- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.941
Tebrik ederim seni. Sporsuz kilo verme kalıcı olmuyor zaten.Ben Moskova da masabasi ofis isi yapan Elektrik muhendisiyim. 28 yasindayim, bekarim ve boyum 158cm.Yaklasik 2 ay once bu takima uye oldugumda 65 kilo idim bugun kilo bildirim gunumuz ve 7,9 kilo vermis durumdayim. Hedef kilom 51.8.
Dukan diyeti ve yaninda saglam bir spor yapiyorum :)
Zamanla taniyacaksindir hepimizi, yeter ki her gun ugra buraya o gun ne yedigini ne ictigini, ne spor yaptigini yaz.
Bizim yazdigimiz raporlari yorumla, degerli tavsiyelerine her zaman acigiz.Birbirimize destek amac zaten.
Biz de elimizden geldigince senin raporlarini yorumlar, gerekli oldugu halde tavsiyelerde bulunuruz
Hee kızlar bu arada bugünkü menümü yazayım,
Sabah
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 35kcal
1/2 dilim ekmek 35 kcal
1 minik muz 48 kcal
öğlen
2 yumurta ile omlet 168kcal
1 dilim ekmek 70kcal
ara
mandalina 38kcal
sütlü kahve 55kcal
akşam
pilav üstü kuru fasülye 270 kcal
salata ( ege otları ) 87kcal
toplam 806 kcal
su sabahtan beri 1 litre içmişimdir. öğleden sonrada 1 litre içerim.
spor : bugün 30 mekik ve kol hareketleri vs belki birazda yoga yaparım
Kaptanımız kaç kilosun kaç olunca yeniden listede olacaksın=)
menün bence çok başarılı birde call olarak mı yazacağız listelerimizi bunu gözden kaçırmışım=)
ben 38 yaşında evli 13 yaşında bir kız annesiyim çalışmıyorum. Nisan 2014 de diyetisyene giderek diyete başladım ağustos ayı gibi diyetisyene gitmeyi bıraktım (hep aynı iyi gidiyorsun böyle devam demeye başlayınca ) uzun süre 3 ana 3 ara öğun şeklinde diyet ve spor yaptım son zaman da bayaa bi salmıştım kaçamaklar falan çoğalmıştı bende araştırırken dukan diyetini denemeye karar verdim 3 hafta falan oluyor dukan diyet yapıyorumİnş ulaşırsın tabi. Nasıl bi diyet uyguluyorsun? Kaç yaşındasın?
Teşekkür ederim Tatlım.İstemek ve kararlı olmak söylediğin gibi tek yol buymuş sanırım=)Cal olarak yazmak zorunda değişim.önemli olan Ne yediysen paylaşmak
Bu arada hoşgeldin.40 kilo verdiğini okuyunca 40 kere maşallah dedim.müthiş bir rakam .Azim istek ve istikrarlı olunca yapılmayacak şey
yok
Bende kendimi tanitayim
34 yasında evli 2 çocuklu mutlu ve dobişim.
Ziraat teknikeriyim.adana da yaşıyorum.inşallah hep beraber bu fazlaliklardan kurtuluruz.
sen dobişsen biz ne diyekCal olarak yazmak zorunda değişim.önemli olan Ne yediysen paylaşmak
Bu arada hoşgeldin.40 kilo verdiğini okuyunca 40 kere maşallah dedim.müthiş bir rakam .Azim istek ve istikrarlı olunca yapılmayacak şey
yok
Bende kendimi tanitayim
34 yasında evli 2 çocuklu mutlu ve dobişim.
Ziraat teknikeriyim.adana da yaşıyorum.inşallah hep beraber bu fazlaliklardan kurtuluruz.
ben 38 yaşında evli 13 yaşında bir kız annesiyim çalışmıyorum. Nisan 2014 de diyetisyene giderek diyete başladım ağustos ayı gibi diyetisyene gitmeyi bıraktım (hep aynı iyi gidiyorsun böyle devam demeye başlayınca ) uzun süre 3 ana 3 ara öğun şeklinde diyet ve spor yaptım son zaman da bayaa bi salmıştım kaçamaklar falan çoğalmıştı bende araştırırken dukan diyetini denemeye karar verdim 3 hafta falan oluyor dukan diyet yapıyorum
114,6 kg ile başladım 80,5 kilodayım boyum 168
tesekkürler canımsende çok güzel vermişsin maşallah canım. dukanla ne kadar verdin
spor olarak neler yapıyorsun ?sende çok güzel vermişsin maşallah canım. dukanla ne kadar verdin
daha önce jıllıan yapmışmıydın diğer topiğe yazmışsında bende o gruplardayım ama dizlerim kötü oldu bugün nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorumsende çok güzel vermişsin maşallah canım. dukanla ne kadar verdin
az önce takımdan başka bir arkadaşa da yazmıştım DEBBİE SİEBERS 3 seviyeden oluşuyor jillian dan daha kolay bizde grup olarak ona başlıyabiliriz aslında siz de bir inceleyin nettenAjanda tutma fikri çok iyi. Bende biraz önce kendime diyet için minik sevimli bir defret aldım=)
Spor olarak belirli yaptığım bir şey yok. Bazen callenetics bazen blogilatesten video seciyorum. Bazen jillian videolarından biri nadirende leslie. Gün aşırı bi video yapıyorum.
Ama yarından tezi yok sabit bir programam başlamak istiyorum. Jillian gruplarının tarihlerini kaçırdığıma üzüldüm.:/
Kendim başlayacağım gerçi ama grupla daha keyifli oluyordu sanki.
yok canım onu da yapıcam ama dediğim gibi dizlerimi etkiliyor öyle çok hoplayıp zıplayamıyorum diğer hareketlerde sorun olmuyor squat da da daha az kırıyorum dizlerimiOlabilir biliyorum level 1 35 dk diger levellar daha fazlaydı sanırım. Bir de ek abs videosu vardı. Hatırlattığın harika oldu=)
Ama sen jilliandan vazmı geçiyorsun bu durumda?
Debbie ile programa hazır ve nazırım ben katılım olacak olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?