Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM 393. ETAP ***

meksilina (52,500/52,600 / -0,100/%-0,19)
Prelestniy (59,7 / / /%)
nepnep6 ( 75,6 / 75.5/0.1 / %0.13)
DERYAK45 ( 69,9/69,4 /0,5 /0,72%)
mosmorum (84,8/85 /-0,2 /%-0,24)
Bettybooop (57,2/ / /% )
Se_zen (56.0/56.0 /0.0 /0%)kilosu aynı
dayko ( 82,3 / 80 / 2,3 / % 2,79 )

14. TAKIM ORTALAMASI %

daykocum harikasın yaaa. o ne güzel yüzde öyle.

dayko canım süpersin

Maşallah arkadaşım harikasın

oyyyy maşallahhhh canımmm :) Nazarımız değmesin

Hanımlar kaçamak yapmayacağım çok dikkat edeceğim ancak hergün 1 yemek kaşığı yiyeceğim sorun olur mu? Bu aralar çok halsizim ve ayaklarım hep buz hiiç ısınmıyo eşimde kızıyo. Karnımı ağrıyo ayaklarım üşüyünce. 3-4 gün önce öyle kötüydüm ki işten eve geldim ayaklarım ısınsın diye resmen kaynar suya soktum ayaklarımı ama nafile yarım saat sonra yine aynı buz. Napcam bilmiyorum şimdişik tek aklıma gelen pekmez.

Kızlar dünki menüm;

Sahur
3 yk yoğurt
3 kepekli grisini
1 brdk tarçınlı süt

İftar
Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

Akşam gezmedeydim;
1/2 peynirli maydanozlu poğaça
1/4 börek
1 çatal pasta
1/4 muz

Su 1,5 lt
Spor yok malesef
Alınan cal 800/1800

Canım keçiboynuzu özü daha etkili. Ayrıca sağlık bu. C vitaminiyle beraber yiyip süt ürünlerini hemen arsından tüket-mezsen daha çok faydası olur inşallah

Canım keçiboynuzu özü daha etkili. Ayrıca sağlık bu. C vitaminiyle beraber yiyip süt ürünlerini hemen arsından tüket-mezsen daha çok faydası olur inşallah
Aslında evde keçiboynuzu özü var. Eşime içiriyordum sperm hareketlerini hızlandırıyo diyee... kkkııııııız bende mi içeyim ondan ters etki yapmasın

Aslında evde keçiboynuzu özü var. Eşime içiriyordum sperm hareketlerini hızlandırıyo diyee... kkkııııııız bende mi içeyim ondan ters etki yapmasın
canım geçmiş olsun sıcak suyun içine tuz da karıştırıyorum ben nerden duydum bilmiyorum ama eşime yapıyorum çok karda kışta

kızlar benim yüzdeyi sizde hesaplarmısınız kızımın telefondan hesapladım 2,794 ,benim tlf da 2,795
sizde de 2,795 çıkarsa yüzdeyi 2,80 yapalım yuvarlamadan yararlanıp
Daykom
Sonuç 2,79465... çıkıyor
Adım adım yuvarlarsak matematiksel olarak
2,7947------2,795-----2,80 deriz.

Yok kız bişey olmaz inşallah
Ben burda tozunu içen bayanları bile okudum o iş için

Şaka bi yana ben kızıma kan ilacı vermedim ondan içiyorum ve elhamdülillah bi sıkıntı yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…