Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok haklisin bende aralara meyve koyacağım .akşamda sut veya yoğurt ekleyecegim.

Sagol bitanem.. Bugun banada tam kan sayimi yapildi. Demir eksikligi cikti. Ama doktorun dedigi suydu, kofte yiyorsan yanina mutlaka limonlu salata ye, pekmezi 1 portakalin suyuna karistir ic dedi. Yani mantik suymus; demir emilimi icin c vitamini gerekiyormus. Tavsiye ederim. Mutlaka her ogunde 1 mandalina ye. Allah yardimcimiz olsun

Sagol canimm.. Ne yazdiysan aynen katiliyorum..

Evet sezen de demişti.aklıma geldikçe bir kaşık pekmez bir mandalina yiyorum.

3. Olduk diye bize nazar mi değdi kızlar hastalıklarla izinlerle dolduk taştık Allah hepimize sağlık sıhhat versin ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi nasib etsin. Arkadaşların da dediği gibi sağlık için kilo vermek değil, sağlıkla birlikte kilo vermek gerekir, diyerek menümü yazıyorum
Niyetliydim
iftar
tarhana çorbası
4 yk nohut
5yk piyaz
1 yk bulgur pilavi
Fırında kusbasili patlicanli patates pureli adini bilemedigm kv nin yaptığı bir yemekten de az bir parca yedim
Çokmuş gibi ama ekmek yok ve tadimlikti.
Ara ara su
1 mandalina
1 az şekerli kahve
Ve haftanın tek kaçamağı: yarım kâse sütlaç:-(

çok geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. ben ve oğlumda kaç gündür hastayız bir türlü toparlanamıyoruz.

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi en az 2 haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu kayıt kilosu olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
Takımdaki ikinci Cuma günü tartılır. Bu kilo yarışmaya giriş kilosudur.
Takımdaki üçüncü Cuma günü tartılır. Bu kilo güncel kilosudur.
Takım yönetimi, üyeyi takımına almaya karar verdi ise; güncel kilosu ile giriş kilosu arasındaki fark alınarak, o haftanın etap bildirim listesine eklenir.
Etap bildirim listesinde üyenin kayıt kilosu ve takıma girdiği tarih mutlaka belirtilmelidir.

yeni üyelerin dikkatine karar defterinde belirtildiği üzere yeni üyenin kilo hesaplamalarında değişikliğe gidilmiştir. cuma bildirimlerine dikkat ediniz kızlar. üçünçü cuma ile ikinci cuma rasındaki fark hesaplanıp yazılacak çünkü. iii zayıflamalar.

canım takımııza hoşgeldinn
ve ççok geçmiş olsun. yaşadıkların üzücü ama çok şükür geçmiş bitmiş inşallah.
yepyeni çok güzel bir sayfaa açmıssın :) ve hep beraber kilo vercez. yapacağız bunu. bizim senle kilolarımız yakın. ittifak kuralım. şu 50-60 lı arkadaşları yakalayalım canımmm

çok geçmiş olsuuunnnn. evet çok haklısın sebzeli meyveli beslenmek gerek.... bizde seni öpüyoruzz.. iyi haberlerini almak dileğiylee. iyi bak kendineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…