- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.861
Bende bakayım.ya 30 dakika ise sabahları falan kalkıp yapabilirim gibi. Ben eskiden tuba özay yapardım.simdi yine ona basladım ama 45 dakika suruyor benim vakit sıkıntı oldugundan zamanın az olması daha iyi olur bana. Tuba ablamı seviyorum koltuk altı kasıma kadar çalıştırıyor hatun. Bi de hic sıkılmıyor insan. Tabii cocuklar firsat verse. Gerci cok tempolu bir sey degil.ama her yerin çalışıyor.Canim jillian michaels 30 day grubu var oraya katildim 3 levelden olusuyor 30 gun boyunca devam edicez
27-30 dk suruyor hareketler
Hepimizde var bacım o. Hemen incelsek ne güzel.olurdu. ama hemen kilo alıyoruz. Valla 3 gunde 3 kilo alabilirim o potansiyel var bende ama 3 gunde 500 gram anca veririm.Merhaba bacılar
Önce menü
Sabah iki yumurta iki dilim ekmek
Spordan önce
3 yk. Yoğurt
Öğle
Pırasa bir elma
Aksam
Bir lahmacun
Bir kase yeşil mercimek yemeği
İki havuç tursusu minikdi
İki kaşık çorba
Sacmasapan oldu aksam yemeği
220 kalori yakacak kadar yürüyüş ve koşu
Bugün geç kaldım ise yetişmek için sporu yarim bıraktım.
Bu kadar spor diyet yapınca hemencecik incelmek istiyor insan.sanki bir günde bu hale gelmiş gibi.
Evet gercekten dukan sıkılastırıyor. Ama benim.ciciklerden hiç bir sey kalmamıştı dukandan sonra. Daha ortaokulda bile o halinden buyuklerdi. Hep küçülsünler istemiştim ama küçülünce de kucuk kız cocuklarına dönmüştüm. Daha once de diyet ve sporla 15 kilo falan vermistim ama cicikler 90 dı. Dukanla direk oradan vermiştim sankimJillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi
İşte bu diyetten kafayı yemişligin belirtisi.Selam kizlar,
Sabah 1 dilim tost ekmegini 2 ye bolup, peynirli tost yaptim.yanina limonlu cay
Saat 12.00 gibi 2 dilim light biskuvi yedim.
Saat 14.00'te 1 kase ezogelin corbasi, yaninda 1 dilim ekmek yedim.
Ne yesem sanki 15 katini yemisim gibi bir his var. hem aci cekiyorum, hemde azicik yiyip cok yemisim gibi hissettigim icin hosuma gidiyor. Delimiyim neyim
Meksilina 52.6 ymış bacım, bi an sevinmiştim.rakibim donene kadar gecicem onu gelince onla dalda gecicem diyeGunaydin herkese
Guncel rakip listelerimiz asagidaki gibidir:
Bildirimde bulunmayanlar kirmizi ile isaretli uyeler bir sonraki hafta da bildirimde bulunmazlar ise listeden silinecektir. Eski mesajlari cok dikkatli okuyamadim arada atladiklarim ya da yanlis yazdiklarim var ise bana bildiriniz. Yeni uyeler de kilolarini bildirirlerse listeye eklerim.
Herkese saglikli kilo vermeler :)
guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not
1/1/meksilina/56.2-izne ayrildi
2/2/se_zen/56
3/3/bettybooop/57.2-bildirimde bulunmadi
4/4/Prelestniy/59.4
5/5/solanum/62-bildirimde bulunmadi
6/6/minikiminannesi/62.2
7/7/yakar76/66.5-izinli
8/8/retrox/68-bildirimde bulunmadi
9/9/DERYAK/69.4
10/10/nepnep6/75
11/11/rebeka33/80.4-izinli
12/12/dayko/80.5
13/13/mosmorum/84.8-bildirimde bulunmadi
İşte bu diyetten kafayı yemişligin belirtisi.Bizimde bir arkadas hasta surekli kusutlyor kıza diyorum.ki hazır fırsatın varken canın ne.istiyorsa ye kızın yemek dusundugu yok halbuki..ben hic oyle olmadım bogazlarımdsn yutkunamam gene de yerim. Grip oluum milletin canı çorba ister benim lahmacun. Hatta doguma giderkn doktor hemen yatiş işlemelerine başlayın.dedi ben odadan çıkınca eşime dedim bunlar şimdi bana.yemek yedirmez hadi gidelim hamburger yiyelim. Yatış falan yapmadan hamburger yiyip geldim kivrana kıvrana. Ilkinde de doguma gideken yol ustunde avm ye gidip "şimdi ben 40 gun evden cikmiycan bari bi hamburger yiyeyim " deyip yine hamburger yemiştim. " Obur insan her koşulda obur oluyor bacım.
Canim bu neyin listesi.. Benim kafam karisti
Jillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi
Evet gercekten dukan sıkılastırıyor. Ama benim.ciciklerden hiç bir sey kalmamıştı dukandan sonra. Daha ortaokulda bile o halinden buyuklerdi. Hep küçülsünler istemiştim ama küçülünce de kucuk kız cocuklarına dönmüştüm. Daha once de diyet ve sporla 15 kilo falan vermistim ama cicikler 90 dı. Dukanla direk oradan vermiştim sankim
İşte bu diyetten kafayı yemişligin belirtisi.Bizimde bir arkadas hasta surekli kusutlyor kıza diyorum.ki hazır fırsatın varken canın ne.istiyorsa ye kızın yemek dusundugu yok halbuki..ben hic oyle olmadım bogazlarımdsn yutkunamam gene de yerim. Grip oluum milletin canı çorba ister benim lahmacun. Hatta doguma giderkn doktor hemen yatiş işlemelerine başlayın.dedi ben odadan çıkınca eşime dedim bunlar şimdi bana.yemek yedirmez hadi gidelim hamburger yiyelim. Yatış falan yapmadan hamburger yiyip geldim kivrana kıvrana. Ilkinde de doguma gideken yol ustunde avm ye gidip "şimdi ben 40 gun evden cikmiycan bari bi hamburger yiyeyim " deyip yine hamburger yemiştim. " Obur insan her koşulda obur oluyor bacım.
Gunaydın kizlar.
Prelestniy canım Sende de sanırım en cok ordan gitmiş. Baksana direk 9 cm küçülmüş
günaydın kızlar. kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum. yılbaşı tatili oğlumun ateşi ile uğraşmakla geçti.ateşi çok zor düşüyor ateş düşürücü içirdiğim halde düşmüyor duş aldırmak zorunda kalıyorum.sabahlara kadar uykusuzluk kendimi bu hafta toparlayamadım
canım 2-3 günden sonra kaslar alışıyor tavsiye ederim imkanın varsa yada DEBBİE SİEBERS 'i dene o da 3 bölümden oluşuyor denemek istersen ayrıntılı da yazabilirimSu jillian i bende bir iki gün yaptım bir hafta agrilardân yuruyememistim onasil bir agriydi
aynen ben de öyleyimHepimizde var bacım o. Hemen incelsek ne güzel.olurdu. ama hemen kilo alıyoruz. Valla 3 gunde 3 kilo alabilirim o potansiyel var bende ama 3 gunde 500 gram anca veririm.
benimkiler küçülsün zaten sıkıntı yok o konudaEvet gercekten dukan sıkılastırıyor. Ama benim.ciciklerden hiç bir sey kalmamıştı dukandan sonra. Daha ortaokulda bile o halinden buyuklerdi. Hep küçülsünler istemiştim ama küçülünce de kucuk kız cocuklarına dönmüştüm. Daha once de diyet ve sporla 15 kilo falan vermistim ama cicikler 90 dı. Dukanla direk oradan vermiştim sankim
canım bi tek yılbaşında bozdum sonra da 2 gün canım ne istediyse daha doğrusu evde ne bulduysam yedim biraz da bilerek diyet psikolojisinden çıkardım kendimi yoksa o yasak bu yasak yaptıkça daha da çok canım istiyor sonraaa artıları görünce aklım başıma geldiKaptanim ben takima uye olanlarin son cuma bildirimlerine gore siralama yapmistim her cuma guncelliyordum listeyi ama son 2 haftadir tatilde oldugumdan aksadi. Bundan sonra da her cuma guncellemeye devam edecegim herkes icin uygun olursa
Herkes bir onundeki rakibini gecmeye calisir motivasyona faydasi olur diye dusunmustum
Kilonu bilmedigimden henuz seni eklemedim listeye. kendini de ekleyebilirsin elbette
sporunu begendim
Sen dukan mi yapiyorsun, ben de yapiyorum biraz kacamaklar fazla oldu bende ama hala programa sadik bi sekilde kilo vermeye devam ediyorum cok sukur.
10 kasimda baslamistim 65 kilo ile
Olculer
bel-kalca-basen 99 - 99 - 96 idi
bugun diyetin 57. gunu bitti 7 kilo 200 gram verdim
olculer 90 - 94 - 89
ama bugun regl oldum olculer sasmis olabilir.
Kaldi 6 kilo
Darisi basina daykom sakin pes etme cok guzel kilo verdiriyor - bazen sabit kaliyor bazen 3-5 gun veremiyorussun gibi geliyor ama sonra cat diye dusuveriyor yeter ki birakma
benimkiler de kuculsun istiyorum ama hic kuculmediler daha yahu
yani bedendeki farka gore hala cok az kuculduler
Insallah dedigin gibi olur benimkiler de
sabah olmamışGelelim bugun ne yaptigima
yine kacamakli bir gundu
sabah
1 baklava - 1 lokum
oglen
100 gram (kemikli) tavsan haslama
100 gram haslanmis brokoli
1 yk yulaf kepegi az biraz kiyma ve az peynirden olusan tuzlu kekimsi birsey
Aksam canim birsey istemedi uyuyakalmisim simdi uyandim
bu saatten sonra da birsey emek olmaz
Spor:
sabah - aksam - ev-is-ev yuruyus = 20 + 20 = 40 dakika
1 saat rampa tirmanma aletinde calistim - 500 kalori yaktim
70 mekik
40 diz cekme
yarim saat aletli calisma yaptim
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar. kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum. yılbaşı tatili oğlumun ateşi ile uğraşmakla geçti.ateşi çok zor düşüyor ateş düşürücü içirdiğim halde düşmüyor duş aldırmak zorunda kalıyorum.sabahlara kadar uykusuzluk kendimi bu hafta toparlayamadım
Canim sevindim iyi olmanagünaydınn herkese
D DERYAK45 Canım çok geçmiş olsun..
Prelestniy süper olmuş bu yarışma olayı.. bende listeye girdiğimde katılırım size..
bugünkü menüm şöyle
sabah
2dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim light salam ( 1 dilim 28 kalori)
öğlen
ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 minik muz
akşam
büyükçe bir salatam var (ege otları )
köfte yapacağım yanına
bide belki 3 kaşık makarna yerim.
dün gece eşim sahlep almış.( hazır değil ) aktardan almış. mideme iyi gelir diye. yaptık 1 bardak içtim. ne kadar iyi geldi anlatamam.. çok şükür iyileşiyorum.. artık buraya hastalandım diye yazmak istemiyorum. kilo verdm diye yazmak istiyorum.
ha bide leslie yapınca dizler error verdi haliyle.. sanırım haftada bir gün yapabileceğim. olsun az da olsa yapacağım inşallah..
güzel bir gün olsun kızlarr
Canim sevindim iyi olmana
Spor olarak yerde yapilan hareketleri denesen ust bedene yonelik olanlardan dizlerinde zorlanmamis olur sanirim
Menunde gayet guzel afiyet olsun
Kullandigin ilaclarin etkisi oldumu insulin direncine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?