- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.361
Brovo bacım. Sen 5o li rakamlarıda görücen innıyorum.benBu sabah yanlış görmediysem 63.0 yani yarım kilo gitmiş bir günde mümkün mu.yarın 62.9 filan görürsem sevinçten 20 dk göbek atacağım
Ay inşaallah tatlım ağzından bal damliyoBrovo bacım. Sen 5o li rakamlarıda görücen innıyorum.ben
canım benimkiler yavaş yavaş olmaya başladı. hala bi kaçtane var olmayan onlarda olcak inşallah.Buraya başladığımdan beri 3.5 kilo verdim kızlar. Eşim akşam diyor bu ara zayıfladım ya bi havan degişti diye. Haklı valla gören diycek ki manken herhalde bu, diyemez tabii ama bendeki bu hava karşısında düşünebilir. Eskiden bu kiloya çıktıgımda ayyy cok kilo aldım diye ortalıkta dolanıtdım.şimdi bak göbegim gitti, sanki inceldim diye dolanıyorum hayır havam da kime.ise. hala eski kıyafetlerime giremiyorum, ama zayıfladım ben diye dolanıyorum. Len zayıfasam olacaklar işte ama olmuyolar. Neye bozmuyorum moralimi olacaklar onlar beni ustüme.baska yolu yok
Bak aklıma ne geldi. Gidince zayıflasan bile.onlara deki "ayy anne gecen bende diyete başladım senin oglun bi dünya laf etti o böyle daha çok sebiyormuş. Ya da evet ya ben de diytisyene başlıycam anlaştım aylik 600 tl. Akşamlarıda cocugu bırakıp spora gidicem birazda oglun baksın ben anamın evinden geyirmedim ya hem çocuk dogurdum kilo aldım artık veriyim " şayet birazcık cimri ise hemen senin fazla kilon yok ki diye başlarmecburum10 gun sonra kaynanamlara gidiyorz ve kilom hakkında çok rencide edici seyler söylüyorlar. 10 güne kadar en az 3-4 daha vermem lazım
ha ha haBak aklıma ne geldi. Gidince zayıflasan bile.onlara deki "ayy anne gecen bende diyete başladım senin oglun bi dünya laf etti o böyle daha çok sebiyormuş. Ya da evet ya ben de diytisyene başlıycam anlaştım aylik 600 tl. Akşamlarıda cocugu bırakıp spora gidicem birazda oglun baksın ben anamın evinden geyirmedim ya hem çocuk dogurdum kilo aldım artık veriyim " şayet birazcık cimri ise hemen senin fazla kilon yok ki diye başlar
canım hadi bakalım hayırlı olsun. diyetin ayrıntıları nelerdir?bu arada dıyetımı tabıkıde bırakmadım.bu hafta 1 numara olucaz ınsallah. yarın yenı bır dıyete baslıyorum.bu cokda saglıklı gorunmeyebılır.ama hem vucudu sasırtmak ıcın hemde 3 gunluk detoks gıbı olacak bana.PATATES YOGURT DIYETI dıleyen olursa ayrıntıları bugunden verebılırım.
Arkadaslar aslinda mantikli bence takimda rakiplik sistemini getirelim.
Herkes kendi kilosunun bir altinda olan kisiye rakip olsun - boylece belki daha hizli kilo veririz
Son listeden aliyorum kilo bilgilerini biraz da acelem var,yanlis olan duzeltirse sevinirim,
1.meksilina 52.9
2.se_zen 56
3. @bettybooop 57
4.solanum 60 - yeni uye sanirim bu siralar gorunumuyor pek
5.Prelestniy 60
6.Turkce77 63
7. @yakar76 66.5
8. @deryak
9. @nepnep6 75.6
10. @rebeka33 80.6
11.mosmorum 85.8
Hanimlar kural acik- herkes listede kendinden bir onceki ile rakip olup onu gecmeye calissin. En birinci olmaya calissin
Bu liste her cuma gunu sonrasi guncellenecektir.
Hadi kalkin ne oturuyorsunuz- spora
canım hadi bakalım hayırlı olsun. diyetin ayrıntıları nelerdir?
Kızlar pek giremedim bugün kilo verenleri tebrik ediyorum rakibime de selamlar vererek menumu yaziyorum
Kahvaltı
1 bardak sekersz cay
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
3 çatal salata
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
1 bardak limonlu çay
Öğle
1 kepçe tarhana çorbası
10-15 leblebi
Ara
3 adet hurma (kuru)
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam
75 gr fırında kuşbaşı et
5 yk bulgur pilavı
5yk piyaz
aay bu insanlar ne kadar karışıyorlar herşeye yaa. seviyorum belki kilolarımı onlara ne. allalla.
Bu sabah yanlış görmediysem 63.0 yani yarım kilo gitmiş bir günde mümkün mu.yarın 62.9 filan görürsem sevinçten 20 dk göbek atacağım
Buraya başladığımdan beri 3.5 kilo verdim kızlar. Eşim akşam diyor bu ara zayıfladım ya bi havan degişti diye. Haklı valla gören diycek ki manken herhalde bu, diyemez tabii ama bendeki bu hava karşısında düşünebilir. Eskiden bu kiloya çıktıgımda ayyy cok kilo aldım diye ortalıkta dolanıtdım.şimdi bak göbegim gitti, sanki inceldim diye dolanıyorum hayır havam da kime.ise. hala eski kıyafetlerime giremiyorum, ama zayıfladım ben diye dolanıyorum. Len zayıfasam olacaklar işte ama olmuyolar. Neye bozmuyorum moralimi olacaklar onlar beni ustüme.baska yolu yok
Bak aklıma ne geldi. Gidince zayıflasan bile.onlara deki "ayy anne gecen bende diyete başladım senin oglun bi dünya laf etti o böyle daha çok sebiyormuş. Ya da evet ya ben de diytisyene başlıycam anlaştım aylik 600 tl. Akşamlarıda cocugu bırakıp spora gidicem birazda oglun baksın ben anamın evinden geyirmedim ya hem çocuk dogurdum kilo aldım artık veriyim " şayet birazcık cimri ise hemen senin fazla kilon yok ki diye başlar
ha ha ha
SÜPER BİR YONTEM YALNIZ BENIM KILOM 62 BELIRTMISTIM..YENIYIM YA ONDANDIR..
canım diyet soyleki :
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.
BEN YOGURT OLAN HERSEYI YERIM BENIM ICIN IDEAL OLACAK GIBI. SARIMSAK FALAN RENDELERIM BAHARAT IDARE EDERIM INSALLAH. KATILMAK ISTEYEN OLURSA TAKIPLESIRIZ AYRICA HEM.
patates kilo yapmaz mı ya ben mi yanlıs biliyorum. aklım karıştı. bi dene bakalım canım inş güzel sonuclar alırsın. takipteyimmm senii. bende detoksları seviyorum. bende deneyebilirim sen memnun kalırsan
oyle derer ama yoğurtta yağ yakıcı.. bende bılmıyorum denemekte zarar yok.bununda hatırı kalmasın
zoru başarınca tatlı olur dimi ama.ben heryere hedeflediğim bir vücut fotosu astım cuzdanıma bıle koydum.cıdden ıstah kesıcıkalmasın bakalım. bende yarın rus diyetine baslıyorum. cok zor bişi. inşallah başarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?