Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1. @@meksilina 52.9
2. @@se_zen 56
3. @@bettybooop 57
4. @@solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5. @@Prelestniy 60
6. @@minikiminannesi 63
7. @@yakar76 66.5
8. @@deryak 70.1
9. @@nepnep6 75.6
10. @@rebeka33 80.6
11. @@mosmorum 85.8

yakar76 rakibimsin canım bekle beni

Tebrikler tatlım

Hmmm ozaman sende bnm rakibimsin deryacım

mecburum 10 gun sonra kaynanamlara gidiyorz ve kilom hakkında çok rencide edici seyler söylüyorlar. 10 güne kadar en az 3-4 daha vermem lazım
Yahu millete ne ya. Sinir oluyorum boyle tiplere. Rencide etmek de ne.demek. onlar bence seni sindirememişlerdir tatlım hiç kafaya takma.

Yahu millete ne ya. Sinir oluyorum boyle tiplere. Rencide etmek de ne.demek. onlar bence seni sindirememişlerdir tatlım hiç kafaya takma.

neler dedi neler yaptı herkes tatlı yerken bir tek bana getirmedi tabak. ben kiloluyum diye ne yemesem kardır diye düşündü herhalde kendince. aksam yemeğinde ekmek yicen mi sen diye tersledi. ki o zaman da lohusalıktan yeni çıkmıştım.. anlatılmaz yaşanır işte.

Doğumdan sonra depresyon geçirip 155 boyla 77 kilo olmustum . bildiğin obezdim.bu halim bana yetmezmiş gibi eltim ve kaynanam beni incitmek için her fırsatı değerlendirdiler.onlara en iyi cevap 16 kilo vermedi.
Simdi gene yaparım diyorum.
Senin en güzel cevabın verecegin kilo ve giyecegin tırıl tırıl kıyafetler.
İnan ki o yüzlerindeki sabalak ifade dunyalara bedel.

inşallah bende o günün hayaliyle boğazıma dur diyorum artık. görümcem bana ayy asansör kac kişilik ki. ben 50 kiloyum. ee sen kac kilosun taşır mı asansör bizi?? !! fln demişti.
seni tebrik ediyorum. bende senin gibi olcam o yüzlerindeki salak ifadeyi görcem. inanıyorum kendime.

Yemek yiyiruz önündeki tabağı çekmişti .düşün yani
Ben kilo verince de yeter kilo verme yüzün çöktü kocakarı yüzü gibi oldu demişti bende yağ tulumu gibi olmaktan iyidir dedim.bu arada hatun 105 kilo .

ayyyy bnmkinin farklı versyonuymuşş. çeşit çeşit işte. sen kilo verince çok zoruna gitmiş diyecek bişi bulamamıs sırf laf etmek için dediği lafa bak. !!

Hemen menümü yazayım
Sabah
yarım simit 2 tane karper peynir (normalde yemem ama bu sabah işe geç kaldım evde kahvaltıı yapamadım)

öğle
Tavuk çevirme

ara
5-6 kuru erik

1 eti cin

akşam
4 ızgara köfte
1 kepçe buğdaylı yoğurtlu çorba
3 yk kaşığı makarna

karbonhidrat günü olmuş bugün ya. hem sabah hem akşam karbonhidrat belki öğlenden kurtarırız.

Kızlar valla ben onu bilirim bunlar karşısındakinin kendinden zayıf ve kendinden güzel olmasını istemezler. Kendine bakan insan olmayıp ssalacaksın ki kendini rahat rahat alay etsinler, laf etsinler. O yüzden incecik olarak onlara en güzel cevabı vermelisin mosmorum.

Menü
1 dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Öğle
Yarim simit az peynir
Ara
1 portakal
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
2 tane mandalina
Bir dilim duman kek
1.5 saat yürüyüş
Mekik çekmeye mecalim yok ama genelde zorlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…