Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet iyi bence canım menün ,çok abartı bişey göremedim ben

Prelestny canım ya senin yaptığın sporları görünce öyle kıskanıyom öyle kıskanıyomki seni kalkıp spor yapasım geliyor g-hemen amaaa totomu kaldırıpta yapamıyom bir türlü Gerçi benim sıpayla sürekli hareket halindeyim ama yetmiyor işte

Çokkk geçmiş olsun canım ya inşallah bir an önce iyileşir oğluşun...Çocuklar hasta olunca çok kötü oluyor...İnsan onlar hasta olmasın da ben hasta olayım diyor

bir de diyet listesi buldum,kendime göre düzenleyip uyguluyorumdiyet listesi olmayınca katı kurallar olmuyor ben de gevşetiyorum iyice

evet çok haklısın. nutella yemeyeydim iyidi.

patates ekmek yerine bak akşam ekmek yok. azcık zaten. evet dikkat şart. izle yarınıda gör tatlım.

canım çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum.

çok geçmiş olsun canım.herşeyden önce sağlık.çocuklar bir hasta olunca biz 10 hasta oluyoruz.

Çok geçmiş olsun. Kışı sırf çocukların hastalıkları yüzünden hic sevmiyorum. Allah kolaylık versin

allah şifasını versin canım. cocuk hasta olunca anne cok perişan oluyor. iyi dinlenmeler canım.

Hanimlar selamlar,

icim icime sigmadi gelip hemen soyleyim dedim

Sabah tartida 59.5 leri gordum.
Sebze gunlerinin ertesinde vucut su tuttugundan kilo fazla cikiyor, ertesi gun tekrar normale iniyor.
Sebze gunum bugun aslinda ama hic sebze yemek istemiyorum sirf kilo yukselmesini gormemek icin

Cok gecmis olsun canim, cocuklarin senede 1-2 defa hasta olmasi gerekli ama bence.
vucut daha direncli oluyor,
ben daha fenaydim - kis boyu hasta olmaz yazin en sicak gununde bir kere hasta olurdum ama yerlerde surunurdum hastaliktan. hala da oyleyim - kisin sogugunu yerim gikim cikmaz yazin yerlerde bu bunye

Allah beterinden saklasin tabi :)

rebeka33 şimdilik onu kendime rakip olarak gördümmm. aramızda 4 kilo kaldı . sonra yavaş yavaş diğer hanımları rakip yapcam kendimeeee

Arkadaslar aslinda mantikli bence takimda rakiplik sistemini getirelim.

Herkes kendi kilosunun bir altinda olan kisiye rakip olsun - boylece belki daha hizli kilo veririz

Son listeden aliyorum kilo bilgilerini biraz da acelem var,yanlis olan duzeltirse sevinirim,

1. meksilina 52.9
2. se_zen 56
3. bettybooop 57
4. solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5. Prelestniy 60
6. Turkce77 63
7. Eniba 66.5
8. D deryak
9. @nepnep6 75.6
10. R rebeka33 80.6
11. mosmorum 85.8

Hanimlar kural acik - herkes listede kendinden bir onceki ile rakip olup onu gecmeye calissin. En birinci olmaya calissin

Bu liste her cuma gunu sonrasi guncellenecektir.

Hadi kalkin ne oturuyorsunuz - spora

ben rakibimi sectim. ama aramızda 4 kilo var sanıyordum. 5.8 kilo varmıs. kendilerini tebrik ediyorum kilo vermişler
ama bende vereceğim. cuma günü aramızdaki fark en az 4 kiloya inecek. şimdilik hedefim bu.

Meksilina gözüm uzerinde . gecicem seni ha ha. Ha

Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…