- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.241
Mekik aleti var bacım onun..
Benimde yıllardır gözüm var onun mekik aletinde. Eski takımda yakar ve bir arkadaş daha cardı hergün 1000 1500 mekik cekerlerdi bizde ezim ezik onları kıskanırdık. Tamam çok para degil belmi ama eve alıpta yapmadıgım spor aleti kontenjanımı doldurdugu, için veto yedim alamıyorum ben. Ezigim
Mekik aleti var bacım onun..
Benimde yıllardır gözüm var onun mekik aletinde. Eski takımda yakar ve bir arkadaş daha cardı hergün 1000 1500 mekik cekerlerdi bizde ezim ezik onları kıskanırdık. Tamam çok para degil belmi ama eve alıpta yapmadıgım spor aleti kontenjanımı doldurdugu, için veto yedim alamıyorum ben. Ezigim
meksilina tatlim ben birsey danisacaktim sana
ben onumuzdeki cumartesi Turkiye ye geliyorum yillik izne. Annemlerin evinde internet yok malesef.
bir de cogunluk orda burda surda olacagimdan pek girip paylasimda bulunamayacagim.
Cuma gunleri gelir bildirimimi yaparim, arada gelir bakarim da ne var ne yok diye ama haftaici paylasima katilamayacagimdan sorun olur mu?
Eger sorun olacaksa bu hafta izne ayrilmak istiyor diye belirtin isterseniz.
2 hafta kalacagim Turkiye de. 4 aralik pazar gunu donuyorum.
Sen karar ver tatlim
tatlım cuma bildirimini yapacaksan şayet, menü paylaşımı yapmamanı görmezden gelebiliriz bence. yani ben dedğil sen durumuna göre kakar ver. cuma kilonu bildirdiğin takdirde sorun olmaz cnm. senin durumun özel bi durum gubetttesin. karar senin hayatım.meksilina tatlim ben birsey danisacaktim sana
ben onumuzdeki cumartesi Turkiye ye geliyorum yillik izne. Annemlerin evinde internet yok malesef.
bir de cogunluk orda burda surda olacagimdan pek girip paylasimda bulunamayacagim.
Cuma gunleri gelir bildirimimi yaparim, arada gelir bakarim da ne var ne yok diye ama haftaici paylasima katilamayacagimdan sorun olur mu?
Eger sorun olacaksa bu hafta izne ayrilmak istiyor diye belirtin isterseniz.
2 hafta kalacagim Turkiye de. 4 aralik pazar gunu donuyorum.
Sen karar ver tatlim
Tamamdir canim cuma bildirimimi yaparim sorun olmaz o halde :)tatlım cuma bildirimini yapacaksan şayet, menü paylaşımı yapmamanı görmezden gelebiliriz bence. yani ben dedğil sen durumuna göre kakar ver. cuma kilonu bildirdiğin takdirde sorun olmaz cnm. senin durumun özel bi durum gubetttesin. karar senin hayatım.
Tmm canım. Merdiven çıkacağım. 3. Katta oturuyorum. Cumaya kadar günde en az 2 kere 3 kata çıkıp ineceğim. Hiç asansör yok bu hafta bana.meksilina cezan cumaya kadar hic kacamak yapmamak ve her gun gunde 5 kat merdiven cikmak olsun mu?
se_zen tatlim harikasin ne guzel kilo vermissin ama leslie cezan degil senin rutin sporun onu cezadan saymiyorum o yuzden
bir de bahanen senin cikolata yemek di degil mi
- onun cezasi olarak gunde 25 mekik cek cumaya kadar
Ohh misss. Hadi ii yağ yakmalar yakarım.Evde olmak da güzelmiş.kocayi ise çocukları okula gönderdim.simdi bir kahve içip sporlara geciyorum. Önce yürüyüş sonra mekik.
Herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?