- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.901
Sagol adasimmoyyy tarçın sevilmezmiii biraz önce bir hazır çay almıştım. erikli tarçınlı yeni çıkmış. onu içtim nasıl güzeldiii.. tavsiye edeceğim ama sen sevmezsin.. hee bu arada sporlarını gördüm maşallah arkadaşıma süpersinn
Kisss senin icine cem yilmaz`mi kacti cok yasa emi ne guldumDaykom tarifi 3 kasiktan yapmamismiydin bacim sen seyirdeysen gunde 2 kasik yemen lazim diye biliyorum. Bunu yazan insanin ayni gun 4 yumurta yedigine takilma bacim. Ben ettim sen etme.Bende ne zaman diyete baslasam bizim mutfak masrafımız artar.
Mantiga ters aslinda. Insan zayiflamaya calisirken nasil daha masrafli olabilir ki. Ama iste oluyor, ayyy ben dukan yaparken artik gizli gizli alıyordum cogu seyi. Ben utaniyordum ya hergun tavuk, ciger, kiyms yerken. Hep ayni kasaptan bile almiyordum "suna bak etten baska bir sey yemiyor " diycekler diye utaniyordum
Canim mikrodalga da 5 dk da pisiyor zaten hafta da 1 en cok 2 kere yapiyorumBen bu ekmegi yapardim cok. Iki olcuden falan yapip ince ince dilimler, civil peynirle falan tost yapar yerdim. 3 4 gun falan ywterdi. Ben normal fırında yapardım.
Aklima gelmisken bu hafta sonu yapayim yine bir iki gun ekmek niyetine yerim.
sezencim bundan guzel spor olurmu. Bayildim valla keske bizde de yapan olsa. Hemen atarim kendimi sokaga :)Benim spor yalan oldu. 10 dakika yapmistim ki kızım 5 karış suratla geldi. Niye mutsuzsun diyince herkes sokaktayken nasıl mutlu olurum dedi. Meger bizim tum mahalle sokaktaymış. Hemen apar topar saat 10 da sokaga çıktık. 11.30 a kadar kar topu oynayıp poşetle yokustan assagı kaydık. Valla acayip eglendum. Posetle kaymak ne guzelmiş ya. Özlemişim.
hosgeldin canimcimm.. Yaz arada sirada :))Kaptanım bi kaç cam vardı silinecek geceyi bekledimBen zaten izne de bu camlar yüzünden ayrıldım. Gece olunca cam silmeden duramıyorum ayol
şaka bi yana hep girip okuyorum aslında yazdıklarınızı.
Bu izin bana pek iyi geldi. Düne kadar vicdanım sızlamadan rahat rahat yedim. Bugünde diyetime geri döndüm. Doktor randevum vardı onu çıkardım aradan. diyete tam gazdevam yani.
Sezenim yokluğumu fırsat bilmişsin bakıyorum hemen hayallere dalmışsın
evet size sonsuz katılıyorum diyet=masraf
eşim ben diyete başladığımdan beri aç kaldığından, aldığımız etleri çalan bi hırsız olduğundan yakınıp duruyor sürekliBende diyorum" yiyelim güzelleşelim hayatım" adamcağız perişan
canimcim esin 1 haftada ne kadar para harcayabilir ki.. Pek farketmez bankadan yada evde aldigi paradan dolar almasi. Subata kadar da cok buyuk degisiklik olmaz bence. Ama en iyisini siz bilirsinizKizlarr size bisey danismak istiyorum
Mart basinda esim yurtdisina cikacak 1 haftaligina
Yaninda dolar goturecek harcamak icin gecende dedim kenarda duran paradan dolar yapalim ne kadar lazimsa acelesi yok giderken yapariz dedi hoppp dolar cikti
Simdi dolarin durumu ne olur daha cikarmi yoksa dusermi hemen yapalimmi yoksa subat sonuna kadar bekliyelimmi
Ben hic anlamam para yonetiminden valla gecen senelerde yatirim yapim dedim bankadaki gorevli bile
anlamis siz neye yatirim yapcaksaniz soyleyin de biz ona yapmayalim dedi bi anlatsam komedi valla
Neyse konuma doneyim napalim kizlar bi akil verin bana
daykom inan bu ekonomiden hiç anlamam. anlasam ah ne iyi olur. misal bende birikim yapmak istiyorum ama neye nasıl hiç bilmiyorum. maaş bankamla sırf bu yüzden görüşmeye gideceğim ilk bulduğum fırsatta. ama hep mantığım şu şekilde işler. alınan mal benimdir ve zarar gelmezKizlarr size bisey danismak istiyorum
Mart basinda esim yurtdisina cikacak 1 haftaligina
Yaninda dolar goturecek harcamak icin gecende dedim kenarda duran paradan dolar yapalim ne kadar lazimsa acelesi yok giderken yapariz dedi hoppp dolar cikti
Simdi dolarin durumu ne olur daha cikarmi yoksa dusermi hemen yapalimmi yoksa subat sonuna kadar bekliyelimmi
Ben hic anlamam para yonetiminden valla gecen senelerde yatirim yapim dedim bankadaki gorevli bile
anlamis siz neye yatirim yapcaksaniz soyleyin de biz ona yapmayalim dedi bi anlatsam komedi valla
Neyse konuma doneyim napalim kizlar bi akil verin bana
sezenim sana on numara 5 yıldız menün harika gerçekten. benimki de buna yalın ama akşam az biraz daha fazla.Selam kızlar
Menum
Sabah
1 dilim.kepekli ama.kaşarlı tost
Ogle
Ciger ve yogurt
Ara 1 dilim şerbetli tatlı
Akşam
Ax haşlanmış karnıbahar
Yogurt
tatlım benim rakıp fena@meksilina seni gormek guzel, yalniz birakma buralarda bizi - bak rakibinin gozu kara gecer mi gecer seni valla- zaten o seni gecmezse ben onu gececegim
Canim mikrodalga da 5 dk da pisiyor zaten hafta da 1 en cok 2 kere yapiyorum
canım aslında benim bi kredim vardı o geçen ay bitti. aynı o parayı kredi varmış gibi biriktirmek istiyorum ama öyle 10 yıl falan olmaz yahu. en fazla 1 yıl. ev alacam daMeksilina bende bu bogaz varken seni biraz zor gecerim bacım. Insan hiç mi bir seye hayır diyemez yahu. Sporda yok tabii, onun etkisi çok oluyor yoksa çok hızlı verbiliyorum aslında. Allahım.hala bahane buluyorum yahu.
Yatırım konusunda da bacım ben yıllardır bu isin icindeyim eger uzun yıllar yatırım yapabilorim dersen en saglamı bireysel emeklilik. Ama oyle emekli olucam falan diye degil. 10 yıl boyunca sabit yatirip sonra toplu olarak paranı alır çıkarsın. Bir araştır istersen, onun dışında nakit paran çoksa riski dagıtmayı ben tercih ederdim. Birsz tl, biraz doviz olarak. Bu ara altın fiyatları da iyi gibi daha dusermi bilmem ama uzun vadede altın pek zarar ettirmez bacım. Hem.harcaması daha zor oluyor onu.
Prelestniy anammmm naptıınnnn bacım sen. Sabah sabah kucuk dilimi.yuttum. bravoo valla sana. Sabah sabah telas sardı beni bak ben bu accuk accuk kilo vermelerimle nasıl acicam aradaki farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?