- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.661
ben başlıyorumbugünkü menüm
sabah 1 bardak kefir
küçücük bir elma
öğle tam buğday unlu lavaş ile yaptığım hindi fümeli dürüm ve küçük kutu ayran
işyerindeki yemek diyetime uymuyorsa bu şekilde yapıp götürüyorum daha sağlıklı ve hafif oluyor.
akşam bir tabak fırında köfte patates yoğurt
ben başlıyorum
Canım menü fena değil ama lavasi çıkarıp yerine kepekli grissini ya da eti formun kepekli ürünleri gibi yiyecekler eklesen daha az kalorili olur bence
çok doğru söylüyorsun canım.lütfen kimse küçücükte olsa kaçamak yapmasın.çünkü birimiz bir kaçamak yapınca amann ne olacak herkes yapıyor moduna giriyoruz.o küçük kaçamaklar bile çok etki ediyor. pazartesi ye kadar kendim ve oğlumun hastalığından dolayı saldım çayıra mevlam kayıra yaptım.pazartesi 3 günde 71 olmuşum . o gün dedim ki kesinlikle kaçamak yok. kaç haftadır 1 ileri bir geri gidiyorsun.şu pis boğazına bile laf geçiremiyorsan hiç yaşama sen dedim. ve günden sonra kesinlikle kaçamak yok. sabah tartıldım 3 günde o fazladan 1 kilo gitmiş bile.köyden aldığım süt ile oğlum çok seviyor diye sütlaç yaptım. ama hazır süt olmadığı için yemedi.onlara bile dokunmadım. eşimin burnuna sürte sürte yedirmeyi düşünüyorum
hadi kızlar şu hasta halimle bile yürüyüş yapıyorum az da olsa mekik çekiyorum
bugünkü menüm
sabah 1 bardak kefir
küçücük bir elma
öğle tam buğday unlu lavaş ile yaptığım hindi fümeli dürüm ve küçük kutu ayran
işyerindeki yemek diyetime uymuyorsa bu şekilde yapıp götürüyorum daha sağlıklı ve hafif oluyor.
akşam bir tabak fırında köfte patates yoğurt
dünki menüm;
sabah:
1 yumurtalı lor peynirli omlet
3 çeri domates
1 kküçük boy salatalık
1 fincan yeşilçay
öğlen:
yeşil kapya biberleri dondurucuya koymuştum iri iri doğrayıp hiç yağsız tavada kavurdum sanki közlenmiş gibi oldu yoğurtla karıştırıp onu yedim
saat 16,00:
2 y.k yulaf kepeği ni sütle pişirip yoğurt ekledim valla lapa gibi bişi oldu ama acayip tok tutuyor yulaf kepeği öneririm
akşam yemeği saat 18,30 :
5 yaprak marul,1 kutu ton balığı,biraz lor peyniri.2 çeri domates ile salata yaptım
saat 22,00:
1 fincan yeşilçay
Yazını görünce bende yapıyım diye niyetlendim ama denk getiremedim bir türlü.ben spor yapıcam katılmak isteyen önce 35 dk jıllian sonra 30 dk bantta tempolu yürüyüş bana kolay gelsin Allaha emanet olun kızlar
En son sen yazmıştın o yüzden ilk kurban sen oldunçok fenasınn .başlayın dediysem direk benden mi başladın. şaka şaka başla tabiki. canım kepekli grissini veya diğeri ara öğün için iyi olabilir ama öğle yemeği için zannetmem.zaten lavaş kalın ekmek gibi olan değil. ince 100 gr mı 110 kalori imiş ve bir tanesi 100 gr dan daha az.ekmek olarak menümde sadece bu var sabah akşam ekmek yok.
Tebrikler sütlaca dokunmaman çok güzel
Zaten bizim inancımız sağlam olduğunda en sevdiğimiz yiyecek olsun hayır diyoruz.!
İnancımızı kaybetmemeliyiz.!!
Menün gayet başarılı :)
İlk geldiğinde sabah öğle akşamdaki 2-3 dilimleri hatırlıyorum
evet o günleri iyi hatırlıyorumonları iyice azalttım canım
Menün gayet güzel canım afiyet olsun.Niyetiydim:
Sahur
3 lokma ıspanak böreği
Su
İftar
Çok az çorba
2 yk zeytinyağlı kereviz havuç patates yemeği
3 firinda köfte
küçük bir kasede kabak salatasi
Küçük bir parca fırında patlican
(az az hepsinden yedim çokmuş gibi oldu)
eleştirilere açığım
Sağol canımMenün gayet güzel canım afiyet olsun.
donmuş sebzeleri pişirmek çok zor oluyor gerçekten. hele de bamya kaptanım. benimde vardı buzlukta annemin yaptığı o bile o kadar geç pişiyor ki.Abbowwww aksam yemeginde kiymali bamya var demistim ya... Tovbe tovbe Allah'in gucune gitmesin ama o nasil bisey yaaa... Onumuzdeki 100 yil bamya yemem sanirim. Donmus urunler varya hani hazir paketli. Ondan vardi buzlukta... Nasil kart nasil kart anlatamam.. Agac kemirsek daha iyimis..
3 kasik yedik biraktik.. Makarna falanda yemedim.
Sunta benzeri form biskuvilerinden 1/2 paket yedim yaninada yogurt yedim.
Bu arada cok sukur kendimi cok iyi hissediyorum. Ilaclarim ise yariyor :)
Pazartesi kontrole gidicem bakalim atabilmismiyim mikrobu :)
Eee kizlar sizde durum ne? Hadi Aksam yemeklerinizi yazin sizdeeee
donmuş sebzeleri pişirmek çok zor oluyor gerçekten. hele de bamya kaptanım. benimde vardı buzlukta annemin yaptığı o bile o kadar geç pişiyor ki.
diyete gelince bugün toparladım biraz. sabah klasik kahvaltı. öğle yok. unun yerine 10-15 kadar badem yedim.
akşam makarna salata az yedim ama 3-4 kaçık. çok iyi bir menü değil ama az yedim genede en azından.
2,5 ama bitmiyoooooSupersin fistik :) hergun ultra guzel menuler hazirlayamiyoruz. Bazen oluyor boyle. Yarin daha özenli menü yaparsın..
Mezuniyetine kaç kilo kaldı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?