Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bunnyoga ve zuhal hoşgeldiniz.
Bende kendimi tanıtayım
32 yaşındayım. 12 yıldır evliyim. 6 yaşında bir kızım. 10 aylıkta bir oglum var. Bankacıyım. Boyum 158 cm. Kilom 56 hedefte 52 once sonra 50 sonrada 48 insallah. 48 hayal gibi tabii simdilik 52 idealim. Sonra 50 ye dussem diyorum azıcık toleransım olsum.dime ama. Emziriorum bu arada o yuzden ne kadar dikkat etsemde cok katı bir sey yapamiyorum isten eve gelince popom koltuk yuzu gormediginden benim sıpalarda gece 12 de uyudugundan sabahta 7 de kalktigindan spor da yapamıyorum. 1 aydir burdayım bir kere kazayla cocuklar erken uyudu da 10.30 da 1 saat spor yapapbildim.
 
Boşver jillianı slim in 6 yapalım beraber
Şaka bir yana jilliaan vakit açısından çok cazip ve etkileri muazzam .Slim in 6 da benzer bir program düşün istersen bi=)
Evet o da guzel ama iste ben grupla falan yapamıyorum cunku anca fırsat bulabilirsem yapabilicem yani cok duzenli yapamam. Yoksa fırsatım olsa ben gunde 3 saat bile spor yaparım cok seviyorum spor yapmayı.
 
Menun gayet başarılı bacım. Ogle ve aksamı aslında hep birlestirebilsek ne guzel olucak.
 
sesencim inş fırsatların olur önünde yaaprsın bol bol=)
senin menünde sıkıntılı değil bence bugün sadece tatlı isteğine hakim olamamışsın nadiren bu şekilde minik kacamaklar bence zararlı değil bu ölçü aşılmadığı taktirde=)
 
se-zen cim cocuklarla herşey daha zor ki sabah uyanmak çok zor ama bu şartlarda bile azmediyorsun helal olsun daha ne olsun=) emzirirken beslenme önemli diyetten çok sağlıklı beslenerek hedefine ulaşacaksındır =)
 
Selam bacılar
Gezmeye gidince anca fırsat buldum.önce menü yazayım
Sabah
İki yumurta iki dilim ekmek
Aksam
İki parca lahmacun bir bardak şalgam suyu
İki çatal şam tatlısı
Bugün boyle oldu.misafirlik te diyette diyip gereksiz muhabbetleri girmek istemedim. Sinir oluyorum herkesin içine pierre dukan kaçmış sanki herkes uzman .
Neyse kızlar çok işim çok herkese iyi akşamlar
 
Ya sorma. Benim kayınvaldemler de her aksam ayni muhabbet var. Yok doktor bugun dedi ki ekmeksiz olmaz,.yok diktor demiş ki yag yemeden kilo verilmez. Her yemekte bana bunları anlatır durur. Bunu soyleyenin kendine hayrı yok anacım. Bazen bende soyleywmiyorum bacım yapcak bi sey yok
 


öğle yemeğin yok mu misafirlikte olduğun için mi paylaşmadın?
 
Bu arada moralim çok bozuk kızlar.
Şimdi benim çocuklara kayın valdem bakıyor, kız okula gidiyor yarım gün, esim çalışmıyor bu aralar evde. Kayın peder de evde. Normalde alr katta kendi evinde bakıyordu çocuklara. Ama 2 haftadır çocuklara nenim evde bak~yor ilk gunler gecici bir surec diye sesimi cıkarmadım sonrs bu akşam yemegini de buraya getiriyimbde burda yiyelim oldu. Ben suratvyapınca neyse o kaldı. Ama kadın benim eve yerleşti resmen. Bende evi hafta ici pek toplayamam normalde. Yani siten gelince kucagımda çocuka ne toplayabilirsem yapıyorum ama sonra çocuklar dagıtıyor. Geçici falan dusunuyordum.ama dun aksam bizde bu hafta yukarıdydık dogalgaz iki yerde birden yanmasın ne gerek var falan dedi. Hayır adamların faturalarını falan yani her seylerini biz oduyoruz zaten. Bende bir sey demedim suratım asıldı sadece. Esime soyledim o da ne ypalım çocuklara bakıyorlar o zaman otur evde sen bak çocuklara dedi ki benim sesim çıkmasın diye o zaten ne zaman bir sey olsa hemen işten çık derki ben de bir sey diyemeyeyim. Offf kızlar can~m.çok sıkıldı ya. Napıcam bilemedim.
 
Evli olmayanın yapacağı yorum çok mantıklı olmaz yaşanmadan bilinmez diye yorum yapamıyorum ama sürekli bu konuyu takık düşünürsen gözünde iyice büyür normalde seni rahatsız etmeyecek şeyler gözüne aşılmaz sorunlar gibi gelir. Değiştiremeyeceğin bir durum varsa aldırmamamın bir yolunu bul bence.
Birde gerçekten art niyetli olmayabilirler . Faturaları siz ödüyormuşsunuz sizin bütceniz için bu teklifi sunmuş olabilirler.
 
Yok canım zaten art niyetli degiller. Ben severim kayınvaldemi zaten. Hani annem de olsa istemezdim ben benim evimde olmas~nı. Bakıcı ile aynı sey degil. Sonucta bakıcı olsa evi dagınıkta bıraksan fark etmez. Kotu niyet degil onlarda surekli herseyi bilme, her seyi yonetme huyu var. Onlar ben evlendim evleneli surekli dip dibe olalım istiyorlar. Bende bunu yapabilecek biri degilim sevmiyorum ben kalabalıgı falan. Rahat da edemiyorum yanlarında. Ben gelince simdilik evlerine iniyorlar ama korkuyoryorrum.yakında o da elden gidecek diye. Bi de yaptıkları tasarruf ayda 50 lira far ediyor. Onda da esim onlar evde diye surekli dışarı çıkıyor daha fazla masraf oluyor zaten
 

Anlıyorum aslında haklısın ama kışkırtmaktan sa dindirmeyi tercih ederim=) böyle durumlarda evlilik çok ürkütücü gelmeye başlıyor. Tavrını fark ettiklerinde bak iniyorlarmış bu da güzel bişey sonuçta. =)
 

Çocuklara baktıkları için sesin çıkmıyor anlayabiliyorum. Eşine de bende işten çıkınca ne yiyip ne icecegiz de diyemiyorsun. Of ya
Erkekler bu konuda çok hassas.kızıl kıyamet kopar.
Çocukların için katlanacaksin bir dönem. Belki kayın peder işe falan başlarsa tekrar aşağı inerler.
Kadın çocuklarına bakıyor nihayetinde.benim ki direk ben kimsenin hizmetçisi değilim dedi isin içinden çıktı.
So konusu çocukların biraz dişini sık. Derim.
 
Bunnyoga ve zuhal hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım. Cumartesi günü 31 yaşıma bastım8 yıllık evliyim . Hastanede tıbbi sekreter olarak çalışıyorum. 5,5 yaşında bir oğlm var . Boyum 1.66 buraya geldiğimde 71 kilo idim şu anda 69.4 kiloyum. Bata çıka kilo vermeye çalışıyorum
 
Dayko canım slim in 6 ya baktım bunnyoga da onunla ilgili başlık açmış. Ama ben jillian a başladım. İlk gün 10 dk yapabildim. 2 gündür tamamını yapıyorum. Kaslarım çok fena acıyor gece uyurken bi taraftan bi tarafa dönemiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…