- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.301
Gayet iyi bence canım menün ,çok abartı bişey göremedim benSizinkileri görunce benim menü pek iç acici degil ama yazayim
Sabah
Beyaz peynili tost
Ara 2 erik 1 ceviz
Ogle
Izgara köfte
Tavuk suyu çorba
Ara
7 8 kuru erik
2 ceviz
Yarım elma
Aksam
Izgara kofte
Haslanmıs karnabahar
Iki kaşık yogurt biraz salata
Ara
Bir isirik.kek
Prelestny canım ya senin yaptığın sporları görünce öyle kıskanıyom öyle kıskanıyomki seni kalkıp spor yapasım geliyor g-hemen amaaa totomu kaldırıpta yapamıyom bir türlüIyi aksamlar hanimlar
Bugunku menumu yazayim hemen
sabah
yok - ise de gec kaldim, uyanamadim bi turlu - sekersiz ekspresso
ogle
2 adet haslanmis yumurta
Ara
2yk yulaf kepegi+1 yumurta + sut ve yagsiz peynirden olusan tuzlu kekimsi birsey
2. ara
meyveli yogurt (%2 yag orani)
Aksam
ayran icecegim yarim litre sonra da yatacagim
Aslinda hic bisey canim istemiyor icmeyedebilirim
Spor
Sabah-ogle (ev-is-ev-is) = 20+20+20 = 60 dk yuruyus
1 saat 15 dakika rampa cikma aleti 520 cal
yarim saat aletli calisma
35 mekik
3 kat da merdiven ciktim
Çokkk geçmiş olsun canım ya inşallah bir an önce iyileşir oğluşun...Çocuklar hasta olunca çok kötü oluyor...İnsan onlar hasta olmasın da ben hasta olayım diyorKizlar bugun o kadar yorgunum ki. Oglum grip olmus gece sabaha kadar oksurdu o da biz de uyuyamadik. Sabaha kadar 2 3 saat anca uyudum. O yuzden bugun hemen uyumak istiyorum. O yatmisken kalkmadan ben de yatayım bari. Hepinize iyi geceler. Insallah herkesler yarın tartıda eksi. Çıkar. Hafif ama her seyden once saglıklı bir gece olsun.
canım benim menülerime bakarsan dişimi sıkabildiğim bugünler yanıma kar kalıyor,bir kilo veriyorum tam,tatlı krizlerim başlıyor,kilomu ancak sabit tutuyorum.hazır kararlıyken yemesem daha iyiCanım bu menü az değilmi sonra vücudun kıtlık mesajı vermesin
evet çok haklısın. nutellaTatlim
simitin kalorisi cok yuksek bu birve glisemik endeks degeri yuksek oldugundan hemencecik tekrar acikmana sebep olur bu da iki simit yerine peynir domates salatalik yesen daha cok yemene ragmen daha az kalorili ve daha saglikli beslenmis olursun
+ustune oglen de 2 dilim ekmek var- sabah simit olmasaydi bu normaldi ama simit var sabah
aksama da kacamak
cok olmamis tatlim- daha dikkat
Spor guzel ama
Kacamaklar olmasaydi bu spor gobekten totodan gidecekti
Kaptanim senin bugunkumenu fazlaligi olmayan birinin menusu - normal beslenme - diyette degil misin yoksa
nutella - patates - visne serbeti
cumaya kadar kilo vermek istiyorsan dikkat et kaptancim
canım çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum.Kizlar bugun o kadar yorgunum ki. Oglum grip olmus gece sabaha kadar oksurdu o da biz de uyuyamadik. Sabaha kadar 2 3 saat anca uyudum. O yuzden bugun hemen uyumak istiyorum. O yatmisken kalkmadan ben de yatayım bari. Hepinize iyi geceler. Insallah herkesler yarın tartıda eksi. Çıkar. Hafif ama her seyden once saglıklı bir gece olsun.
GünaydımGünaydın
Tatlim
simitin kalorisi cok yuksek bu birve glisemik endeks degeri yuksek oldugundan hemencecik tekrar acikmana sebep olur bu da iki simit yerine peynir domates salatalik yesen daha cok yemene ragmen daha az kalorili ve daha saglikli beslenmis olursun
+ustune oglen de 2 dilim ekmek var- sabah simit olmasaydi bu normaldi ama simit var sabah
aksama da kacamak
cok olmamis tatlim- daha dikkat
Spor guzel ama
Kacamaklar olmasaydi bu spor gobekten totodan gidecekti
evet simidi çok tercih etmiyordum ama dün işe geç kalınca yemek zorunda kaldım.akşam ki kaçamağın cezasını da merdiven çıkarak verdim ama kaçamak yapmasaydım totoşum eriyecekti(
Kizlar bugun o kadar yorgunum ki. Oglum grip olmus gece sabaha kadar oksurdu o da biz de uyuyamadik. Sabaha kadar 2 3 saat anca uyudum. O yuzden bugun hemen uyumak istiyorum. O yatmisken kalkmadan ben de yatayım bari. Hepinize iyi geceler. Insallah herkesler yarın tartıda eksi. Çıkar. Hafif ama her seyden once saglıklı bir gece olsun.
Kizlar bugun o kadar yorgunum ki. Oglum grip olmus gece sabaha kadar oksurdu o da biz de uyuyamadik. Sabaha kadar 2 3 saat anca uyudum. O yuzden bugun hemen uyumak istiyorum. O yatmisken kalkmadan ben de yatayım bari. Hepinize iyi geceler. Insallah herkesler yarın tartıda eksi. Çıkar. Hafif ama her seyden once saglıklı bir gece olsun.
rebeka33 şimdilik onu kendime rakip olarak gördümmm.aramızda 4 kilo kaldı . sonra yavaş yavaş diğer hanımları rakip yapcam kendimeeee
Meksilina gözüm uzerinde . gecicem seni ha ha. HaArkadaslar aslinda mantikli bence takimda rakiplik sistemini getirelim.
Herkes kendi kilosunun bir altinda olan kisiye rakip olsun - boylece belki daha hizli kilo veririz
Son listeden aliyorum kilo bilgilerini biraz da acelem var,yanlis olan duzeltirse sevinirim,
1.meksilina 52.9
2.se_zen 56
3.bettybooop 57
4.solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5.Prelestniy 60
6.Turkce77 63
7.Eniba 66.5
8. D deryak
9. @nepnep6 75.6
10. R rebeka33 80.6
11.mosmorum 85.8
Hanimlar kural acik- herkes listede kendinden bir onceki ile rakip olup onu gecmeye calissin. En birinci olmaya calissin
Bu liste her cuma gunu sonrasi guncellenecektir.
Hadi kalkin ne oturuyorsunuz- spora
Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Helal sanaHanimlar selamlar,
icim icime sigmadi gelip hemen soyleyim dedim
Sabah tartida 59.5 leri gordum.
Sebze gunlerinin ertesinde vucut su tuttugundan kilo fazla cikiyor, ertesi gun tekrar normale iniyor.
Sebze gunum bugun aslinda ama hic sebze yemek istemiyorum sirf kilo yukselmesini gormemek icin
Cok gecmis olsun canim, cocuklarin senede 1-2 defa hasta olmasi gerekli ama bence.
vucut daha direncli oluyor,
ben daha fenaydim - kis boyu hasta olmaz yazin en sicak gununde bir kere hasta olurdum ama yerlerde surunurdum hastaliktan.hala da oyleyim - kisin sogugunu yerim gikim cikmaz yazin yerlerde bu bunye
Allah beterinden saklasin tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?