- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.001
Öğle oldu maalesef. İs yerine evden yemek goturuyorum.bugün unuttuk sadece spor için yanıma aldığım yoğurt vardı onu yedim.öğle menun çok az değil mi?
Tamam canımevvet çok sevindim=) Başlığa yazarsan diğer katılmak isteyenler için daha teşvik edici olur =)
Bacım tebrik ederim. Birey selde birinci olmuşsun.Insallah kaptanim - sen verirsin bu azimle
listeye donusunu heyecanla bekliyoruz
Benimde en büyük derdim öğlen yemeği . İşe ne götüreceğimi şaşırıyorumÖğle oldu maalesef. İs yerine evden yemek goturuyorum.bugün unuttuk sadece spor için yanıma aldığım yoğurt vardı onu yedim.
Aksam pisenden götürmeye çalışıyorum.iş yerinde ya dürüm yada faas food yemek yeniyor.Benimde en büyük derdim öğlen yemeği . İşe ne götüreceğimi şaşırıyorum
Boşver jillianı slim in 6 yapalım beraberGunaydın . bende akşamdan beri şu jillian a bakiyorum tele indirdim bile. Yarım saar olması çok cazip geldi bana. Acaba bacaklara faydası oluyor mu ya.Benim en şişko yerim oralar. Vucudumla fena orantısız duruyor. Gerci hic bir zaman incelmedi benim bacsklarım
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Güzelim ne yazık ki hızlı kilo vermek yalan.İlk ay daha hızlı bi kilo kaybı oluyor çünkü ödem atıyorsun. diğer aylar kilo verme azalsada yağdan gittikçe daha narin gözükmeye başlıyorsun. Ki hepimizin bildiği gibi aynı ağırlıktaki kas ve yağ hacmine bakıldığında yağın hacmi oldukça fazla . Yani şık diyetlerle yüksek rakamlarda kilo verip kas kaybederek zayıf gözükmüyoruz ama az miktar kilo verip yağdan kaybettiğimizde görüntümüzü çok inceltiyor. Ki bu daha önemli ve kalıcı bir durum.evet kilo fazla ne yazıkkı gelinlik yakışşın demi yani ondan en azından yaza kadar yani hadi düğün ağustos olmazsa eylül ekim olur sonbahar a doğru en azından yetmiş den aşağı olmam gerekli iş için işe en az yetmiş beş den üstü olursam imkansız olur zorunlu yemek yemem gerekli asitli tüketiyordum abur cubur ama artık yemiyorum ilk baştan ben çok iğrenç ama 107 e kadar çıkmıştım çok birşey yapmadan düzenli beslenerek ve sağlıklı sekilde 17 kilo verdim şimdi doksanım bir 17 kilo versem en azından
Bu arada pazartesi günü slim in 6 programına başlıyoruz zayıflamak ,beden gücümüzü arttırarak metabolizmamızı hızlandırmak ve sıkılaşmak için . Dilersen ölçülerini alıp bize katılabilirsin. Bsşlığımız burada
Ne guzel yapmissin sayfaya baktim. Tebrikler canim. Insallah basariya ulasirsiniz.. Bende katilmak isterdim biraz baktim ama benim dizlerimde sorun oldugu icin cok dizlerimi zorlar ben kendim yerlerde yuvarlanmaya devam edecegim galibasize basarilar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?