Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar instagramda surekli bir suru kisiyi zayıflatan.biri var ne kadar dogru bilemiyorum ama her sabah ıl~k limonlu su ve gece yatmadan once yagsız yogurta 1 tk pul biber ve limon sıkıp yiyin diyor. Ben bugun yedim bakalım. Ama kadının sabah kahvaltısı çok az. O yuzden bwn yapamıyorum. Ben yine de size ornek yazayım.
Sabah yarım.domates, 5 zeytin 1 dilim ekmek
Oglen
Tavuk haslama ve cacık
Aksam
Corba 3 kasık makarna, yagsız salata
Bu kadar menü

Selam kızlar bayadır menümü yazamamıştım yazayım hemen beni de hırpalayn:-(
1 yumurta
Biraz zeytin peynir
2 dilim haşlama sucuk
2 çatal biber kızartma
1b çay

1 kâse çorba
1 dilim tb ekmegi

3 yk barbunya
2 lokma kadar ekmek

çorba
Biraz pirasa
Yoğurt

3 çatal helva (tatlı niyetine)
2b çay
1 avuç fıstık:-(

1 mandalina

Su: (içemedim )1lt
Spor:10 dk yürüyüş (bi yerden başlamam gerek)

Guanydin herkese,

Kacamaksiz ve neseli bir gun dilerim herkese

Prelestniy sekerim.su 240 kcl.nasıl yakılıyor yarım.saate. nasıl bir alet oyle ya merak ettim

canim aletin resmi bu coss ramp diye aratinca cikiyor ama google sonuclarindan hepsi dogru degil.

Hatta google da aratinca baska biyerde daha yazmislar - yarim saat calisiyorum 240 kal yaktiriyor diye.

Ki ben yavas / sakin calisiyorum ona ragmen yani

günaydın kızlar ;
herkes bu hafta almış başını gitmiş
dünkü menüm
sabah 1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal peynir
2 çeri domates
6 zeytin

ara
3 sunta bisküvi

öğle
1 kase çorba
çok az karışık yoğurtlu kızartma

akşam
etli kuru fasulye
1 kaşık pilav salata

30 dk jillian

Bayaa buyukmus yahu. Ama yarım saat için süper kalori

Gunaydinnnn

Sabah menum
Beyaz peynirli tost yedim

Ara
1 mandalina yedim simdi

Ogle
Yogurt
Muz
Ceviz ( mama gibi oluyo )

Ara
Sutlu kahve

Aksam
Zeytinyagli barbunya

Gercekten yemek bulmakta cok zorlaniyorum. Her aksam salata, et sebze yapmak lazim ama benim menulerim hep karbonhidrat agirlikli oluyor. Buna bi cozum bulmam lazim

Spor muhabbeti yapilinca bayiliyorumm.. Hemen bi gaza geliyorum. Bu arada Jillian'a basladim bende.. Ama 2 gundur reglimi bahane ettim yapmadim. Ha jillian yapiyorum dedigime bakmayin, şınav çekemiyorum, jumping jack yaparken zıplamak yerine sadece kollarımı sallıyorum falan.. Ama anca bu şekilde dizlerim ağrımadan spor yapabiliyorum. Hiç yoktan iyidir.. İnşallah 30 günlük programını bitiricem

süpersin.. jillian a başlayınca önceden hiç spor yapmadığımı anladım. koşu bandında düz yürümek bana fayda sağlamıyor ben onu anladım.ilk gün 2 kiloluk dambılla çalışayım dedim ama 10 dk dayanabildim. şınav çekerken de birincide yerde yatıp kaldım.3-4 gün sonra 5-6 şınav çekebiliyorum. şimdi 1 kg lık dambılla yapıyorum yinede nefes nefese kalıyorum.

Ben hiç spor yapmayan biri olarak 1 kiloluk dambılla yapıyorum.. Sona doğru dambılsız yapıyorum :)) şınav bir kere denedim.. Ama o kadar yapamadımki eşim dalga geçti namaz mı kılıyosun diye tövbe düşün yani nasıl yapamadığımı..
Yinede yapmaya çalışıyorum zamanla onlarıda yaparız inşallah

Mesai bitimine son 1 saat kaldi. 1 saat sonra ben de spora gidecegim.

Hadi bakalim genclik, bugun spor yapmayanlar yarim saatinizi ayirip sporunuzu yapin bakayim

Selam kızlar
Iyisiniz inşallah
Ben acayip sıkıntılıyım şiştim Patlıyacam çok çok su da içiyorum ama faydası yok sporu falanda bıraktım 2 gündür kımıldamaya halim yok o derece inatla diyetimi de bozmuyorum
Bende durumlar böyle kızlar

Bugün yediklerime gelince sıkıntıdan yemek yiyemedim baktım olmuyor ecz gittim ilaç aldım babamın yanına falan uğrayınca saat 2 gibi eve geldim
Sonra
1 biber
4 Kaşık lor peyniri
1 su brd kadar yazdan yaptığım domates sosu ile karıştırıp pişirdim
1 fincan yeşil çay
2 y.k yulaf kepeğiyle ekmek yaptım onun yarısını yedim
Akşamada diğer yarısını yerim
Yanına yoğurtlu ıspanak bir tane de baget haslayıp Çorba gibi bişiler yapmayı düşünüyorum

Hayirdir insallah niye oyle oldun kii??

Kizlar bi sey sorcam.. Heryerde baska bisi yaziyo kafam karisti..

Sporu ac karnina mi yapmak lazim yoksa yemekten 2 saat sonra falanmi yapmak lazim.. Hangisi daha faydali olur acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…