Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm

sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekşi mayalı ekmek(ben yaptım) 1 yemek kaşığı lor peyniri.

öğle 2 yemek kaşığı ton balığı ve lahana salatası.

ara: 3 kayısı

akşam 12-15 tane 1 çay kaşığı yağ ile buharda pişmiş hamsi. salata, yarım bardak şalgam ssuyu

9.00 gibi 1 muz ve yarım portakal
11 gibi yarım su bardağı tarcınlı süt ve kuçucuk kurabiye.

bugün hep balık yedim gibi akşam süpriz oldu eşim habersiz almış yapayım barı dedim onunkini kızarttım kendiminkini özel pişirdim.

3 litre kadar su.

spor cezam merdiven çıktım..

se_zen tatlım akşamki meyve ve kurabiye olmayaydı iyidi ama dayanamadım. yarın oda olmayacak. dün nutella, vişne şerbeti ve patates yemiştim ama Prelestniy kızdı. yemedim bügün.

Son düzenleme:
canım benimkiler yavaş yavaş olmaya başladı. hala bi kaçtane var olmayan onlarda olcak inşallah.

mecburum 10 gun sonra kaynanamlara gidiyorz ve kilom hakkında çok rencide edici seyler söylüyorlar. 10 güne kadar en az 3-4 daha vermem lazım
Bak aklıma ne geldi. Gidince zayıflasan bile.onlara deki "ayy anne gecen bende diyete başladım senin oglun bi dünya laf etti o böyle daha çok sebiyormuş. Ya da evet ya ben de diytisyene başlıycam anlaştım aylik 600 tl. Akşamlarıda cocugu bırakıp spora gidicem birazda oglun baksın ben anamın evinden geyirmedim ya hem çocuk dogurdum kilo aldım artık veriyim " şayet birazcık cimri ise hemen senin fazla kilon yok ki diye başlar

ha ha ha

ıyı geceler arkadaslar.
ınternetımde sorun cıktı yanlıslıkla karsı daırenın adresını vermısız kayıt yapılırken.onlarda ınternete abone olurken farkedılıyor ve bızım ınternet kesılıyor.2 gundur baglanamadım.ama sukur kavusturuna.tekrar ozur...

bu arada dıyetımı tabıkıde bırakmadım.bu hafta 1 numara olucaz ınsallah. yarın yenı bır dıyete baslıyorum.bu cokda saglıklı gorunmeyebılır.ama hem vucudu sasırtmak ıcın hemde 3 gunluk detoks gıbı olacak bana.PATATES YOGURT DIYETI dıleyen olursa ayrıntıları bugunden verebılırım.

canım hadi bakalım hayırlı olsun. diyetin ayrıntıları nelerdir?

SÜPER BİR YONTEM YALNIZ BENIM KILOM 62 BELIRTMISTIM..YENIYIM YA ONDANDIR..

canım hadi bakalım hayırlı olsun. diyetin ayrıntıları nelerdir?

canım diyet soyleki :
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:
  • 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
  • 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 bardak yogurt
Öğle:
  • 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 haslama patates
Öğle:
Aksam:
  • 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.

BEN YOGURT OLAN HERSEYI YERIM BENIM ICIN IDEAL OLACAK GIBI. SARIMSAK FALAN RENDELERIM BAHARAT IDARE EDERIM INSALLAH. KATILMAK ISTEYEN OLURSA TAKIPLESIRIZ AYRICA HEM.

harikasın canım. tebrik ederim. tok tutucu ve süt yapıcı şeyler tercih etmişsin. süper walla.

kesinlikle olcaklar canım. başka yolu yoook. başaracağızzzz

tek kelime ile okurken koptummmm nerden aklına geldi. allah iyiliğini versin canım yaa :) harikasın wala :) cok cimri hemde dur gidince diyim tepkisini tahmin ediyorum.. ama olsun ahahahah :):)

alem hatun se_zen

patates kilo yapmaz mı ya ben mi yanlıs biliyorum. aklım karıştı. bi dene bakalım canım inş güzel sonuclar alırsın. takipteyimmm senii. bende detoksları seviyorum. bende deneyebilirim sen memnun kalırsan

patates kilo yapmaz mı ya ben mi yanlıs biliyorum. aklım karıştı. bi dene bakalım canım inş güzel sonuclar alırsın. takipteyimmm senii. bende detoksları seviyorum. bende deneyebilirim sen memnun kalırsan

oyle derer ama yoğurtta yağ yakıcı.. bende bılmıyorum denemekte zarar yok.bununda hatırı kalmasın

zoru başa
kalmasın bakalım. bende yarın rus diyetine baslıyorum. cok zor bişi. inşallah başarırım.
zoru başarınca tatlı olur dimi ama.ben heryere hedeflediğim bir vücut fotosu astım cuzdanıma bıle koydum.cıdden ıstah kesıcı çok bunalıp bırakacak gibi olduğumda da victorias secret defileleri izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…