- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.341
Kızlar valla ben onu bilirim bunlar karşısındakinin kendinden zayıf ve kendinden güzel olmasını istemezler. Kendine bakan insan olmayıp ssalacaksın ki kendini rahat rahat alay etsinler, laf etsinler. O yüzden incecik olarak onlara en güzel cevabı vermelisin mosmorum.
Menü
1 dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Öğle
Yarim simit az peynir
Ara
1 portakal
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
2 tane mandalina
Bir dilim duman kek
1.5 saat yürüyüş
Mekik çekmeye mecalim yok ama genelde zorlayacagim
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
3 dilim domates ve salatalık
Öğle Tam buğday unundan kendim yaptığım ince lavaş içine peynir ve maydanoz yanjnda küçük kutu ayran
Ara küçük mandalina
Akşam bir kase acılı tarhana çorba ve salata
Ara 3 dilim ayva
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
40 mekik
2 lt su
Canımmm tebrik ederim ya ne güzel bende 79, .... ları görmeyi çokkk istiyorum ...Bir görsem çokkk motive olucam biliyorum...Senin mutlulugunu da çokk iyi anlıyorumHanimlar selamlar,
icim icime sigmadi gelip hemen soyleyim dedim
Sabah tartida 59.5 leri gordum.
Sebze gunlerinin ertesinde vucut su tuttugundan kilo fazla cikiyor, ertesi gun tekrar normale iniyor.
Sebze gunum bugun aslinda ama hic sebze yemek istemiyorum sirf kilo yukselmesini gormemek icin
Prelestny canımcım benimki 80,8 olacaktı yanlış olmuş düzeltiyorum hemen izninleArkadaslar aslinda mantikli bence takimda rakiplik sistemini getirelim.
Herkes kendi kilosunun bir altinda olan kisiye rakip olsun - boylece belki daha hizli kilo veririz
Son listeden aliyorum kilo bilgilerini biraz da acelem var,yanlis olan duzeltirse sevinirim,
1.meksilina 52.9
2.se_zen 56
3.bettybooop 57
4. @solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5. @Prelestniy 60
6.Turkce77 63
7. @yakar76 66.5
8. @deryak
9. @nepnep6 75.6
10. R rebeka33 80.6
11.mosmorum 85.8
Hanimlar kural acik- herkes listede kendinden bir onceki ile rakip olup onu gecmeye calissin. En birinci olmaya calissin
Bu liste her cuma gunu sonrasi guncellenecektir.
Hadi kalkin ne oturuyorsunuz- spora
Hanimlar selamlar,
icim icime sigmadi gelip hemen soyleyim dedim
Sabah tartida 59.5 leri gordum.
Sebze gunlerinin ertesinde vucut su tuttugundan kilo fazla cikiyor, ertesi gun tekrar normale iniyor.
Sebze gunum bugun aslinda ama hic sebze yemek istemiyorum sirf kilo yukselmesini gormemek icin
Menün süper bacım. Bravo valla.Menü
1 dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Öğle
Yarim simit az peynir
Ara
1 portakal
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
2 tane mandalina
Bir dilim duman kek
1.5 saat yürüyüş
Mekik çekmeye mecalim yok ama genelde zorlayacagim
Son derece dengli bir menü olmuş. Boyle bir menü ile kesin zayıflarsın.Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
3 dilim domates ve salatalık
Öğle Tam buğday unundan kendim yaptığım ince lavaş içine peynir ve maydanoz yanjnda küçük kutu ayran
Ara küçük mandalina
Akşam bir kase acılı tarhana çorba ve salata
Ara 3 dilim ayva
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
40 mekik
2 lt su
Canım senin küçük bebegin yokmuydu. Karıştırıyor olabilirim ama öyle ise menü çok zayıf kalmış gerci normalde de çok zayıf bir menü.benm menüm.
sabah
bir yumurta (zeytin yağda pişirdim)
4-5 zeytin
2 domates
peynir kasar-beyaz karısık
aksam
bir tabak kısır
spor yok. ev işinden fırsat kalmadı
ama yarın yapcam
Sporu tebrik ederim önce. Ikisi bir arada kahve sü tozlu mu yoksa şwkerli mi. Ikiside iyi degil gerçi. Yanj bacım.sabah yok, ogle atıştırma akşam yemek olmuş keşke tam tersi olaydı. He şimdi bak sana diyorum benim.menu de yerlerde surünüyor ama olsin bacım ben ettim sen etmekahvaltı: 2si bir arada kahve
öğle:salata,filtre kahve
akşamatates salatası,4 dilim hindi füme,200gr light yoğurt
ara: şekersiz çay+1 mini kurabiye+1 parça çikolata
2 lt su,45 dk yürüyüş orta tempoda
Canım senin küçük bebegin yokmuydu. Karıştırıyor olabilirim ama öyle ise menü çok zayıf kalmış gerci normalde de çok zayıf bir menü.
canım benim hedef 50. ama ne kadar dikkat etsemde artık çok yavaş gidiyo. eskiden haftada 5000 gr eahat giderken şimdi aynı beslenmeyle 100-200 gidiyor. işim zorlaşti yani iyice. sen yetişir gibi görünüyorsun bana tatlımTabii sen zayıflayıp gitmezsen benden önce yetişicem de. Once aradaki farkı 3 kiloya indirmem lazım. Senin hedef neysi bu arada. Hemen kaçma buralardan soyle 45 e kadar dus
aay bu insanlar ne kadar karışıyorlar herşeye yaa. seviyorum belki kilolarımı onlara ne. allalla.mecburum10 gun sonra kaynanamlara gidiyorz ve kilom hakkında çok rencide edici seyler söylüyorlar. 10 güne kadar en az 3-4 daha vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?