dilim ağlayan pasta(misafirlikteydik kızlar börekler çörekler vs menü zengindi ama ben en masum olanını seçmeye çalıştım,diyette oldugumu da söylemedim akşam yemeğini çok kaçırmışım dedim yoksa ısrar edeceklerdi eminim)

Kızlar bişey farkettim burada yazılanları okudukça ,burayı takip edip kilo verdiğinizi falan gördükçe ve de buraya her gün menü yazınca daha da dikkatli oluyorum ben...Geçtiğimiz günlerde girememiştim ya o zamanlar kendimi iyice salmışım
İnşallah bu hafta hepimiz iyi kilo veririz Ben dikkat edince hemen kilo veriyorumKendime ve size söz veriyorum bu hafta çok dikkat edeceğim ve kilo vereceğim inşallah

Zorda kalınca bende aynısını yapıyorum kimsenin gözüne batmamak için. Bazen evet mecbur kalıyoruz o zamanlar oldugu için pastaya bir şey diyemiyorum onun dışında menun gayet güzel.benim herhangi bir mazeretim yoktu ama az da sa yedim. Ama evet buraya yazınca en azından devamı gelmiyor.

Evet cnm. Buraya yazmak motive ediyor kesinlikle.

kızlar merhaba. bende bugun sabah cok güzeldi
haslanmıs yumurta domates salatalık 2 dilim bugday ekmeği 5 zeytin peynir yedim
aksam yemekli misafirim wardı. neler yaptım ama bir tane bile ucundan yemedim.
ama cay servisinde kurabiyelere dayanamadımmmm çok üzgünümmm
4-5 tane de minik çikolata yidim hediye gelmişti tadına bakım dedimmm (KK61:

bayanlar biraz soğuk algınlığım oldu da dün ve bugün dikkat etmedim yediklerime.yarından itibaren yazmaya başlıycağım tekrar.umarım sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…