Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

12 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU / 15 ARALIK PAZARTESI KILOSU / FARK - BAHANE -CEZA
yakar76-- 67,0 /66.5 / - - bahane olarak reg gecikmesi WC problemi
Ceza olarak günlük 1000 mekik 1 saat yürüyüş 2 günde detoks yapasim var ama eşinden cekiniyorum.
meksilina-- 52,9/53,1 /-0,2-pazargünü eşimin doğum günüydü, ince bir dilim pasta yedim - siz verin cezamı
prelestniy-- 60/ 60 / 0 - spor yapmadim - yarim saat fazladan spor
nepnep6-- 76/75.6 / 0.4-bugün 1,5 saat hatta 2 saate yakın yürüdüm, önümde bebek arabasıyla. Tabiki tempolu değildi

rebeka33 --81.2 / / - -
DERYAK45 -- 70.1 /70.1 / 0- 20 dk.yürüyüş-10 dk twist çok az spor-300 mekik
mosmorum --86,5 /85.8 / gunde mutlaka 40 dk yürüyüş yaradı
bettybooop -- 57.4 / / - -
se_zen -- 57,3 / 56.8/ - -(yine de cezalıyım ben. Leslie ile 5 mil yapılacak bu hafta
minikiminannesi -- 63,7 /63.5/ 0.2 -biraz spor yapsam daha iyi olacak/
solanum --60 / /

Iyi aksamlar hanimlar

Bugunku menumu yazayim hemen

sabah
yok - ise de gec kaldim, uyanamadim bi turlu - sekersiz ekspresso

ogle
2 adet haslanmis yumurta

Ara
2yk yulaf kepegi+1 yumurta + sut ve yagsiz peynirden olusan tuzlu kekimsi birsey

2. ara
meyveli yogurt (%2 yag orani)

Aksam
ayran icecegim yarim litre sonra da yatacagim
Aslinda hic bisey canim istemiyor icmeyedebilirim

Spor
Sabah-ogle (ev-is-ev-is) = 20+20+20 = 60 dk yuruyus
1 saat 15 dakika rampa cikma aleti 520 cal
yarim saat aletli calisma
35 mekik
3 kat da merdiven ciktim

Kızlar kusura bakmayın bugun yogunluktan yazamadim malesef kilomu bu saate kaldi:-( menumu yazayım hemen

Kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt
2 yk kıymalı yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin

Ara
Tarcinli elma
Ara
Kahve

akşam
2 yk ıspanak
1 porsiyon domatesli makarna
Salata

2lt su+ soda
spor: yorucu ev temizliği:-(

12 Aralik CUMA BAŞLANGIÇ KİLOSU / 15 ARALIK PAZARTESI KILOSU / FARK - BAHANE -CEZA
yakar76-- 67,0 /66.5 / 0,2 - bahane olarak reg gecikmesi WC problemi
Ceza olarak günlük 1000 mekik 1 saat yürüyüş 2 günde detoks yapasim var ama eşinden cekiniyorum.

meksilina-- 52,9/53,1 /-0,2-pazargünü eşimin doğum günüydü, ince bir dilim pasta yedim - siz verin cezamı

nepnep6-- 76/75.6 / 0.4-bugün 1,5 saat hatta 2 saate yakın yürüdüm, önümde bebek arabasıyla. Tabiki tempolu değildi

rebeka33 --81.2 / / - -

mosmorum --86,5 /85.8 /0,7 gunde mutlaka 40 dk yürüyüş yaradı

se_zen -- 57,3 / 56.8/ 0,5 -(yine de cezalıyım ben. Leslie ile 5 mil yapılacak bu hafta

solanum --60 / /

Kizlar sonuclar genel olarak guzel - lutfen kacamak yapmadan devam edin - haftasonuna kadar hepimiz biraz daha guzelleselim - uzerimize daha guzel olacak kiyafetleri hayal edip bogazimiza dur diyelim

size guveniyorum

Menun gayet basarili tatlim - ogleyi atlamissin ama
- ogun atlarsan aksama kadar cok acikirsin o zaman da kacamak yapma riskin artar - dikkat et olur mu gayet iyi gidiyorsun bozma sakin

Prelestniy çok iyi gidiyorsun spor konusunda sana özeniyorum bak

Ozen tatlim - ozenmekle kalma sen de yap ki bir an once kurtulalim kilolarimizdan ben de onumuzdeki iki hafta boyunca yapamayacagim diye uzuluyorum - Turkiye de annemlerin yaninda olacagim - insallah sporsuzluktan kilo almam

Bugünkü menüm
Sabah : yarım simit bir üçgen peynir
Öğle: bir kepçe etli nohut 2 dilim kepek ekmeği, 3-4 parça turşu
Akşam : bir tabak pırasa, yoğurt 2 lokma balparmak tatlısı komşum yapmış sı
cak sıcak verince dayanamadım
Şekersiz türk kahvesi
Spor : 60 dk tempolu yürüyüş
100 mekik
2 defa 6 kata merdiven inip çıkma tatlının cezası
Twist çevirecektim ama dün çevirince bel fıtığım azdı bugün ağrıdan duramadım onun için yapmıyorum

ne kadar az yemişssiinn. bu hafta böyle giderse kilolar yolcuuu

anamm herkes ne kadar yiyooooorr bu haftaaa. hatta spor da süperrr. kıskandımmm

akşamları hep makarnayı tercih ediyorsun gibi geldi bana bence onu öğlen vaktine almak daha makul olur.

waww. mekik yürüyüş tavan yapmıs sizde de. yemek de az. helal

kızlar bu hafta herkes pek dikkatli gidiyorrr. ama en cok ben kilo vercem yencem sizi
görün bakın

rebeka33 şimdilik onu kendime rakip olarak gördümmm. aramızda 4 kilo kaldı . sonra yavaş yavaş diğer hanımları rakip yapcam kendimeeee

Sıra geldi benim menüme

sabah 1 yumurta. 1 üçgen peynir. 1 tatlı kaşığı nutella. 1 dilim tam buğday ekmeği.

Öğlen 1 kase yoğurt

ara 4-5 kaşık kısır

aksam. 4-5 kaşık taze fasulye. Salata yoğurt. Yarım patates büyüklüğünde fıranda az yağlı patates.

akşam yarım su bardağı vişne serbeti.komşum zorla içirdi.

2.5 litre su

veee ceza olarak bügün 3 Kat merdiven çıktım. Yarın bunu daha çok yapıcam. Asansör hayatımdan çıkacak en kolay spor.

fakat herkes harika gidiyor ne güzel. Bu hafta ilk üç garanti gibi

Tatlim
simitin kalorisi cok yuksek bu bir ve glisemik endeks degeri yuksek oldugundan hemencecik tekrar acikmana sebep olur bu da iki simit yerine peynir domates salatalik yesen daha cok yemene ragmen daha az kalorili ve daha saglikli beslenmis olursun

+ustune oglen de 2 dilim ekmek var - sabah simit olmasaydi bu normaldi ama simit var sabah

aksama da kacamak

cok olmamis tatlim - daha dikkat

Spor guzel ama

Kacamaklar olmasaydi bu spor gobekten totodan gidecekti

Kaptanim senin bugunkumenu fazlaligi olmayan birinin menusu - normal beslenme - diyette degil misin yoksa

nutella - patates - visne serbeti
cumaya kadar kilo vermek istiyorsan dikkat et kaptancim

yakar76-- 67,0 /66.5 / 0,2 - bahane olarak reg gecikmesi WC problemi

rebeka33 --81.2 / / - -80.8 Yürüyüş ya da evde spor yapsam eminim daha çok vericem..

mosmorum --86,5 /85.8 /0,7 gunde mutlaka 40 dk yürüyüş yaradı

se_zen -- 57,3 / 56.8/ 0,5 -(yine de cezalıyım ben. Leslie ile 5 mil yapılacak bu hafta

solanum --60 / /

Sizinkileri görunce benim menü pek iç acici degil ama yazayim
Sabah
Beyaz peynili tost

Ara 2 erik 1 ceviz

Ogle
Izgara köfte
Tavuk suyu çorba

Ara
7 8 kuru erik
2 ceviz
Yarım elma

Aksam
Izgara kofte
Haslanmıs karnabahar
Iki kaşık yogurt biraz salata

Ara
Bir isirik.kek

Selam kızlar sabah kalkar kalkmaz tartıldım ama buraya gelip yazmaya fırsatım olmadı...Minik sıpam çok huysuz Şimdi biraz babası ilgileniyorda girebildim ...
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah :
Çeyrek simit

Öğle
1 tavuk but
2 kaşık pirinç pilavı
salata
1 küçük kase yoğurt

Ara
2 ceviz
7-8 tane kuru üzüm

Akşam
1 kase makarna
salata
yoğurt

Ara
1 elma

Canım benim, karıştırmış olabilir mısın 4.günüm ve ilk kez aksam yemeginde makarna yedim ilk kez yazıyorum, ama haklisin da onu ben ogle yiyecektim bi kac sey beklemek yuzunden aksam oturabildm sofraya bi dahakine dedign gibi yapicam;-)

Kizlar bugun o kadar yorgunum ki. Oglum grip olmus gece sabaha kadar oksurdu o da biz de uyuyamadik. Sabaha kadar 2 3 saat anca uyudum. O yuzden bugun hemen uyumak istiyorum. O yatmisken kalkmadan ben de yatayım bari. Hepinize iyi geceler. Insallah herkesler yarın tartıda eksi. Çıkar. Hafif ama her seyden once saglıklı bir gece olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…