- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.641
Kaptanım öncelikle moralini bazmana hiç gerek yok çünkü senin aldığın bu kilolar kısa sürede aldığın ve sağluksız beslenmeden kaynaklandığı için eminim çok kısa süredede vereceksin.Herkese selam,
Yurtdisina giderken buradan 91,8 ile ayrilmistim, bu sabah dondugumden beri ilk kez tartildim ve 94 olmusum malesef.Cok uzuldumm.. Biliyodum kilo aldigimi, cunku orada diyet yapabilecegim bir duzenim yoktu. Ama yine basa dondum. En son agustosta 90,2 'yi gorebilmistim. Simdi uzerine 4 kilo eklemisim masallah bana
kizlar benim bu ara ciddi motivasyona ihtiyacim var. yardimlarinizi rica ediyorum..
bir hafta kullanacagim ilaclar ve agzimdan burnumdan soktuklari mandalina portakal disinda sebze yemekleri, izgara etler ve daha saglikli bir beslenme duzenine girmeye calisacagim.
Su an ortalamayi dusurmemek adina, aldigim 2,2 kg'i vermeden listeye girmeyecegim. Ama yediklerimi yazmaya basliyorum.
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
Taze portakal suyu
Oglen
4 kasik makarna
1 parca et
1 porsiyon meyve
Sut
Aksam
3 kasik makarna
Kabak yemegi
Yogurt
doğru ya okumuştum sözde sen yazınca hatırladımccnm ne güzel menü. helal olsun. prenses türkiyeye tatile geldi ailesinin yanına. bu aalar çok giremem dedi. cumaları bildirim yapacak.
canım sağlığına dikkat et iyileş önce menün gayet güzel şifa olsun adaşımaHerkese selam,
Yurtdisina giderken buradan 91,8 ile ayrilmistim, bu sabah dondugumden beri ilk kez tartildim ve 94 olmusum malesef.Cok uzuldumm.. Biliyodum kilo aldigimi, cunku orada diyet yapabilecegim bir duzenim yoktu. Ama yine basa dondum. En son agustosta 90,2 'yi gorebilmistim. Simdi uzerine 4 kilo eklemisim masallah bana
kizlar benim bu ara ciddi motivasyona ihtiyacim var. yardimlarinizi rica ediyorum..
bir hafta kullanacagim ilaclar ve agzimdan burnumdan soktuklari mandalina portakal disinda sebze yemekleri, izgara etler ve daha saglikli bir beslenme duzenine girmeye calisacagim.
Su an ortalamayi dusurmemek adina, aldigim 2,2 kg'i vermeden listeye girmeyecegim. Ama yediklerimi yazmaya basliyorum.
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
Taze portakal suyu
Oglen
4 kasik makarna
1 parca et
1 porsiyon meyve
Sut
Aksam
3 kasik makarna
Kabak yemegi
Yogurt
Herkese selam,
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
Taze portakal suyu
Oglen
4 kasik makarna
1 parca et
1 porsiyon meyve
Sut
Aksam
3 kasik makarna
Kabak yemegi
Yogurt
menü:
sabah 1 yumurta. 1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir. 1 küçük domates. 3 zeytin. 1 yemek kaşığı bal. 2 dilim ekmek.
öğle: 1 kase sütle nesfit(hiç sağlıklı değil biliyorum ama hızlı işte arada oluyo)
ara 2 kayısı 1 dilim börek
akşam 1 adana kebap(oldukça yağlı) salata meze, şalgam suyu. yoğurt.
daha sonra bi kaç tatlı kaçamağım oldu ama regl yaklaşıyo karnım ağrıyo dayanamadım yedim.
Valla evet sabah akşam fasülye olmuş bacım olsun ama arada ihtiyacımız var. Hem vitamin deposu hem sağlıklı. Hem bence diyet yaparken arada tüketilmesi gerek.dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 1 zeytin
öğle 1 kepçe etli kurufasulye 200 gr yoğurt
akşam 1.5 kepçe etli kurufasulye 1 kase çorba ve salata
hasta olduğum için su çok fazla içemiyorum.
spor da yok.
2 gündür içimde fasulye bitecek evde fasulye işte fasulye olunca böyle oldu
Çok güzel haber bacım. Tebrik ederim. Darısı bizlerin başına.Kızlar 62 leri gördüm çok mutluyumhadi bakalım sizlerde hızlanın oturmak yok herkes zıplasın:-D
Yedim bacım yedim bu hafta hep yedim. Amaç da o zaten sen yetiş diye.Meksilina ye bacım. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter bacım.
Zaten kebabın yağsızı mı yenirmiş hiç. Kebap dediğin şöyle bol yağlı olacak.
Afiyet bal olsun.Aradaki fark açılmasn
Sağol bacım, ama sanki yarın yine 63 olacak gibiyim size de öyle oluyor muÇok güzel haber bacım. Tebrik ederim. Darısı bizlerin başına.
Herkese selam,
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
Taze portakal suyu
Oglen
4 kasik makarna
1 parca et
1 porsiyon meyve
Sut
Aksam
3 kasik makarna
Kabak yemegi
Yogurt
Huuuuuu nooldu herkese huuuu...
Herkes masallah pasta borek kebap corek..
Arkadaslar "bu hafta boyle gecti haftaya soz diyete devam " aciklamalari her pazartesi diyete baslayip aksama bozan muzmin kadinlara benziyor..
Bir ogun bile bozsak, bir sonraki ogunde toplama sansi var.
soyle dusunelim: ogle yemeginden sonra pasta yedim mesela.. Seker bir saat sonra aciktiracak... Pastadan dolayi aksam yemegini salatayla gecistirdim. E hala acim.. Yazik bana.. O halde Pastayi yemiyorum.. Aksam yemegimide adam gibi yiyorum. Ohh karnim tok kafam rahat :)
Bide soyle bisi var; buraya hergun soyle kacamak yaptim, boyle yedim diye yazinca o kaloriler biyere gitmis olmuyo. Bizde burda gunlerce aylarca bosu bosuna takilmis oluyoruz.. Heba ettigimiz gunlere yazik vallahi.. Herkes birbirini diyet konusunda motive etsin lutfen. Yaptigimiz kacamaklari yazalim ama diger arkadaslar bir kerelik bisey olmaz falan yazmasin lutfen..
Haydi toparlaninnnn yarin bildirim gunu. Bugun diyete uysak 1 gun bile kardir.. Haydiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?