- 9 Ocak 2015
- 417
- 358
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.981
oo hadi inş ben çok heyecanlandım. Aslında akşam slim in 6 için başlık açalım diye düşünüyorum ama grup içi kalalım isterseniz saygı duyarım tabi. ben jillian grubuna giremedim ya içimde yara oldu sanırım=)Ziplamadim bugun hic annemm kolaymi 80 kg kadinin zip zip ziplamasi o kisimarda sadece kollari caistirdim
Oyeymis te bir sitede benim yazdigim gibi tavsiye etmisler
Prenses ve sezen olmasa nolcekmis bizim halimiz ayip bize kizar haftaya hepimiz ekside olalim
Canim tam ben diyecektim ziplamalar cok zorluyor debiie ben bir kac kere yaptim sonuna kadar yorulmadan gedim squat beni zoramiyor diger arkadaslar da bizim kadar kilolu degil zaten zorlanacaklarini sanmam bir tek kaptanimiz katilamaz sanirim dizi sorunlu ama kesin konusmayayim
hayır hayır biz hareketten kaçmayan hatunlar olcaz deme öyle demeKızzz şu Jillian'a bakiim dedim. kadın 2 hareket yapıyo gerisini diğer arkadakilere yaptırıyo.. tam benim kafada ahahahha
Benim için farketmez canım ayrı başlık Altında da açabilirsin ben gelirimoo hadi inş ben çok heyecanlandım. Aslında akşam slim in 6 için başlık açalım diye düşünüyorum ama grup içi kalalım isterseniz saygı duyarım tabi. ben jillian grubuna giremedim ya içimde yara oldu sanırım=)
Bi de senin yazdığın tavsiyeyi gözden kaçırdım sanırım.
Benim için farketmez canım ayrı başlık Altında da açabilirsin ben gelirim
Dediğim site Rüya Akkuş diye bi bayanın bloğuydu sanırım bayan da çok güzel kilolar vermiş
ayrı başlık açarsan pazartesiye yetişmeyebilir sen nasıl istersen öyle yaz canım bana hareket olsun yeter sonuçta spor geçmişin var neyin ne kadar yapılması gerek biliyorsun anladığımBakıyorum hemen. Sonrada çıkacağım mesaim bitiyor =) Akşam görüşürüz. Ne şekilde uygulayalım diye fikrini yaz tatlım akşam ona göre başlık açıp yazayım. Ve başlangıç için pazartesi mi uygun olur hepimize?
bütüünn gün buralarda takıldığım için sıfır kaçamak yaptım. hatta bu kadar spor muhabbeti yapıldığı için gidip yarım saat kendi kendime hareketler falan yaptım.Aferin banaaaaa..
şimdi gidip yemek hazırlamam sofrayı kurmam falan lazım.. öptüm kızlar
prenses ve sezen e tebrikler bizde artıda değildik şükür çok fena hırs yaptım haftaya 1 kg vermem lazımBu arada kıl payı ile 4. olmuşuzzz.. katkısı olan tüüm fıstıkları tebrik ederim...
canım yarın daha çok spor konuşalım işe yarıyorsa
prenses ve sezen e tebrikler bizde artıda değildik şükür çok fena hırs yaptım haftaya 1 kg vermem lazım
valla konuşalım spor konuşalım, diyet konuşalım.. gaza gelelim..
yakarı'da unutmayalım bu arada.. izinden döndü ama o da güzel kilo vermiş izin döneminde.. darısı benim başıma inşallahhh
Hayırlı olsunSlim in 6 başlığını açtım =)
nette videolar var gerçi ama sayfaya yükleyeceğim daha kolay ulaşılması için şu an yükleniyor=)Hayırlı olsun
Şöyle inceleyelim çok agir değilse bende katilayim
Menü
Sabah
İki yumurta bir dilim ekmek
Öğle
3 yk yoğurt
Bir mandalina
Aksam
2 kepçe kurufasulye
Bir kurabiye
380 kal lık spor
nette videolar var gerçi ama sayfaya yükleyeceğim daha kolay ulaşılması için şu an yükleniyor=)
Bugun konusmustuk zıplama olmadığı için yapılması daha kolay gibi ama yorucu olmadığı anlamına gelmiyor tabi=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?