- 9 Ocak 2015
- 417
- 358
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.061
Ben bu menuye yorum yapamicimmm abbowwwwEvet gelelim bana
Oyle ahkam kesmekle olmuyo.
Hadi bakalım diyet bisküviye laf eden beni yerden yere vurun kızlar. Acımayın bana, ezin beni, kınayın, dışlayın
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Ogle
Cola diyet degil
Tavuk kanat ama soslu kızatm~ş olanlardan, az patates
1 minik 55 kalori cikolata
1 avuç cips
Aksam
5 mercimek.kofte
1 fırında incik
Elle tutulur.bir trafı yok valla.
Menu:
Kahvaltı: Yarım peynirli sandviç
Öğle: 7 Bebe bisküvisi (Çılgınlar gibi canım çekti sonuç hala açım tabiki)
Akşam: 1 kase çorba
Balık salata
Spor:
Slim in 6
40 dk Pilates
Su: 1 lt (içemedim bugün hiç akşam elimden geldiğince içeceğim.)
Evet gelelim bana
Oyle ahkam kesmekle olmuyo.
Hadi bakalım diyet bisküviye laf eden beni yerden yere vurun kızlar. Acımayın bana, ezin beni, kınayın, dışlayın
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Ogle
Cola diyet degil
Tavuk kanat ama soslu kızatm~ş olanlardan, az patates
1 minik 55 kalori cikolata
1 avuç cips
Aksam
5 mercimek.kofte
1 fırında incik
Elle tutulur.bir trafı yok valla.
Cemkirecek bir menüde yok be diye dolanırken sezen çıktı
Oh be
Bacım bu ne kola cips kızarmış tavuk tost yedi ölümcül günahın hepsi mevcut.
Yarin sezen bacima yaraşır bol kıvırcık salatali sabah tost olan bir menü bekliyorum.
Spor için de tebrikler
Dunden beri bende de ayni durum var.. Ne kadar sagliksiz sey varsa yemek istiyorum. Adam gibi yemek yiyip doymak yerine, gidip gelip biseyler atiyorum agzima.. Ne yapsakki acabaaaa.. Gaza gelecek bisey bulalimmmmBana da cemkir- bu hafta noluyo bana ya, kacamaksiz gunum gecmedi - hele dun iyice abarttim saglikli hicbisey yemedim nerdeyse
sabah
1 adet meyveli yogurt -%2 aygli (ofisin mutfaginda duran baklavalardan tatli pasta borekten almamak icin )
ama dayanamadim 3 adet yaprak sarmasi 1 adet baklava yedim
ogle
yulaf kepekli ekmegim (2yk yulaf kepegi) + peynir
Aksam
dunden et haslamistim - dukan diyeti ya haslanmis et yedim
uzerine sirf can sikintisindan 1 kucuk paket cips 1 kucuk paket aycekirdegi
1 ayran
Spora gitmedim diye oldu sanirim
spor da yok
biri beni hirpalasin.
Kendime engel olamiyorum noluyo bana yaa
Bugun aksam yediklerim yuzunden mide bulantisi ile uyandim resmen
Cok buyuk vicdan azabi oldu bu bana- insallah 2-3 hafta gider bu vicdan azabi - insallah
Selam kızlar valla zorlamayla benimde.olmadı. oglen yine sapıttım. Bende vicdan azabını bıraktım artık. Bugun dinlenme.gunumdu. bazen biyle gunler iyi geliyor. Bugun yaptıgım tek iyi sey jillian oldum yarım.saat yaptım. Ogluş uyuyo. Kızım da arkasıyla ynuyor. Mola verdim simdi de gidip tuba özay yapıcam ustune biraz. Hem tv izliyorum hem spor yapıyorum.
Dunden beri bende de ayni durum var.. Ne kadar sagliksiz sey varsa yemek istiyorum. Adam gibi yemek yiyip doymak yerine, gidip gelip biseyler atiyorum agzima.. Ne yapsakki acabaaaa.. Gaza gelecek bisey bulalimmmm
Anlaşıldı kızlar kaçamak yapan arkadaşlar bir gün kendinize izin verin canınız ne isterse yiyin .bugün izinliyim diyin ki vicdan yapmayasiniz .ertesi gün diyete dört elle sarilacaksiniz buna inanıyorum.yememeliyim diyip kastikca daha çok aklınıza gelir.tecrube ile sabit bacilar
Birde menü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Ara
1/2 simit
Öğle
3 minik tavuk köfte 5 çeri domates 1 dilim elma 1 portakal
Ara
2 kurabiye 1 fincan kahve
Aksam
Çorba salata
1 kare bitter kahve
Spor
500 mekik
Alım 6 25 dk
Yerde yuvarlanmaca
Selam kızlar valla zorlamayla benimde.olmadı. oglen yine sapıttım. Bende vicdan azabını bıraktım artık. Bugun dinlenme.gunumdu. bazen biyle gunler iyi geliyor. Bugun yaptıgım tek iyi sey jillian oldum yarım.saat yaptım. Ogluş uyuyo. Kızım da arkasıyla ynuyor. Mola verdim simdi de gidip tuba özay yapıcam ustune biraz. Hem tv izliyorum hem spor yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?