Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu:
Kahvaltı: Yarım peynirli sandviç
Öğle: 7 Bebe bisküvisi (Çılgınlar gibi canım çekti sonuç hala açım tabiki )
Akşam: 1 kase çorba
Balık salata

Spor:
Slim in 6
40 dk Pilates

Su: 1 lt (içemedim bugün hiç akşam elimden geldiğince içeceğim.)

Evet gelelim bana
Oyle ahkam kesmekle olmuyo.
Hadi bakalım diyet bisküviye laf eden beni yerden yere vurun kızlar. Acımayın bana, ezin beni, kınayın, dışlayın

Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost

Ogle
Cola diyet degil
Tavuk kanat ama soslu kızatm~ş olanlardan, az patates

1 minik 55 kalori cikolata
1 avuç cips

Aksam
5 mercimek.kofte
1 fırında incik
Elle tutulur.bir trafı yok valla.

Tamam dışlayın falan dedik ama onları gaza gelup dedik. Bu sessizlik, bu durgunluk hiç iyiye işaret degil. Yoksa yoksa artık beni gormek istemiyomisunuz
Tamam tamam yarım.saat spor yapıldı. Hemde jillian.
Valla iki gundur okuyorum.forumları gözum.korkmuştu ama hemencik yapıverdim. Benim.tuba özay hareketleri ile aynı, hatta o daha zor valla. Ama surenin kısa olmasını sevdim. Bacaklarımın.arkasında bir kas varmış bu arada spordan.beri kendi başına titriyo ama yazık yıllar sonra hareker etti herhalde yazık diye gulup duruyom. Kimbilir ne kaslar vardır varya benim bu bacaklarda unutulup giden.

hımm huysuzluğumun sebebi belli oldu. klasik aybaşı sendromuymuş.
akşama yemek yok diyince eşim surat yaptı, bende markete gitmeye üşendiğim için evde pizza yaptım. şimdi internetten baktım ev pizzası 1 dilim 335 kalori yazıyor ama onların tarifinin içinde tereyağı var, 1 bardak zeytinyağı var, sucuk var, tam yağlı kaşar var. var oğlu var. benim yaptığım beyaz peynirli ve sadece 3 tatlı kaşığı zeytinyağı var. beyaz peynir domatesli fesleğenli. şimdi bu kaç kalori olur ki acaba..
Ben bu menuye yorum yapamicimmm abbowwww

Bebe buskuviside ne öyle diye Çemkirecem birden 40 kilo verdiğin aklıma geldi.vardır bir kerameti diyorum

Cemkirecek bir menüde yok be diye dolanırken sezen çıktı
Oh be
Bacım bu ne kola cips kızarmış tavuk tost yedi ölümcül günahın hepsi mevcut.
Yarin sezen bacima yaraşır bol kıvırcık salatali sabah tost olan bir menü bekliyorum.
Spor için de tebrikler

Menü
Sabah
Bir dilim ekmek 2 yk kavurma
1 minik ev pohacasi
1 dilim peynir
Öğle
3 tavuk köfte
3 yk yoğurt
Aksam
Salata
1 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye
Az önce
Bir greyfurt
2 minik mandalina
Alım /6 25 dakikâ

Bana da cemkir - bu hafta noluyo bana ya, kacamaksiz gunum gecmedi - hele dun iyice abarttim saglikli hicbisey yemedim nerdeyse

sabah
1 adet meyveli yogurt -%2 aygli (ofisin mutfaginda duran baklavalardan tatli pasta borekten almamak icin )
ama dayanamadim 3 adet yaprak sarmasi 1 adet baklava yedim

ogle
yulaf kepekli ekmegim (2yk yulaf kepegi) + peynir

Aksam
dunden et haslamistim - dukan diyeti ya haslanmis et yedim
uzerine sirf can sikintisindan 1 kucuk paket cips 1 kucuk paket aycekirdegi
1 ayran

Spora gitmedim diye oldu sanirim
spor da yok
biri beni hirpalasin.
Kendime engel olamiyorum noluyo bana yaa

Bugun aksam yediklerim yuzunden mide bulantisi ile uyandim resmen

Cok buyuk vicdan azabi oldu bu bana - insallah 2-3 hafta gider bu vicdan azabi - insallah

Dunden beri bende de ayni durum var.. Ne kadar sagliksiz sey varsa yemek istiyorum. Adam gibi yemek yiyip doymak yerine, gidip gelip biseyler atiyorum agzima.. Ne yapsakki acabaaaa.. Gaza gelecek bisey bulalimmmm

Selam kızlar
Iyisiniz inşallah
Ben de kaçamak falan yok diyete aynen uyuyorum ama halen 80 den düşemedim bi 79 göremedim yahuuu

Anlaşıldı kızlar kaçamak yapan arkadaşlar bir gün kendinize izin verin canınız ne isterse yiyin .bugün izinliyim diyin ki vicdan yapmayasiniz .ertesi gün diyete dört elle sarilacaksiniz buna inanıyorum.yememeliyim diyip kastikca daha çok aklınıza gelir.tecrube ile sabit bacilar

Benimki kacamak denmezde, sacmaladim biraz galiba. Bazen saglikli yemek yapmak icin kasmaktan fenalik geliyo. O zamanda gidip gelip bisey atiyorum agzima. Neticede ac ve mutsuz dolaniyorum ortalarda.. Neyse Yakarcim haklisin. Yarin diyete devammm :)

Birde menü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Ara
1/2 simit
Öğle
3 minik tavuk köfte 5 çeri domates 1 dilim elma 1 portakal
Ara
2 kurabiye 1 fincan kahve
Aksam
Çorba salata
1 kare bitter kahve
Spor
500 mekik
Alım 6 25 dk
Yerde yuvarlanmaca

Selam kızlar valla zorlamayla benimde.olmadı. oglen yine sapıttım. Bende vicdan azabını bıraktım artık. Bugun dinlenme.gunumdu. bazen biyle gunler iyi geliyor. Bugun yaptıgım tek iyi sey jillian oldum yarım.saat yaptım. Ogluş uyuyo. Kızım da arkasıyla ynuyor. Mola verdim simdi de gidip tuba özay yapıcam ustune biraz. Hem tv izliyorum hem spor yapıyorum.

Sıkıntı yok spor ile dengelemissin

Dunden beri bende de ayni durum var.. Ne kadar sagliksiz sey varsa yemek istiyorum. Adam gibi yemek yiyip doymak yerine, gidip gelip biseyler atiyorum agzima.. Ne yapsakki acabaaaa.. Gaza gelecek bisey bulalimmmm

Diyetim mahvoldu Niye boyle oldum hic anlamadim ama. Canim hic birsey yemek istemiyor, en sevdigim yemegi bile. Deli gibi tatli istegim var

Ama dedigin gibi Yakar im son bi kac gundur o kadar ok abarttim ki sanirim kacamaklardan da artik sikildim tekrar diyetime donus yapiyorum sanki, bugun sondu, diyetime uygun birsuru sey aldim. Simdi pisirip hazir edecegim hepsini. Hic canim istemiyor ama yarin yanimda goturecegim.
ne guzel 5 kilom kalmisti simdi 6 kiloya cikti nerdeyse vermem gereken kilo.

Bir solukta bunlari da vermem gerek.

Bugunku menum

Sabah
1 adet meyveli yogurt

Ogle
peynirli yulaf kepekli tuzlu kekim (2yk yulaf kepekli)
100 gr haslanmis kara bugday
1 adet pismaniye -(ofisin mutfagi sekerci dukkani gibi su sira tatilden donenler yuzunden)

ara ogun
uyuyacaktim nerdeyse konsantrasyonum bile bozuldu calisamadim. Gittim 2 adet kinderin su sandivic seklinde olan atistirmalik sutlu cikolatalarindan aldim - tanesi 185 kal x2 = 370 kalori
1 adet ekspresso -sekersiz

Aksam
yarim litre ayran

Spor
uykusuzum bugun az spor yapabildim
sabah-aksam -ev-is-ev rutin yuruyus = 20+20=40 dakika
30 dk rampa tirmanma aletinde calistim - 240 kalori yaktim
110 mekik cektim
15 dakika diger kardio aletlerinde calistim.

Hadi bakalim bi gun uyabilsem diyetime sonra arkasi gelecek biliyorum, insallah yarin kacamaksiz bir gun olur hepimiz icin

Canim su bitter kare kurabiye ve simit olmasaymis harikaymis menum
Ama sporunu begendim. hatta kiskandim
Alim 6 ne onu anlamadim ama

Dedigin gibi bazen geliyor oyle, cok sikmamak lazim arada mola verip ertesi gun daha saglam tam gaz devam etmek gerek diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…