Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
3 dilim domates ve salatalık
Öğle Tam buğday unundan kendim yaptığım ince lavaş içine peynir ve maydanoz yanjnda küçük kutu ayran
Ara küçük mandalina
Akşam bir kase acılı tarhana çorba ve salata
Ara 3 dilim ayva
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
40 mekik
2 lt su

evet canım kesinlikle öle olcak !!!

Menü
1 dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Öğle
Yarim simit az peynir
Ara
1 portakal
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
2 tane mandalina
Bir dilim duman kek
1.5 saat yürüyüş
Mekik çekmeye mecalim yok ama genelde zorlayacagim

1.5 saatlik yürüyüşüne çok imrendim cicim 45 dk da benim dilim dışarı çıkıyor

menün on numara canım.

Canımmm tebrik ederim ya ne güzel bende 79, .... ları görmeyi çokkk istiyorum ...Bir görsem çokkk motive olucam biliyorum...Senin mutlulugunu da çokk iyi anlıyorumTekrar 60'lı rakamları görmek yok ona göreİnşallah böyle devam edersin canım kutluyorum seni azmiden ve başarından dolayı

benm menüm.
sabah
bir yumurta (zeytin yağda pişirdim)
4-5 zeytin
2 domates
peynir kasar-beyaz karısık

aksam
bir tabak kısır

spor yok. ev işinden fırsat kalmadı

ama yarın yapcam

Prelestny canımcım benimki 80,8 olacaktı yanlış olmuş düzeltiyorum hemen izninle
1. @@meksilina 52.9
2. @@se_zen 56
3. @@bettybooop 57
4. @@solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5. @@Prelestniy 60
6. @@minikiminannesi 63
7. @@yakar76 66.5
8. @@deryak
9. @@nepnep6 75.6
10. @@rebeka33 80.8
11. @@mosmorum 85.8

tebrik ederim canım. benim hayal bile edemediğim rakamları görmüşsün helal olsun sana.

kahvaltı: 2si bir arada kahve
öğle:salata,filtre kahve
akşamatates salatası,4 dilim hindi füme,200gr light yoğurt
ara: şekersiz çay+1 mini kurabiye+1 parça çikolata
2 lt su,45 dk yürüyüş orta tempoda

Son derece dengli bir menü olmuş. Boyle bir menü ile kesin zayıflarsın.

benm menüm.
sabah
bir yumurta (zeytin yağda pişirdim)
4-5 zeytin
2 domates
peynir kasar-beyaz karısık

aksam
bir tabak kısır

spor yok. ev işinden fırsat kalmadı

ama yarın yapcam
Canım senin küçük bebegin yokmuydu. Karıştırıyor olabilirim ama öyle ise menü çok zayıf kalmış gerci normalde de çok zayıf bir menü.

Son düzenleme:
kahvaltı: 2si bir arada kahve
öğle:salata,filtre kahve
akşamatates salatası,4 dilim hindi füme,200gr light yoğurt
ara: şekersiz çay+1 mini kurabiye+1 parça çikolata
2 lt su,45 dk yürüyüş orta tempoda
Sporu tebrik ederim önce. Ikisi bir arada kahve sü tozlu mu yoksa şwkerli mi. Ikiside iyi degil gerçi. Yanj bacım.sabah yok, ogle atıştırma akşam yemek olmuş keşke tam tersi olaydı. He şimdi bak sana diyorum benim.menu de yerlerde surünüyor ama olsin bacım ben ettim sen etme

Canım senin küçük bebegin yokmuydu. Karıştırıyor olabilirim ama öyle ise menü çok zayıf kalmış gerci normalde de çok zayıf bir menü.

Evet canım doğru hatırlıyorsun 6 aylkk bebeğim var bol su içerek sütümun arttırmaya bakıyorum. Napim kilo vermekten baska carem yok baska tütlü de veremem ben

Tabii sen zayıflayıp gitmezsen benden önce yetişicem de. Once aradaki farkı 3 kiloya indirmem lazım. Senin hedef neysi bu arada. Hemen kaçma buralardan soyle 45 e kadar dus
canım benim hedef 50. ama ne kadar dikkat etsemde artık çok yavaş gidiyo. eskiden haftada 5000 gr eahat giderken şimdi aynı beslenmeyle 100-200 gidiyor. işim zorlaşti yani iyice. sen yetişir gibi görünüyorsun bana tatlım hızlanmam lazım.

Kızlar pek giremedim bugün kilo verenleri tebrik ediyorum rakibime de selamlar vererek menumu yaziyorum
Kahvaltı
1 bardak sekersz cay
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
3 çatal salata
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
1 bardak limonlu çay
Öğle
1 kepçe tarhana çorbası
10-15 leblebi
Ara
3 adet hurma (kuru)
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam
75 gr fırında kuşbaşı et
5 yk bulgur pilavı
5yk piyaz

Buraya başladığımdan beri 3.5 kilo verdim kızlar. Eşim akşam diyor bu ara zayıfladım ya bi havan degişti diye. Haklı valla gören diycek ki manken herhalde bu, diyemez tabii ama bendeki bu hava karşısında düşünebilir. Eskiden bu kiloya çıktıgımda ayyy cok kilo aldım diye ortalıkta dolanıtdım.şimdi bak göbegim gitti, sanki inceldim diye dolanıyorum hayır havam da kime.ise. hala eski kıyafetlerime giremiyorum, ama zayıfladım ben diye dolanıyorum. Len zayıfasam olacaklar işte ama olmuyolar. Neye bozmuyorum moralimi olacaklar onlar beni ustüme.baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…