Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın kızlar. Herkese iyi pazarlar.
Kahvaltıda 2 sucuklu yumurta 2 dilim salam peynir ve ekmek yedim.uzerine de 1 çay kaşıgı cikolata yedim. Bu sabah cok kacırdım o yuzden bugun çocukları da alıp yarım saat falan yürüyuş yapıcam inşallah. Istanbulda hava biraz güneşli. Bu arada benim ufaklık sabaha kadar uyutmadı beni her yarım saatte bir kalktım.

Olsun olsun

Diğer hatunlar ne alemdesiniz??
Pazar kahvaltıları malum bol çeşitli sucuklu kızartmalı bize göre yakıcı patlayıcı maddeler içeren çeşitlerle doludur ve ben her pazar çok abartili yerdim ama bu gün sadece bikac şeyin tadına baktım ve o kadar yavaş yedim ki çok yiyorum sansınlar:-D bugun 3.günüm öyle kaydadeger bi kilo vermisligim henuz yok ama üzerimde baya hafiflik var çok mutluyum su an biraz acıkır gibiyim tarcinli elma harika gider siz ne alemdesiniz kızlar

Ben yürüyüşe gidiyorum kızkar. Iki çocukla ne kadar tempolu yürünebilirse işte. Sallana sallana da olsa hareket iyidir. Sabah cikolata isi biraz faxla kaçtı sonrada minik birkaç çikolata ile bugünkü kaçamK HAKKIMI BITIRDUM

Ben ne zaman birine bisey soz versem illa ki bi aksilik cikar o soz verdigim seyi yerine getiremem
Bu yuzden soz vermiyorum ama haftasonu hic kacamak yapmadigimi gonul rahatligi ile soyliyorum.
Haftaici spor yaptigimdan kacamak da yapmiyorum genelde. Allah'in izniyle bu hafta da kilo veririm diyorum

İnşallah iyi olur bu hafta.takim benim yüzünden nota bile aldı. Bari telafi edeyim.

Yakar im cok gecmis olsun canim benim. Dun giremedim buraya cok merak ettim ama umarim suan hersey yolundadir.

Listenin lafi bile olmaz, sana bisey olmasin.

bayanlar biraz soğuk algınlığım oldu da dün ve bugün dikkat etmedim yediklerime.yarından itibaren yazmaya başlıycağım tekrar.umarım sıkıntı olmaz.

KAcamak yapmadigin surece sikinti olmaz tatlim.\

Gecmis olsun, iyi bak kendine

Günaydın bacılar
Malum pazar kahvaltısı biraz fazla kaçtı.önce ev temizliği daha sonra evde eğlenceli spor videoları araştırıp yapilacak.
Kaçamak yapanın totosu kamyon tekeri gibi olsun mu ?

Yakar im sen bu takimin nesesisin, cok yasa sen

Cumleten selamun aleykum hatunlar:)

Dun giremedigim icin hepinizden ozur dilerim tekrardan.

Dunku menumu yazayim once

Sabah
1 kupa tarcinli sut

Ogle
Disardaydim, protein gununde oldugumdan en yagsiz seyi tercih ettim - 1 porsiyon izgara kofte

Ara
yarim litre az yagli ayran

Aksam
yarim litre az yagli ayran
2yk yulaf kepegi +1 yumurta+ az sut ve biraz peynirden olusan tuzlu kek.

Spor
Yuruyus Sabah+aksam (ev-is-ev) = 20+20=40dk
rampa tirmanma aleti 1 saat = 480 cal
40 mekik
25 dakika kardiyo egzersizler
2 kat merdiven ciktim

Bu sabah biraz gec kalktim 12 gibi
Tartida gordugum kilo 59,9 sonunda

Sonunda 59 lu rakamlari gordum bu hafta bitmeden hedefime ulastim diyebilirim yani

Simdi sabah kahvaltimi yaptim

2 yumurta - 1 tatli kasigi zeytinyagi ile omlet
1 yk yagsiz lor peyniri
1kk normal beyaz peynir
1 kupa cay

Yuruyuse cikacagim biraz - haydi hatunlar yatmak yok yarin tartiya cikacagiz yine, kim kilo almis kil kacamak yapmis haftasonu belli olacak.

Kacamagin ozrunu kabul etmiyoruz

Bu arada yeni gelen arkadaslar

Hosgeldiniz

- kararli ve azimli olun- kacamaklari cikarin hayatinizdan bakin ne kadar guzel kilo verecek, kendinize eziyet etmeden kilolarinizdan kurtulacaksiniz

Hepinize saglikli kilo vermeler

Harikasin canım aynen böyle devam. Spor la birlikte daha bi hızlı gider tabi kilolar. Benim bebiş var eşim yanımda olmadığı için sürekli onunla tekbaşına ilgilenmek zorundayım o yüzden pek spora vakit bulamıyorum:-( daha doğrusu büyüklerin yanında ic guc derken baya bi yoruluyorum. Bende kimse yokken bulasik ykaeken filan göbek atmaya zıplamaya çalışıyorum market işi varsa ben atliyorum olaya

Merhaba kızlar
Önce menü yazayım
Sabah
3 dilime yakin k.ekmek
Sucuklu yumurta 2 çatal
3 hindi füme
İki çatal peynir
Öğle
Bir tane ev yapımı küçük poğaça kahve
Aksam
Bir baget
Bir kepçe çorba
Salata
Spor
250 mekik 1000 e tamamlanacak
Leslie ile yürüyüş yarim saat

Bende oglen ve akşamı yazayım
Ogle
Haşlanmış tavuk
1 küçük kase şehriye çorba.
Iki çatal soganlı yumurta

Akşam
Yarim dilim.kek
Sporu yapabilirsem.yazıcam

Bacım eger bugün bu kadar çok çikolata yememiş olsaydım eger sabah ekmek öglen pogaca yiyip de kaç kilo alıcan bacım derdim. Kilo.alma gruplarında degiliz zayıflama topiginde yarışıyoruz derdim. Ama dedigim gibi bacım bugun çok kaçamak yaptıgım için ben önce o lafları kendime edeyim de önce kendimi düzeltmeye çalışsyım bacım

Haklisin ekmek arası ekmek gibi oldu.
1000 mekikde kurtarmayacak beni

Hanimlar ben geldim,

disarisi buz gibiydi markete kadar gidip geridondum o yuzden tek tatil guum olan pazar gununde bol bol yattim yani :) Haftada 5 gun guzel spor yaptigim icin bu gunu hediye ettim kendime dinlenme gunu olarak

Sabah menumu yazmistim aksam sadece 2yk yulaf kepegi +1 yumurta ve biraz az yagli peynirden olusan tuzlu kekimsi bisey yedim.
yaninda yarim litre ayran

birazdan da yatarim.

Ben bu haftasonu hic kacamak yapmadim cok sukur yarin tartiya yansir umarim.

Arkadaslar yarin sabah herkes kilosunu bir yazsin da gorelim bakalim kim neler gorurmus haftasonu :))

Geleneksel listemize birkac detay daha ekledim

onu da kisaca yazin asagidaki listeye ve mumkunse pazartesi gunu belirlediginiz cezanyi cekin -ya da haftanin gunlerine yayin- ben de ayni sekilde tabiPazartesi kilonuzu - cuma kilosu ile aradaki farki - aradaki farkin nedenini kisca belirtin (kacamak - su tutmasi- regl vs gibi) - kacamak yuzundense ya da benim gibi sporsuzluk sbeebi ile ise kendinize bir ceza belirleyin -1000 mekik gibi

İSİM - 12 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU / 15 ARALIK PAZARTESI KILOSU / FARK - BAHANE -CEZA
yakar76-- 67,0 / / - -
meksilina-- 52,9/ / - -
prelestniy-- 60/ / - -
nepnep6-- 76/ / - -
rebeka33 --81.2 / / - -
DERYAK45 -- 70 / / - -
mosmorum --86,5 / / - -
bettybooop -- 57.4 / / - -
se_zen -- 57,3 / / - -
minikiminannesi -- 63,7 / / - -
solanum --60 / / - -

meksilina tatlim ben birsey danisacaktim sana

ben onumuzdeki cumartesi Turkiye ye geliyorum yillik izne. Annemlerin evinde internet yok malesef.
bir de cogunluk orda burda surda olacagimdan pek girip paylasimda bulunamayacagim.
Cuma gunleri gelir bildirimimi yaparim, arada gelir bakarim da ne var ne yok diye ama haftaici paylasima katilamayacagimdan sorun olur mu?

Eger sorun olacaksa bu hafta izne ayrilmak istiyor diye belirtin isterseniz.
2 hafta kalacagim Turkiye de. 4 aralik pazar gunu donuyorum.

Sen karar ver tatlim

1000 mekik nasil cekiyorsunuz

ben 30 taneyi cekene kadar mahfoluyorum

hatta ilk zamanlar 15 tane cektim diye 3 gun egilip dogrulamamistim karin agrisindan
Mekik aleti var bacım onun..
Benimde yıllardır gözüm var onun mekik aletinde. Eski takımda yakar ve bir arkadaş daha cardı hergün 1000 1500 mekik cekerlerdi bizde ezim ezik onları kıskanırdık. Tamam çok para degil belmi ama eve alıpta yapmadıgım spor aleti kontenjanımı doldurdugu, için veto yedim alamıyorum ben. Ezigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…