Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese selam,

Yurtdisina giderken buradan 91,8 ile ayrilmistim, bu sabah dondugumden beri ilk kez tartildim ve 94 olmusum malesef. Cok uzuldumm.. Biliyodum kilo aldigimi, cunku orada diyet yapabilecegim bir duzenim yoktu. Ama yine basa dondum. En son agustosta 90,2 'yi gorebilmistim. Simdi uzerine 4 kilo eklemisim masallah bana

kizlar benim bu ara ciddi motivasyona ihtiyacim var. yardimlarinizi rica ediyorum..
bir hafta kullanacagim ilaclar ve agzimdan burnumdan soktuklari mandalina portakal disinda sebze yemekleri, izgara etler ve daha saglikli bir beslenme duzenine girmeye calisacagim.
Su an ortalamayi dusurmemek adina, aldigim 2,2 kg'i vermeden listeye girmeyecegim. Ama yediklerimi yazmaya basliyorum.

Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
Taze portakal suyu

Oglen
4 kasik makarna
1 parca et

1 porsiyon meyve
Sut

Aksam
3 kasik makarna
Kabak yemegi
Yogurt

Kaptanım öncelikle moralini bazmana hiç gerek yok çünkü senin aldığın bu kilolar kısa sürede aldığın ve sağluksız beslenmeden kaynaklandığı için eminim çok kısa süredede vereceksin. aslında bi hafta düzenli beslensen en az bir kilo gider zaten. Sağlığını korursan kilolar da gider kendiğinden. Proteini sebzeyi eksik etme bence menülerinden. Salata şart. Tatlı ve hamurişini kes. İşte bu kadar hiç zor değil sen zaten yapabilirsin.

selam güzeller...
ccnm ne güzel menü. helal olsun. prenses türkiyeye tatile geldi ailesinin yanına. bu aalar çok giremem dedi. cumaları bildirim yapacak.
doğru ya okumuştum sözde sen yazınca hatırladım
canım sağlığına dikkat et iyileş önce menün gayet güzel şifa olsun adaşıma

Selam kızlar takım çok hareketsiz bu ara
Menum bugün hiç iç açıcı degil kızlar
Sabah
Iki yumurta peynir

Ara
Ceyrek simit
1 tane bisküvi (bu hafta aptallık edip almıştım.

Ogle
Az tavuk suyu çorba
Izgara köfte

Ara
Pasta

Aksam
4 tane ızgarada köfte
1 mandalin

Bu hafta bende pek umutlu değilim kızlar. Kendi kendime nazar değdirdim (nasıl bahane ama. şişkonun bahanesi bitmez)
Ne güzel başladığımdan beri her hafta 1 kilo veriyordum nerdeyse. Bu hafta pazartesinden beri tartıya çıkmaya korkuyorum valla. Hayır niye korkuyorsam sanki tartıda belli oluyorda etek giyince, pantolon giyince belli olmuyor da kimse görmüyor kiloları. Aman tartı görmesin mantığı da neyse işte bende ondan oldum bu hafta. Aslında her şey pazartesi dışarı çıkan arkadaş a bir kaç bisküvi alda herkese dağıtalım dememle başladı. İşte hergün yediğim bisküviler o günden beri çekmecemde duruyor. Neyse ki bitti . Şimdi de yarın akşam şubece yemeğe gidicez gerçi gideceğimiz yerde kebapçı ama adını buraya yazamayacağım bir çok şeyi yemeden gelemem oradan. Hayır onların adını yazsam millet kilo almak için takıma katılacak o yüzden yazmıyorum. O nedenle cuma günü için hiç ümitli değilim kızlar. ama cuma sabahı itibari ile çok disiplinli kaldığım yerden devam edeceğim. bisküvi ve pastasız tabii.

Gel absolut gel. Ne olursan ol yine gel. aldığın kilolarla gel sen. Biz birbirimizi zayıflatırız. Hepimizin bu ara motivasyonu düştüi sanırım havalardan Bu hafta söz verdim kendime tam 55 kilo olana kadar canım çok da istese ucundan accık bile bir şey yemeyeceğim. 1 dilim patates bile yok bana. Artık cuma sabahı kaç kilo çıkarsam çıkayım 55 kilo olana kadar sabredicem. sende mesela bunn gibi bir şey yapabilirsin mesela 90 kilo olana kadar çok kaçamak olarak kullandığın bir şeyi kendine yasaklayabilirsin.

Meksilina ye bacım. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter bacım.
Zaten kebabın yağsızı mı yenirmiş hiç. Kebap dediğin şöyle bol yağlı olacak.
Afiyet bal olsun. Aradaki fark açılmasn

Valla evet sabah akşam fasülye olmuş bacım olsun ama arada ihtiyacımız var. Hem vitamin deposu hem sağlıklı. Hem bence diyet yaparken arada tüketilmesi gerek.

Kızlar gerçekten motivasyon çöktü grupta.bende çökmüş durumdayım:
2 galeta 1 kâse çorba
azcik peynir 2 zeytin

2 çatal tahin helvası

çok az tarçınlı yoğurt
Yarım kase çorba
2 kepekli grissini

3 yk pirasa
Küçük parca isp.böreği
Salata
Bir de bakla vardı sadece tadına baktım

Kahve

Meksilina ye bacım. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter bacım.
Zaten kebabın yağsızı mı yenirmiş hiç. Kebap dediğin şöyle bol yağlı olacak.
Afiyet bal olsun. Aradaki fark açılmasn
Yedim bacım yedim bu hafta hep yedim. Amaç da o zaten sen yetiş diye.Gördüğüm kadarıyla bisküviler falan seninde yetişmeye niyetin yok.. O yüzden diyorum ki haftaya cuma 52.5 tsn 52ye incem. Haydiii.

bu hafta halimiz cümleten içler acısı.

Ama ben daha önce gördüm yine olacak biliyorum haftaya herkes kendşni toparlayacak. değil mi ahali?

Bu hafta hastalıklardan dolayı motivasyon kalmadı grupta ama önce sağlık. İnş. İyileşince bomba gibi geleceğiz. Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 3 zeytin yarım kase yoğurt
Öğle hindi füme ve marul ile yaptığım tam buğday unlu ince lavaş dürüm. Küçük kutu ayran.
Akşam 1 kase çorba yarımdan da az fırında balık. 3 dilim fırında patates ve salata
Ara 1 mandalina
Spor; 45 dk tempolu yürüyüş
25 mekik

menüm;

Sahur

1 brdk Tarçınlı süt

İftar

1 dlm ekmk
1 kase çorba
2 yk ıspanak
3 yk yer elması
Yoğurt
Salata
1 şekerpare

2 kupa yeşil çay

2 lt su
3,5 saat yürüdüm çarşıda
7 kat merdiven indim çıktım.
Şimdide ayaklarım kopuyo

Alınan cal: 700/1800

Canım hoşgeldin, geçmiş olsun..

Orada yeme düzenin kalmayıncada almışsındır kiloyu. Şimdi ögün saatleriyle sağlıklı beslenirsen hemen gider gelen kilolar.
Arada vücudu şaşırtmak gerekirmiş ya seninki şaşırtmaca olur

Gerçi bu hafta hepimizin vücut şaşırmış durumda

Huuuuuu nooldu herkese huuuu...

Herkes masallah pasta borek kebap corek..

Arkadaslar "bu hafta boyle gecti haftaya soz diyete devam " aciklamalari her pazartesi diyete baslayip aksama bozan muzmin kadinlara benziyor..

Bir ogun bile bozsak, bir sonraki ogunde toplama sansi var.
soyle dusunelim: ogle yemeginden sonra pasta yedim mesela.. Seker bir saat sonra aciktiracak... Pastadan dolayi aksam yemegini salatayla gecistirdim. E hala acim.. Yazik bana.. O halde Pastayi yemiyorum.. Aksam yemegimide adam gibi yiyorum. Ohh karnim tok kafam rahat :)

Bide soyle bisi var; buraya hergun soyle kacamak yaptim, boyle yedim diye yazinca o kaloriler biyere gitmis olmuyo. Bizde burda gunlerce aylarca bosu bosuna takilmis oluyoruz.. Heba ettigimiz gunlere yazik vallahi.. Herkes birbirini diyet konusunda motive etsin lutfen. Yaptigimiz kacamaklari yazalim ama diger arkadaslar bir kerelik bisey olmaz falan yazmasin lutfen..

Haydi toparlaninnnn yarin bildirim gunu. Bugun diyete uysak 1 gun bile kardir.. Haydiiiiii

çok doğru söylüyorsun canım.lütfen kimse küçücükte olsa kaçamak yapmasın.çünkü birimiz bir kaçamak yapınca amann ne olacak herkes yapıyor moduna giriyoruz.o küçük kaçamaklar bile çok etki ediyor. pazartesi ye kadar kendim ve oğlumun hastalığından dolayı saldım çayıra mevlam kayıra yaptım.pazartesi 3 günde 71 olmuşum . o gün dedim ki kesinlikle kaçamak yok. kaç haftadır 1 ileri bir geri gidiyorsun.şu pis boğazına bile laf geçiremiyorsan hiç yaşama sen dedim. ve günden sonra kesinlikle kaçamak yok. sabah tartıldım 3 günde o fazladan 1 kilo gitmiş bile.köyden aldığım süt ile oğlum çok seviyor diye sütlaç yaptım. ama hazır süt olmadığı için yemedi.onlara bile dokunmadım. eşimin burnuna sürte sürte yedirmeyi düşünüyorum

hadi kızlar şu hasta halimle bile yürüyüş yapıyorum az da olsa mekik çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…