- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.201
Şimdi hesapladımda yediklerim 1000 kalori bile yapmamış bugünayy kızlaaarrr
bir yorgunum bir yorgunum anlatamam bugün misafirim vardı. kaç günlerdir koşturuyorum
5' totom yer görmedi inanın şu saate kadar.
dünkü menüm hiç iç açıcı değildi
sabah müsli
ikindi gofret
akşam 3 köfte
sebzeli pilav ve salata
su: 2lt
spor: halı, koltuk silme, genel ev temizliği
tek tesellim kalori miktarını aşmamış olmam.
ben sevdim bu kalori sayma işini
bugüne gelince;
sabah
tarçınlı süt
ara
yeşil çay
öğle
3 mercimek köftesi
salata
ara
kabak tatlısı biraz
akşam
bol salata
4 mercimek köftesi
yeşil çay
su:2 lt
spor bugün yapamayacağım..
bu arada nasıl oldun dahi iyi misin?
nasıl yapılıyor, yakarcım?
1 çay bardagını mı bütün gün yiyeceksinDaha iyiyim .ilaçlar değiştirildi.biraz rahatladim.yüzüm için 3 tane krem verdi onlari kullanıyorum. Bir hafta izin aldim.evdeyim.çok şükür ki aksam ustu reglde oldum. Daha iyi olucam inşallah.
Lapaya gelince 1 cay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile pişir uç öğün iki gün bundan yiyeceksin iki günün sonunda en az iki kilo yağ tuz yok.
Hadi kolay gelsin
Yok her öğün bir cay bardağı.1 çay bardagını mı bütün gün yiyeceksin
tebrik ediyorum azmini ve daha bir gaza geldim şu mekik lafını duyuncabendede mekik aleti var ama hiç düzenli kullanmadım.sen memnunmusun sonuç aldınmı? eğer sonuc aldıysan bende başlıyorum hemen.
Tesekkur ederim canim.basladim bile sayendeKesinlikle başla.eskiden günlük 1000 mekik çekerdim.ilk diyete 77 kilo ile başladım.buraya 68 ile üye oldum .61 e kadar düştüm .ameliyat oldum.geri aldık kiloyu ama mekik çandır başla bence
Ben başladım.
Cnm çok geçmiş olsun. Bu hafta senin haftan olcak desene yskarım. 1000 mekik. Bravo valla.Günaydın arkadaşlar
Dun Dr a gittim.ilaçların yan etkisi olmuş.hepsi değişti .WC için ilaç aldım biraz rahatladim.tartıda hemen fark etti,
Ne olursa olsun diyetimi bırakmadı inşallah böyle devam ederim.
Mekik aletini gözünün önüne koydum.günlük 1000 tane çekilecek.
Yüzüm berbat durumda bir hafta rapor aldım evdeyim bunu fırsata cevirecegim.
Omny. Diyeti diye birşey okudum protein ve sebzeye dayalı bir simdi onu deneyecegim.
Gidip bir fincan kekik içip 250 mekik çekmeye
Birazdan gene gelecegim
İnşallah iyi olur bu hafta.takim benim yüzünden nota bile aldı. Bari telafi edeyim.Cnm çok geçmiş olsun. Bu hafta senin haftan olcak desene yskarım. 1000 mekik. Bravo valla.
Zorda kalınca bende aynısını yapıyorum kimsenin gözüne batmamak için. Bazen evet mecbur kalıyoruz o zamanlar oldugu için pastaya bir şey diyemiyorum onun dışında menun gayet güzel.benim herhangi bir mazeretim yoktu ama az da sa yedim. Ama evet buraya yazınca en azından devamı gelmiyor.Slm kızlar hemen menümü yazayım benım minik sıpam huysuzluk yapmadan;
Sabah(Öğle)
2 bardak şekersiz çay
3-4 çatal peynırli yumurta
1 çatal kuşburnu marmelatı
1 çatal çilek reçeli (bugün adetimin ilk günü olduğu için canım çookkk tatlı istedi ama abartmadım yinede)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
ara
1 elma
Akşam
fırında 2 tane tavuk but
1 kase tarhana çorbası(eşimle birlikte içtik)
bol salata
Ara
yoğurtlu brokoli salatası
yarım dilim ağlayan pasta(misafirlikteydik kızlar börekler çörekler vs menü zengindiama ben en masum olanını seçmeye çalıştım,diyette oldugumu da söylemedim akşam yemeğini çok kaçırmışım dedim yoksa ısrar edeceklerdi eminim)
Cnm nota bu hafta gelir haftaya sileriz. Önemli değil önce sağlık. Sen kendine ii bak.İnşallah iyi olur bu hafta.takim benim yüzünden nota bile aldı. Bari telafi edeyim.
Evet cnm. Buraya yazmak motive ediyor kesinlikle.Kızlar bişey farkettim burada yazılanları okudukça ,burayı takip edip kilo verdiğinizi falan gördükçe ve de buraya her gün menü yazınca daha da dikkatli oluyorum ben...Geçtiğimiz günlerde girememiştim ya o zamanlar kendimi iyice salmışım
İnşallah bu hafta hepimiz iyi kilo veririzBen dikkat edince hemen kilo veriyorum Kendime ve size söz veriyorum bu hafta çok dikkat edeceğim ve kilo vereceğim inşallah
hedefim 50kg canımCnm hedefin ne idi. Seni listeye ekledim. Haftaya biraz daha dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?