Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde en büyük derdim öğlen yemeği . İşe ne götüreceğimi şaşırıyorum
Aksam pisenden götürmeye çalışıyorum.iş yerinde ya dürüm yada faas food yemek yeniyor.
İş yerinde bazı tipler var benim cimrilik ten yemek getirdiği zannediyorlardı .yazdan beri 3 er 5 er kilo alınca şimdi en doğrusunu sen yapıyorsun diyip onlarda getirmeye başladılar.

Ohooo herkes burdaymışşş... Benim bomba geliyorrr.. Öğlen dalga geçtiğim jillian level 1'i yuvarlana yuvarlanada olsa yaptım.. Hihiiiii.. Çok fena gaza gelmişim demekki.. Kendimi öpüyorum canım ben

Günaydınn..

Sabah 1 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1/2 dilim çemensiz yağsızpastırma yedim.

Öğlen ve akşam henüz belli diill.. İyi haftasonlarıııı

Gunaydın . bende akşamdan beri şu jillian a bakiyorum tele indirdim bile. Yarım saar olması çok cazip geldi bana. Acaba bacaklara faydası oluyor mu ya.Benim en şişko yerim oralar. Vucudumla fena orantısız duruyor. Gerci hic bir zaman incelmedi benim bacsklarım

Boşver jillianı slim in 6 yapalım beraber
Şaka bir yana jilliaan vakit açısından çok cazip ve etkileri muazzam .Slim in 6 da benzer bir program düşün istersen bi=)

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

evet kilo fazla ne yazıkkı gelinlik yakışşın demi yani ondan en azından yaza kadar yani hadi düğün ağustos olmazsa eylül ekim olur sonbahar a doğru en azından yetmiş den aşağı olmam gerekli iş için işe en az yetmiş beş den üstü olursam imkansız olur zorunlu yemek yemem gerekli asitli tüketiyordum abur cubur ama artık yemiyorum ilk baştan ben çok iğrenç ama 107 e kadar çıkmıştım çok birşey yapmadan düzenli beslenerek ve sağlıklı sekilde 17 kilo verdim şimdi doksanım bir 17 kilo versem en azından

Selam canım, bizimle birlikte tabiki kilo verebilirsin ama ayda 6-7 kilo vermek malesef gercekçi değil. Internette bulunan 10 gunde 5 kilo, 15 gunde 10 kilo gibi diyetlerin hepsi yalan. Verdigin su ve kas oluyor. Ha bide vucudun butun mineral ve vitamin depolari bosaldigi icin saclar dokuluyor, kafa calismiyor vs birsuru saglik sorunu cikiyor. Ilk bir iki ay belki 5 kilo falan verirsin ama sonrasini bilemem. Cok iradeli olman lazim. Cok spor yapman lazim. Burada kizlar spor grubu kurdu, onlarla spor yapabilirsin. Birde hergun yediklerini yazarsan burada herkes elinden geldigince sana menunle ilgili yardimci olur.

Güzelim ne yazık ki hızlı kilo vermek yalan.İlk ay daha hızlı bi kilo kaybı oluyor çünkü ödem atıyorsun. diğer aylar kilo verme azalsada yağdan gittikçe daha narin gözükmeye başlıyorsun. Ki hepimizin bildiği gibi aynı ağırlıktaki kas ve yağ hacmine bakıldığında yağın hacmi oldukça fazla . Yani şık diyetlerle yüksek rakamlarda kilo verip kas kaybederek zayıf gözükmüyoruz ama az miktar kilo verip yağdan kaybettiğimizde görüntümüzü çok inceltiyor. Ki bu daha önemli ve kalıcı bir durum.
Ben 40 küsür kilo verdim şu an 85 kiloyum. evet hala çok kiloluyum. Eskiden beri beni tanıyanların düşüncelerini dikkate almıyorum onlar zaten beni incelmiş gördüğü için ince olduğumu söylemelerinin bi anlamı yok. fakat yeni tanıştığım insanlar 85 kilo olduğuma inanmıyor daha zayıf olduğumu görüntümün öle olduğunu idda ediyor. bi kaç kişiyle inatlaşıp tartıya çıkmışlığım var=)
Ve ben son aylarda inanılmaz yavaş kilo verdim kilo oranımın yüksekliğine rağmen çok az kilo verdim kimi ay 200 gr-300 gr. moralimi bozmadım.
Şu an hala kilo vermek istiyorum elbet hedefim 63 baya bir yolum var. Ama bedenim beni hiç rahatsz hissettirmiyor. Dilediğimi alıp giyebiliyorum. Bu egomun yüksek olmasıyla alakalı değil kendimi beğenmiş ya da ne olduğumun farkında değil değilim yanlış anlama. Sadece rakamdan çok görüntünün daha önemli olduğunu belirtmeye çalışıyorum. İşin için hedeflediğin kiloya da ulaşırsın yeterki arada ki bu farkı hisset yaşa. Sonrası çok kolay =)

Bu arada pazartesi günü slim in 6 programına başlıyoruz zayıflamak ,beden gücümüzü arttırarak metabolizmamızı hızlandırmak ve sıkılaşmak için . Dilersen ölçülerini alıp bize katılabilirsin. Bsşlığımız burada

Ne guzel yapmissin sayfaya baktim. Tebrikler canim. Insallah basariya ulasirsiniz.. Bende katilmak isterdim biraz baktim ama benim dizlerimde sorun oldugu icin cok dizlerimi zorlar ben kendim yerlerde yuvarlanmaya devam edecegim galiba size basarilar dilerimm

Saol tatlım . Dizlerine baskı yapmayacak spor pilates gibi sporlar sanırım sen ne yapıyosun=)

Menümü yazmaya geldim.

Kahvaltı: 1 Haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
Yarım domates
1 dilim ekmek
kibrit kutusundan hallice peynir

öğle ve akşam birleşti: 1 kase ölçüsü kısır
Marul

İlerleyen saatlerde: 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt içerim

Su : 2 lt
Spor : 1 saat karda yürüyüş=) harikaydı

Selam kızlar bende menumu yazayım gerci pek diyetlik degil ama

Sabah
1 dlm ekmek
Peynir,domates,yumurta 2 minik ekmek ustune nutella. Ekmekler bir ısırıklıktı.

Ogle
Balık, salata 2 kepce mercimek çorbas~. Ceyrek dilim ekmek
Ara 2 parça çikolata
Aksam
3 tane kuru patlıcan dolması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…