- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.321
Sezeeeen hakkat korktum yawMeksilina gözüm uzerinde . gecicem seni ha ha. Ha
Tebrikler tatlımHanimlar selamlar,
icim icime sigmadi gelip hemen soyleyim dedim
Sabah tartida 59.5 leri gordum.
Sebze gunlerinin ertesinde vucut su tuttugundan kilo fazla cikiyor, ertesi gun tekrar normale iniyor.
Sebze gunum bugun aslinda ama hic sebze yemek istemiyorum sirf kilo yukselmesini gormemek icin
Cok gecmis olsun canim, cocuklarin senede 1-2 defa hasta olmasi gerekli ama bence.
vucut daha direncli oluyor,
ben daha fenaydim - kis boyu hasta olmaz yazin en sicak gununde bir kere hasta olurdum ama yerlerde surunurdum hastaliktan.hala da oyleyim - kisin sogugunu yerim gikim cikmaz yazin yerlerde bu bunye
Allah beterinden saklasin tabi :)
Hmmm ozaman sende bnm rakibimsin deryacım1. @@meksilina 52.9
2. @@se_zen 56
3. @@bettybooop 57
4. @@solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5. @@Prelestniy 60
6. @@minikiminannesi 63
7. @@yakar76 66.5
8. @@deryak 70.1
9. @@nepnep6 75.6
10. @@rebeka33 80.6
11. @@mosmorum 85.8
yakar76 rakibimsin canım bekle beni
Cnm ne dicem bilmiyorum. Ben yapamam ama senin bünyen alışık.yarın rus diyetine başlıyorummm
Cnm ne dicem bilmiyorum. Ben yapamam ama senin bünyen alışık.
Yahu millete ne ya. Sinir oluyorum boyle tiplere. Rencide etmek de ne.demek. onlar bence seni sindirememişlerdir tatlım hiç kafaya takma.mecburum10 gun sonra kaynanamlara gidiyorz ve kilom hakkında çok rencide edici seyler söylüyorlar. 10 güne kadar en az 3-4 daha vermem lazım
Tabii sen zayıflayıp gitmezsen benden önce yetişicem de. Once aradaki farkı 3 kiloya indirmem lazım. Senin hedef neysi bu arada. Hemen kaçma buralardan soyle 45 e kadar dusSezeeeen hakkat korktum yawsen bu azimle kesin geçersin beni. Eyvah.
Yahu millete ne ya. Sinir oluyorum boyle tiplere. Rencide etmek de ne.demek. onlar bence seni sindirememişlerdir tatlım hiç kafaya takma.
neler dedi neler yaptıherkes tatlı yerken bir tek bana getirmedi tabak. ben kiloluyum diye ne yemesem kardır diye düşündü herhalde kendince. aksam yemeğinde ekmek yicen mi sen diye tersledi. ki o zaman da lohusalıktan yeni çıkmıştım.. anlatılmaz yaşanır işte.
Doğumdan sonra depresyon geçirip 155 boyla 77 kilo olmustum . bildiğin obezdim.bu halim bana yetmezmiş gibi eltim ve kaynanam beni incitmek için her fırsatı değerlendirdiler.onlara en iyi cevap 16 kilo vermedi.
Simdi gene yaparım diyorum.
Senin en güzel cevabın verecegin kilo ve giyecegin tırıl tırıl kıyafetler.
İnan ki o yüzlerindeki sabalak ifade dunyalara bedel.
inşallah bende o günün hayaliyle boğazıma dur diyorum artık. görümcem bana ayy asansör kac kişilik ki. ben 50 kiloyum. ee sen kac kilosun taşır mı asansör bizi?? !! fln demişti.
seni tebrik ediyorum. bende senin gibi olcam o yüzlerindeki salak ifadeyi görcem. inanıyorum kendime.
Yemek yiyiruz önündeki tabağı çekmişti .düşün yani
Ben kilo verince de yeter kilo verme yüzün çöktü kocakarı yüzü gibi oldu demişti bende yağ tulumu gibi olmaktan iyidir dedim.bu arada hatun 105 kilo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?