- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.121
tebrik ederim çok güzel vermişsingünaydın kızlar son 3 gündür iş yerindede yoğundum bakamadım buraya. Güzek haber bu hafta tam 2 kilo verdim=) 83 kg çıktım sabah.
Aslında bütün hafta çok dengeli beslenmeyi becerememiştim ama sporun avantajı oldu bu =)
saolasın=) takıma girmek tabiki istiyorum. katılım da elimden geldiğince yapıyordum ama son üç gündür şirkette yurt dışından gelen misafirlerimiz vardı ve hiç olmadığım kadar yoğundum. eve geçincece sporlarımı yetiştiriyordum. değil buraya bakmak duş alacak enerjiyide vaktide zor buluyordum üzgünüm.tebrik ederim çok güzel vermişsin
takıma girmek istiyorsan biraz daha katılım yapman gerekiyor canım
100 gram kalmis onumu dert ediyosun yaaww.. Yarin sabaha gorursun canim :)bugün 79 küsür olurum diyordum yine olmadı
dün akşam bayaa bi kaçırdımyarım bardaktan fazla boza içtim bide leblebiyle sonrada yarım ayva yedim ama akşam yemeği yemedim dün gece
3 kere tartildim bir kere eksi bir kere 100 artı çıktı. Ensonda ayni çıktı bende ayni yazdım.bu hafta tek kacamagim hafta sonu lahmacun yedim her gün spor sonuç boyle olunca moralim bozuldu. Ama devam[/QUOTE]***14.TAKIM 396. ETAP ***
Prelestniy (57.1 /57.3 /-0.200 / -0.35 %)
DERYAK45 ( 69,4 ///%)
mosmorum (85 / / /%)
Se_zen (55.7 / / /%)
dayko ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / % 0.50 )
minikiminannesi (62,2///%)
Yakar76 (64,6/ 64,6//% ) kilosukilosu aynı
14. TAKIM ORTALAMASI %
oyy gecmis olsun ne kadar cok sey cikmis. Insallah en kisa surede yoluna girer. Diyetisyene gitmene cok sevindim. Cok saglikli verirsin kilolarini artik..bacımlarım sizlerden çok özür diliyorum. uzun zamandır giremedim. eşimin memleketine gittik sonra ben annemlerin yanına gittim. öle olunca giremedimbu hafta geldim evime ve kilolarda bana geri döndü.
ve radikal bir karar alarak diyetisyene gitmeye karar verdim.
pazartesi günü 88.3 ile diyetisyende basküle çıktım
ve tahlillerim yapıldı. bnm vucut göçmüş gitmiş meğerse.
tiroidlerim çalışmıyormus.
kolostorol çıktı.
insülin direnci cıktı. haftaya dahiliyeye gidicem.
metebolizmam hiç çalışmıyormus.
cok güzel bir diyet verdi diyetisyenim. emzirdiğim için de sütüm etkilenmesin die sürekli yiyorum. ona rağmen bugun cıktım. 86.3 çıktım. haftaya perşembe kontrolum var.
hergün yediklerimi sizinle paylaşıırım. emziren arkadaşlar faydanalabilirler.
Ha gayret canim, pes etmek yok aynen :)100 gram kalmis onumu dert ediyosun yaaww.. Yarin sabaha gorursun canim :)
3 kere tartildim bir kere eksi bir kere 100 artı çıktı. Ensonda ayni çıktı bende ayni yazdım.bu hafta tek kacamagim hafta sonu lahmacun yedim her gün spor sonuç boyle olunca moralim bozuldu. Ama devam
Evett evettt aynennn..kızlarr toparlanmamız lazım ceza alıcaz yoksa
haftaya herkes 100 gr da olsa ekside olsun hedefimiz bu olsun en azından
Kaptanım çok haklısın. sık katılım ve vaktınde bildirşm zorunluluğu var hanımlar.Evett evettt aynennn..
Birde hala kilo bildirimi bekliyorum.. Bu is icin gun boyu burada beklemek zorunda kaliyorum. Lutfenn diyetlere ve bildirim saatlerine daha ozen gosterelim..
Haftaya saat 13.30'da bildirim listesini tasiyacagim. O saate kadar kilosunu yazmayanlar o hafta bildirim yapmadi olarak yazilacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?