- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.021
Evet o da guzel ama iste ben grupla falan yapamıyorum cunku anca fırsat bulabilirsem yapabilicem yani cok duzenli yapamam. Yoksa fırsatım olsa ben gunde 3 saat bile spor yaparım cok seviyorum spor yapmayı.Boşver jillianı slim in 6 yapalım beraber
Şaka bir yana jilliaan vakit açısından çok cazip ve etkileri muazzam .Slim in 6 da benzer bir program düşün istersen bi=)
Menun gayet başarılı bacım. Ogle ve aksamı aslında hep birlestirebilsek ne guzel olucak.Menümü yazmaya geldim.
Kahvaltı: 1 Haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
Yarım domates
1 dilim ekmek
kibrit kutusundan hallice peynir
öğle ve akşam birleşti: 1 kase ölçüsü kısır
Marul
İlerleyen saatlerde: 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt içerim
Su : 2 lt
Spor : 1 saat karda yürüyüş=) harikaydı
Ya sorma. Benim kayınvaldemler de her aksam ayni muhabbet var. Yok doktor bugun dedi ki ekmeksiz olmaz,.yok diktor demiş ki yag yemeden kilo verilmez. Her yemekte bana bunları anlatır durur. Bunu soyleyenin kendine hayrı yok anacım. Bazen bende soyleywmiyorum bacım yapcak bi sey yokSelam bacılar
Gezmeye gidince anca fırsat buldum.önce menü yazayım
Sabah
İki yumurta iki dilim ekmek
Aksam
İki parca lahmacun bir bardak şalgam suyu
İki çatal şam tatlısı
Bugün boyle oldu.misafirlik te diyette diyip gereksiz muhabbetleri girmek istemedim. Sinir oluyorum herkesin içine pierre dukan kaçmış sanki herkes uzman .
Neyse kızlar çok işim çok herkese iyi akşamlar
Selam bacılar
Gezmeye gidince anca fırsat buldum.önce menü yazayım
Sabah
İki yumurta iki dilim ekmek
Aksam
İki parca lahmacun bir bardak şalgam suyu
İki çatal şam tatlısı
Bugün boyle oldu.misafirlik te diyette diyip gereksiz muhabbetleri girmek istemedim. Sinir oluyorum herkesin içine pierre dukan kaçmış sanki herkes uzman .
Neyse kızlar çok işim çok herkese iyi akşamlar
Yok canım zaten art niyetli degiller. Ben severim kayınvaldemi zaten. Hani annem de olsa istemezdim ben benim evimde olmas~nı. Bakıcı ile aynı sey degil. Sonucta bakıcı olsa evi dagınıkta bıraksan fark etmez. Kotu niyet degil onlarda surekli herseyi bilme, her seyi yonetme huyu var. Onlar ben evlendim evleneli surekli dip dibe olalım istiyorlar. Bende bunu yapabilecek biri degilim sevmiyorum ben kalabalıgı falan. Rahat da edemiyorum yanlarında. Ben gelince simdilik evlerine iniyorlar ama korkuyoryorrum.yakında o da elden gidecek diye. Bi de yaptıkları tasarruf ayda 50 lira far ediyor. Onda da esim onlar evde diye surekli dışarı çıkıyor daha fazla masraf oluyor zatenEvli olmayanın yapacağı yorum çok mantıklı olmaz yaşanmadan bilinmez diye yorum yapamıyorum ama sürekli bu konuyu takık düşünürsen gözünde iyice büyür normalde seni rahatsız etmeyecek şeyler gözüne aşılmaz sorunlar gibi gelir. Değiştiremeyeceğin bir durum varsa aldırmamamın bir yolunu bul bence.
Birde gerçekten art niyetli olmayabilirler . Faturaları siz ödüyormuşsunuz sizin bütceniz için bu teklifi sunmuş olabilirler.
Yok canım zaten art niyetli degiller. Ben severim kayınvaldemi zaten. Hani annem de olsa istemezdim ben benim evimde olmas~nı. Bakıcı ile aynı sey degil. Sonucta bakıcı olsa evi dagınıkta bıraksan fark etmez. Kotu niyet degil onlarda surekli herseyi bilme, her seyi yonetme huyu var. Onlar ben evlendim evleneli surekli dip dibe olalım istiyorlar. Bende bunu yapabilecek biri degilim sevmiyorum ben kalabalıgı falan. Rahat da edemiyorum yanlarında. Ben gelince simdilik evlerine iniyorlar ama korkuyoryorrum.yakında o da elden gidecek diye. Bi de yaptıkları tasarruf ayda 50 lira far ediyor. Onda da esim onlar evde diye surekli dışarı çıkıyor daha fazla masraf oluyor zaten
Yok canım zaten art niyetli degiller. Ben severim kayınvaldemi zaten. Hani annem de olsa istemezdim ben benim evimde olmas~nı. Bakıcı ile aynı sey degil. Sonucta bakıcı olsa evi dagınıkta bıraksan fark etmez. Kotu niyet degil onlarda surekli herseyi bilme, her seyi yonetme huyu var. Onlar ben evlendim evleneli surekli dip dibe olalım istiyorlar. Bende bunu yapabilecek biri degilim sevmiyorum ben kalabalıgı falan. Rahat da edemiyorum yanlarında. Ben gelince simdilik evlerine iniyorlar ama korkuyoryorrum.yakında o da elden gidecek diye. Bi de yaptıkları tasarruf ayda 50 lira far ediyor. Onda da esim onlar evde diye surekli dışarı çıkıyor daha fazla masraf oluyor zaten
Kahvaltıyı geç yapınca yemedim öğle . aksam coşar ım dedim.öğle yemeğin yok mu misafirlikte olduğun için mi paylaşmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?