- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.601
Başta kaptan olmak üzere tüm takıma neredeyse geçmiş olsun kızlar.
Aman kızlar her zaman zayıflanır önemli olan sağlık vallahi. Ben de dahil yediğimize içtiğimize dikkat edelim bacılar.
Sebzeyi meyveyi eksik etmeyelim. Bu zamana kadar hepimiz öğrenmiş olmalıyız sağlıksız diyetlerle 1 verip 5 alıyoruz bacılar.Kendimize ettiğimiz ile kalıyoruz. Çoğumuzun çocuğu var. Biz hafta olunca her şeyleri alt üst oluyor yavruların.. Onu geçtim kendi sağlığımız zayıflamakdan falan daha önemli . Hem sağlıklı beslenince de kilo veriliyor. abur cuburu azaltmamız yetiyor aslında. Kaçamakları meyveden yana kullansak sıkıntımız kalmayacak aslında.
Gecmis olsun canim
Canim az yemissin gunduz sabah az oglen ,birde arada 1 meyve yeseydin ya vitamin nerde kardessss
Sagol bitanem.. Bugun banada tam kan sayimi yapildi. Demir eksikligi cikti. Ama doktorun dedigi suydu, kofte yiyorsan yanina mutlaka limonlu salata ye, pekmezi 1 portakalin suyuna karistir ic dedi. Yani mantik suymus; demir emilimi icin c vitamini gerekiyormus. Tavsiye ederim. Mutlaka her ogunde 1 mandalina ye. Allah yardimcimiz olsunMerhaba kızlar
Yoğun bir gündü .
Kaptanın çok geçmiş olsun.üzüldüm ya inşallah en kisa surede toparlanirsin. Ayni hataları bende yaptım.saçma sapan diyetler yaptım istediğim kiloya gelmedigim gibi sağlığın bozuldu.bir suru ilaç iğne kullanıyorum.acayip bir sekilde iştahım açıldı.bildiğin savaş veriyorum ya
Önce sağlık başka bişiy değil.
Sagol canimm.. Ne yazdiysan aynen katiliyorum..Başta kaptan olmak üzere tüm takıma neredeyse geçmiş olsun kızlar.
Aman kızlar her zaman zayıflanır önemli olan sağlık vallahi. Ben de dahil yediğimize içtiğimize dikkat edelim bacılar.
Sebzeyi meyveyi eksik etmeyelim. Bu zamana kadar hepimiz öğrenmiş olmalıyız sağlıksız diyetlerle 1 verip 5 alıyoruz bacılar.Kendimize ettiğimiz ile kalıyoruz. Çoğumuzun çocuğu var. Biz hafta olunca her şeyleri alt üst oluyor yavruların.. Onu geçtim kendi sağlığımız zayıflamakdan falan daha önemli . Hem sağlıklı beslenince de kilo veriliyor. abur cuburu azaltmamız yetiyor aslında. Kaçamakları meyveden yana kullansak sıkıntımız kalmayacak aslında.
Evet sezen de demişti.aklıma geldikçe bir kaşık pekmez bir mandalina yiyorum.Sagol bitanem.. Bugun banada tam kan sayimi yapildi. Demir eksikligi cikti. Ama doktorun dedigi suydu, kofte yiyorsan yanina mutlaka limonlu salata ye, pekmezi 1 portakalin suyuna karistir ic dedi. Yani mantik suymus; demir emilimi icin c vitamini gerekiyormus. Tavsiye ederim. Mutlaka her ogunde 1 mandalina ye. Allah yardimcimiz olsun
Cnm dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Evet en önemlisi sağlık. Ve sağlıklı beslenmek şart.sagol canimm.. Insallah iyi olucam
aynen aynen.. Hic hatirlamam ara ogun diye 1 bardak sut ictigimi.. Iste bunlar hep hata.. Zatiflicaz diye az az yerken saglikli beslenmeyi unutuyoruz..
Cnm çok geçmiş olsun. Cuma bildiriminde yazarız iznini. Dikkat et kendine.Bayanlar ben baya hasta oldum.1 hafta izinli olablr miyim
Tmmdır cnm. Hoşgeldin.Aaaaa öyle mi olmuşsorun olmayacaksa kalayım olur mu? Hoşbuldum bu arada :)
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim.. Yeni geldik eve. Zaature baslangici dediler.. Sabahtan beri agliyorum. Birsuru igne ilac serum bidi bidi. Cokk moralim bozuk cokkkk..
En az bir hafta yataktan cikma dedi doktor. Zaten cikacak halimde yok. Serum yiyince gozum acildi su an, bi kac saat sonra yine don basa. Atesler, halsizlik vs..
Icinizi kararttim kusura bakmayin..
Ama su cok onemli, saglik saglik saglik. Gerisi bos.. Sizlerdende bebisleri ve kendileri hasta olan canlar, sizede cok cok gecmis olsun. Nolur herkes kendine cok dikkat etsin saglikli bol sebzeli vitaminli beslenin. Benim gibi sagliksiz beslenince iste netice ortada.. Bagisiklik cokuyo herturlu hastaliga acik hale geliyoruz..
Iyilesene kadar simdilik opuyorum herkesi..
Ha bide gecen hafta 3. Olmussunuz cokk cok tebrik ederimm
cnm çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. ben ve oğlumda kaç gündür hastayız bir türlü toparlanamıyoruz.
teşekkür ederim meksilinacnm çok geçmiş olsun
herkese günaydın, kendimi az tanıtayım :) 35 yaşındayım. bankacıyım :) bu da stres, stres olunca bolca yemek yiyip kendi kendini sakinleştirmek demek benim için. ama şimdilik işten ayrılma şansım olmadığına göre :) çalışmaya devam. evliyim 3 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğunda anomolili doğdu. yemek borusu eksikti o yüzden ameliyatlar geçirdi. onun yemek düzenine dikkat edeyim derken benim bir yemek düzenim kalmadı. :) bu sırada dikkatsizlik ve genetik faktörler birde tiroid kanseri ameliyatı atlattım ohh şahane pazar sabahı ne kadar güzel şeyler yazıyorsun diyorsunuzdur. Şimdilik bir sıkıntımız yok hamdolsun. şimdilik bir sıkıntımız olmadığı için artık kendime bakabilirim. Kızıma sağlıklı güzel daha hareketli bir anne sağlayabilirim diye düşünüyorum. O yüzden sabah itibariyle oyun başlasın dedim.
ve :) sabah sabah yaptıklarım.
tartıldım
kg 99,4 (akşam azcıcık az yedimde ) :) gece atıştırmasıda yapmadım.
uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılıksu.
kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta biraz peynir (sağlılı şeylerle pek aram yokda :))alışacagım )
yeşil çay
ve an itibariyle tarçınlı su.
benden şimdilik bu kadar...
Hepinize bol dinlenmeli günler olsun...
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim.. Yeni geldik eve. Zaature baslangici dediler.. Sabahtan beri agliyorum. Birsuru igne ilac serum bidi bidi. Cokk moralim bozuk cokkkk..
En az bir hafta yataktan cikma dedi doktor. Zaten cikacak halimde yok. Serum yiyince gozum acildi su an, bi kac saat sonra yine don basa. Atesler, halsizlik vs..
Icinizi kararttim kusura bakmayin..
Ama su cok onemli, saglik saglik saglik. Gerisi bos.. Sizlerdende bebisleri ve kendileri hasta olan canlar, sizede cok cok gecmis olsun. Nolur herkes kendine cok dikkat etsin saglikli bol sebzeli vitaminli beslenin. Benim gibi sagliksiz beslenince iste netice ortada.. Bagisiklik cokuyo herturlu hastaliga acik hale geliyoruz..
Iyilesene kadar simdilik opuyorum herkesi..
Ha bide gecen hafta 3. Olmussunuz cokk cok tebrik ederimm
Slm :) bende kahvaltıda iki dilim çörek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?