- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.741
Canım dukan deneyebilirsin bence diğerleri çok daha acımasız çünkü.Hanımlar nerdesiniz bana bi yardımcı olun eşimin gelmesine 38 gün kaldı ve benim vermem gereken 5 kilo var iki haftadır 1.5 kilo ancak gitti kalan 5kilo en hızlı şekilde nasıl gider şok diyetlere sıcak bakmıyorum fakat etkili diyetlere de açığım tavsiyelerinizi bekliyorum
Onun için illa kitabını almam gerekiyor muCanım dukan deneyebilirsin bence diğerleri çok daha acımasız çünkü.
Cnm ben araştırmıştım bi ara. Dukandiyettarifleri isimli bi site var orda epey bilgi var baya aslında. Bide dayko ve prelenistiniy yapıyo cnm.Onun için illa kitabını almam gerekiyor mu
Daykom kim kaç kilo verdi adlı topiktede 2. Sıradasın.. takımımızın gururusun.**14.TAKIM 393. ETAP ***
meksilina (52,500/52,600 / -0,100/%-0,19)
Prelestniy (59,7 / / /%)
nepnep6 ( 75,6 / 75.5/0.1 / %0.13)
DERYAK45 ( 69,9/69,4 /0,5 /0,72%)
mosmorum (84,8/85 /-0,2 /%-0,24)
Bettybooop (57,2/ / /% )
Se_zen (56.0/56.0 /0.0 /0%)kilosu aynı
dayko ( 82,3 / 80 / 2,3 / % 2,80 )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Ayy beni bir telaş sardı, sormayın.!!
Sevgili rakibem derya' yı yakalayacağım
Ve
Sevgili dayko'cumdan kaçacağım, diyeee
Tam ortalarında bulunmaktayım
teşekkürler canımDaykoooom birincim. Tebrikler. Helal sanaaa.
teşekkür ederim inşallah canımMasaallah dayko, darısı hepimizin başına ;-)
sağol canım bulaşsında haftaya takım olarak birinci olalım inşallah
dur kaçmaAyy beni bir telaş sardı, sormayın.!!
Sevgili rakibem derya' yı yakalayacağım
VeSevgili dayko'cumdan kaçacağım, diyeee
Tam ortalarında bulunmaktayım
canım ben netten indirdimOnun için illa kitabını almam gerekiyor mu
canım teşekkür ederimDaykom kim kaç kilo verdi adlı topiktede 2. Sıradasın.. takımımızın gururusun.
Iyi komsu her eve lazım. Simdilerde komsuların adını bile ogrenemiyoruz. Yolda selam vermeye calissak insanlar kafasını çeviriyor1 saat önce alt komşu tavuklu pilav ve çorba getirdi sağolsun. hastayım evde yalnızım diye kıyamamış bana :) çok mutlu oldum.. menümü revize edeyim bu vesile ile :)
Vücuttaki yararlı baktariler için kefir içmeni oneririm bacım. Hem bagışıklıgını güçlendirir hem az kalorili. Ben çok severi, kefiriHerkese iyi haftalar..
Kendi kendime nazar degdirdim. Hafta sonu yine atesim cikti. Ne gecmez hastalik nefret geldi artik. Surekli bitaraflarim agriyo, yaniyo, aciyo, halsizlik vs.. Valla bunaldim yaa..
Bu sabah tartilmadim. Zaten hafta sonuda oyle aman aman bisey yemedim. Hastayim diye esim disardan soyledi. Sadece cumartesi aksami izgara kofteden hamburger yapan biyer var ordan hamburger soylemisti onu yedim. Fast food degil, mangalda pisiriyorlar. Ha bide dayim doktor, cok ilac aldigim icin, vucuttaki dogal bakterilerinde gidiyor, boza ic dedi. Tabi ictikten sonra kalorisine bakmak aklima geldi. Cokta bayildigim bisey degil ama sifa olsun diye ictim. Zaten 1 bardagi 270 kalori olan bisey sifa olsun mumkunse..
Bugun sabah
Kavrulmus kiyma vardi
2 dilim ekmekle onu yedim
Ogle yemegi canim hicbisey istemedigi icin henuz yemedim. Sadece 2 madalina yedim.
Aksam brokoli corbasi var.
Yaninada yogurt ekmek falan yerim. ( tam hasta yemegi oldu )
Benim durumum boyle sizde ne var ne yok kizlar?
Hmmmm demek kaçamak yok.Selam herkese. Nerede bu millet ayol.. heeey.
Öncelikle tartılmayı unuttum şimdi işteyim. Bu hafta sonu evimde temizlik vardı. Yorgunluk ve yoğunluk. Ammaaa hiç de fazla yemedim kaçamaklarım da yoktu sadece düzensiz yedim. Çok da iyi menülerim yoktu yani.
Bugün klasik kahvaltımı yaptım, öğle yemeği yine yok, akşama bakacaz artıkın.. haydii kendinize gelin kaldırın totolarıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?