Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo hadi inş ben çok heyecanlandım. Aslında akşam slim in 6 için başlık açalım diye düşünüyorum ama grup içi kalalım isterseniz saygı duyarım tabi. ben jillian grubuna giremedim ya içimde yara oldu sanırım=)
Bi de senin yazdığın tavsiyeyi gözden kaçırdım sanırım.

Benim için farketmez canım ayrı başlık Altında da açabilirsin ben gelirim
Dediğim site Rüya Akkuş diye bi bayanın bloğuydu sanırım bayan da çok güzel kilolar vermiş

Benim için farketmez canım ayrı başlık Altında da açabilirsin ben gelirim
Dediğim site Rüya Akkuş diye bi bayanın bloğuydu sanırım bayan da çok güzel kilolar vermiş

Bakıyorum hemen. Sonrada çıkacağım mesaim bitiyor =) Akşam görüşürüz. Ne şekilde uygulayalım diye fikrini yaz tatlım akşam ona göre başlık açıp yazayım. Ve başlangıç için pazartesi mi uygun olur hepimize?

ayrı başlık açarsan pazartesiye yetişmeyebilir sen nasıl istersen öyle yaz canım bana hareket olsun yeter sonuçta spor geçmişin var neyin ne kadar yapılması gerek biliyorsun anladığım
ben gece pek girmiyorum canım

canım yarın daha çok spor konuşalım işe yarıyorsa
Bu arada kıl payı ile 4. olmuşuzzz.. katkısı olan tüüm fıstıkları tebrik ederim...
prenses ve sezen e tebrikler bizde artıda değildik şükür çok fena hırs yaptım haftaya 1 kg vermem lazım

canım yarın daha çok spor konuşalım işe yarıyorsa

prenses ve sezen e tebrikler bizde artıda değildik şükür çok fena hırs yaptım haftaya 1 kg vermem lazım

valla konuşalım spor konuşalım, diyet konuşalım.. gaza gelelim..

yakarı'da unutmayalım bu arada.. izinden döndü ama o da güzel kilo vermiş izin döneminde.. darısı benim başıma inşallahhh

Merhabalar guncel rakip listemiz asagidaki gibidir:

bir onceki hafta 4.sirada yer alan Prelestniy son 2 haftadir bildirimde bulunmayan rakibini gecerek 3 numaraya yerlesti - siradaki rakibem se_zen ensendeyim canim

son birkac haftadir bildirimde bulunmayan 5 numarali solanum ve 7 numarali retrox listeden silindi.
yeni uyemiz tavsannnn ise guncel kilosu ile listeye eklendi. Mosmorum ise bu hafta da bildirimde bulunmadi.
Takimdaki guncel haberler boyle

Herkese saglikli kilo vermeler

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/52.6-izne ayrildi
2/2/se_zen/55,7
3/4/Prelestniy/57.1
4/3/bettybooop/57.2-izinli
5/6/minikiminannesi/62.2
6/7/yakar76/64.6-izinden dondu
7/9/DERYAK/69.4
8/10/nepnep6/75-izne ayrildi
9/11/rebeka33/80.4-izinli
10/12/dayko/80.5
11/13/mosmorum/84.8-bildirimde bulunmadi

12/ - / Bunnyoga/85-yeni uye

Kızlar slim in 6 için başlık açıyorum ama size fikrinizi sorayım ona göre yazayım. Yarın hemen başlayalım mı dersiniz? daha sonra biz devam ederken yeni üyelerde bize katılabilir. Ya da jillian grubu gibi bir gün belirleyip belli bir grupla mı başlayalım? Nasıl istersiniz?

Hayırlı olsun
Şöyle inceleyelim çok agir değilse bende katilayim
nette videolar var gerçi ama sayfaya yükleyeceğim daha kolay ulaşılması için şu an yükleniyor=)
Bugun konusmustuk zıplama olmadığı için yapılması daha kolay gibi ama yorucu olmadığı anlamına gelmiyor tabi=)

Baktım simdi.tamam bende katılıyorum. Biran önce erimem lazim

evvet çok sevindim=) Başlığa yazarsan diğer katılmak isteyenler için daha teşvik edici olur =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…