- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.581
diyet listesi olarakda tatlım ben hep sağlıklı kilo vermekten yanayım. şok diyetler dikkat edilmediğinde hemen geri geliyor çünkü.Herkese mutlu günler :)
İsmim Aslı 22 yaşındayım. Atama bekleyen bir garip öğretmenim :) Çocukluğumdan beri hep kilo fazlası olan biriydimYemeklerle pek arm yok ama abur cubura bayılıyorum Marketten eve poşet poşet abur cubur taşıyorum o derece yani Zayıflamak istiyorum artık.
Bugün yaptıklarım:
Sabah yarım saat yürüyüş yaptım( hava soguk oldugu için daha fazla duramadım ama akşama dogru tekrar yürücem )
Kahvaltı az tuzsuz peynir yeşillik 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim.
Daha bir diyet listesini uygulamaya karar veremedim bana yardımcı olur musunuz :)
Lahana diyetini düşünüyorum yapan ya da bilen var mı sizce yapıyım mı :)
Aynen bacım gittim 63 le döndüm yine 63Gunaydın kızlar.
Hadi bakalım kim neler yedi hadta sonu görelim.
Cuma 56
Pazartesi 56
Ne ileri ne geri
Geçmiş olsun Allah acil şifa versingünaydın kızlar. sahalara döndüm ama daha hala hastalığı atamadım. benden 2 gün sonrada oğlum hastalandı oda 3-4 gündür ateşli hasta. tabii böyle olunca diyet miyet kalmadı.
Ben de dukana yeni başladım araştır istersen protein ağırlıklı bir diyet ben memnunum:)evet kim istemez kilolarından hızlı bir şekilde kurtulmayı benimki de lafbiraz araştırmıştım Dukan diyetini tavsiye ediyosan tekrar araştırayım :
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar. sahalara döndüm ama daha hala hastalığı atamadım. benden 2 gün sonrada oğlum hastalandı oda 3-4 gündür ateşli hasta. tabii böyle olunca diyet miyet kalmadı.
Cnm allah kolaylık versin. Taparlarsın diyetini sen yaparsın.
Ust uste gelmis bacım. Biz buralardayız bir an önce işlerini yoluna koyup beklyoruz seni aramıza
günaydın hanımlar...
hoşgeldiniz geçmiş olsun siz bu kadar şey yaşamışsınız kilo vermek ne ki bunların yanında kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşacaksınız bence
canım Allah kolaylık versın
geçmiş olsun canım yaramadı sana bu yurtdışı bağışıklığına da baktır bence
mutlu ol canım evindesin sevdiklerinlerinlesin kısa sürede atlatırsın inşallah
canım ya üzüldüm gerçekten ama sen bunu da atlatırsın inşallah bol bol dinlen kendini toparla canımHepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim.. Yeni geldik eve. Zaature baslangici dediler.. Sabahtan beri agliyorum. Birsuru igne ilac serum bidi bidi. Cokk moralim bozuk cokkkk..
En az bir hafta yataktan cikma dedi doktor. Zaten cikacak halimde yok. Serum yiyince gozum acildi su an, bi kac saat sonra yine don basa. Atesler, halsizlik vs..
Icinizi kararttim kusura bakmayin..
Ama su cok onemli, saglik saglik saglik. Gerisi bos.. Sizlerdende bebisleri ve kendileri hasta olan canlar, sizede cok cok gecmis olsun. Nolur herkes kendine cok dikkat etsin saglikli bol sebzeli vitaminli beslenin. Benim gibi sagliksiz beslenince iste netice ortada.. Bagisiklik cokuyo herturlu hastaliga acik hale geliyoruz..
Iyilesene kadar simdilik opuyorum herkesi..
Ha bide gecen hafta 3. Olmussunuz cokk cok tebrik ederimm
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çok haklisin kilo vereceğiz diye kendi sagligimizi hiçe saymamamiz lazım bakıyorum menulere de hiç et süt pek tüketmiyoruz biraz da meyveye ağırlık vermeliyiz benceHepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim.. Yeni geldik eve. Zaature baslangici dediler.. Sabahtan beri agliyorum. Birsuru igne ilac serum bidi bidi. Cokk moralim bozuk cokkkk..
En az bir hafta yataktan cikma dedi doktor. Zaten cikacak halimde yok. Serum yiyince gozum acildi su an, bi kac saat sonra yine don basa. Atesler, halsizlik vs..
Icinizi kararttim kusura bakmayin..
Ama su cok onemli, saglik saglik saglik. Gerisi bos.. Sizlerdende bebisleri ve kendileri hasta olan canlar, sizede cok cok gecmis olsun. Nolur herkes kendine cok dikkat etsin saglikli bol sebzeli vitaminli beslenin. Benim gibi sagliksiz beslenince iste netice ortada.. Bagisiklik cokuyo herturlu hastaliga acik hale geliyoruz..
Iyilesene kadar simdilik opuyorum herkesi..
Ha bide gecen hafta 3. Olmussunuz cokk cok tebrik ederimm
sagol canimm.. Insallah iyi olucamcanım ya üzüldüm gerçekten ama sen bunu da atlatırsın inşallah bol bol dinlen kendini toparla canım
aynen aynen.. Hic hatirlamam ara ogun diye 1 bardak sut ictigimi.. Iste bunlar hep hata.. Zatiflicaz diye az az yerken saglikli beslenmeyi unutuyoruz..Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çok haklisin kilo vereceğiz diye kendi sagligimizi hiçe saymamamiz lazım bakıyorum menulere de hiç et süt pek tüketmiyoruz biraz da meyveye ağırlık vermeliyiz bence
Gecmis olsun canimkızlar benm miniğim de hasta olmus yeni eve girdimçok yorgunum ondan dolayı giremedim nete. kusura bakmayın.
Canim az yemissin gunduz sabah az oglen ,birde arada 1 meyve yeseydin ya vitamin nerde kardessssMenü
Sabah
2 yumurta
Bir parca peynir
Öğle
4 yk b.pilavı üstüne bir parca tavuk
Aksam
2 tane lahmacun ayran
Leslie ile yürüyüşe yeniden başlıyorum.en az 30 dk
canım geçmiş olsun izne ayrılınca en az 2 hafta olması gerekiyor bilgin olsunBayanlar ben baya hasta oldum.1 hafta izinli olablr miyim
Başta kaptan olmak üzere tüm takıma neredeyse geçmiş olsun kızlar.
Aman kızlar her zaman zayıflanır önemli olan sağlık vallahi. Ben de dahil yediğimize içtiğimize dikkat edelim bacılar.
Sebzeyi meyveyi eksik etmeyelim. Bu zamana kadar hepimiz öğrenmiş olmalıyız sağlıksız diyetlerle 1 verip 5 alıyoruz bacılar.Kendimize ettiğimiz ile kalıyoruz. Çoğumuzun çocuğu var. Biz hafta olunca her şeyleri alt üst oluyor yavruların.. Onu geçtim kendi sağlığımız zayıflamakdan falan daha önemli . Hem sağlıklı beslenince de kilo veriliyor. abur cuburu azaltmamız yetiyor aslında. Kaçamakları meyveden yana kullansak sıkıntımız kalmayacak aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?