Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta takımımıza nazar deydi sanırım hanımlar zayıflayalım diye sağlığımızdan olmayalım. Düzenli ve sağlıklı şeyler yiyerek zaten yavaş ta olsa gider kilolar. En önemlşsi sağlık. geçen hafta meyve fazla yemedim ben içinde şeker var, derece yapmak gerek diye. Be hafta hepten kötü hissediyorum kendimi. Önce sağlığımıza dikkat edelim sonra zaten gider kilolar.

Yıl sonu yoğunluğu yüzünden yazamadim.
Bizim insanımız herşeyde en son günü bekliyor .

Selam kızlar
Bugün yazamadım kusura bakmayın benim diyetim güzel gidiyor kaçamak sıfır teyzemin kızı okul kantini işletiyor bugün Yardımcısı'nın işi çıkmış sabah aradı Yardıma gelirmisin diye bende oraya gittim ,tabi tehlikeli ortam tostlar,dönerler,çikolatalar,kekler abur cubur dolu bende gitmeden evden tavuk göğsü pişirdim kendime yağsız tavada yanına da 1 ayran içtim öğlen yemeğinde bir de ton Balığı almıştım açıkırsam diye acıkmadım kaldı bugün protein günüm akşama yerim artık ton Balığı ile yulaf kepeğini
Benden böyle işte sizde durumlar nasıl gidiyor
Prenses nerelerde kaç gündür yok sanki

Tebrik ederim seni. Kantinde tost kokularının içinde iyi dayanmışsın valla. İnşallah tartıya da yansır da sende emeğinin karşılığını görürsün.

Yıl sonu yoğunluğu yüzünden yazamadim.
Bizim insanımız herşeyde en son günü bekliyor .
Sorma benim de yıl sonu işlemleri başladı. Nasıl yoogunum varya. Yarın bende sabah 8 de orada olayım bari kimse gelmeden çalışayım biraz diyorum. Evden 7:30 da falan çıkmam lazım tabii bunun için. Yetişmiyor ya hiç bir şey. Bir de süt izinleri nedeni ile benim sürekli işim birikiyor.

ccnm ne güzel menü. helal olsun. prenses türkiyeye tatile geldi ailesinin yanına. bu aalar çok giremem dedi. cumaları bildirim yapacak.

kızlar merhaba yıl sonu olması sebebiyle çok yoğun geçiyor herkese çok geçmiş olsun kilo 98,8 herkese çok teşekkür ederim iyiki gelmişim :) iyiki kabul etmişsiniz beni buraya iyi akşamlar
baharcım kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz tatlım her cuma bildir sende. öptüm.

baharcım kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz tatlım her cuma bildir sende. öptüm.
Canım ben bu hafta mi listeye giriyorum sonraki hafta mi.başlangıç hangisi sayılacak biraz karışık geldi bana 12 aralık cuma günü katıldım bi hesaplamasını söyler mısın bana

Canım ben bu hafta mi listeye giriyorum sonraki hafta mi.başlangıç hangisi sayılacak biraz karışık geldi bana 12 aralık cuma günü katıldım bi hesaplamasını söyler mısın bana

başlangıç 12 aralık 63,7 hedef 57
19 aralık cuma kilo bildirimin yok.
26 aralık cuma kilonu bildireceksin.
2 ocak cuma kilonu bildirip başlangıç olarak 26 aralık kilon baz alınıp hesaplanacak. yeni kurallara göre.
ilk iki haftaki kilon hesaplara dahil değil. sadece 63.7 olan başlangıcın mezüniyet karnende görünecek tatlım.

bütün yeni üyelerin 2. cuması başlangıç sayılıp hesaplanacak. herhangi bir şekilde bölünme yapılmayacak.

menü:

sabah 1 yumurta. 1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir. 1 küçük domates. 3 zeytin. 1 yemek kaşığı bal. 2 dilim ekmek.

öğle: 1 kase sütle nesfit(hiç sağlıklı değil biliyorum ama hızlı işte arada oluyo)

ara 2 kayısı 1 dilim börek

akşam 1 adana kebap(oldukça yağlı) salata meze, şalgam suyu. yoğurt.

daha sonra bi kaç tatlı kaçamağım oldu ama regl yaklaşıyo karnım ağrıyo dayanamadım yedim.

dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 1 zeytin
öğle 1 kepçe etli kurufasulye 200 gr yoğurt
akşam 1.5 kepçe etli kurufasulye 1 kase çorba ve salata
hasta olduğum için su çok fazla içemiyorum.
spor da yok.
2 gündür içimde fasulye bitecek evde fasulye işte fasulye olunca böyle oldu

Günaydın hanımlar..
Nasılsınız?
Tüm hastalara geçmiş olsun..

Ben bugün orucum
Gece 1 bardak tarçınlı süt içtim.

Öğleden sonra çarşıya çıkacağım hem dolaşıp hem yürüyüş yerine sayacağım açıkcası.
Tabii gelirken, dolmuştan erken inip yürümeyide istiyorum. Kısmet artık.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…