- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.621
Canım sezenim sen nasılsın tatlım?Kizlarrr hadi toparlayın kendinizi ama. Hasta olanlara sözüm yokta olmayanlar nerde. Hadi bakem . herkee yazsın yedigini ictigini
Tebrik ederim seni. Kantinde tost kokularının içinde iyi dayanmışsın valla. İnşallah tartıya da yansır da sende emeğinin karşılığını görürsün.Selam kızlar
Bugün yazamadım kusura bakmayın benim diyetim güzel gidiyor kaçamak sıfır teyzemin kızı okul kantini işletiyor bugün Yardımcısı'nın işi çıkmış sabah aradı Yardıma gelirmisin diye bende oraya gittim ,tabi tehlikeli ortamtostlar,dönerler,çikolatalar,kekler abur cubur dolu bende gitmeden evden tavuk göğsü pişirdim kendime yağsız tavada yanına da 1 ayran içtim öğlen yemeğinde bir de ton Balığı almıştım açıkırsam diye acıkmadım kaldı bugün protein günüm akşama yerim artık ton Balığı ile yulaf kepeğini
Benden böyle işte sizde durumlar nasıl gidiyor
Prenses nerelerde kaç gündür yok sanki
Sorma benim de yıl sonu işlemleri başladı. Nasıl yoogunum varya. Yarın bende sabah 8 de orada olayım bari kimse gelmeden çalışayım biraz diyorum. Evden 7:30 da falan çıkmam lazım tabii bunun için. Yetişmiyor ya hiç bir şey. Bir de süt izinleri nedeni ile benim sürekli işim birikiyor.Yıl sonu yoğunluğu yüzünden yazamadim.
Bizim insanımız herşeyde en son günü bekliyor .
tatlım sende kilonu bildir istersen bugün ilk cuma günkü kilon başlangiç olarak alınacak.
ccnm ne güzel menü. helal olsun. prenses türkiyeye tatile geldi ailesinin yanına. bu aalar çok giremem dedi. cumaları bildirim yapacak.Selam kızlar
Bugün yazamadım kusura bakmayın benim diyetim güzel gidiyor kaçamak sıfır teyzemin kızı okul kantini işletiyor bugün Yardımcısı'nın işi çıkmış sabah aradı Yardıma gelirmisin diye bende oraya gittim ,tabi tehlikeli ortamtostlar,dönerler,çikolatalar,kekler abur cubur dolu bende gitmeden evden tavuk göğsü pişirdim kendime yağsız tavada yanına da 1 ayran içtim öğlen yemeğinde bir de ton Balığı almıştım açıkırsam diye acıkmadım kaldı bugün protein günüm akşama yerim artık ton Balığı ile yulaf kepeğini
Benden böyle işte sizde durumlar nasıl gidiyor
Prenses nerelerde kaç gündür yok sanki
cnm yarın kilo bildirmene gerek yok bildirsende bi önemi yok cuma günleri bildirmen gerek. önemli değil tatlım bundan sonra bildirirsin olur biter.Özür dilerim kızlar bir iki gündür giremiyorum yarın tartışıp bildirim yapıyorum cezam varsa da çekerim
baharcım kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz tatlım her cuma bildir sende. öptüm.kızlar merhaba yıl sonu olması sebebiyle çok yoğun geçiyor herkese çok geçmiş olsun kilo 98,8 herkese çok teşekkür ederim iyiki gelmişim :) iyiki kabul etmişsiniz beni buraya iyi akşamlar
Canım ben bu hafta mi listeye giriyorum sonraki hafta mi.başlangıç hangisi sayılacak biraz karışık geldi bana 12 aralık cuma günü katıldım bi hesaplamasını söyler mısın banabaharcım kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz tatlım her cuma bildir sende. öptüm.
bi bekle tatlım hemen inceleyeyyimCanım ben bu hafta mi listeye giriyorum sonraki hafta mi.başlangıç hangisi sayılacak biraz karışık geldi bana 12 aralık cuma günü katıldım bi hesaplamasını söyler mısın bana
Canım ben bu hafta mi listeye giriyorum sonraki hafta mi.başlangıç hangisi sayılacak biraz karışık geldi bana 12 aralık cuma günü katıldım bi hesaplamasını söyler mısın bana
tebrikler canım .Kızlar 62 leri gördüm çok mutluyumhadi bakalım sizlerde hızlanın oturmak yok herkes zıplasın:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?