Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 34 yaşındayım. Şu anda çalışmıyorum. Dil eğitimi alıyorum. yakın zamanda Londra'dan geldim. Takımın kaptanıyım. ama İngiltere'de aldığım kiloları vermeden kendimi listeye eklemeyeceğim zaten Prelestniy nin de dediği gibi, buraya sık sık gelir okursan, kendi menülerini paylaşırsan, hepimizi daha kolay tanırsın.

Hee kızlar bu arada bugünkü menümü yazayım,

Sabah
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 35kcal
1/2 dilim ekmek 35 kcal
1 minik muz 48 kcal

öğlen
2 yumurta ile omlet 168kcal
1 dilim ekmek 70kcal

ara
mandalina 38kcal
sütlü kahve 55kcal

akşam
pilav üstü kuru fasülye 270 kcal
salata ( ege otları ) 87kcal

toplam 806 kcal

su sabahtan beri 1 litre içmişimdir. öğleden sonrada 1 litre içerim.
spor : bugün 30 mekik ve kol hareketleri vs belki birazda yoga yaparım

Tebrik ederim seni. Sporsuz kilo verme kalıcı olmuyor zaten.
Ailende moskovada mı eğitim sonrası mı gittin? Elbette uğrar ve yazarım destekle herşey daha güzel=)

**14.TAKIM 395. ETAP ***

Prelestniy (59,4 /57.1 / 2.3/ 3.87 %)
nepnep6 ( 75/ / / %)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
DERYAK45 ( 69,4 /69,4 /0 /0%)kilosu aynı
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 /55.7 /0.3 /0.56%)
dayko ( 80.5 / 80.5 / 0/ 0% ) kilosu aynı
minikiminannesi (62,2///%)
Yakar76 (67/64,6/2,4/0,9 ) İzinli üye geri döndü Dörde bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI %

mosmorum 'un cenazesi vardı. bildirim yapmamıştı geçen hafta. bu hafta gelecek mi acaba?

@minikiminannesi sabah menü paylaşıp kilo bildirimi yapmamış..

Kaptanımız kaç kilosun kaç olunca yeniden listede olacaksın=)
menün bence çok başarılı birde call olarak mı yazacağız listelerimizi bunu gözden kaçırmışım=)

Kaptanımız kaç kilosun kaç olunca yeniden listede olacaksın=)
menün bence çok başarılı birde call olarak mı yazacağız listelerimizi bunu gözden kaçırmışım=)

Cal olarak yazmak zorunda değişim.önemli olan Ne yediysen paylaşmak
Bu arada hoşgeldin.40 kilo verdiğini okuyunca 40 kere maşallah dedim.müthiş bir rakam .Azim istek ve istikrarlı olunca yapılmayacak şey
yok
Bende kendimi tanitayim
34 yasında evli 2 çocuklu mutlu ve dobişim.
Ziraat teknikeriyim.adana da yaşıyorum.inşallah hep beraber bu fazlaliklardan kurtuluruz.

İnş ulaşırsın tabi. Nasıl bi diyet uyguluyorsun? Kaç yaşındasın?
ben 38 yaşında evli 13 yaşında bir kız annesiyim çalışmıyorum. Nisan 2014 de diyetisyene giderek diyete başladım ağustos ayı gibi diyetisyene gitmeyi bıraktım (hep aynı iyi gidiyorsun böyle devam demeye başlayınca ) uzun süre 3 ana 3 ara öğun şeklinde diyet ve spor yaptım son zaman da bayaa bi salmıştım kaçamaklar falan çoğalmıştı bende araştırırken dukan diyetini denemeye karar verdim 3 hafta falan oluyor dukan diyet yapıyorum
114,6 kg ile başladım 80,5 kilodayım boyum 168

Teşekkür ederim Tatlım.İstemek ve kararlı olmak söylediğin gibi tek yol buymuş sanırım=)
Dobişim deme artık fit anne olmaya ramak kalmış hatun de =)

sen dobişsen biz ne diyek

sende çok güzel vermişsin maşallah canım. dukanla ne kadar verdin

sende çok güzel vermişsin maşallah canım. dukanla ne kadar verdin
tesekkürler canım
dukana 17 aralıkta başlamışım 83,6 kg ile
yılbaşında bi bozdum 81 e çıktım geçen haftasonu ama nette girdiğim sitelerde eğer bire bir uygulayıp hiç kaçamak yapılmazsa hafta da ortalama 1 kilo veren çok var

ben birde ajanda tutuyorum diyete başladığımdan beri her gün tartılıp yazıyorum kimileri önermese de bana iyi geliyor
yaptığım sporları yazıyorum ya da nette görüp hoşuma giden linkleri not alıyorum

Ajanda tutma fikri çok iyi. Bende biraz önce kendime diyet için minik sevimli bir defret aldım=)
Spor olarak belirli yaptığım bir şey yok. Bazen callenetics bazen blogilatesten video seciyorum. Bazen jillian videolarından biri nadirende leslie. Gün aşırı bi video yapıyorum.
Ama yarından tezi yok sabit bir programam başlamak istiyorum. Jillian gruplarının tarihlerini kaçırdığıma üzüldüm.:/
Kendim başlayacağım gerçi ama grupla daha keyifli oluyordu sanki.

az önce takımdan başka bir arkadaşa da yazmıştım DEBBİE SİEBERS 3 seviyeden oluşuyor jillian dan daha kolay bizde grup olarak ona başlıyabiliriz aslında siz de bir inceleyin netten
ilk seviye 1 hafta
ikinci seviye 2 hafta
üçüncü seviye 3 hafta şeklinde

Olabilir biliyorum level 1 35 dk diger levellar daha fazlaydı sanırım. Bir de ek abs videosu vardı. Hatırlattığın harika oldu=)
Ama sen jilliandan vazmı geçiyorsun bu durumda?
Debbie ile programa hazır ve nazırım ben katılım olacak olursa.

yok canım onu da yapıcam ama dediğim gibi dizlerimi etkiliyor öyle çok hoplayıp zıplayamıyorum diğer hareketlerde sorun olmuyor squat da da daha az kırıyorum dizlerimi
bütün gün evdeyim 30 dk üzerine bantta yürüyorum o da dizleri zorluyor onun için debbie yapalım dedim o zaman bantta yürümem hem daha çok üst bölge çalışmış olurum benim sorunlu bölgem üst taraf

kızlarr siz de katılırmısınız hep beraber yapalım vaktiniz müsait olursa
bana demesi kolay tabi evdeyim bütün gün hava da soğuk dışarıya da çıkmıyorum siz çalışıyorsunuz (kendini de eleştiren dayko)

Üst bölgeden ben en çok faydayı cardioda gördüm.Bölgesel çalışmadan daha etkili. focus t 25 insanity nin 25 dklık versiyonu. Ama dizlerin sıkıntı hissettiriyorsa olmaz tabi o çok haplamalı zıplamalı :/
Eğer debie için başlık açılacaksa (yoksa sadece 14. takıma özel mi) ve başlanacaksa ne zaman başlanır? ona göre ben başlangıç gününe kadar karışık devam ederim . çok programcıyımda planımı yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…