- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.881
Eki Görüntüle 1365294
Sabah yaptigim ekmegimsi coregimsi hamur
Denemenizi tavsiye ederim kizlar
3 yemek kasigi yulaf kepegi
2 yemek kasigi yogurt (ben 3 kasik koydum)
1 yumurta
Yarim cay ksg karbonat
Yarim pk. Kabatma tozu ( ben mahlepli k.t. kullandim)
Pul biber
Yogurtla yumurtayi karistirip sonra diger malzemeler ekleniyor uzerine corekotu surup
Mikrodalga da 5 dk pisiyor
Dukan tarifi ama deneyin derim pogaca niyetine yedim ben
Mikrodalganiz yoksa normal firin icin de tarifler var onlari da deneyebilirsiniz
Afiyet olsun canimne güzel görünüyorr.. afiyet olsunnn.. pizza tabanı yaptın sandım ilk bakışta.sonra okuyunca anladım. ellerine sağlık.
bende ara öğündeki muz ile öğle yemeğinde yemediğim yoğurdu birleştirip üstüne tarçın ektim yedim :) tatlı niyetine..
oyyy tarçın sevilmezmiii biraz önce bir hazır çay almıştım. erikli tarçınlı yeni çıkmış. onu içtim nasıl güzeldiii.. tavsiye edeceğim ama sen sevmezsin.. hee bu arada sporlarını gördüm maşallah arkadaşıma süpersinnAfiyet olsun canim
Ben sevmiyorum pek tarcini tarcin yerine elmanin uzerine toz halde turk kahvesi dokuyorum cay suzgeciyle
Anla ne kadar kahve delisiyim
oyyy tarçın sevilmezmiii biraz önce bir hazır çay almıştım. erikli tarçınlı yeni çıkmış. onu içtim nasıl güzeldiii.. tavsiye edeceğim ama sen sevmezsin.. hee bu arada sporlarını gördüm maşallah arkadaşıma süpersinn
Allah sesimizi duydu. Biz yaz gelecek falan derken kara kis geri dondu :))Tarcina bende bayılırım.hoş bayilmadigim bisey yok da.ama tarçın baş taci süt ile içmeye bayılırım.
Daykom tarifi 3 kasiktan yapmamismiydin bacim sen seyirdeysen gunde 2 kasik yemen lazim diye biliyorum. Bunu yazan insanin ayni gun 4 yumurta yedigine takilma bacim. Ben ettim sen etme.Sozde menu yazacaktimtarif verdim menuyu unuttum bugun protein gunu ;
Sabah :
Ekmegin yarisi
1 yumurta ,az peynir ile omlet
1 kocamaann fincan yesil cay
Oglen :
2 parca tavuk gogsu yagsiz tavada
3-4 kasik yogurt(daha yogurt yerdimde yogurdum bitti aksama aldiririm artik)
Saat 15.30 : 1 fincan sade turk kahvesi
Aksam :
Kalan ekmegim
Ton baligi
Yogurt
Bi arada
1 brd sut
Saat 22.00 gibi 1 fincan yesil cay
Esim dalga gecmeye basladi artik kucuk odaya bi inek alalim en iyisi diye
Ben bu ekmegi yapardim cok. Iki olcuden falan yapip ince ince dilimler, civil peynirle falan tost yapar yerdim. 3 4 gun falan ywterdi. Ben normal fırında yapardım. Aklima gelmisken bu hafta sonu yapayim yine bir iki gun ekmek niyetine yerim.Eki Görüntüle 1365294
Sabah yaptigim ekmegimsi coregimsi hamur
Denemenizi tavsiye ederim kizlar
3 yemek kasigi yulaf kepegi
2 yemek kasigi yogurt (ben 3 kasik koydum)
1 yumurta
Yarim cay ksg karbonat
Yarim pk. Kabatma tozu ( ben mahlepli k.t. kullandim)
Pul biber
Yogurtla yumurtayi karistirip sonra diger malzemeler ekleniyor uzerine corekotu surup
Mikrodalga da 5 dk pisiyor
Dukan tarifi ama deneyin derim pogaca niyetine yedim ben
Mikrodalganiz yoksa normal firin icin de tarifler var onlari da deneyebilirsiniz
Her aksam gelip kopariyosun beni burda. Allah'ta seni guldursun sekerim :) ama yazdiklarin o kadar dogruki. Diyet yaparken daha saglikli beslenme oldugu icin tavuklar, sebzeler, yogurtlar cok yeniyor. Calistigim zamanlarda ticket veriyodu sirket, diyet yapmazken 1 ay gidiyodu. Cunku fast food takiliyodum. Diyete baslayinca mandiradan alisveris yapmistim. Peynirler, musliler, diyet ekmek vs. 1 haftada yiyip bitirmistim. Zor is bu diyet yaa..Daykom tarifi 3 kasiktan yapmamismiydin bacim sen seyirdeysen gunde 2 kasik yemen lazim diye biliyorum. Bunu yazan insanin ayni gun 4 yumurta yedigine takilma bacim. Ben ettim sen etme.Bende ne zaman diyete baslasam bizim mutfak masrafımız artar. Mantiga ters aslinda. Insan zayiflamaya calisirken nasil daha masrafli olabilir ki. Ama iste oluyor, ayyy ben dukan yaparken artik gizli gizli alıyordum cogu seyi. Ben utaniyordum ya hergun tavuk, ciger, kiyms yerken. Hep ayni kasaptan bile almiyordum "suna bak etten baska bir sey yemiyor " diycekler diye utaniyordum
Evet bacım diyet yapmıyorken hep karbonhidrat yedigimizden onlarda en ucuzları oldugundan alişveriş goze batmiyor. Is yerinde 10 liralik hamburder ya da ekmek arasi doner yiyorum şimdi yok demiglas soslu tavuk yok efendim mevsim sebzeleri esliginde dag kekikli tavuk. Adı ne kadar cok uzarsa hesapta o kadar kabarıyor. Bizimde multinetler ayın 15 inde bitiyor. Bu ara allahtan tavuk cevirme yapan bir yer bulduk butun herkes ordan yiyip duruyoruz. Tavuk dedigime bakmayın bıldırcın gibi bir sey kendileri. Ondan yani benim.menulerde genelde cevirme oluyor. Evde yemek olursa tabii onu goturuyorum.Her aksam gelip kopariyosun beni burda. Allah'ta seni guldursun sekerim :) ama yazdiklarin o kadar dogruki. Diyet yaparken daha saglikli beslenme oldugu icin tavuklar, sebzeler, yogurtlar cok yeniyor. Calistigim zamanlarda ticket veriyodu sirket, diyet yapmazken 1 ay gidiyodu. Cunku fast food takiliyodum. Diyete baslayinca mandiradan alisveris yapmistim. Peynirler, musliler, diyet ekmek vs. 1 haftada yiyip bitirmistim. Zor is bu diyet yaa..
Kaptanım bi kaç cam vardı silinecek geceyi bekledimBurda 20cm kar oldu. Yarin gorusmem var. kar botlariyla ne kadar şık olacağımmm.. Ikoncan gibi ahahah.. Neyse kendi kendime egleniyorum. Optum herkesi. Iyi geceler..
Bu arada bizim gece kusumeksilina nereye kayboldu yawww.. Huuu gelirsen ses verr :)
Meksilina 52.6 ymış bacım, bi an sevinmiştim.rakibim donene kadar gecicem onu gelince onla dalda gecicem diyeahhh ahhhh hayalllerim suya düştü. Olsun simdi o izne ayrıldı bi yerlerde gizli gizli yiyordur ben hic bozmayayım da farkı kapatayım barim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?