Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar
Nihayet yıl bitti bende yıl sonu telasifa bitti.diyete uymaya calissamda düzensiz ve yoğun is temposu yüzünden çoğu zaman alel acele yapılan yemekler yendi.
Bu arada spor salonuna başladım.her gün öğle arası gidiyorum.son bir haftadır yani
Sağlık olarak da kendimi iyi hissediyorum artik eskisi gibi halsiz ve yorgun değilim.
Simdi sıra asil hedefe geldi diyorum.bu hafta itibari ile takıma dönüyorum.
Sizler nasılsınız bacılar

Hosgeldin Yakacimm.. Cok sevindim senin icin. Spora baslamak super bisey. Benim evime yakin spor salonu yok malesef. Evde kendi kendime takiliyorum :) insallah devamini getirirsin.. Spor yapinca vucut endorfin salgilar. ( mutluluk hormonu ) o da moral verir enerji verir.. Hep boyle devam et :)

Yakar hosgeldin bacim. Spora baslaman süper olmus. Bende istiyorum ama bu ara vaktim olmayacak. Bende bu hafta sonu benim can yoldasim tuba özayı buldum. Cep telefenuna yukledim aksamları vaktim olmuyor ama en azından simdilik hafta ds 3 gun sabahları 1 saat erken kalkıp yapayım diyorum. Yemek işini de sapıttım bu aralar. Yarın itibari ile eski duzenime donuyorum

Ilk zamanlar brmde yaziyordum bacım ama baktım kimse yazmıyor bende kızıp birakmistim. Gerci haksiz yere kizdim herkesin isi gucu oluyor . tamam bacim bundan sonra bende buradayım. Bu hafta zor ama haftaya 55 kilo olucam artık.

Hosbulduk kaptan
Spor salonu is yerine yakin öğle arası kaçıp yapacağım. Yoksa olmayacak canım.hicbir isimde istikrar yok ama inşallah bunda olur. Sabahları bir kolunda çanta diğerinde spor malzemeleri çantası .tam teçhizatlı cevat kelle gibi gidiyorum işe. Sllahtan gecen haftaki yoğunluk yok artik. Rahat rahat giderim .

Hosbulduk bacım
Spor konusunda çok da sıkıntı yapma bence fırsat buldukça yaparsın.nihayetinde emzirme acayip kalori yaktiran birşey zaten. Tabi yaninda sporda olsa tadından yenmez.

Ilk zamanlar brmde yaziyordum bacım ama baktım kimse yazmıyor bende kızıp birakmistim. Gerci haksiz yere kizdim herkesin isi gucu oluyor . tamam bacim bundan sonra bende buradayım. Bu hafta zor ama haftaya 55 kilo olucam artık.
yaz bacim yaz, ben yaz kis hafta ici hafta sonu gece gunduz burdayim. :)) hadi insallah gaza gelelim boyle super

yaaaa harikasin vallaa.. Devam devam pes etmek yok. Hayal et.. Insanlar sana yaa nasil boyle kilo verdin diye soracaklar. Sende havali bi sekilde, ogle arasi spora gidecek zaman yarattim kendime diyeceksin. Hani o tv'de gorup imrendigimiz kokos kadinlar gibi. Hihiii :)

Hep spordan bahsettik bende bugun sahalara dondum :) 1 mile leslie yaptim. Su an tabiki dizlerim yaniyor ama spor yapsamda yapmasamda aciyolar. Ozaman spor yapayim alissinlar dedim. Gecen baharda benim 8 kilo vermemin en buyuk sebebidir leslie abla. Sporu biraktim ondan sonra takildim kaldim. Simdi iki ileri bir geri yerimde sayiyorum. O zaman hello sporrr :)

Ah ah en büyük hayalim zaten nasıl zayıfladı diyenlere özel bir şey yapmadım ekmeği kestim oluverdi demek

O zaman zaman canlanma zamanı diyelim yaza ne kaldı ki ocak ayına girdik zaman su gibi akıyor.adana da iki ay sonra kisliklar kalkmaya başlar. Vay benim halime

Gecen gun birisi instagram'da yazmisti. Yaza 4 ay kaldi diye. Abboww dedim hakkaten az kaldi.. Hadi o zaman hergun tam motivasyon ful motivasyonn.. Yasasinnn fit vucutlarr, kahrolsun kilolarr

Bugun oglen bugday salatasi yaptim. Ama esim marketten bilmeden karabugday almis. Meger ne kadar faydaliymis. Vitaminler, mineraller.. Aklinizda olsun kizlar..
Iyi gecelerrr

Günaydın bacılar
Güne bir bardak su ile başladık.
Gunaydin

Ben geldim, bugun karla kapli bir Moskovadan sesleniyorum sizlere :)
Dun gece ucusu ile tekrar Moskova ya geldim.
internetsiz gecen 2 hafta sonunda tekrar araniza donmus bulunuyorum. Isyerinde olmamdan mutevellit cok eski mesajlari okuyamadim ama aksam ya da devam eden gunlerde okurum insallah.

bu arada sizlere guzel haber vereyim: bu sabah tartida 58.1 i gordum.
ben 2 hafta once turkiyeye gece ucusu ile gittim bir guzel yemekleri de yedim ucakta sevincten ve eve geldigimin ertesi sabahi tartiya ciktigimda 60 li kilolari gorup paniklemistim sonra farkettim ki annemin evindeki tarti ile abimin evindeki tarti farkli tartiyordu. Acaba benim burdaki tartim ile aradaki fark kac idi bilemedim.

buraya yanlis bilgi yazmak, vermedigim kilolari vermis gibi lanse etmek istemedim. kilo veriyordum ama bigun orda bigun burda oldugumdan her gittigim yerdeki tarti farkli tarttigindan temkinli girdim buraya son cuma kilomu.

son 2 gun de kosturmaca ile gecti dis cektirdim felan ondan olacak heralde bu sabah tarti yuzumu guldurdu. Yani bu cuma benim gunum olacak sanirim

Zira cumaya kadar sporla bi yarim kilo daha gider, yani insallah

Gunaydinn..

Bende kahvaltimi yaptim
1/4 simit yedim
Yanina 1 adet ucgen peynir yedim.
Biraz yesillik falan.

Ara
1 mandalina
1 minik muz

Oglen
Sulu kofte yiyecegim

Aksam
Peynirli salata
Ekmek
Corba

Gunaydinn..

Bende kahvaltimi yaptim
1/4 simit yedim
Yanina 1 adet ucgen peynir yedim.
Biraz yesillik falan.

Ara
1 mandalina
1 minik muz

Oglen
Sulu kofte yiyecegim

Aksam
Peynirli salata
Ekmek
Corba

Hosgeldin nasilsin Dondun degil mi artik aramiza
listeye ne zaman gireceksin?
Daha once yazmis olabilirsin, henuz okuma firsatim olmadi eskileri
Bu bugunun menusu mu bu bu arada?

aksamdaki ekmek miktarini yazmamissin ,ekmekden mumkun mertebe uzak dur kaptanim, hele simitten
bir de muz yerine elma tavsiyem - diyette oldugumuz icin yoksa muza karsi degilim :)

onun haricinde gayet guzel

bir de spor eklersen hele bal gibi olur

Hoşgeldin bacım
Kızlar bende bi kaç gündür katılamadım pek buraya evde kalmıyorum o yüzden baskul farkı olmasn diye kilomu yazamıyorum yarın inşaallah döneceğim eve korkuyorum fazla çıkmaktan :-( insan evinde olmayınca gittiği yerde ne bulursa ondan yemek zorunda kalıyor o zamanda yağlı tuzlu yiyecekleri tadımlık yiyor doymayinca da ipin ucu kaçıyor maalesef:-( :-(

günaydın canım günaydınnn.. döndüm ama henüz listeye yazmayacağım kendimi.. giderkenki kiloma inmeye çalışıyorum. az biraz artım kaldı. onuda vereyim. ortalamayı bozmayayım. :) ekmeklerim benim 1 dilimi geçmez onu yazmamışım evet :) simitim de 1 dilim ekmek kadar yani çeyrek yedim. hergün aynı şeyi yiyince insana fenalık geliyor. arada sırada değiştiriyorum müsli, simit falan.. elmayı da canan karatay yemeyin demişti. onu duyduğumdan beri psikolojik galiba ne zaman yesem daha çok acıkıyorum. muzum küçük minnacık muzlardan. 1 porsiyon.
son olarak spor konusuna gelincede.. dün yaptım. dizimde sorun olduğu için çok abartıli spor yapamıyorum. eğer akşama çok ağrımazsa bi leslie patlatacağım. buraya yazıp sonra yapmamazlık etmiyim dedim

Ortalamayi bozsan ne olacak Absolut123 cumEn fazla 1 hafta bozardin. Hemen ertesi hafta bu hizinla birinci yapardin bizi. Hem onemli olan hepimizin de kilo vermis olmasi guzellesiyoruz vesselam.

Elma beni de aciktiriyor, ama tatli istegimi bastiriyor genelde - hele bi de tarcinliysa, muza ise baslayinca daha fazla daha fazla muz yemek istiyorum nedense ben de.
Bi de ben elmayi genelde ogun oncesi tuketiyorum - misal eve geldim karnim ac ama yemek hazirlamam uzun surecek nerden baksan 1-2 saat. Abur cubur veya daha kalorili birseylere yonelmeden once 1 elma yiyorum o gecici bir sure sakinlestiriyor aclik ve seker krizimi bastiriyor. O arada yemek hazirliyorum. Aksi halde ilk abur cubura saldirip yemek hazirlamaktan vazgeciyorum.
Spor konusunda dizlerini zorlamadan yapmaya calis canim - bak yarin sorarim yaptin mi diye

ben de aksam cuma gunundeki listeye gore su rakip listemizi guncelleyeyim bari rakibim beni gecti mi acaba

Kaçaklar yuvaya dönmeye başladı
Güzel güzel
Önce menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1dilim ekmek
Spordan önce
3 yk yoğurt
Öğle
Bir tabak pırasa 1 elma
Aksam
2 haşlanmış yumurta
Sabah ki yumurtaları değerlendirelim.
Spor 300 kal.yakacak kadar yürüyüş koşu ve bisiklet
Aksam evde de mekik çekerim.su aklıma geldikçe içtim.

Selam kızlarr
Keyifler yerinde inşallah
Tabletimin şarj sorunu var laptop uda açamadım bi kaç gün elim değmedi şimdide Kızın telefonuna el koydum ondan yazıyorum
Sonra geçmiş yapıcam inşallah
Yılbaşından sonra 1-2 gün dağıttım ama 3 gündür diyetime geri döndüm hatta forumdaki jillien grubuna katıldım 30 gün spor garanti artık
Hepinizi öpüyorum

Oh oh super herkes diyete uymus gibi.. Benim butun planim alt ust oldu. Sabah yediklerimden sonra midemde bir agri basladi. Sabah kahvalti yaptim, sonrada meyve yedim. Bidahada bisey yemedim. Ta ki esim gelene kadar. Biraz peynir ekmek koydu yedim. Halada midem de agri var. usuttum galiba. Tam iyilesiyorum derken yine biseyler oluyor. Hakikaten cok sinir bozucu. Simdi dinleniyorum. Herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…