Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol adasimm
Kisss senin icine cem yilmaz`mi kacti cok yasa emi ne guldum
He gulum 2 yemek kasigi aslinda her gun yapmiyorum ben bu ekmegi yapinca da o gun 3 kasik yulaf yemis oluyorum o kadarcik esnetsem bisi olmaz demi

Canim mikrodalga da 5 dk da pisiyor zaten hafta da 1 en cok 2 kere yapiyorum

Kizlarr size bisey danismak istiyorum
Mart basinda esim yurtdisina cikacak 1 haftaligina
Yaninda dolar goturecek harcamak icin gecende dedim kenarda duran paradan dolar yapalim ne kadar lazimsa acelesi yok giderken yapariz dedi hoppp dolar cikti
Simdi dolarin durumu ne olur daha cikarmi yoksa dusermi hemen yapalimmi yoksa subat sonuna kadar bekliyelimmi
Ben hic anlamam para yonetiminden valla gecen senelerde yatirim yapim dedim bankadaki gorevli bile
anlamis siz neye yatirim yapcaksaniz soyleyin de biz ona yapmayalim dedi bi anlatsam komedi valla
Neyse konuma doneyim napalim kizlar bi akil verin bana

sezencim bundan guzel spor olurmu. Bayildim valla keske bizde de yapan olsa. Hemen atarim kendimi sokaga :)

hosgeldin canimcimm.. Yaz arada sirada :))

canimcim esin 1 haftada ne kadar para harcayabilir ki.. Pek farketmez bankadan yada evde aldigi paradan dolar almasi. Subata kadar da cok buyuk degisiklik olmaz bence. Ama en iyisini siz bilirsiniz

Selam kızlar
Menum
Sabah
1 dilim.kepekli ama.kaşarlı tost

Ogle
Ciger ve yogurt

Ara 1 dilim şerbetli tatlı

Akşam
Ax haşlanmış karnıbahar
Yogurt

Huhu nasılsınız hanımlar)))
brn diyete devam.
daykom inan bu ekonomiden hiç anlamam. anlasam ah ne iyi olur. misal bende birikim yapmak istiyorum ama neye nasıl hiç bilmiyorum. maaş bankamla sırf bu yüzden görüşmeye gideceğim ilk bulduğum fırsatta. ama hep mantığım şu şekilde işler. alınan mal benimdir ve zarar gelmez gerisini bilmem.
Selam kızlar
Menum
Sabah
1 dilim.kepekli ama.kaşarlı tost

Ogle
Ciger ve yogurt

Ara 1 dilim şerbetli tatlı

Akşam
Ax haşlanmış karnıbahar
Yogurt
sezenim sana on numara 5 yıldız menün harika gerçekten. benimki de buna yalın ama akşam az biraz daha fazla.
@meksilina seni gormek guzel, yalniz birakma buralarda bizi - bak rakibinin gozu kara gecer mi gecer seni valla - zaten o seni gecmezse ben onu gececegim
tatlım benim rakıp fena, beni geçecek gibi duruyor. maşallah ona.

Canim mikrodalga da 5 dk da pisiyor zaten hafta da 1 en cok 2 kere yapiyorum

Ahhh ahhh ezigim ben ya. Bu ara her yerde bir mikrodalgamın olmadıgı gercegi karşıma çıkıyor. Olaydı mikrodalgam yapmazmıydım bende 5 dakikada. Ama ben yarım saatte falan anca yapıyom. Benim esim mikrodalgaya karşı. Aslında o her turlü masrafa karşı. Topluca alma fikrine karşı adam ya. Yoksa bende yaprdım fincanda kekler,.kolay ekmekler falan. Neyse bu ara iş yerine alacak gibiyiz. Artık orda ben tüm hevesimi alırım.

Dayko,
Şimdi insanlara usd konusunda al ya da sat demek olmaz. Kurlar çünkü bize okulda ogretildigi gibi 3 5 tane sabit beklentiyle yonlenmiyor. O kadar cçok degişken var ki kur fiyatını etkileyen. Şimdi sana derim ki kur yukarı dogru gidiyor beklenti o yonde ama çok hızlı hareket etmez ama yarın adamın biri çıkar bir açıklama yapar, iki kişi çıkar gösteri yapar, merkez bankası politikasını degiştirir elinde çok sıçak para vardır kur düşer, ya da çıkar. O yüzden bir sey demek zor. Piyasada her sey sabit olursa kucuk kucuk yukelicek gibi duruyor. Ama bu piyasa o kadar buyuk ki takip etmek cok zor bacım. Bence sen riske girme. Eşin ne istiyorsa onu yapsın. Sorumlulugu üzerinden atarsın boylece

Meksilina bende bu bogaz varken seni biraz zor gecerim bacım. Insan hiç mi bir seye hayır diyemez yahu. Sporda yok tabii, onun etkisi çok oluyor yoksa çok hızlı verbiliyorum aslında. Allahım.hala bahane buluyorum yahu.
Yatırım konusunda da bacım ben yıllardır bu isin icindeyim eger uzun yıllar yatırım yapabilorim dersen en saglamı bireysel emeklilik. Ama oyle emekli olucam falan diye degil. 10 yıl boyunca sabit yatirip sonra toplu olarak paranı alır çıkarsın. Bir araştır istersen, onun dışında nakit paran çoksa riski dagıtmayı ben tercih ederdim. Birsz tl, biraz doviz olarak. Bu ara altın fiyatları da iyi gibi daha dusermi bilmem ama uzun vadede altın pek zarar ettirmez bacım. Hem.harcaması daha zor oluyor onu.

canım aslında benim bi kredim vardı o geçen ay bitti. aynı o parayı kredi varmış gibi biriktirmek istiyorum ama öyle 10 yıl falan olmaz yahu. en fazla 1 yıl. ev alacam da. eşim erteliyor sürekli ev fiyatları çok yüksek bekleyelim diyor. bende hiç değilse kenara koyayım diyorum. böle bi hesap olsa maaş bankamda, parayı 15inde kendi çekse, dokunmama izin vermese, sadece şubeye gidince izin verse falan ne iyi olur.

Gunaydin herkese,

Bizim liste yayinlanmamis henuz sanirim.

Ben dunku menumu yazayim hemen

Sabah
1 bardak tarcinli sut - 1 lokum (hala engel olamiyorum kendime bu nedir yahu)

Ogle
100gr (kemikli) tavsan
2yk yulaf kepeginden olusan tuzlu kekim
biraz peynir

Aksam
canim birsey istemedi spordan sonra direkt yattim

Spor
sabah - aksam rutin ev-is-ev yuruyus = 20+20=40dakika
1 saat rampa tirmanma aletinde calistim 440 kalori harcadim
100 mekik
15 dakika aletlerde calistim.

Kaptanlarim ben bir onceki haftaki listeyi yayinliyorum asagida umarim sizin icin sorun olmaz - cunku toplantiya gidecegim birazdan tekrar giremeyebilirim. Meksilina izinli diye bu haftaki listeden sildim

Umarim dogru yapmisimdir
**14.TAKIM 395. ETAP ***

Prelestniy (59,4 /57.1 / 2.3/ 3.87 %)
nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 / / /%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 / / /%)
dayko ( 80.5 / / / % )
minikiminannesi (62,2///%)

14. TAKIM ORTALAMASI %

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim yine oğlum hasta o yüzden burayı biraz boşladım. Ama diyete devam tabi spor olmasa da.dünkü menümü yazayım hemen:
sahur
Haşlama sebze ve çorba

İftar
Çorba
3 yk nohut
4 yk bulgur pilavı
yeşil salata

Ara
İki bardak çay
Biraz kuruyemiş

Latte nescafe

günaydın kızlar
**14.TAKIM 395. ETAP ***

nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 / / /%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 / / /%)
dayko ( 80.5 / 80.5 / 0/ 0% ) kilosu aynı

14. TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın arkadaşlar
**14.TAKIM 395. ETAP ***

nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 /69,4 /0 /0%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 / / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI %

**14.TAKIM 395. ETAP ***

nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 / / /%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 /55.7 /0.3 /0.56%)

14. TAKIM ORTALAMASI %

Prelestniy anammmm naptıınnnn bacım sen. Sabah sabah kucuk dilimi.yuttum. bravoo valla sana. Sabah sabah telas sardı beni bak ben bu accuk accuk kilo vermelerimle nasıl acicam aradaki farkı

Kızlar jillian yapanınız var dı değilmi bende bugün başladım . Haftada 3-4 gün yürüyüş yapıyorum ama bana pek faydası yok. Bende biraz değiştireyim dedim ama 10 dk ancak yapabildimdambılı kaç kg kullanıyorsunuz. 10 dk sonunda midem bulanmaya başladı.

Merhaba kızlar
Bu hafta bende listeye gideyim.ne zaman ayrıldım kaç kilo ile ayrıldım hatırlamıyorum.
Bu sabah 64,600 düm.daha daha aşağıda bir rakamdır aslında regl olunca fazla çıktı.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…