- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.781
HosbuldummmGünaydınn..
Hoşgeldin tatlım
Hoşgeldin gamzecim. Dilerim hayalindeki kiloya hızlıca ulaşırsın. Kendini tanıt ta tanıyalım seni.Hosbuldummm
Hosbuldummm 26 yasindayim 2 oglum var 6 yasinda ve 16 aylij emziriyorum cok ksiitlama yapamiyorum bitki caylariicemiyorum yediklerimi azaltarak biraz dikkat ederek dogumdan sonra 98 kilodan 16 ayda 68 kiloya geldim 1 aydir 68 73 arasi gidip geliyorum motivsyonum bozuldu yeterincekilo verdin ye gitsin durumu oldu 72 yedayndim insallah hedefim aslinda ebvlendigim kilo 55 olmak ama simdilik 60 a da raziyimHoşgeldin gamzecim. Dilerim hayalindeki kiloya hızlıca ulaşırsın. Kendini tanıt ta tanıyalım seni.
Gecmis olsun canjm bende pazar gunu ateslendim bogaz enfeksiyon u geciriyormusum antibiyotikle yeni kendime geliyorum mtlu sglikli huzurlu bir yıl olsun insllahHanımlar hala boğazım çok kötü. Ee halsizlikte var. Akşama da verilmiş sözüm var. Pek bişey yediğim yook aslında zaten yutamıyorum çogunluk çorba. Herkese mutlu yıllar.
Gunaydin kizlar. Hepinize mutlu yillar simdiden. Ben bugun epey yogunum. Pek ugrayamam buralara
Hanımlar hala boğazım çok kötü. Ee halsizlikte var. Akşama da verilmiş sözüm var. Pek bişey yediğim yook aslında zaten yutamıyorum çogunluk çorba. Herkese mutlu yıllar.
Hosbuldummm 26 yasindayim 2 oglum var 6 yasinda ve 16 aylij emziriyorum cok ksiitlama yapamiyorum bitki caylariicemiyorum yediklerimi azaltarak biraz dikkat ederek dogumdan sonra 98 kilodan 16 ayda 68 kiloya geldim 1 aydir 68 73 arasi gidip geliyorum motivsyonum bozuldu yeterincekilo verdin ye gitsin durumu oldu 72 yedayndim insallah hedefim aslinda ebvlendigim kilo 55 olmak ama simdilik 60 a da raziyim
Oo sizde bayagi vermissiniz insallah bundan sonrasida hemencik gidiverir evet emzirmek buyuk anvantaj emziren arkadaslarimin olmasina sevindimSizede mutlu yıllar kızlar.
Canım yaa artık geçene kadar çektirir o. Herkeste var, salgın yine
Grubumuzda emziren arkadaşlarda var canım.
Ne güzel gelmişsin 98lerden, emzirmen büyük avantaj senin için
Ben de 96 kilolardan geldim buralara..Şuan 75.5 kilodaym hedefim 68. 29 yaşındayım, 18 aylık bir kızım var. 2 aydır buradayım bendeve 5 kilo verdim burada.
Hep beraber inşallah mutlu sonuçlar alırız
Hosgeldinn..Günaydın çıtır hatunlarbundansonra bende yeni yarisma arkadasinizim
Evet cnm gireceksin geçen haftaki kilona göre hesaplayıp ekleyebilirsin kendini listeye.62.2 listeye giriyo muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?