- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.761
hayatımda bir kere kefir aldım onu da muz aromalı almışım.. çok kötüydü tadı.. bidaha da ağzıma sürmedim. Yarın aldırayım marketten eşime. şifa niyetine diye bi dikişte içeyim.Vücuttaki yararlı baktariler için kefir içmeni oneririm bacım. Hem bagışıklıgını güçlendirir hem az kalorili. Ben çok severi, kefiri
Herkese merhaba
Sabah
2 dilim ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
1/2 domates
Ara yeşil çay
Öğle
1 dlm ekmek
2 yk kapuska
1 tk patates
Ara yeşil çay
1 kupa kahve + 3 dore bisküvi
Akşam
Fırında patates
Fırında balık
1 dlm ekmek
Bolca salata
1 çatal kabak tatlısı(şekeri az)
Su: 2 lt. Bu ara bol su içemiyorum
Spor: kız grip, eş grip.onlardan fırsat bulursam yapıcam inşallah.
Yaparsam yazarım
Meyvelileri bende sevmem. Ama sadesi ayran gibi. Sadece koyu bir ayran. Kizim hep kefir ayran der ona. Kucuklukten beri icer o da. Bir ara evde yapmaya niyetlendim. Bir turlu mayasını bulamadımhayatımda bir kere kefir aldım onu da muz aromalı almışım.. çok kötüydü tadı.. bidaha da ağzıma sürmedim. Yarın aldırayım marketten eşime. şifa niyetine diye bi dikişte içeyim.
Menun guzelmis bacım. Spora bende fırsat bulamıyorum ya. Bugun bir arkadasım spora basladı. Hatun manken gibi abartısız manken yani ama hala vucudunu sikilastiracak. Onun da var iki cocugu benimde var anacım. Bazen ben bile diyorum ulan o kadin da ben neyim diye.Herkese merhaba
Sabah
2 dilim ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
1/2 domates
Ara yeşil çay
Öğle
1 dlm ekmek
2 yk kapuska
1 tk patates
Ara yeşil çay
1 kupa kahve + 3 dore bisküvi
Akşam
Fırında patates
Fırında balık
1 dlm ekmek
Bolca salata
1 çatal kabak tatlısı(şekeri az)
Su: 2 lt. Bu ara bol su içemiyorum
Spor: kız grip, eş grip.onlardan fırsat bulursam yapıcam inşallah.
Yaparsam yazarım
Meyvelileri bende sevmem. Ama sadesi ayran gibi. Sadece koyu bir ayran. Kizim hep kefir ayran der ona. Kucuklukten beri icer o da. Bir ara evde yapmaya niyetlendim. Bir turlu mayasını bulamadım
Sağol canım..geçmiş olsun canım.. Bu ara herkes hasta malesef.. Aman sen dikkat et hasta olma..
Bugün accık kaçmış galiba menü :) çok patates ekmek yapmışsın..
Menun guzelmis bacım. Spora bende fırsat bulamıyorum ya. Bugun bir arkadasım spora basladı. Hatun manken gibi abartısız manken yani ama hala vucudunu sikilastiracak. Onun da var iki cocugu benimde var anacım. Bazen ben bile diyorum ulan o kadin da ben neyim diye.
Sabah kalktım inanılmaz bir boğaz ağrısıyla. Kahvaltı yapmaya çalıştım çok zor yedim yutkunamadım.. kaç haftadır hastayım yaa.
Çok tşk ederim cnm. Denemekte fayda var.Sağol canım..
Evet bende fark ettim ama yazarken
bugün sabah öğle ekmek yemedim inşallah telafi edebilirim.
Valla önceden bende anlam veremiyordum zayıf adamın sporla ne işi olur diye..
Şimdi diyorum ki ya yediklerini yağ olmadan gönderme çabası yada şişmanlıktan sonra bulunmuş bir zayıflık.
Haa bende yok mu sanki;
bildim bileli zayıf olan ve sporlara, zumbalara giden..
Onlarda da enerji bol anacım..
Geçmiş olsun canım. Burda palize deniyor belki biliyorsundur.
Su ile nişasta sulu muhallebi gibi pişiriliyor, sonra hoop bardağa.. Sıcak sıcak içiyorsun boğazı yumuşatıyor.
Ben süt yada portakal suyuylada yapıyorum. Tavsiye ederim
Daykom ellerine sağlık. Yarına da allah kolaylık versin. musmutlu yıllar sanada.selam kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür yarın akşam için hazırlık yapıyorum annemler,kardeşlerim ve de teyzem gelecek kısaca ailece olacağız
anneme telaş olmasın diye bir kaç senedir bende toplanıyoruz
dün akşam yaprak sarma yaptım ama ne sarma sormayın iki koca tencere
kalabalık olacağız diye büyük tencereye yapayım dedim (yazdan annemin bahçeden asma yapraklarını dondurucuya koyuyorum ) bi tencere sardım bir sürü yaprak kaldı kıyamadım atmaya da kalktım gecenin 10 un da tekrar iç harç hazırladımbizi geçtim apartmana yetecek o kaa yani
yaptığım kaçamağa gelince 2 tencereden de birer tane sarma yedim tadına bakmak için sadece o da kaçamaktan sayılmaz herhalde
sonra 1 yumurta ve lor peynirle omlet
4 çeri domates
1 kupa yeşilçay
bugün protein sebze günü
yarın akşam içinde diyetimin dışına çıkmayı düşünmüyorum zaten servis yaparken kendimden geçiyorumsadece ızgara tarzı yemeyi düşünüyorum zaten bu diyet hiç acıktırmıyor arkadaşlar ekmek hiç aklıma bile gelmiyor artık gerçi bu sabah artıdaydım ama dün çok yoruldum sabah acaip ödem vardı bird regl dönemim yarın sabah eksi olurum kesin
uzun oldu kusura bakmayın sıktıysam ama sanki arkadaşlarımla konuşur gibi hissediyorum yazarken aklımdakiler dökülüveriyor tuşlara sizleri seviyorum kızlar yarın giremeyebilirim
Ellerine sağlık canım, ne güzeldir o sarmalar şimdi..selam kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür yarın akşam için hazırlık yapıyorum annemler,kardeşlerim ve de teyzem gelecek kısaca ailece olacağız
anneme telaş olmasın diye bir kaç senedir bende toplanıyoruz
dün akşam yaprak sarma yaptım ama ne sarma sormayın iki koca tencere
kalabalık olacağız diye büyük tencereye yapayım dedim (yazdan annemin bahçeden asma yapraklarını dondurucuya koyuyorum ) bi tencere sardım bir sürü yaprak kaldı kıyamadım atmaya da kalktım gecenin 10 un da tekrar iç harç hazırladımbizi geçtim apartmana yetecek o kaa yani
yaptığım kaçamağa gelince 2 tencereden de birer tane sarma yedim tadına bakmak için sadece o da kaçamaktan sayılmaz herhalde
sonra 1 yumurta ve lor peynirle omlet
4 çeri domates
1 kupa yeşilçay
bugün protein sebze günü
yarın akşam içinde diyetimin dışına çıkmayı düşünmüyorum zaten servis yaparken kendimden geçiyorumsadece ızgara tarzı yemeyi düşünüyorum zaten bu diyet hiç acıktırmıyor arkadaşlar ekmek hiç aklıma bile gelmiyor artık gerçi bu sabah artıdaydım ama dün çok yoruldum sabah acaip ödem vardı bird regl dönemim yarın sabah eksi olurum kesin
uzun oldu kusura bakmayın sıktıysam ama sanki arkadaşlarımla konuşur gibi hissediyorum yazarken aklımdakiler dökülüveriyor tuşlara sizleri seviyorum kızlar yarın giremeyebilirim
fistik gecmis olsunn.. Cok dikkat et. Hastalik diyince fena oluyorum valla tez zamanda iyiles insallahh..Sabah kalktım inanılmaz bir boğaz ağrısıyla. Kahvaltı yapmaya çalıştım çok zor yedim yutkunamadım.. kaç haftadır hastayım yaa.
ayyyy bu ne guzel bi tarifmiss.. Allah hastalik vermesin artik ama olursa yapariz bizde :)Sağol canım..
Evet bende fark ettim ama yazarken
bugün sabah öğle ekmek yemedim inşallah telafi edebilirim.
Valla önceden bende anlam veremiyordum zayıf adamın sporla ne işi olur diye..
Şimdi diyorum ki ya yediklerini yağ olmadan gönderme çabası yada şişmanlıktan sonra bulunmuş bir zayıflık.
Haa bende yok mu sanki;
bildim bileli zayıf olan ve sporlara, zumbalara giden..
Onlarda da enerji bol anacım..
Geçmiş olsun canım. Burda palize deniyor belki biliyorsundur.
Su ile nişasta sulu muhallebi gibi pişiriliyor, sonra hoop bardağa.. Sıcak sıcak içiyorsun boğazı yumuşatıyor.
Ben süt yada portakal suyuylada yapıyorum. Tavsiye ederim
sekerimm ellerine saglik.. Sanada mutlu saglikli huzurlu ailenle super guzel bir yil olur insallah :)hepinize sevdiklerinizle huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum şimdiden
inşallah yeni yılda herkes isteklerine kavuşur
Günaydınn..Günaydın çıtır hatunlarbundansonra bende yeni yarisma arkadasinizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?