Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrr son 2 aylık analiz sonuçlarına baktınızmııı.. azimle bu yolda emek veren hepinizi tebrik ediyorumm..
yakarcımm ha gayret canım benim. buraya ilk geldiğinde kilo veriyodun az buçuk. yine vermeye devam edeceksin. hiççç moralcağızlarını bozma.. senle ben buranın mehter takımı gibiyiz iki ileri bir geri.. ama bu defa öyle olmayacakkk.. rekorlar kırcaz inşallahhh

Canim jillian michaels 30 day grubu var oraya katildim 3 levelden olusuyor 30 gun boyunca devam edicez
27-30 dk suruyor hareketler
Bende bakayım.ya 30 dakika ise sabahları falan kalkıp yapabilirim gibi. Ben eskiden tuba özay yapardım.simdi yine ona basladım ama 45 dakika suruyor benim vakit sıkıntı oldugundan zamanın az olması daha iyi olur bana. Tuba ablamı seviyorum koltuk altı kasıma kadar çalıştırıyor hatun. Bi de hic sıkılmıyor insan. Tabii cocuklar firsat verse. Gerci cok tempolu bir sey degil.ama her yerin çalışıyor.

Hepimizde var bacım o. Hemen incelsek ne güzel.olurdu. ama hemen kilo alıyoruz. Valla 3 gunde 3 kilo alabilirim o potansiyel var bende ama 3 gunde 500 gram anca veririm.

Jillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi
Evet gercekten dukan sıkılastırıyor. Ama benim.ciciklerden hiç bir sey kalmamıştı dukandan sonra. Daha ortaokulda bile o halinden buyuklerdi. Hep küçülsünler istemiştim ama küçülünce de kucuk kız cocuklarına dönmüştüm. Daha once de diyet ve sporla 15 kilo falan vermistim ama cicikler 90 dı. Dukanla direk oradan vermiştim sankim

İşte bu diyetten kafayı yemişligin belirtisi. Bizimde bir arkadas hasta surekli kusutlyor kıza diyorum.ki hazır fırsatın varken canın ne.istiyorsa ye kızın yemek dusundugu yok halbuki..ben hic oyle olmadım bogazlarımdsn yutkunamam gene de yerim. Grip oluum milletin canı çorba ister benim lahmacun. Hatta doguma giderkn doktor hemen yatiş işlemelerine başlayın.dedi ben odadan çıkınca eşime dedim bunlar şimdi bana.yemek yedirmez hadi gidelim hamburger yiyelim. Yatış falan yapmadan hamburger yiyip geldim kivrana kıvrana. Ilkinde de doguma gideken yol ustunde avm ye gidip "şimdi ben 40 gun evden cikmiycan bari bi hamburger yiyeyim " deyip yine hamburger yemiştim. "Obur insan her koşulda obur oluyor bacım.

Meksilina 52.6 ymış bacım, bi an sevinmiştim.rakibim donene kadar gecicem onu gelince onla dalda gecicem diye ahhh ahhhh hayalllerim suya düştü. Olsun simdi o izne ayrıldı bi yerlerde gizli gizli yiyordur ben hic bozmayayım da farkı kapatayım barim.

Son düzenleme:

ahahahhaha okurken vallahi gülmekten mideme kramp girdi.. ki zaten var hali hazırda.. çok yaşa sen yaa.. gece gece ne güldüm..

selam herkese

se_zen iyi farketmissin valla, hata olmus pardon duzeltilmis liste asagida:

yalniz sen meksilinaya yetisemesen de ben bu hafta rakibimi gecip hemen ensene yapisicam haberin olsun

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/52.6-izne ayrildi
2/2/se_zen/56
3/3/bettybooop/57.2-bildirimde bulunmadi
4/4/Prelestniy/59.4
5/5/solanum/62-bildirimde bulunmadi
6/6/minikiminannesi/62.2
7/7/yakar76/66.5-izinli
8/8/retrox/68-bildirimde bulunmadi
9/9/DERYAK/69.4
10/10/nepnep6/75
11/11/rebeka33/80.4-izinli
12/12/dayko/80.5
13/13/mosmorum/84.8-bildirimde bulunmadi

Canim bu neyin listesi.. Benim kafam karisti

Kaptanim ben takima uye olanlarin son cuma bildirimlerine gore siralama yapmistim her cuma guncelliyordum listeyi ama son 2 haftadir tatilde oldugumdan aksadi. Bundan sonra da her cuma guncellemeye devam edecegim herkes icin uygun olursa

Herkes bir onundeki rakibini gecmeye calisir motivasyona faydasi olur diye dusunmustum
Kilonu bilmedigimden henuz seni eklemedim listeye. kendini de ekleyebilirsin elbette

Jillian 1 yapildi
30 mekik cekildi uzerine bu kadar spor yeter bu gunluk
Bu arada dukan protein agirlikli ya sikilasarak kilo veriliyormus olculerimi aldim 1 ay sonunda sizinlede paylasirim kizlar tabi cok fark etmezse unutabilirimde paylasmayi

sporunu begendim

Sen dukan mi yapiyorsun, ben de yapiyorum biraz kacamaklar fazla oldu bende ama hala programa sadik bi sekilde kilo vermeye devam ediyorum cok sukur.

10 kasimda baslamistim 65 kilo ile
Olculer
bel-kalca-basen 99 - 99 - 96 idi
bugun diyetin 57. gunu bitti 7 kilo 200 gram verdim
olculer 90 - 94 - 89

ama bugun regl oldum olculer sasmis olabilir.

Kaldi 6 kilo

Darisi basina daykom sakin pes etme cok guzel kilo verdiriyor - bazen sabit kaliyor bazen 3-5 gun veremiyorussun gibi geliyor ama sonra cat diye dusuveriyor yeter ki birakma

benimkiler de kuculsun istiyorum ama hic kuculmediler daha yahu
yani bedendeki farka gore hala cok az kuculduler

Insallah dedigin gibi olur benimkiler de

Gelelim bugun ne yaptigima

yine kacamakli bir gundu

sabah
1 baklava - 1 lokum

oglen
100 gram (kemikli) tavsan haslama
100 gram haslanmis brokoli
1 yk yulaf kepegi az biraz kiyma ve az peynirden olusan tuzlu kekimsi birsey

Aksam canim birsey istemedi uyuyakalmisim simdi uyandim
bu saatten sonra da birsey emek olmaz

Spor:
sabah - aksam - ev-is-ev yuruyus = 20 + 20 = 40 dakika
1 saat rampa tirmanma aletinde calistim - 500 kalori yaktim
70 mekik
40 diz cekme
yarim saat aletli calisma yaptim

günaydın kızlar. kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum. yılbaşı tatili oğlumun ateşi ile uğraşmakla geçti.ateşi çok zor düşüyor ateş düşürücü içirdiğim halde düşmüyor duş aldırmak zorunda kalıyorum.sabahlara kadar uykusuzluk kendimi bu hafta toparlayamadım

sabah sabah çok güldürdün beni se_zen.

Gunaydin hanimlar

Gunaydın kizlar.
Prelestniy canım Sende de sanırım en cok ordan gitmiş. Baksana direk 9 cm küçülmüş

9cm giden bel olcusu tatlim. Dukana baslarken gogus olcusunu almamistim, ama hissediyorum ki onlar kuculmediler yeterince. Hala diyete basladigimdaki ayni sutyeni kullaniyorum. Cok hafif bi billoasma var ama sirttan gitti heralde o da

Gunaydin canim cok gecmis olsun

merhaba kızlar
ay sezen öldürdün beni ya. yalnız değilim diye sevindim valla.
sabah regl oldum. bütün mızmızlığım üstümde valla. karnıma düdüklü tencere sokmuşlar sanki kocaman oldu valla.
dünkü raporu gördüm çok moralim bozuldu .sonra moral bozmaya gerek yok .o kiloları yiyiyp yiyip alanda sensin verecek olanda sensin. çok katı diyetler yapınca bana dönüşü ötü oluyor.şu an yaptığım gibi devam edersem bunu çözeceğim inşallah

Su jillian i bende bir iki gün yaptım bir hafta agrilardân yuruyememistim onasil bir agriydi
canım 2-3 günden sonra kaslar alışıyor tavsiye ederim imkanın varsa yada DEBBİE SİEBERS 'i dene o da 3 bölümden oluşuyor denemek istersen ayrıntılı da yazabilirim
Hepimizde var bacım o. Hemen incelsek ne güzel.olurdu. ama hemen kilo alıyoruz. Valla 3 gunde 3 kilo alabilirim o potansiyel var bende ama 3 gunde 500 gram anca veririm.
aynen ben de öyleyim
benimkiler küçülsün zaten sıkıntı yok o konuda

canım bi tek yılbaşında bozdum sonra da 2 gün canım ne istediyse daha doğrusu evde ne bulduysam yedim biraz da bilerek diyet psikolojisinden çıkardım kendimi yoksa o yasak bu yasak yaptıkça daha da çok canım istiyor sonraaa artıları görünce aklım başıma geldi hemen toparladım
senin verilecek az kilon kalmış maşallah benim daha 15 kg var senin başlangıç kilon benim hedef kilom
senin boyun kaçtı bu arada?

sabah olmamış
bende bu sabah kepekten ekmek yaptım mikrodalga da yarım pk. kabartma tozu vardı tarifte onu da mahlepli kabartma tozu kullandım poğaça gibi de bişi oldu gayet güzeldi tavsiye ederim canım
geçmiş olsun canım

günaydınn herkese

D DERYAK45 Canım çok geçmiş olsun..

Prelestniy süper olmuş bu yarışma olayı.. bende listeye girdiğimde katılırım size..

bugünkü menüm şöyle
sabah
2dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim light salam ( 1 dilim 28 kalori)

öğlen
ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 minik muz

akşam
büyükçe bir salatam var (ege otları )
köfte yapacağım yanına
bide belki 3 kaşık makarna yerim.

dün gece eşim sahlep almış.( hazır değil ) aktardan almış. mideme iyi gelir diye. yaptık 1 bardak içtim. ne kadar iyi geldi anlatamam.. çok şükür iyileşiyorum.. artık buraya hastalandım diye yazmak istemiyorum. kilo verdm diye yazmak istiyorum.

ha bide leslie yapınca dizler error verdi haliyle.. sanırım haftada bir gün yapabileceğim. olsun az da olsa yapacağım inşallah..

güzel bir gün olsun kızlarr

Canim sevindim iyi olmana
Spor olarak yerde yapilan hareketleri denesen ust bedene yonelik olanlardan dizlerinde zorlanmamis olur sanirim
Menunde gayet guzel afiyet olsun
Kullandigin ilaclarin etkisi oldumu insulin direncine

Canim sevindim iyi olmana
Spor olarak yerde yapilan hareketleri denesen ust bedene yonelik olanlardan dizlerinde zorlanmamis olur sanirim
Menunde gayet guzel afiyet olsun
Kullandigin ilaclarin etkisi oldumu insulin direncine

tam benimde dün aynı şey aklıma gelmişti.. mekik çekeyim göbeeme. biraz dumbell çalışayım kollarım çalışsın falan diye düşündüm. bugün biraz yapacağım bakalım inşallah..
insülin ilaçlarına mecburan ara verdik. bu ara o kadar çok, o kadar çok ilaç içtimki,ilaç deposu gibiyim. Doktor bile detox yapmamı söyledi. tam onu yapacakken mideyi üşüttük. Neyse söylenmiyorum. bu halimede bin şükür. Allah başka dert vermesin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…