- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.221
Günaydın bacılar
Malum pazar kahvaltısı biraz fazla kaçtı.önce ev temizliği daha sonra evde eğlenceli spor videoları araştırıp yapilacak.
Kaçamak yapanın totosu kamyon tekeri gibi olsun mu ?
Günaydın bacılar
Malum pazar kahvaltısı biraz fazla kaçtı.önce ev temizliği daha sonra evde eğlenceli spor videoları araştırıp yapilacak.
Olsun olsun
Diğer hatunlar ne alemdesiniz??
Pazar kahvaltıları malum bol çeşitli sucuklu kızartmalı bize göre yakıcı patlayıcı maddeler içeren çeşitlerle doludur ve ben her pazar çok abartili yerdim ama bu gün sadece bikac şeyin tadına baktım ve o kadar yavaş yedim ki çok yiyorum sansınlar:-D bugun 3.günüm öyle kaydadeger bi kilo vermisligim henuz yok ama üzerimde baya hafiflik var çok mutluyum su an biraz acıkır gibiyim tarcinli elma harika gider siz ne alemdesiniz kızlarOlsun olsun
Diğer hatunlar ne alemdesiniz??
Tamamdır ben kendi adıma.söz verdim.gitti. digerlerinden de soz alalım bence. Kimseye kaçamak yok. Bakın peşin.peşin söyluyorum.kaçamak görursem listese aman bi sey olmas, yok canım sen yakarsın falan yapmıycam. Sizde bana yapmayın. Acı yok kızlar acı yok.
İnşallah iyi olur bu hafta.takim benim yüzünden nota bile aldı. Bari telafi edeyim.
bayanlar biraz soğuk algınlığım oldu da dün ve bugün dikkat etmedim yediklerime.yarından itibaren yazmaya başlıycağım tekrar.umarım sıkıntı olmaz.
Günaydın bacılar
Harikasin canım aynen böyle devam. Spor la birlikte daha bi hızlı gider tabi kilolar. Benim bebiş var eşim yanımda olmadığı için sürekli onunla tekbaşına ilgilenmek zorundayım o yüzden pek spora vakit bulamıyorum:-( daha doğrusu büyüklerin yanında ic guc derken baya bi yoruluyorum. Bende kimse yokken bulasik ykaeken filan göbek atmaya zıplamaya çalışıyorum market işi varsa ben atliyorum olayaCumleten selamun aleykum hatunlar:)
Dun giremedigim icin hepinizden ozur dilerim tekrardan.
Dunku menumu yazayim once
Sabah
1 kupa tarcinli sut
Ogle
Disardaydim, protein gununde oldugumdan en yagsiz seyi tercih ettim - 1 porsiyon izgara kofte
Ara
yarim litre az yagli ayran
Aksam
yarim litre az yagli ayran
2yk yulaf kepegi +1 yumurta+ az sut ve biraz peynirden olusan tuzlu kek.
Spor
Yuruyus Sabah+aksam (ev-is-ev) = 20+20=40dk
rampa tirmanma aleti 1 saat = 480 cal
40 mekik
25 dakika kardiyo egzersizler
2 kat merdiven ciktim
Bu sabah biraz gec kalktim 12 gibi
Tartida gordugum kilo 59,9 sonunda
Sonunda 59 lu rakamlari gordum bu hafta bitmeden hedefime ulastim diyebilirim yani
Bacım eger bugün bu kadar çok çikolata yememiş olsaydım eger sabah ekmek öglen pogaca yiyip de kaç kilo alıcan bacım derdim. Kilo.alma gruplarında degiliz zayıflama topiginde yarışıyoruz derdim. Ama dedigim gibi bacım bugun çok kaçamak yaptıgım için ben önce o lafları kendime edeyim de önce kendimi düzeltmeye çalışsyım bacımMerhaba kızlar
Önce menü yazayım
Sabah
3 dilime yakin k.ekmek
Sucuklu yumurta 2 çatal
3 hindi füme
İki çatal peynir
Öğle
Bir tane ev yapımı küçük poğaça kahve
Aksam
Bir baget
Bir kepçe çorba
Salata
Spor
250 mekik 1000 e tamamlanacak
Leslie ile yürüyüş yarim saat
Bacım eger bugün bu kadar çok çikolata yememiş olsaydım eger sabah ekmek öglen pogaca yiyip de kaç kilo alıcan bacım derdim. Kilo.alma gruplarında degiliz zayıflama topiginde yarışıyoruz derdim. Ama dedigim gibi bacım bugun çok kaçamak yaptıgım için ben önce o lafları kendime edeyim de önce kendimi düzeltmeye çalışsyım bacım
1000 mekik nasil cekiyorsunuzHaklisin ekmek arası ekmek gibi oldu.
1000 mekikde kurtarmayacak beni
Mekik aleti var bacım onun..1000 mekik nasil cekiyorsunuz
ben 30 taneyi cekene kadar mahfoluyorum
hatta ilk zamanlar 15 tane cektim diye 3 gun egilip dogrulamamistim karin agrisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?