Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy beni bir telaş sardı, sormayın.!!

Sevgili rakibem derya' yı yakalayacağım

Ve

Sevgili dayko'cumdan kaçacağım, diyeee

Tam ortalarında bulunmaktayım

Hanımlar nerdesiniz bana bi yardımcı olun eşimin gelmesine 38 gün kaldı ve benim vermem gereken 5 kilo var iki haftadır 1.5 kilo ancak gitti kalan 5kilo en hızlı şekilde nasıl gider şok diyetlere sıcak bakmıyorum fakat etkili diyetlere de açığım tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım dukan deneyebilirsin bence diğerleri çok daha acımasız çünkü.

Daykom kim kaç kilo verdi adlı topiktede 2. Sıradasın.. takımımızın gururusun.

kızlar günaydın.kusura bakmayın telefon servise gitti 1 ay gelmeyecekmiş onun için evde giremedim şimdi işten giriyorum.hafta sonu çok iyi idi. hiç kaçamak yapmadım.ama sabah tartılınca 400 gr fazla çıktım. adet dönemim olduğu için davul gibi şiştim. inş cumadan önce olur diye dua ediyorum yoksa 2 kilo fazla çıkarım herhalde.

Daykoooom birincim. Tebrikler. Helal sanaaa.
teşekkürler canım
Masaallah dayko, darısı hepimizin başına ;-)
teşekkür ederim inşallah canım
dayko cum tebrikler. Daim olsun inşallah canım, bizlerede bulaşsın
sağol canım bulaşsında haftaya takım olarak birinci olalım inşallah
Ayy beni bir telaş sardı, sormayın.!!
Sevgili rakibem derya' yı yakalayacağım
VeSevgili dayko'cumdan kaçacağım, diyeee
Tam ortalarında bulunmaktayım
dur kaçma ya da kaç valla az kaldı sana yetişmeme
Onun için illa kitabını almam gerekiyor mu
canım ben netten indirdim
Daykom kim kaç kilo verdi adlı topiktede 2. Sıradasın.. takımımızın gururusun.
canım teşekkür ederim
verecek kilo çok olunca daha çok o sıralamaya girerim ben

evet gelelim haftasonuna
tabi ki hiç kaçamak yok sadece cumartesi akşam yemeğinde eşim hazır köfte almış ama hani kasap köfte derler ya öyle ızgara yapalım dedi bana da zor geldi ızgarayı indirmek sonrasında da temizlemek dedim yağsız tavada pişirelim ama pişman oldum köfte yağlıymış tavaya da yağını salınca istediğim gibi olmadı sanki yağda pişirmişim gibi oldu yemem dedim ama önce fırçamı sonra da köftelerden yedim
ama çoğunu kızıma verdim 4 tane bol yoğurtla yedim
pazar günü de protein-sebze günüydü yine kaçamak yapmadım adetim yakın ama inanın canım tatlı bile istemiyor

Selam herkese. Nerede bu millet ayol.. heeey.
Öncelikle tartılmayı unuttum şimdi işteyim. Bu hafta sonu evimde temizlik vardı. Yorgunluk ve yoğunluk. Ammaaa hiç de fazla yemedim kaçamaklarım da yoktu sadece düzensiz yedim. Çok da iyi menülerim yoktu yani.

Bugün klasik kahvaltımı yaptım, öğle yemeği yine yok, akşama bakacaz artıkın.. haydii kendinize gelin kaldırın totolarıı...

Herkese iyi haftalar..

Kendi kendime nazar degdirdim. Hafta sonu yine atesim cikti. Ne gecmez hastalik nefret geldi artik. Surekli bitaraflarim agriyo, yaniyo, aciyo, halsizlik vs.. Valla bunaldim yaa..
Bu sabah tartilmadim. Zaten hafta sonuda oyle aman aman bisey yemedim. Hastayim diye esim disardan soyledi. Sadece cumartesi aksami izgara kofteden hamburger yapan biyer var ordan hamburger soylemisti onu yedim. Fast food degil, mangalda pisiriyorlar. Ha bide dayim doktor, cok ilac aldigim icin, vucuttaki dogal bakterilerinde gidiyor, boza ic dedi. Tabi ictikten sonra kalorisine bakmak aklima geldi. Cokta bayildigim bisey degil ama sifa olsun diye ictim. Zaten 1 bardagi 270 kalori olan bisey sifa olsun mumkunse..
Bugun sabah
Kavrulmus kiyma vardi
2 dilim ekmekle onu yedim

Ogle yemegi canim hicbisey istemedigi icin henuz yemedim. Sadece 2 madalina yedim.

Aksam brokoli corbasi var.
Yaninada yogurt ekmek falan yerim. ( tam hasta yemegi oldu )

Benim durumum boyle sizde ne var ne yok kizlar?

1 saat önce alt komşu tavuklu pilav ve çorba getirdi sağolsun. hastayım evde yalnızım diye kıyamamış bana :) çok mutlu oldum.. menümü revize edeyim bu vesile ile :)

1 saat önce alt komşu tavuklu pilav ve çorba getirdi sağolsun. hastayım evde yalnızım diye kıyamamış bana :) çok mutlu oldum.. menümü revize edeyim bu vesile ile :)
Iyi komsu her eve lazım. Simdilerde komsuların adını bile ogrenemiyoruz. Yolda selam vermeye calissak insanlar kafasını çeviriyor

Vücuttaki yararlı baktariler için kefir içmeni oneririm bacım. Hem bagışıklıgını güçlendirir hem az kalorili. Ben çok severi, kefiri

Hmmmm demek kaçamak yok. Bu ara bende kilo veremmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…