- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.921
Merhaba kızlar
Bu hafta bende listeye gideyim.ne zaman ayrıldım kaç kilo ile ayrıldım hatırlamıyorum.
Bu sabah 64,600 düm.daha daha aşağıda bir rakamdır aslında regl olunca fazla çıktı.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
abooow naptın gülüm sen, helal.Kaptanlarim ben bir onceki haftaki listeyi yayinliyorum asagida umarim sizin icin sorun olmaz- cunku toplantiya gidecegim birazdan tekrar giremeyebilirim. Meksilina izinli diye bu haftaki listeden sildim
Umarim dogru yapmisimdir
**14.TAKIM 395. ETAP ***
Prelestniy (59,4 /57.1 / 2.3/ 3.87 %)
nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 / / /%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 / / /%)
dayko ( 80.5 / / / % )
minikiminannesi (62,2///%)
14. TAKIM ORTALAMASI %
Canim ben yapiyorum ama daha ne kadar yapabilirim bilmem dizlerim zorlanmaya basladi .Dunden beri agriyorlarKızlar jillian yapanınız var dı değilmi bende bugün başladım . Haftada 3-4 gün yürüyüş yapıyorum ama bana pek faydası yok. Bende biraz değiştireyim dedim ama 10 dk ancak yapabildimdambılı kaç kg kullanıyorsunuz. 10 dk sonunda midem bulanmaya başladı.
Kaptanlarim ben bir onceki haftaki listeyi yayinliyorum asagida umarim sizin icin sorun olmaz- cunku toplantiya gidecegim birazdan tekrar giremeyebilirim. Meksilina izinli diye bu haftaki listeden sildim
Umarim dogru yapmisimdir
**14.TAKIM 395. ETAP ***
nepnep6 ( 75/ / / %)
DERYAK45 ( 69,4 / / /%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 / / /%)
dayko ( 80.5 / / / % )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Canim valla benim listeye gore bayaa harcarsezencim bundan guzel spor olurmu. Bayildim valla keske bizde de yapan olsa. Hemen atarim kendimi sokaga :)
hosgeldin canimcimm.. Yaz arada sirada :))
canimcim esin 1 haftada ne kadar para harcayabilir ki.. Pek farketmez bankadan yada evde aldigi paradan dolar almasi. Subata kadar da cok buyuk degisiklik olmaz bence. Ama en iyisini siz bilirsiniz
Aynen canim anlasilacak gibi degilki her an her sey olabiliyorHuhu nasılsınız hanımlar)))
brn diyete devam.
daykom inan bu ekonomiden hiç anlamam. anlasam ah ne iyi olur. misal bende birikim yapmak istiyorum ama neye nasıl hiç bilmiyorum. maaş bankamla sırf bu yüzden görüşmeye gideceğim ilk bulduğum fırsatta. ama hep mantığım şu şekilde işler. alınan mal benimdir ve zarar gelmezgerisini bilmem.
sezenim sana on numara 5 yıldız menün harika gerçekten. benimki de buna yalın ama akşam az biraz daha fazla.
tatlım benim rakıp fena, beni geçecek gibi duruyor . maşallah ona .
Ahhh ahhh ezigim ben ya. Bu ara her yerde bir mikrodalgamın olmadıgı gercegi karşıma çıkıyor. Olaydı mikrodalgam yapmazmıydım bende 5 dakikada. Ama ben yarım saatte falan anca yapıyom. Benim esim mikrodalgaya karşı. Aslında o her turlü masrafa karşı. Topluca alma fikrine karşı adam ya. Yoksa bende yaprdım fincanda kekler,.kolay ekmekler falan. Neyse bu ara iş yerine alacak gibiyiz. Artık orda ben tüm hevesimi alırım.
Aynen canim tesekkur ederim vakit ayirip yazmissinDayko,
Şimdi insanlara usd konusunda al ya da sat demek olmaz. Kurlar çünkü bize okulda ogretildigi gibi 3 5 tane sabit beklentiyle yonlenmiyor. O kadar cçok degişken var ki kur fiyatını etkileyen. Şimdi sana derim ki kur yukarı dogru gidiyor beklenti o yonde ama çok hızlı hareket etmez ama yarın adamın biri çıkar bir açıklama yapar, iki kişi çıkar gösteri yapar, merkez bankası politikasını degiştirir elinde çok sıçak para vardır kur düşer, ya da çıkar. O yüzden bir sey demek zor. Piyasada her sey sabit olursa kucuk kucuk yukelicek gibi duruyor. Ama bu piyasa o kadar buyuk ki takip etmek cok zor bacım. Bence sen riske girme. Eşin ne istiyorsa onu yapsın. Sorumlulugu üzerinden atarsın boylece
Prelestniy anammmm naptıınnnn bacım sen. Sabah sabah kucuk dilimi.yuttum. bravoo valla sana. Sabah sabah telas sardı beni bak ben bu accuk accuk kilo vermelerimle nasıl acicam aradaki farkı
Ay çok pis hasetlendim.Ya . Maşallah.
Haftaya hedef koyuyorum.63 görülecek
abooow naptın gülüm sen, helal.
Hoşgeldin cnm. Kısa sürede gider umarım kiloların.Merhaba aranıza katıldığım için mutlu olduğumu belirteyim. Ben 28 yaşındayım. Bekarım ve finans kurumunda çalışıyorum.
İki sene önce yaklaşık 40 kilo belki daha fazla verdim 1 yıl içerisinde. Bir yıldırda kilom 80-85 arasında değişti..Açıkçası biraz vücudum otursun diye son bir senedir kilo vermek yerine korumayı tercih ettim.Korunacak bir rakam değildi kilom ama sarkmayı min düzeyde tutmak için bu benim tercihim=)
Şimdi 85 kiloyum. Ve artık tekrar zayıflamaya başlamamın zamanı geldi.ve aranızdayım=)
Bu arada boyum 174.
HosgeldinMerhaba aranıza katıldığım için mutlu olduğumu belirteyim. Ben 28 yaşındayım. Bekarım ve finans kurumunda çalışıyorum.
İki sene önce yaklaşık 40 kilo belki daha fazla verdim 1 yıl içerisinde. Bir yıldırda kilom 80-85 arasında değişti..Açıkçası biraz vücudum otursun diye son bir senedir kilo vermek yerine korumayı tercih ettim.Korunacak bir rakam değildi kilom ama sarkmayı min düzeyde tutmak için bu benim tercihim=)
Şimdi 85 kiloyum. Ve artık tekrar zayıflamaya başlamamın zamanı geldi.ve aranızdayım=)
Bu arada boyum 174.
Merhaba aranıza katıldığım için mutlu olduğumu belirteyim. Ben 28 yaşındayım. Bekarım ve finans kurumunda çalışıyorum.
Bu arada boyum 174.
İsteyince oluyormuş iyi bir örnek oldum kendime=)Hosgeldin
Masallah guzel vermissiniz
Hb inş hepimiz kolaylıkla kurtuluruz fazlalıklarımızdan=)Hoşgeldin cnm. Kısa sürede gider umarım kiloların.
Hoşgeldim ve teşekkür ederim.Aramiza hosgeldin.Oncelikle tebrik ederim 1 yilda 40 kilo vermek ve bu kiloyu sabitlemek kolay birsey degil. Nazar degmesin
Hedef kilon nedir?
Insallah saglikla verecegiz kilolari hep birlikte birbirimize destek olarak.
Bugun sabah ki kilonu olctuysen bugun bildirirsen 2 haftalik deneme suresinedn sonra yarisma listesine eklenebilirsin :)
Evet isteyince oluyor bende 80 kg yum ilk hedef 70 sonra Allah kerimİsteyince oluyormuş iyi bir örnek oldum kendime=)
Hb inş hepimiz kolaylıkla kurtuluruz fazlalıklarımızdan=)
Hoşgeldim ve teşekkür ederim.
İsteyince olmayacak şey yokmuş. Kimi zaman zor gelsede sonuç için herşeye değer=)
Bugün sabah ki kilom 85.
Hedef kilom 63 =)
Hoşgeldinn.. maşallah ne güzel vermişsin.. devamı da gelir inşallahMerhaba aranıza katıldığım için mutlu olduğumu belirteyim. Ben 28 yaşındayım. Bekarım ve finans kurumunda çalışıyorum.
Bu arada boyum 174.
İnş ulaşırsın tabi. Nasıl bi diyet uyguluyorsun? Kaç yaşındasın?Evet isteyince oluyor bende 80 kg yum ilk hedef 70 sonra Allah kerim
herkese merhaba
Kilo verenleri tebrik ederim
Geçen hafta telaştan fırsat bulup yazamamıştım, izne ayrılmak istediğimi..
**14.TAKIM 395. ETAP ***
nepnep6 ( 75/ / / %)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
DERYAK45 ( 69,4 /69,4 /0 /0%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 /55.7 /0.3 /0.56%)
dayko ( 80.5 / 80.5 / 0/ 0% ) kilosu aynı
Yakar76 (67/64,6/2,4/0,9 ) Dörde bölündü.
14. TAKIM ORTALAMASI %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?