- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.841
Geçmiş olsun kaptan. Dikkat et kendine, bol bol çorba iç iyi gelirOh oh super herkes diyete uymus gibi.. Benim butun planim alt ust oldu. Sabah yediklerimden sonra midemde bir agri basladi. Sabah kahvalti yaptim, sonrada meyve yedim. Bidahada bisey yemedim. Ta ki esim gelene kadar. Biraz peynir ekmek koydu yedim. Halada midem de agri var. usuttum galiba. Tam iyilesiyorum derken yine biseyler oluyor. Hakikaten cok sinir bozucu. Simdi dinleniyorum. Herkese iyi aksamlar
Selam.kızlar
Menum
2 dilim beyaz peynir tost yani tost dilim
Öğle
Körili tavuk bir kaç dilim patates kızartması
Aksam
Kuru fasülye kavurması yogurt
Gun icinde su bayramlarda kutularda alınan kare çikolatalardan 4 tane yedim
canım zaten benim diyetisyenin verdiği son listede dukan'a yakındı ben zorlanmadım hiç eğer ekmeksiz ve de meyvesiz yapamam diyorsan zorlanırsın canım benim meyveyle pek aram yoktur ekmek te zaten günde 3 dilim yiyordumdayko daykocummm yaaaaa su dukan olayina hic sicak bakmiyodum ama sen yapinca cok imrendim.. Azicik anlatsana nasil yapiyosun.. Bir suru evresi, ozel tarifleri falan var diye biliyorum. Zor olmuyomu.. Bi bilgilendirsen bizi :)
hoşgeldin canım tatil yaramış sana kilo veripte gelmişsin helal olsun vallaGunaydin
Ben geldim, bugun karla kapli bir Moskovadan sesleniyorum sizlere :)
Dun gece ucusu ile tekrar Moskova ya geldim.
internetsiz gecen 2 hafta sonunda tekrar araniza donmus bulunuyorum. Isyerinde olmamdan mutevellit cok eski mesajlari okuyamadim ama aksam ya da devam eden gunlerde okurum insallah.
bu arada sizlere guzel haber vereyim: bu sabah tartida 58.1 i gordum.
ben 2 hafta once turkiyeye gece ucusu ile gittim bir guzel yemekleri de yedim ucakta sevincten ve eve geldigimin ertesi sabahi tartiya ciktigimda 60 li kilolari gorup paniklemistim sonra farkettim ki annemin evindeki tarti ile abimin evindeki tarti farkli tartiyordu. Acaba benim burdaki tartim ile aradaki fark kac idi bilemedim.
buraya yanlis bilgi yazmak, vermedigim kilolari vermis gibi lanse etmek istemedim. kilo veriyordum ama bigun orda bigun burda oldugumdan her gittigim yerdeki tarti farkli tarttigindan temkinli girdim buraya son cuma kilomu.
son 2 gun de kosturmaca ile gecti dis cektirdim felan ondan olacak heralde bu sabah tarti yuzumu guldurdu. Yani bu cuma benim gunum olacak sanirim
Zira cumaya kadar sporla bi yarim kilo daha gider, yani insallah
Kaçaklar yuvaya dönmeye başladı
Güzel güzel
Önce menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1dilim ekmek
Spordan önce
3 yk yoğurt
Öğle
Bir tabak pırasa 1 elma
Aksam
2 haşlanmış yumurta
Sabah ki yumurtaları değerlendirelim.
Spor 300 kal.yakacak kadar yürüyüş koşu ve bisiklet
Aksam evde de mekik çekerim.su aklıma geldikçe içtim.
Selam kızlarr
Keyifler yerinde inşallah
Tabletimin şarj sorunu var laptop uda açamadım bi kaç gün elim değmedi şimdide Kızın telefonuna el koydum ondan yazıyorum
Sonra geçmiş yapıcam inşallah
Yılbaşından sonra 1-2 gün dağıttım ama 3 gündür diyetime geri döndüm hatta forumdaki jillien grubuna katıldım 30 gün spor garanti artık
Hepinizi öpüyorum
Sagolun kizlar. Simdi nane limon yapiyorum kendime. Bu sabah agrisiz uyandim. Insallah bugun guzel bir gun olur hepimize :)
günaydın kızlarr
hoşgeldin canım tatil yaramış sana kilo veripte gelmişsin helal olsun valla
Canim jillian michaels 30 day grubu var oraya katildim 3 levelden olusuyor 30 gun boyunca devam edicezCanim harkasin aynen devam- hele sporuna bayildim masallah sana
Ooo hadi bakalimTakip ediyorum her gun yaz buraya kac dakika ne yaptin - gozum uzerinde
Kaptancim cok gecmis olsunInsallah daha da iyisindir simdi. Mide usutmesine nane limon ve terlemek en iyi gelen seyler. Aman dikkat et
Valla bence de yaramis bana tatil - keske biraz daha uzun olsaydi
Ama spora baslamam lazim biran once, iyice hamlastimbu aksam hazirlikliyim bakalim neler olacak
sagol canim benim ne guzel anlatmissin ama internetten falan baktim. Burada acilmis forumlara falan baktim. Zor yaa. Senin altyapi hazirmis zaten yapabiliyosunda, bana zor gelir galiba.. Vazgectim.günaydın kızlarr
hasta olanlara geçmişler olsun
canım zaten benim diyetisyenin verdiği son listede dukan'a yakındı ben zorlanmadım hiç eğer ekmeksiz ve de meyvesiz yapamam diyorsan zorlanırsın canım benim meyveyle pek aram yoktur ekmek te zaten günde 3 dilim yiyordum
sadece karonhidrat ve meyve güçlendirme evresine kadar yenmiyor
baştan alayım 4 evreden oluşuyor ilk evre
atak: dukan sitesindeki teste göre 2-10 gün arasında sadece proteinle besleniyorsun ve de 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkın var bu da karbonhidrat yerine
sonrada seyir evresi bunda 1 gün sadece protein 1 gün de protein+sebze günü ve de sınırsız istediğin saatte yiyebiliyorsun
yulaf kepeği de 2 yemek kaşığı her gün bununla da bir sürü tarif yapabiliyorsun tatlıdan tuzluya ,ekmeğe kadar bi sürü tarif var
canım nette siteler var orada daha detaylı anlatımlar var benimki pek bi karışık oldu ama kısaca ben zorlanmadım ekmeği tamamen kestim kepekten yapıyorum çok canım isterse
hoşgeldin canım tatil yaramış sana kilo veripte gelmişsin helal olsun valla
Gunaydin herkese
Guncel rakip listelerimiz asagidaki gibidir:
Bildirimde bulunmayanlar kirmizi ile isaretli uyeler bir sonraki hafta da bildirimde bulunmazlar ise listeden silinecektir. Eski mesajlari cok dikkatli okuyamadim arada atladiklarim ya da yanlis yazdiklarim var ise bana bildiriniz. Yeni uyeler de kilolarini bildirirlerse listeye eklerim.
Herkese saglikli kilo vermeler :)
guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not
1/1/meksilina/56.2-izne ayrildi
2/2/se_zen/56
3/3/bettybooop/57.2-bildirimde bulunmadi
4/4/Prelestniy/59.4
5/5/solanum/62-bildirimde bulunmadi
6/6/minikiminannesi/62.2
7/7/yakar76/66.5-izinli
8/8/retrox/68-bildirimde bulunmadi
9/9/DERYAK/69.4
10/10/nepnep6/75
11/11/rebeka33/80.4-izinli
12/12/dayko/80.5
13/13/mosmorum/84.8-bildirimde bulunmadi
Birbirimizlede yarisiyoruz takim icinde herkes kendi kilosundan dusuk olana yetismeye gecmeye calisiyor ondeki de kilo veriyorki gecilmesinCanim bu neyin listesi.. Benim kafam karisti
Su jillian i bende bir iki gün yaptım bir hafta agrilardân yuruyememistim onasil bir agriydiJillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?