- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.681
Oyyy azıcık kalmışşş.. Bizi bırakıp gidicen yani2,5 ama bitmiyooooo
**14.TAKIM 393. ETAP ***meksilina (52,500/ / /%)
Prelestniy (59,7 / / /%)
nepnep6 ( 75,6 / / / %)
DERYAK45 ( 69,9/69,4 /0,5 /0,71%)
mosmorum (84,8/ / /%)
Bettybooop (57,2/ / /% )
Se_zen (56.0/ / /%)
dayko ( 82,3 / / / % )
kendime o kadar çok kızıyorum ki. cumadan pazartesiye kadar hastayım diye her şeyi yemeseydim şimdi o bir kilo bana kalacaktı.pazartesi 71 kilo idim.pazartesiden bu güne kadar o bir kiloyu vermek için uğraştım.
kesinlikle hatalarımızdan ders almamız lazım. sözFıstık kızma kendine... Hadi ders aldık bundan, dikkat edeceğiz artık.. Söz mü
takımın ortalamasını düşürdüğüm için herkesten çok özür dilerim. tekrarı olmayacak.
Kızlar bende üzgünüm bu hafta için. Soz bu hafta toparlıycam.
kızlar eşimin memleketine geldik. ani bir ölüm olayı oldu. ben sehir dısındayım. sabah burda tartıldım. 85 çıktım. haftaya kadar izin istiyorum. persembe dönüş. bilginiz olsun..
cnm başın sağolsun allah rahmet eylesin.kızlar eşimin memleketine geldik. ani bir ölüm olayı oldu. ben sehir dısındayım. sabah burda tartıldım. 85 çıktım. haftaya kadar izin istiyorum. persembe dönüş. bilginiz olsun..
başınız sağ olsun canım.Allah rahmet eylesinkızlar eşimin memleketine geldik. ani bir ölüm olayı oldu. ben sehir dısındayım. sabah burda tartıldım. 85 çıktım. haftaya kadar izin istiyorum. persembe dönüş. bilginiz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?