Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Serçe parmak kadar dil peyniri
Çeri domates 4-5 zeytin

Akşam bir tabak kısır ve çay

Spor yarım saat jillian

Nice mutlu yıllara nice mutlu yaşlara canım gecikmiş olsada =)
İnş kolaylıkla kilo veririz hepimiz.

Sabah-Öglen
1 dlm kızarmış ekmek
Yarım domates
1 kırmızı biber
1 tatlı kaşığı bal
4 ceviz
Kibrit kutusundan biraz fazla Peynir

Akşam:
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım kase patates yemeği

Biraz önce : 1 avuç patlamış mısır

Spor : Bugün yok.
Su : 2 lt

Prelestniy canımmmmm çok tebriklerrrr bu haftanın birincisi sensinn yuppiiiiiiiii

Kaptanim cok tesekkur ederim :))
biraz kirginlik vardi, haftasonu yattim hep giremedim fazla buraya :) simdi ogrendim birinci oldugumu da Sayenizde gercekten :)

Hosgeldin canim, saglikli kilo vermeler dilerim.

395. Etap birincisi Prelestniy, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Tesekkur ederim :)

Çok teşekkür ederim canım. İnş hepimiz fit kızlar oluruz.

Incallah canim.

Preelestniy tebrikler canım.yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
Kızlar benim bi sıkıntım var pes etmek uzereyim kilo verme olayi durdu resmen 62.5 tan aşağı ne yapsam inemiyorum diyet yüzünden sütüm bi kaç gündür olmadı oğlum da gece emerdi doymayınca sık sık uyanmaya başladı böylece bende uykusuz kaldığım için yine sütüm olmadı ve gündüz halsizlikten spor filan dusunemiyorum bu yüzden bi iki gündür yediklerimi artırmaya başladım sütüm olsun diye bu sefer kilom atmaya başladı demek ki doyarak yesem obez olup cikicam bununla ilgili bi diyetisyene gitmeli miyim emziren arkadaşlar sizde de böyle oluyor mu:-(

Sezencim, benimde aynı senin gibi bir arkadaşım var. Kayınvalidesiyle altlı üstü oturuyorlar ve kayınvalide gündüz çocuğa bakıyor. Ama benim arkadaşım olayı biraz yüzsüzlüğe vurdu. Kadına bir evi temizletmediği kaldı. Acele acele evden çıkarken "anne makineyi boşaltamadım diyor, kadında yapıyo valla. Onlarda aynen doğalgazı falan ödüyorlar. karşılığında biraz iş yaptırayım diyor
Ama çok haklısın çok çok zor bir durum. İnsan kendi evinde sürekli birinin olmasını istemez. Allah yardımcın olsun..

Mutlu yıllar canımmmmm

canım benim, öncelikli olan senin bebeğin. şu anda tek besin kaynağı sensin. o yüzden hiçç stres yapma. İstersen izine ayrıl. Biz hep burdayız. istediğin zaman dönersin. o arada bebeğinle ilgilenirsin. Ama naçizane tavsiyem mutlaka diyetisyene gitmen. Hem sana iyi gelecek sütünü arttıracak, hemde kilo almayacağın, aksine kilo verebileceğin menüleri hazırlayacaktır. Sıkma canını.. olur dönem dönem problemler, hepsinin üstesinden gelinir.

Gelelim banaaa..

Pazar günü neler yaptım

sabah
1 haşlanmış yumurta 75kcal
1,5 dilim tb ekmek 104 kcal
1 çatal peynir 30kcal
1 zeytin 6 kcal

Öğle
ızgara köfte 160kcal
2 dilim ekmek ( kalındı dilimler )160 kcal
1 dilim cheddar peyniri 60 kcal
3 dilim fırın patates 42 kcal
öğle yemeğini abarttığımı kabul ediyorummm.. Ev yapımı hamburger yapalım dedik ama bunun kalorisi almış başını gitmiş

Akşam
Kuzu kavurma 2 kaşık ( yağsız ) 55 kcal
buharda brokoli, brüksel lahanası 75 kcal
1/2 dilim tb ekmeği 35 kcal

toplam : 802 kcal

spor : 4.000 adım yürüyüş
su : malesef 3 bardak su içebildim. unuttum

Canım.seni anlıyorum ama sen ilk başlarda fazla sıkı diyet yaptın diye biliyorum. Simdi kalk kendine güzel bir yeşillikli salata yap. Icine bol bol. Dereotu ve yeşil sogan kat. Uzerine de gun icinde 2 3.bardak rezene ic. 1 barfak ısırgan iç. Aksama da yesil mercimek ye bir iki gune sutun normale doner. Biz emzirdigimiz icin dikkat ederken bunları ihmal etmemeliyiz. Ben her gun tezene icerim. Salata yerim o yuzden sutum hiç azalmadı. Kilo ds verebiliyorum. Cok hızlı olmsada veriyorum oncelik bebişler unutma. Ayrica unutma sutunu karbonhidratlar arttırmaz. Yesillik fazla ye

bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum. sabah kalktım. bir minik muz yedim. 3 tanede badem yedim. öyle takılıyorum. bir akıl verin kızlar yaaa

Sağol canım, dediğin gibi pek yeşilliklere dikkat etmedim yani öyle kendime özel bi salata yapmadım. Belkide ondandir. Bu ara zaten ipin ucu iyice kaçtı akşam için yeşil mercimek salatası düşünüyorum dediklerini birleştrreym bari hem çok da lezzetlidir tavsiye ederim bu arada rezene çayına başlamıştım hazır sallama çaylar etkli değilmiş diye bıraktım sen hangisini iciyorsun aktardan mi alıyorsun

bugün buralarda kimse yok yine kendim çalıp kendim oyunuyorum huuuu nerdesiniz yaww.

sabah 1 muz 3-4 badem yedim.

öğlen
yarım paket eti form bisküvi ( sunta gibi olanlardan )
2 tatlı kaşığı tahin pekmez ( demir eksikliğim var çok üşüyorum.)

ara
nescafe 2'si bir arada içiyorum şu an.

akşam
peynir ekmek yiyeceğim. hiçç yemek yapma modum yok valla

Merhabalar
Anca vakit buldum.
Havalar çok soğuk ya donuyorum resmen.
Sporada gidemedim.soğuk diye.aksam slim yaparım artik.

Yesil mercimek salarasının icine ceviz de kat hep sutu arttirir hemde supe oluyor, ben hep oyle yaparım. Ben aktardan acil aliyorum canim. Ben.soyle.hepsinden 100 geam alip kendim karistiriyorum. Rezene, anason, melsia, isirgan. Anasonu 50 gram al ama. Poset cay ben pek icemiyorum .

Biskuvi yerine kmek yesen daha az kalori aliedin bacim. O bisküviler de vok kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…