Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam.kızlar
Menum
2 dilim beyaz peynir tost yani tost dilim

Öğle
Körili tavuk bir kaç dilim patates kızartması

Aksam
Kuru fasülye kavurması yogurt

Gun icinde su bayramlarda kutularda alınan kare çikolatalardan 4 tane yedim

Geçmiş olsun kaptan. Dikkat et kendine, bol bol çorba iç iyi gelir

Kaptan çok geçmiş olsun . dun oğlumunda midesi kotu idi.iki defa bol şekerli nane çayı icirdim bugün iyi çok şükür. Dene derim faydası olur

Çikolata 4 değil de 2 olsa idi super ötesi bir menü derdim.

Sagolun kizlar. Simdi nane limon yapiyorum kendime. Bu sabah agrisiz uyandim. Insallah bugun guzel bir gun olur hepimize :)

günaydın kızlarr
hasta olanlara geçmişler olsun

dayko daykocummm yaaaaa su dukan olayina hic sicak bakmiyodum ama sen yapinca cok imrendim.. Azicik anlatsana nasil yapiyosun.. Bir suru evresi, ozel tarifleri falan var diye biliyorum. Zor olmuyomu.. Bi bilgilendirsen bizi :)
canım zaten benim diyetisyenin verdiği son listede dukan'a yakındı ben zorlanmadım hiç eğer ekmeksiz ve de meyvesiz yapamam diyorsan zorlanırsın canım benim meyveyle pek aram yoktur ekmek te zaten günde 3 dilim yiyordum
sadece karonhidrat ve meyve güçlendirme evresine kadar yenmiyor
baştan alayım 4 evreden oluşuyor ilk evre
atak: dukan sitesindeki teste göre 2-10 gün arasında sadece proteinle besleniyorsun ve de 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkın var bu da karbonhidrat yerine
sonrada seyir evresi bunda 1 gün sadece protein 1 gün de protein+sebze günü ve de sınırsız istediğin saatte yiyebiliyorsun
yulaf kepeği de 2 yemek kaşığı her gün bununla da bir sürü tarif yapabiliyorsun tatlıdan tuzluya ,ekmeğe kadar bi sürü tarif var
canım nette siteler var orada daha detaylı anlatımlar var benimki pek bi karışık oldu ama kısaca ben zorlanmadım ekmeği tamamen kestim kepekten yapıyorum çok canım isterse
hoşgeldin canım tatil yaramış sana kilo veripte gelmişsin helal olsun valla

Gunaydin herkese

Guncel rakip listelerimiz asagidaki gibidir:

Bildirimde bulunmayanlar kirmizi ile isaretli uyeler bir sonraki hafta da bildirimde bulunmazlar ise listeden silinecektir. Eski mesajlari cok dikkatli okuyamadim arada atladiklarim ya da yanlis yazdiklarim var ise bana bildiriniz. Yeni uyeler de kilolarini bildirirlerse listeye eklerim.

Herkese saglikli kilo vermeler :)

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/56.2-izne ayrildi
2/2/se_zen/56
3/3/bettybooop/57.2-bildirimde bulunmadi
4/4/Prelestniy/59.4
5/5/solanum/62-bildirimde bulunmadi
6/6/minikiminannesi/62.2
7/7/yakar76/66.5-izinli
8/8/retrox/68-bildirimde bulunmadi
9/9/DERYAK/69.4
10/10/nepnep6/75
11/11/rebeka33/80.4-izinli
12/12/dayko/80.5
13/13/mosmorum/84.8-bildirimde bulunmadi

Canim harkasin aynen devam - hele sporuna bayildim masallah sana

Ooo hadi bakalim Takip ediyorum her gun yaz buraya kac dakika ne yaptin - gozum uzerinde

Sagolun kizlar. Simdi nane limon yapiyorum kendime. Bu sabah agrisiz uyandim. Insallah bugun guzel bir gun olur hepimize :)

Kaptancim cok gecmis olsun Insallah daha da iyisindir simdi. Mide usutmesine nane limon ve terlemek en iyi gelen seyler. Aman dikkat et

günaydın kızlarr
hoşgeldin canım tatil yaramış sana kilo veripte gelmişsin helal olsun valla

Valla bence de yaramis bana tatil - keske biraz daha uzun olsaydi
Ama spora baslamam lazim biran once, iyice hamlastim bu aksam hazirlikliyim bakalim neler olacak

Canim jillian michaels 30 day grubu var oraya katildim 3 levelden olusuyor 30 gun boyunca devam edicez
27-30 dk suruyor hareketler

Selam kizlar,

Sabah 1 dilim tost ekmegini 2 ye bolup, peynirli tost yaptim.yanina limonlu cay

Saat 12.00 gibi 2 dilim light biskuvi yedim.

Saat 14.00'te 1 kase ezogelin corbasi, yaninda 1 dilim ekmek yedim.

Ne yesem sanki 15 katini yemisim gibi bir his var. hem aci cekiyorum, hemde azicik yiyip cok yemisim gibi hissettigim icin hosuma gidiyor. Delimiyim neyim

sagol canim benim ne guzel anlatmissin ama internetten falan baktim. Burada acilmis forumlara falan baktim. Zor yaa. Senin altyapi hazirmis zaten yapabiliyosunda, bana zor gelir galiba.. Vazgectim. Azicik azicik spor yapayim. Belki ise yarar..

Canim bu neyin listesi.. Benim kafam karisti

Canim dedim ya benim son zamanlar da yediklerimde buna yakindi cok fazla dikkat etmek gerekiyor bir kere kacamak yapinca arkasi cok hizli geliyor yilbasi vesilesi ile onu da ogrenmis oldum
Gerci bende de keci inadimi desem deve inadimi desem hangisi daha inatciysa ondan var yemiyorum yemiyecem istedigim kiloya dusene kadar insallah

Jillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi

Merhaba bacılar
Önce menü
Sabah iki yumurta iki dilim ekmek
Spordan önce
3 yk. Yoğurt
Öğle
Pırasa bir elma
Aksam
Bir lahmacun
Bir kase yeşil mercimek yemeği
İki havuç tursusu minikdi
İki kaşık çorba
Sacmasapan oldu aksam yemeği
220 kalori yakacak kadar yürüyüş ve koşu
Bugün geç kaldım ise yetişmek için sporu yarim bıraktım.
Bu kadar spor diyet yapınca hemencecik incelmek istiyor insan.sanki bir günde bu hale gelmiş gibi.

Jillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi
Su jillian i bende bir iki gün yaptım bir hafta agrilardân yuruyememistim onasil bir agriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…