- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.821
Hosgeldin Yakacimm.. Cok sevindim senin icin. Spora baslamak super bisey. Benim evime yakin spor salonu yok malesef. Evde kendi kendime takiliyorum :) insallah devamini getirirsin.. Spor yapinca vucut endorfin salgilar. ( mutluluk hormonu ) o da moral verir enerji verir.. Hep boyle devam et :)Merhaba kızlar
Nihayet yıl bitti bende yıl sonu telasifa bitti.diyete uymaya calissamda düzensiz ve yoğun is temposu yüzünden çoğu zaman alel acele yapılan yemekler yendi.
Bu arada spor salonuna başladım.her gün öğle arası gidiyorum.son bir haftadır yani
Sağlık olarak da kendimi iyi hissediyorum artik eskisi gibi halsiz ve yorgun değilim.
Simdi sıra asil hedefe geldi diyorum.bu hafta itibari ile takıma dönüyorum.
Sizler nasılsınız bacılar
Ilk zamanlar brmde yaziyordum bacım ama baktım kimse yazmıyor bende kızıp birakmistim. Gerci haksiz yere kizdim herkesin isi gucu oluyor . tamam bacim bundan sonra bende buradayım. Bu hafta zor ama haftaya 55 kilo olucam artık.Hafta sonu olunca kimse ugramiyo.. Kendim calip kendim oynuyorum gibi geliyo..
Menum
Sabah
1 dilim ( buyukce) tb ekmegi
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
Ara
1 ufak muz
Ogle yemegi
Bugday salatasi yapiyorum.
Aksam
Kofte salata
1 dilim ekmek veya corba
30 dk spor ve 2 lt su
Hosbulduk kaptanHosgeldin Yakacimm.. Cok sevindim senin icin. Spora baslamak super bisey. Benim evime yakin spor salonu yok malesef. Evde kendi kendime takiliyorum :) insallah devamini getirirsin.. Spor yapinca vucut endorfin salgilar. ( mutluluk hormonu ) o da moral verir enerji verir.. Hep boyle devam et :)
Yakar hosgeldin bacim. Spora baslaman süper olmus. Bende istiyorum ama bu ara vaktim olmayacak. Bende bu hafta sonu benim can yoldasim tuba özayı buldum. Cep telefenuna yukledim aksamları vaktim olmuyor ama en azından simdilik hafta ds 3 gun sabahları 1 saat erken kalkıp yapayım diyorum. Yemek işini de sapıttım bu aralar. Yarın itibari ile eski duzenime donuyorum
yaz bacim yaz, ben yaz kis hafta ici hafta sonu gece gunduz burdayim. :)) hadi insallah gaza gelelim boyle superIlk zamanlar brmde yaziyordum bacım ama baktım kimse yazmıyor bende kızıp birakmistim. Gerci haksiz yere kizdim herkesin isi gucu oluyor . tamam bacim bundan sonra bende buradayım. Bu hafta zor ama haftaya 55 kilo olucam artık.
yaaaa harikasin vallaa.. Devam devam pes etmek yok. Hayal et.. Insanlar sana yaa nasil boyle kilo verdin diye soracaklar. Sende havali bi sekilde, ogle arasi spora gidecek zaman yarattim kendime diyeceksin. Hani o tv'de gorup imrendigimiz kokos kadinlar gibi. Hihiii :)Hosbulduk kaptan
Spor salonu is yerine yakin öğle arası kaçıp yapacağım. Yoksa olmayacak canım.hicbir isimde istikrar yok ama inşallah bunda olur. Sabahları bir kolunda çanta diğerinde spor malzemeleri çantası .tam teçhizatlı cevat kelle gibi gidiyorum işe. Sllahtan gecen haftaki yoğunluk yok artik. Rahat rahat giderim .
yaz bacim yaz, ben yaz kis hafta ici hafta sonu gece gunduz burdayim. :)) hadi insallah gaza gelelim boyle super
yaaaa harikasin vallaa.. Devam devam pes etmek yok. Hayal et.. Insanlar sana yaa nasil boyle kilo verdin diye soracaklar. Sende havali bi sekilde, ogle arasi spora gidecek zaman yarattim kendime diyeceksin. Hani o tv'de gorup imrendigimiz kokos kadinlar gibi. Hihiii :)
Hep spordan bahsettik bende bugun sahalara dondum :) 1 mile leslie yaptim. Su an tabiki dizlerim yaniyor ama spor yapsamda yapmasamda aciyolar. Ozaman spor yapayim alissinlar dedim. Gecen baharda benim 8 kilo vermemin en buyuk sebebidir leslie abla. Sporu biraktim ondan sonra takildim kaldim. Simdi iki ileri bir geri yerimde sayiyorum. O zaman hello sporrr :)
Gecen gun birisi instagram'da yazmisti. Yaza 4 ay kaldi diye. Abboww dedim hakkaten az kaldi.. Hadi o zaman hergun tam motivasyon ful motivasyonn.. Yasasinnn fit vucutlarr, kahrolsun kilolarrAh ah en büyük hayalim zaten nasıl zayıfladı diyenlere özel bir şey yapmadım ekmeği kestim oluverdi demek
O zaman zaman canlanma zamanı diyelim yaza ne kaldı ki ocak ayına girdik zaman su gibi akıyor.adana da iki ay sonra kisliklar kalkmaya başlar. Vay benim halime
GunaydinGünaydın bacılar
Güne bir bardak su ile başladık.
Gunaydinn..
Bende kahvaltimi yaptim
1/4 simit yedim
Yanina 1 adet ucgen peynir yedim.
Biraz yesillik falan.
Ara
1 mandalina
1 minik muz
Oglen
Sulu kofte yiyecegim
Aksam
Peynirli salata
Ekmek
Corba
Hoşgeldin bacımGunaydin
Ben geldim, bugun karla kapli bir Moskovadan sesleniyorum sizlere :)
Dun gece ucusu ile tekrar Moskova ya geldim.
internetsiz gecen 2 hafta sonunda tekrar araniza donmus bulunuyorum. Isyerinde olmamdan mutevellit cok eski mesajlari okuyamadim ama aksam ya da devam eden gunlerde okurum insallah.
bu arada sizlere guzel haber vereyim: bu sabah tartida 58.1 i gordum.
ben 2 hafta once turkiyeye gece ucusu ile gittim bir guzel yemekleri de yedim ucakta sevincten ve eve geldigimin ertesi sabahi tartiya ciktigimda 60 li kilolari gorup paniklemistim sonra farkettim ki annemin evindeki tarti ile abimin evindeki tarti farkli tartiyordu. Acaba benim burdaki tartim ile aradaki fark kac idi bilemedim.
buraya yanlis bilgi yazmak, vermedigim kilolari vermis gibi lanse etmek istemedim. kilo veriyordum ama bigun orda bigun burda oldugumdan her gittigim yerdeki tarti farkli tarttigindan temkinli girdim buraya son cuma kilomu.
son 2 gun de kosturmaca ile gecti dis cektirdim felan ondan olacak heralde bu sabah tarti yuzumu guldurdu. Yani bu cuma benim gunum olacak sanirim
Zira cumaya kadar sporla bi yarim kilo daha gider, yani insallah
günaydın canım günaydınnn.. döndüm ama henüz listeye yazmayacağım kendimi.. giderkenki kiloma inmeye çalışıyorum. az biraz artım kaldı. onuda vereyim. ortalamayı bozmayayım. :) ekmeklerim benim 1 dilimi geçmez onu yazmamışım evet :) simitim de 1 dilim ekmek kadar yani çeyrek yedim. hergün aynı şeyi yiyince insana fenalık geliyor. arada sırada değiştiriyorum müsli, simit falan.. elmayı da canan karatay yemeyin demişti. onu duyduğumdan beri psikolojik galiba ne zaman yesem daha çok acıkıyorum. muzum küçük minnacık muzlardan. 1 porsiyon.Hosgeldinnasilsin Dondun degil mi artik aramiza
listeye ne zaman gireceksin?
Daha once yazmis olabilirsin, henuz okuma firsatim olmadi eskileri
Bu bugunun menusu mu bu bu arada?
aksamdaki ekmek miktarini yazmamissin ,ekmekden mumkun mertebe uzak dur kaptanim, hele simitten
bir de muz yerine elma tavsiyem - diyette oldugumuz icin yoksa muza karsi degilim :)
onun haricinde gayet guzel
bir de spor eklersen hele bal gibi olur
günaydın canım günaydınnn.. döndüm ama henüz listeye yazmayacağım kendimi.. giderkenki kiloma inmeye çalışıyorum. az biraz artım kaldı. onuda vereyim. ortalamayı bozmayayım. :) ekmeklerim benim 1 dilimi geçmez onu yazmamışım evet :) simitim de 1 dilim ekmek kadar yani çeyrek yedim. hergün aynı şeyi yiyince insana fenalık geliyor. arada sırada değiştiriyorum müsli, simit falan.. elmayı da canan karatay yemeyin demişti. onu duyduğumdan beri psikolojik galiba ne zaman yesem daha çok acıkıyorum. muzum küçük minnacık muzlardan. 1 porsiyon.
son olarak spor konusuna gelincede.. dün yaptım. dizimde sorun olduğu için çok abartıli spor yapamıyorum. eğer akşama çok ağrımazsa bi leslie patlatacağım. buraya yazıp sonra yapmamazlık etmiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?