Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bende 28 yaşındayım. Öğretmenim. Evliyim. Buraya 56 ile başladımşu an 52 küsürlerdeyim. Biraz dinlenmek için izinliyim şimdi. Kaptan yardımcısıyım. Seni canı gönülden tebrik ediyorum gerçekten. Hep gel buraya. Çokk memnun oldum

Kaptanım

**14.TAKIM 395. ETAP ***

@mosmorum 'un cenazesi vardı. bildirim yapmamıştı geçen hafta. bu hafta gelecek mi acaba?

Turkce77 sabah menü paylaşıp kilo bildirimi yapmamış..
kaptanım minnikimim annesi unutmamıştır umarum. Mosmorum geçen perş dönecekti aslında ama gelmedi.

yok ben başlık açmayı kastetmemiştim burada 14. takımda yaparız
başlık açmak istersen sen açabilirsin vaktin varsa istersen çünki orada da liste yapmak sürekli takip etmek gerek ben de o konularda iyi değilimdir açıkcası ama burada 2-3 kişi en çok bütün takım katılsa 10 kişi birbirimize sorumlu oluruz diye düşünmüştüm

Ben katılabilirim aslında daykom jiç değilse kural olur zorlada olsa yaparım.

Ben katılabilirim aslında daykom jiç değilse kural olur zorlada olsa yaparım.
evet canım insan zorunlu daha çok sorumlu hissediyor jillian topiğindeyim ya ben zorlansamda yapıyorum çok zıplamadan
debbie daha kolay jıllan dan pazartesi başlarız bi gelsin herkes okusun mesajları da

Bende çok memnun oldum çıtı pıtı olmuşsun sen boyun kaç ki. Böe hem anne olup hem hedef kilolarına yaklaşmak çok daha büyük başarı bende seni tebrik ediyorum canım=)
Grup içiyse başlığa gerek yok tabi=) Grup dışıda katılım olursa uğraşırım seve seve.yeterki katılım olsun birbirimizin azmini tetikleyelim=)

kızlar kilomu yazmayı unutmuşum affedin.

slim in 6 6 haftalık bir programdı değil mi ? her level 2 hafta? bu şekilde hatırlıyorum ben.

Menumü yazayım:

Sabah : 1 kase sütlü form cornflakes

Öğle : 4 köfte ve salata

Akşam : (takıma katıldığım ilk gün bunu yapmış olmak istemezdim ama haftalardır annemden istediğim bir tatlı vardı ve yapmış yemezsem o kadar istedimde yemiyosun diye üzülür ve dürüst olayım haftalardır istediğim şeyide yemek istiyorum İlk günün hatrına akşam menümü yazamıyorum bu yüzden)

Su: 2.5 lt
Spor: focus t25 ve callanetics ten bazı hareketler =)

**14.TAKIM 395. ETAP ***

Prelestniy (59,4 /57.1 / 2.3/ 3.87 %)
nepnep6 ( 75/ / / %)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
DERYAK45 ( 69,4 /69,4 /0 /0%)kilosu aynı
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (56.0 /55.7 /0.3 /0.56%)
dayko ( 80.5 / 80.5 / 0/ 0% ) kilosu aynı
minikiminannesi (62,2/62,2/0/%)kilosu aynı
Yakar76 (67/64,6/2,4/0,9 ) İzinli üye geri döndü Dörde bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI %

canım anne değilim aslında Ama olmaya çalışıyorum tabi
güzel dileklerin için mersi.

**14.TAKIM 395. ETAP ***

Prelestniy (59,4 /57.1 / 2.3/ 3.87 %)
nepnep6 ( 75/ / / %)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
DERYAK45 ( 69,4 /69,4 /0 /0%)kilosu aynı
mosmorum (85 / / /%) 2. Kez bildirimde bulunmadı.
Se_zen (56.0 /55.7 /0.3 /0.56%)
dayko ( 80.5 / 80.5 / 0/ 0% ) kilosu aynı
minikiminannesi (62,2/62,2/0/%)kilosu aynı
Yakar76 (67/64,6/2,4/0,9 ) İzinli üye geri döndü Dörde bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI %0,67

Kızlar Slim 6 yapmaya niyetlenelim mi hep beraber hadi hadi noooolur
jillian kadar cazip olmayabilir süresi açısından ama öncesi sonrası resimleri beni çok heyecanlandırdı.

slimi 40 kilo vermeden önce denemiştim 10 dk dayanmıştım heralde Şimdi hatırlamıyorum iş yerindeyim videoyuda izleyemiyorum ama akşama kadar sabredemem izleyim biraz . Jillian yapısındaydı diye hatırlıyorum ben.

Dizleri zorlamayan bişi olsun da)) hemen ağrıyo benim dizler.
Hemencik göz attım tamamını izleyemesemde =)
Tatlım jillian gibi değilmiş hoplama zıplama yok en azından 1. levelde. Squatlar yogun sanırım. Birde leslie tarzında cardio sayılacak kısımlar. Zıplama olmadığı içinde dizlere baskı olmaz ağrı olmaz diye düşünüyorum.

Kolay geçsin yağlar erisin kaslar gelişsin=)
Ziplamadim bugun hic annemm kolaymi 80 kg kadinin zip zip ziplamasi o kisimarda sadece kollari caistirdim
slim in 6 6 haftalık bir programdı değil mi ? her level 2 hafta? bu şekilde hatırlıyorum ben.
Oyeymis te bir sitede benim yazdigim gibi tavsiye etmisler
Prenses ve sezen olmasa nolcekmis bizim halimiz ayip bize kizar haftaya hepimiz ekside olalim
Canim tam ben diyecektim ziplamalar cok zorluyor debiie ben bir kac kere yaptim sonuna kadar yorulmadan gedim squat beni zoramiyor diger arkadaslar da bizim kadar kilolu degil zaten zorlanacaklarini sanmam bir tek kaptanimiz katilamaz sanirim dizi sorunlu ama kesin konusmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…