- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.081
Prelestniy sekerim.su 240 kcl.nasıl yakılıyor yarım.saate. nasıl bir alet oyle ya merak ettim
Bayaa buyukmus yahu. Ama yarım saat için süper kaloriGuanydin herkese
canim aletin resmi bu coss ramp diye aratinca cikiyor ama google sonuclarindan hepsi dogru degil.
Hatta google da aratinca baska biyerde daha yazmislar - yarim saat calisiyorum 240 kal yaktiriyor diye.
Ki ben yavas / sakin calisiyorum ona ragmen yani
Bravoo spor icin. Benim hala yuruken tum.kaslarım acıyor.bugün
sabah
30 dk jillian yapıp geldim
kahvaltı 1 yeşil elma-yarım mürdüm eriği
artık hergün aynı şeyi yemek canım istemiyor
aynen benimde canım.merdiven inerken bile oflayarak iniyorum ama dayanıyorum.benim kaslar bu zamana kadar tembel tembel yatmış şimdi çalışma zamanıBravoo spor icin. Benim hala yuruken tum.kaslarım acıyor.
Spor muhabbeti yapilinca bayiliyorumm.. Hemen bi gaza geliyorum. Bu arada Jillian'a basladim bende.. Ama 2 gundur reglimi bahane ettim yapmadim. Ha jillian yapiyorum dedigime bakmayin, şınav çekemiyorum, jumping jack yaparken zıplamak yerine sadece kollarımı sallıyorum falan..Ama anca bu şekilde dizlerim ağrımadan spor yapabiliyorum. Hiç yoktan iyidir.. İnşallah 30 günlük programını bitiricem
Ben hiç spor yapmayan biri olarak 1 kiloluk dambılla yapıyorum.. Sona doğru dambılsız yapıyorum :)) şınav bir kere denedim.. Ama o kadar yapamadımki eşim dalga geçti namaz mı kılıyosun diye tövbe düşün yani nasıl yapamadığımı..süpersin.. jillian a başlayınca önceden hiç spor yapmadığımı anladım. koşu bandında düz yürümek bana fayda sağlamıyor ben onu anladım.ilk gün 2 kiloluk dambılla çalışayım dedim ama 10 dk dayanabildim. şınav çekerken de birincide yerde yatıp kaldım.3-4 gün sonra 5-6 şınav çekebiliyorum.şimdi 1 kg lık dambılla yapıyorum yinede nefes nefese kalıyorum.
Süpersinnnnnn :)Spor salonundan bildiriyorum
Temizlik yapiyorum ben.. Bitince halim kalirsa jillian baci beklesin beni..:)Mesai bitimine son 1 saat kaldi. 1 saat sonra ben de spora gidecegim.
Hadi bakalim genclik, bugun spor yapmayanlar yarim saatinizi ayirip sporunuzu yapin bakayim
Hayirdir insallah niye oyle oldun kii??Selam kızlar
Iyisiniz inşallah
Ben acayip sıkıntılıyım şiştim Patlıyacam çok çok su da içiyorum ama faydası yok sporu falanda bıraktım 2 gündür kımıldamaya halim yok o derece inatla diyetimi de bozmuyorum
Bende durumlar böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?